ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה עולה היום המחשב שלי: i7 870 Gigabyte gap55ud4-tpm 8+8 gb gskil + צלעות קירור אדום Evga geforce gts 660ti Hitachi 500gb wd 1tb seesonic 2tb all hhd Asus bluray Hunt key box Lcd 3d-tv 19" LG 7.1 spikers + מגבר ימהה Keyboard ibm model m2 Mouse diablo 3 Steele sireies 3200dpi Scanner micosmok plus (olimphus)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בקיא מאוד בעולם החומרה והלפטופים, אז אנסה לא לשגע בשאלות. בתמצית, אני מחפש לפטופ לעבודה משרדית (אופיס וכד') שיוכל גם להריץ סרטי HD 720P בצורה חלקה. פירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 ש"ח. אני לא בקיא במחירי הלפטופים, לכן, אם אפשר להציע לי במחירים נמוכים יותר בהתאם לשימושים שלי אז ברור שאעדיף זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטי HD 720P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - תוכנות אופיס בעיקר. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים הבדל משמעותי בין זכרון DDR המסומן כ CL15 ל CL17?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשמיש מחשב נייח ישן שיושב אצלי בבית כדי להריץ עליו משחקים קלים בסגנון Overwatch 2 או Diablo 4. כרגע כאשר מריצים את המשחקים הללו יש הרבה לאגים ברמת המחשב ולא רשת (תקיעות במשחק). בנוסף המחשב אינו תומך בוינדוס 11 בגלל שהחומרה הקיימת מיושנת מדי. להלן המפרט הנוכחי, אשמח לדעת מה כדאי לי לשדרג במסגרת התקציב: CPU- Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Fan- Scythe MUGEN 3 REV B MB- Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 GPU- Gigabyte 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB PSU- FSP AURUM 92+ 650W Platinum PT-650M Case- Fractal Design Define R4 Black Pearl RAM- Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Monitor - 27" 1920x1080 …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Lenovo שיש לו יציאה אחת לHDMI. בענייני עבודה, אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים חיצוניים (המחשב תמיד מחובר רק לאחד), עם תצוגה מורחבת ולא משוכפלת. מהן הדרכים לעשות זאת? כרטיס מסך חיצוני? מפצל? על שרשור מסכים שמעתי, אבל מבחינה כלכלית זו לא ממש אופציה כרגע. אשמח לעזרה יום טוב ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. המחשב קצת מיושן, לאחר פירמוט, איזו גירסת Windows להתקין עליו? XP? ויסטה? 7? 2. מניסיון העבר, סביר להניח שיהיו חוסרים בדרייברים לאחר הפירמוט וההתקנה (אלא אם אתקין 7, טרם ניסיתי), מישהו יכול לצרף לינק להורדת הדרייברים הנדרשים, ע"מ שלאחר הפרמוט יעבוד כרטיס הרשת, יציאות ה USB, וכו'? 3. במידה וארצה להחליף גם סוללה, איזו סוללה חלופית/מקורית מתאימה וכמה אמורה לעלות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במפרט די מפתה של חברת ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-SEAGATE-500GB SATA II 32M כונן -DVDRW X20 S.ATA מחירו 3390 שקל בלבד. בהנחה והמארז+ספק ירודים, עדיין המחיר מאד אטרקטיבי, אז איפה הקטש? האם יש מצב למחשב עם רכיבים איכותיים (לא מיועד בכלל למשחקים) והחלפה של המארז וספק הכוח + קירור במחיר של עד 4000 שקל? המחשב מיועד לעבודה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים(הכרחי לוח אם אינטל עבור תוכנת העריכה בה אשתמש) אין צורך במסך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהמחשב הנייד הקודם שלי (hp dv6) החליט לשרוף לעצמו את הלוח אם בדיוק חודש אחרי שנגמר השנה אחריות, החלטתי לקנות מחשב נייד חדש "עסקי", שלפי דעתי, אמור להיות אמין יותר ממחשב "ביתי" כגון ה hp dv6. השימושים שלי הם משרדיים בלבד- אופיס, אינטרנט וכדומה. אני מחפש מחשב נייד עם 3 שנים אחריות (לאור מה שקרה לי...). מסך 14 אינץ'. מסך לא מבריק. משקל 2-2.5. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel P.4 3.00GHZ 800MHZ FSB 512KB 1171 nis ASUS P4P800 SE P.4 599 nis SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 256BIT CRT+DVI+TVO 1471 nis WD 80GB S-ATA 434 nis RAIDMAX SCORPIO 868 WITHOUT PSU 408 nis HEC 475W HEC-475VTD TUV/CE/CB 369 nis LG DVD 16*48 188 nis NEC ND-2510A DVD WRITER DUAL LAYER 470 nis DDR KINGMAX 512MB PC3200 400MHZ TINY BGA X2 1273 nis TOTAL = 6383 nis המטרה היא מישחקים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח האם הישן של הQ6700 אז אני מחפש מעבד ולוח אם חדשים,יש לי כבר AMD 7800 GPU אז אני לא צריך מעבד עם כרטיס גרפי מובנה. אני מחפש לקנות רק מחנות IVROY. אם אפשר דוגמא למחשב מצד אינטל ומצדAMD, עד 1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחר כנראה קונה אותו. הדבר היחיד שמעצבן זה שהמחירים עלו בסופ"ש הייתי יכול לחסוך מעל 50 שקל! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: TMS Gaming Case + Seasonic 520W S12II-520 כמות: 1 - מחיר: ₪590 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪43…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש טעם ב 8GB למפרט של WIN 7 32 bit ??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. להורים שלי הלך המחשב הנייח אחרי כמה שנים טובות והם מחפשים מחשב נייד בסיסי מאוד. המחשב מיועד לאינטרנט + סרטי FHD. חוץ מיזה שיהיה לפחות 320GB בכונן. בקשר לזיכון - תגידו לי אתם כמה צריך ? חשוב מאוד שיהיה Windows חוקי, וצורב DVD. חריגה גג עד 500 ש"ח גג ! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-