ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות קיבלתי פה את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/sy18ndfu (תודה לכל העוזרים). בעוד כמה ימים אני מתכווון להזמין אותו וראיתי כי הלוח אם כבר לא זמין בחנות, רציתי לבקש אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא (שהוא כמעט מחשב שלם) ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם: 1 320 Compucase super Midi Tower CI 6A19 ש"ח + 92 מאוורר נוסף למארז Vantec ThermoFlow 120MM Smart ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box 1,030 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח סה"כ 3,785 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצה לנייד עד סכום מקסימלי של 6000 רוב השימוש שלו יהיה בעיקר כתיבת עבודות אינטנרט וכד' ישנו דבר נוסף הייתי מעוניין בנייד עם כרטיס מסך שיוכל לתמוך במשחק SPLINTER CELL השניים בסדרה תיבת פנדורה ותיאורית הכאוס זה המשחק היחיד שאני משחק . בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור. מה דעתכם על HP PAVILON DV5282 הוא יתאים לי ?? יש משהו אחר ממולץ??
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן שאני אשדרג את מה שיש לי, מכיוון שמה שיש לי לא ממש מתמודד עם מה שהשוק מציע (מבחינת משחקים). מה שיש לי עכשיו זה: ASUS P5GDC Deluxe, P4 3.0GHz LGA775 ASUS GeForce 6600 256MB פלוס ג'יגה זיכרון (2 סטיקים של DDR2), מארז ATX (לא זוכר איזה) עם ספק 500W(נראה לי, לא זוכר איזה חברה), ומאוורר של CoolerMaster. אני מתכוון לקחת את כל זה, מינוס הזיכרון (להשאיר לעצמי את הג'יגה זיכרון DDR2, את ההארדיסק 160GB + לקנות אחד חדש של 160GB או יותר, ואת כל המוצרים החיצוניים (מסך, רמקולים...) גם להשאיר), ולמכור בסביבות 2000-2500 שקלים חדשים. לאחר מכן, אני נשאר עם ג'יגה זיכרון, הארדיסק, ועוד צורב רגיל וצורב DVD, ולקנות לי מחשב חדש: מעבד: מן הסתם, אני הולך עם מעבד של אינטל כפול ליבה, או …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לחוות דיעה על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 שתי ליבות. לוח Intel G31PC דיסק קשיח 250G SATA2 WD 7200RPM זכרון Kingston 2048M 800MHz כ. מסך GMA900 OB כרטיס קול 6-channel (5.1) audio subsystem כרטיס רשת כלול 10/100/1000 מארז MIDI ATX ספק כח 450W כל זה ב-1500 ש"ח (ללא צורב וללא מסך). אופציה ב' - AMD מעבד AMD Athlon 5000X2ליבה כפולה לוח Gigabyte GA-M-M61SME-S2 זכרון 2048M DDR2 Kingston דיסק קשיח 250G SATA2 7200RPM WD כרטיס מסך OB כרטיס קול 5.1 CH לקולנוע בייתי כרטיס רשת כלול 10/100 מארז MIDI ATX USB 2קידמי ואודיו ספק כח 4500W מיוצב וממותג גם זה ב-1500 ש"ח.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וזה המפרט מעבד: pentium D945 series BOX 3.4Ghz לוח אם: Asus P5LD2-VM-DH GREEN בכוונה הדגשתי את הDH. זיכרונות: twinmos 512MB DDRII 667X2 (1gb) צורב: samsungX18 DVDRW SATA כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים בעתיד הלא רחוק אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך עד 2000 ש"ח מארז: ATX MIDITOWER ספק כח: HEC 500Wett יחד עם זאת אני מודע לקח שפנטיום D בתדרים הגבוהים מתחמם מאוד בגלל צריכת הספק גבוהה ומהירות גבוהה ולכןן אני מצוייד במאוורר ענקי של 5200 סיבובים של חברת ג'יגה בייט בזכותו המחשב הנוכחי שלי עומד על 35 מעלות במאמץ אשמח לשמוע תגובות וביקורות שליליות וחיוביות ואם יש משהו לשפר במחיר הנוכחי אני אשמח לשמוע
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים + משחקים וסרטים.. חשוב לי מאוד הביצועים וחיי סוללה סבירים +.. התקציב שלי הוא 3500 ולא שקל מעל..בכל זאת סטודנט נתקלתי במחשב נייד הבא ורציתי לדעת מה דעתכם והאם הוא שווה את הכסף? [table][tr][td]Dell Inspiron 3420 i5-3210M GeForce GT 620 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913117&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים! המשך יום נעים..[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט לשרת להרצת מספר מכונות וירטואליות. מערכת ההפעלה המארחת לינוקס, וירטואליזציה באמצעות KVM. עד 10,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, הדפסות, צפייה בתמונות/סרטונים, ניגון וצריבת דיסקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי צריך צורב דיסקים אם לא מגיע מובנה אבל מעדיף לקנות בנפרד ולא לכלול את זה בתקציב של המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הערכת מחיר לחלקים הבאים: I7 2600K Asrock Extreme 4 z68 16gb (4X4) 1333 ddr3 6790 AMD Corsair 950watt PSU
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs,Battelfield 4 ,Crysis 3,Assasins Creed 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks (שימוש עיקרי, לא קבצים מאוד מסובכים). KeyShot (רינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא דרישה קריטית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, מחשב מקצועי ולא למשחקים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב למטרות פוקר: מה שחשוב לי שיהיה : עבודה מהירה. יכולת של המסך להכיל הרבה שולחנות מבלי שיעלו אחד על השני. מסך גדול. (פחות חשוב ממה שציינתי למעלה, אבל כן חשוב). בעבר היה לי : Dell XPS 15 9500 - גודל 15.6 (לא סגור בדיוק אבל משהו בסגנון) היה מחשב מעולה. מבחינת מסכים - יכולתי להריץ 16 מסכי פוקר והם היו מסתדרים יפה אחד ליד השני. חסרון - עבד באיטיות, היה חלש מידי, התנועה לי הייתה חלקה והמחשב היה איטי ונתקע כשהעמסתי עליו שולחנות. כרגע יש לי: Alienware m18 R1 - גודל 18אינצ’ המחשב עובד חזק, הכל טס. גם כשאני מחבר מסך מהצד בשביל עוד שולחנות אין תקיעות. חסרונות: רק עד 6 מסכים על הצג של המחשב. ברגע שאני עולה על זה - כל המסכים מתחילים לעלות אחד על השני ואני …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב-משחקים(גיימינג קל עד בינוני),עריכה בפוטושופ,עריכת סרטים בפרמייר וטיפה אפטר אפקטס,צפייה בסרטים וכ''יוב. * גודל המסך- 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך-לעריכה גרפית ומשחקים רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לא משלה את עצמי,ברור לי שמחשב איכותי בתקציב שלי יהיה בעל סוללה נמוכה, * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים, האחד- Lenovo IdeaPad Z510 59403266 שהמליצו לי עליו והוא בול לתקציב שלי, השאלה היא האם הוא יספק את הצרכים שלי ממחשב, השני-Lenovo IdeaPad Y510p 59375357 שהוא יותר טוב אבל ג…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אופיס, מאטלאב, סרטים, עבודה עם הרבה חלונות ותוכנות במקביל. * גודל המסך: 14-16 * רזולוציית המסך עדיף FHD אבל ממש לא חובה ורצוי שיהיה מאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי לא יותר מ2.5(המטרה היא לקחת אותו ללימודים בימים מסויימים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשבי Lenovo ThinkPad ידועים באמינותם ובאיכות הבנייה שלהם אך מצטיינים בדרך כלל במחיר לא זול (בלשון המעטה). לאחרונה נודע לי על מחשב Lenovo ThinkPad SL500 2746-P3G שמחירו נע בסביבות ה 3100-3200 ש"ח בחנויות השונות. מחיר זה הוא נמוך ביותר גם בהשוואה למחשבים מהסדרה העסקית מחברות אחרות. אמנם בהשוואה למחשבים ניידים מהסדרה הפשוטה הוא נופל קצת ברמת מעבד והבאס, אך זהו חסרון שאני מוכן לספוג אם מדובר ב Thinkpad אמיתי... שאלתי היא המחשב הזה משתווה באיכותו לאחיו היקרים? (מבחינת הפלסטיקה ואיכות הבנייה, כמובן) אודה למי שיוכל לעזור.. הינה קישור למתעניינים http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=398&category_id=1505&man…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על לקנות מחשב דרך האינטרנט, אני לא מדבר על אתרים של חנויות מחשבים אלא על מכירות פומביות קבוצתיות. זה כמו לקנות חתול בשק או שintel תמיד נשאר intel. כי המחירים ממש ברצפה והתמורה היא ענקית לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 אחלה מחשב שבחנויות תמצא אותו במחיר גבוה בהרבה מזה. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-