עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spartan932,

קניתי כבר את המחשב, את המעבד והSSD הבאתי ממקומות אחרים ביותר זול ואת השאר מKSP סה"כ יצא לי 6500 מה דעתם על המפרט? [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד: [/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] מארז: [/TD] [TD=width: 80%]מארז ללא ספק עם חלון צדדי CoolerMaster CM 690 III ATX [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] ספק כוח: [/TD] [TD=width…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by matan333,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים קלים כמו fifa,fm.nfs, צפייה בסרטים וסדרות HD, הפעלת מכונות וירוטואליות, עבודה מסרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וספק כח 5. עד כמה חשוב לך השקט? 7 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מKSP אבל יש אפשרות גם לחנויות באזור ר"ג/ת"א יש לי את המחשב הנוכחי בסביבות ה-5 שנים, לפני שנתיים החלפתי את הספק כח והכרטיס מסך שאותם אני גם רוצה לשמור למחשב החדש, ובגלל זה התקציב נמו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amitelran,

שלום רב, אנוכי מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן-גוריון, ולפיכך, מחפש מחשב נייד. אני כבר די סגור על ההגדרות שאני רוצה: 8GB, SSD, מעבד i5, 15.6 אינץ' (מינימום 14) וזמן סוללה של לפחות 4 שעות. הגעתי למשפך של כמה מחשבים, רק שאני לא יודע מה אורך חיי הסוללה שלהם. האם מישהו יודע/יכול להסיק מהנתונים מה חיי הסוללה פחות או יותר? המחשבים כדלקמן: 1. Lenovo IdeaPad Flex 15 59402891 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 2. Lenovo IdeaPad Flex 59402907 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12936 3. Dell Latitude E5540 LT-RD33-7826 http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=878270 4. Dell Vostro 5470 VM-RD33-7216 (רשום שם זכרון 4GB - ידוע לכם האם זה ניתן לשינוי ל-8…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מפרט למחשב 5000-6500 (כמה שיותר טוב לגיימינג) | כולל מסך + ציוד הקפי תקציב 5000-6500 כמו שכתוב .. לא מעל ה6.5 עם מסך שיהיה טוב לגיימינג וציוד הקפי בסיסי ( לא מקצועי לגיימינינג או משהו ) אם אפשר גם כמובן מאיפה הכי כדאי לקנות את הכל (מחיר+אמינות) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hasake,

מספר נקודות חשובות: המחשב מיועד לבחורה, חשוב לה שיראה טוב (עדיפות ללבן, אך לא חובה). מסך 14'' (לא מקצוענית לכן לא רוצה מסך גדול יותר, מתחילה ללמוד בקרוב). לא חובה שתהיה מותקנת מערכת הפעלה או תוכנות נלוות. אין אפשרות לחריגה - מה שהכי מתאים בתקציב היא תקנה. תודה מראש לעוזרים, כי אני כבר אובד עצות, שיגעה אותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! המחשב הלך לעולמו במפתיע- לקח עימו את כל ההארד דיסק.. (כן, כן, הייתי צריכה לגבות. למדתי את הלקח..). צריכה עזרה בבחירת יורש המטרות שלי הן אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים- דיי בסיסי סה"כ.. * גודל המסך: 15 +/- * משקל רצוי: לא מאוד משנה.. רצוי שיהיה קל יחסית. * זמן סוללה: כמה שיותר ארוך.. עדיף אם תהיה בת 6 תאים. * יציאות מיוחדות: לפחות 3 USB, ושיהיה גם VGA או HDMI (ואם יש קורא כרטיסי זיכרון- מה טוב) * בלוטות: בוודאי. ושיהיה גם כרטיס אינטרנט אלחוטי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *זיכרון- לפחות 2 GB * כונן CD/DVD +צורב. * כונן Bluray? לא צריך * אחריות ליותר משנה. * שיכלול windows 7 * החברים התחלקו בין dell ו- Lenovo.. רוב תודות, ושבוע מצויין, מור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory [ ¤ 337.48 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Video Cards : Asus Geforce 4 MX440-8X V9180SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 314.12 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 398.75 ] 1 מה אתם אומרים על מחשב זה? המחשב נועד ל WORD ו INTERNET ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Masasa,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ב1/1 מיקרוסופט ישראל שחררה את ויסטה בארץ. חיפוש זריז בזאפ העלה חרס לגבי דגמים ספציפיים. עד כמה שידוע לי HP יצאו במבצע רשיון שדרוג בלבד לויסטה הום פרימיום ב20 יורו או משהו כזה - אבל מתי נראה מחשבים שמגיעים עם ויסטה OEM מותקן, במקום XP? מישהו שמע חדשות? מקומיות? עולמיות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אין הרבה מה להוסיף, החשיבות העיקרית היא ביצועים, תמיד יעבוד מחובר למטען, חשוב שיהיה FIREWIRE מובנה לכרטיס קול, מאמין שבעתיד הקרוב אוסיף SSD במקום DVDRW תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by soulriver,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤682 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤309 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 ספק כוח: Mustiff 480W Sata 120mm Steel Net כמות: 1 - מחיר: ¤95 זיכרון: Digma 2GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤232 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤262 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1055 כרטיס קול: STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 כמות…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by booli123,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bazz,

שלום, הרכבתי מפרט בKSP עבור מחשב לעריכת סרטי וידאו וקצת משחקים (ללא OC), והייתי שמח לשמוע הערות לגבי החלקים שבחרתי: (המסך ייקנה מחנות אחרת, ויהיה מדגם philips 200w6cs) מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 560 זכרון (X2(2GB ‏1GB TwinMOS CL5‎ 320 כ. מסך PowerColor HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 670 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 530 צורב Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata 145 רמקולים רמקולים 2.1 כולל סאב-וופר 60 עכבר Microsoft עכבר אופטי MS Basic 50 מקלדת 2 Lang. (Eng / Heb) 25 מארז HJA-7610 MIDI 500W Max 185 סה"כ: 3955 היו …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MaorSwan,

אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gotnen,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zeevdr,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים