עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, מחשב שישרת אותי לפחות 4 שנים בזמן הלימודים ושיהיה לי ראש שקט... לא מחשב מטורף מדיי.. בעיקר למשחקים... אני צריך גם מסך חדש... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, הורדות באימיול, צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אנ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני זקוק למחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות, לכן אני זקוק למעבד ברמה של i7-2600 (לא מעוניין באוברקלוק) כמו כן המחשב צריך להיות מחובר לשלושה מסכים, המחשב לא נועד למשחקים,ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב שמסוגל לחשב חישובים מסובכים במהירות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש חישוב מתמטי - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא ישמש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת,עכבר סטנדרטים,ללא מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 1…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-PRIME-B450M-K - AMD AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS PRIME-B450M-K... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1094/1072[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]זכרונות - DDR4 - לנייח AX4U300038G16A-SB10x2 - XPG 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10... אחריות לכל החיים[/td] [td]כמות: 1 ₪337/330[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]כרטיסי מסך - AMD PCIe 21294-01-20G - Sapphire RADEON RX5700 (NAVI) 8GB GDDR6 HDMI,3x DP (UEFI) LITE Compute …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by David Hadar,

שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MaorSwan,

אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bar_B_q,

מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mayalou,

מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by amisha,

שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Hellroy,

מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 6,000₪ - 9,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, עריכה כרפית ומשמש כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ofir_bl,

אם יש לי לפטופ שבמקור מגיע ללא זכרון SSD האם אני יכול לחבר לו כזה דבר או שזה משהו שצריך להיתמך ע"י? תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות את המחשב הזה: http://www.amazon.com/G73SW-XA1-Republic-Gamers-17-3-Inch-Gaming/dp/B004LRO9AK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1300995652&sr=8-3 עולה 1400$ (4977 ש"ח ) שווה את המחיר?? או שיש מחשב אחר מאותו סוג יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by satlachimpo,

AMD Phenom II X4 965 Black Edition מעבד AMD GIGABYTEGA- M68MT-D3L DDR3 לוח 2 X DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON זיכרון Western Digital 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM קשיח דיסק LG DVRW X 22 SATA צורב GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT מסך.כ D.DVI / M.HDMI CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION מארז Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON ספק

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ronenec,

מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חבר'ה. קיבלתי משימה מאח שלי ואשתי למצוא להם מחשב חדש. מדובר על מפרט ללא מסך וציוד הקפי ומע' הפעלה. הדגשים הם ככה: מדובר על שימוש ביתי בלבד,אופיס,אינטרנט,הדפסות,מוזיקה,וסרטים. עדיפות למפרט מKSP עדיפות למעבד אינטל,אבל אם במחיר הזה ניתן למצוא מעבד AMD טוב יותר דרישה לכרטיס מסך פשוט נפרד מלוח אם בעל יציאת DVI. אני מניח שבמחיר הזה צריך לקחת מארז וספק ביחד ולא לחוד,לגבי המארז - רצוי בצבעים שחור וכסוף עם שלל כניסות מקדימה. לגבי לוח אם - שיכיל את כל היציאות והכניסות הדרושות והפופלריות היום - רשת,USB,FW,כ.קול OB,ומאוד חשוב יציאת סריאלית למדפסת. זכרון - עדיפות ל1 ג'יגה DC. סה"כ שייתן תמורה כמה שיותר טובה למחיר הזה,אני יודע שקצת קשה למצוא משהו מעולה במחיר הזה - אבל …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yarin153,

ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39202 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 643.00 ¤ 643.00 ¤ LV300 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מחיר לפריט - 1,758.00 ¤ 1,758.00 ¤ IE6400 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box מחיר לפריט - 1,234.00 ¤ 1,234.00 ¤ OCZ2P800R22GK זיכרון OCZ CL4 800MHz 2048MB XTC DDR2 מחיר לפריט - 1,183.00 ¤ 1,183.00 ¤ 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 380.00 ¤ 380.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ 214.00 ¤ 0761345-08140-5 מארז כולל ספק Antec Sonata II -EC 450W מחיר לפריט - 748.00 ¤ 748.00 ¤ סה"כ: 6160 ש"ח ללא קירור למעבד שעולה 160 . סה"כ 6320. המפרט מskypc מה…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדה בכיתה ג' (14-15.6 אינץ'), עד 2500 ש"ח באילת (חשוב שיהיה במלאי). יש העדפה למסך מגע. אמינות חשובה. כרגע חשבתי על https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33068 HP Pavilion X360. אשמח לחוות דעת. המון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by goldeye,

שלום אני צריך מפרט ב6000 שקל ללא מסך וציוד הקפי ובלי צורב המפרט מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נתקלתי במפרט די מפתה של חברת ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-SEAGATE-500GB SATA II 32M כונן -DVDRW X20 S.ATA מחירו 3390 שקל בלבד. בהנחה והמארז+ספק ירודים, עדיין המחיר מאד אטרקטיבי, אז איפה הקטש? האם יש מצב למחשב עם רכיבים איכותיים (לא מיועד בכלל למשחקים) והחלפה של המארז וספק הכוח + קירור במחיר של עד 4000 שקל? המחשב מיועד לעבודה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים(הכרחי לוח אם אינטל עבור תוכנת העריכה בה אשתמש) אין צורך במסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.