עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bass321,

שלום אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של2000-2500 אם אפשרות לחריגה אבל לא יותר מ150 שקל אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקים כמו: black and white 2 call of jouraz heroes of might and magic 5 ולא חייב אבל רצוי half life 2 אם תתצתרכו אני יכול להוסיף את המפרטים שהמשחקים האלא צריכים המפרט צריך להיות מהחנות tms.co.il או מכל חנות אחרת שתיהיה לא רחוקה מחיפה תודה רבה לכל העוזרים. (סליחה אם אני משגע לכם את השכל אם ההודעות שלי פשוט כל יום משנים לי את התקציב אבל הפעם זה סופי)

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by horselover,

אפילו 5.5K לא כולל מסך. המחשב בעיקר בשביל משחקים. ואין לי ממש עניין באוברקלוקינג. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Amitch,

שלום אנשים אני די חדש פו הייתי רוצה לקבל מפרת למחשב חזק המחשב צריך להיות למשחקים זה אומר שהזיכרון והכרטיס מסך צריכים להיות חזקים ו הייתי רוצה גם מעבד טוב התקציב או 11,000 שקל וגם הייתי רוצה המלצות על חנויות טובות לא צריך ציוד הקפי רק מחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  4. אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by strifer,

היי, שדרגתי את המחשב לפני 5 שנים בערך למפרט הנ"ל: המארז הוא: Antec Nine Hundred, והספק כוח הוא Corsair CMPSU-650TXEU 650 (קניתי את המחשב במקור עם 4870x2) כרטיס המסך הוא HD7850 ובעצם המארז והספק כוח הם החלקים היחידים שלא עברו שדרוג ב8 שנים האחרונות. כיום אני בעיקר מתעסק בפיתוח ובגיימינג בינוני (Overwatch ו Pubg) אבל אני שם לב שהוא קצת מתקשה באיכות בינונית. אז תהיתי מה אפשר לשדרג או שמה בכלל עדיף להחליף את כל המחשב?

6. שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dvvon,

למשל עשיתי מפרט באתר של KSP ויש לי חנות בצפון המחיר צריך להיות אותו הדבר?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by omerbr,

שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אממ אני מתלבט אם לרכוש מעבד 4 ליבות או 2 וזכרון פנימי אני חושב ש4 ג'יגה.. כעקרון התוכנות שנמצאות בשימוש הן לא כבדות במיוחד, מלבד כמה תוכנות של לימודים...כרגע אני במחשב די ישן וכל התוכנות עובדות ביחד, אבל לאט. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?),שימוש יומיומי,עבודות משרדיות וקצת תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספצ…

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  12. קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by tomy669,

שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Techdeck,

שלום, אני צריך מחשב חזק שיצליח להריץ את כל המשחקים החדשים בקלות יחסית. אין לי צורך בכל הציוד הנלווה כמו רמקולים וכו', אני צריך את הBOX עצמו. בנוסף המחשב הזה יהיה לעבודה כבדה וצריך להחזיק לפחות שנתיים-שלוש. שמעתי שמאוד מבינים פה בחומרה, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לחומרה מלאה למחשב. תודה מראש! ניר[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 09:45:29 שכחתי לציין כי עדיף שהמחשב יהיה שקט -- הוא יישב בחדר שינה.תודה

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום אני צריך לקנות מחשב, אבל רק מארז, לוח אם, מעבד (ואם צריך גם זיכרון...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות ואני לא יודע מה כדאיי: 1. יש לי 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (2 של 512 DDR 400), וגם כרטיס מסך 9600XT ב AGP והארד דיסק 120 SATA. יש לי אפשרות לקחת את הלוח של האסרוק עם השילובים ואז אני אצטרך לקנות עם הלוח רק מעבד ומארז. 2. אפשרות השנייה היא לקחת לוח אם כדוגמת הפטאליטי עם כרטיס מסך מובנה שהוא יחסית טוב גם למשחקים ברמה סבירה, ואיתו עוד 1 ג'יגה של 677. עכשיו אני לא יודע האם יש הבדל גדול בין זיכרון 400 ל-667, ואיזה כרטיס יותר טוב? 9600XT או X1250 מובנה? מה כדאיי לעשות? התקציב שלי הוא 1500 שקל (הוא דיי נמוך אני יודע... אבל אני לא יודע איזה מבין 2 האפשרויות טובה יותר.) ד"א, לאפשרות…

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by dido,

היי, הרכבתי את המפרט הבא ב-SkyPC, אשמח לחוות דעת ולהצעות לשינוי. המחיר של המפרט הנ"ל זה מן הסתם טווח המחירים שאני מעוניין להיות בו. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤73 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28320 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA D…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by eladiko2,

אני מתכוון לעשות שדרוג רציני למחשב, מה שאומר שחוץ מהכונן, כרטיס הקול והדיסק הקשיח אני לא משאיר כלום. פחות או יותר: לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז. נדלקתי על המארז: Atrix 9006-B34 Silver של Aerocool. הוא בא עם ספק של 480W, נראה לי שזה מספיק. (http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=1044) - עולה 400 ש"ח. אני משחק המון במשחקים, דבר שלא התאפשר לי עם המחשב הנוכחי בשנה האחרונה (512MB, Radeon 9200 SE, 2.8GHz) אז אני הייתי הרבה על המחשב של אחי. הוא יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש! *המסך שלי, ואני מתכוון להישאר איתו אלא אם כן לא עומד בדרישות: LG F700B

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  18. שלום חבר'ה,אני מעוניין בשילוש ואני צריך גם כרטיס מסך און בורד או לא לא משנה לי. התקציב הוא 1500-2000 שקל. כתשלום מינימאלי על שירותכם אפרסם את הוידאו הזה להנאתכם... http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  19. ישבתי וחיפשתי וגלשתי בפורום ומצאתי שהרבה אנשים שואלים אותו דבר בדיוק וענו לי כמעט על הכל ואפילו הרכיבו לי מפרט, אבל עדיין נשארו לי כמה שאלות... מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 447 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 467 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 185 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 260 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 450 1 קשיחים Samsung 160GB SATA II HD160JJ ¤ 300 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1692 1 סה"כ 3800 זה מפרט שAyrton Senna הרכיב מtms. 1)הספק הזה חזק מספיק בשביל להחזיק את הכ.מסך? 2)שווה ללכת על גרסא יותר זולה של הכ.מסך של EVGA…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Maor Herold,

שלום רב לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - 4716 SATA - COOLERMASTER HAF 922 w/o PSU ADATA SSD S510 SATA3 2.5" 120GB ANTEC 750W HCG-750 SEAGATE 2TB SATA3 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 8551 HDMI/2xDVI/2xMini DP SCYTHE NINJA III עכשיו השאלה היא האם אני יכול לשדרג לאחד מהכרטיסים בסגנון GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC 8G, אני ראיתי אותו אצל חברה שלי אז יכול להיות שאני אקבל אותו, אז מה אתם אומרים יש אפשרות שהוא יע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את מקסימום הביצועים+תועלת למחיר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטי HD , עריכת סרטים ביתיים ב HD, שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכת סרטים כמו Adobe premier או Sony Vegas Pro. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרות גיימינג בעיקרון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ'ים. -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. מטרות/שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, תיכנות, (משחקים - פחות חשוב). א) במחשב יותקנו מספר מערכות הפעלה. ב) סביבות פיתוח (כמו VS2010 בסביבת windows). ג) הצגת תכני HD לעיתים קרובות - גם כחלק מהעבודה. ב) לא תתבצע שום עבודה גראפית ולא תתבצע עריכת וידאו. 3. ציוד היקפי: רמקולים, מסך - עד 22' חשוב שיהיה נח לעבוד מולו ולא רק לצפייה בסרטים מרחוק, צורב. 6. עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. אזור המרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה מבוסס i5 עם לוח של gigabyte הרכבתי מפרט בעצמי אך אינני בטוח לגבי הספק, המארז וכרטיס המסך (כדי לא לגרום לבלבול החלטתי לא לשים אותו כאן). תודה רב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  24. אני צריך מפרט מחשב סטנדרטי, לגלישה באינטרנט,צריבות ועבודות משרדיות+מסך,צורב, וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) שלא יעלה יותר מ 3000 שקל... מישו יכול בבקשה לבנות בשבילי?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים