ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הצעות לכמה מפרטים ואשמח לשמוע דעה מקצועית לגביהם המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. התקציב בסביבות 4000 ש"ח רכיבים של אינטל. אין צורך במסך מעדיף מחשב שקט עם דיסק קשיח גדול המפרט הראשון הוא כזה: מעבד Q8200 לוח אם GIGABITE GAG31M-S2L דיסק קשיח 1T byte זיכרון פנימי 4GIGA DDR2 800 A-DATA DVD LG RW X22 כרטיס מסך GFORCE 9800GT מארז + ספק כוח THERMALTKAL 700W + THERMALTAKE WING RS100 המחיר: 3950 ש"ח המפרט השני כדלהלן: מעבד INTEL QUAD Q9400 4X2.66 6MB לוח אם GIGABYTE GA-EP43 DS3L INTEL P43 זיכרון HYNIX 2X2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח WD 500GB 7200 RPM SATA 2 16MB כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON 4850 1 GB כרטיס קול 7.1 ON\BOARD RW LG 22X DUAL LAYER SATA DVD ספק TAGAN A++ HUNTKE…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 540 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8RDA3I (NForce Dual) 1 390 390 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 440 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 80 80 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT Silver 1 760 760 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2/3 Lang. Rus or Arb 1 20 20 עכברים? כמות מחיר סה"כ MS O…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 8000 שח • חריגה מקסימלית מהתקציב: 1000 שח • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד, תכנות, עריכת תמונות ווידאו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: ,Rainbow 6 Siege, GTA, Evolve, Watch Dogs, Call of Duty, Splinter Cell • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) (גודל המארז חשוב גם לזרימת …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מאוד חדש בפורום ממה שראיתי עד עכשיו לפחות הפורום באמת איכותי ובעל רמה גובהה ומכיל הרבה אנשים עם ידע בחומרה ו OC... מקווה להשתלב בפורום ולהיות חלק פעיל בו... למפרט, הנה המפרט שאני רוצה לקנות שישמש אותי בעיקר למשחקים ו OC : מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice מחיר: 1166 ש"ח לוח אם: LANPARTY UT nF4 Ultra-D מחיר: 900 ש"ח זיכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 מחיר: 1360 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחיר: 635 ש"ח כרטיס מסך: ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV מחיר: 3800 ש"ח סה"כ: 7861 ש"ח מה אתם אומרים ? יש הערות מסויימות לגבי אחד הרכיבים שבחרתי אשמח לשמוע הערות ודעות לגבי המפרט שאני הולך לקנות... תו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה... אני צריך למחשב עסק שלושה מחשבים שתשתית של רשת כבר יש מחשב 1 : הוא אמור להיות הסרבר לשני המחשבים האחרים וה"חזק" מבין השלושה - ללא מסך מחשב 2: מחשב משרדי פשוט שיהיה מחובר למחשב הראשון - ללא מסך מחשב 3 : מחשבי נייד שיהיה מחובר גם הוא ברשת ומיועד לעבודה משרדית ומצגות מקדלת ועכבר בסיסים לכל מחשב רמקולים בסיסים למחשבים 1+2 כרטיסי רשת כמובן לשלושתם... ומערכת גיבוי למחשבים...לא מתמצא כל כך באפשרויות אין תקציב מוגדר...פשוט לא להתפרע יותר מדיי ותודה רבה לכל מי שיוכל לעזור
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3291 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 למשהו יש את אחד מהם? בכללי: תקציב: 5K ואפשר מעט לחרוג מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים. שיעבוד מהר וישמר לארוך כך התואר לפחות. 3שנים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14 או 13.3 אין לי גיבוש החלטה לגבי עדיפות למסך טאצ. מניחה כי אם טאצ אז אין ברירה למבריק. * רזולוציית המסך? בעדיפות שתהיה יותר מ-1366x768,הרזולוציה הסטנדרטית! שאוכל לראות HD * דרישות מיוחדות לא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם מסך לפחות 15 עדיף מחיר עד סביבות 800$ אם אפשר גם שמות של חנויות זולות עדיף מחברה שיש להם שרות טוב פה בארץ
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה נשמע?? אני מעוניין לשדרג לוחם אם + מעבד + זיכרונות אני מועניין לרכוש את הדברים הנל ואשמח לחוות דעת או משהו לשנות להחליף לחברה אחרת או כל המלצה אחרת תתקבל בברכה לוח אם - GIGABYTE Auros Z370 Gaming 7 או ASUS ROG Strix Z370-F Gaming מעבד - Intel I7 8700K זיכרונות - Corsair RGB 2X8 GB DDR 4 3000MHZ
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב אינו מיועד ל OC. רק מעט למשחקים, יותר חשוב לי ביצועים לא גרפיים והתאמה עתידית לויסטה. בכלל נושא הנדסת המערכת, כלומר התאמה בין הרכיבים.... תוכלו לעזור לי? זה המחשב שהיה לי בראש ועליו קיבלתי הצעת מחיר. יש לכם הצעות לשיפורים לפני שאני חותם מחר? וזה המפרט: מעבד - intel core 2 duo e6320 1.86 ghz לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2GB kit ddr2 800MHz pc2-6400 special ops edition dual channel cl 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfst px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק קשיח -WD 160gb 7200rpm sata II צורב דיוידי - samsung sh-s183aX18 sata black מארז + ספק - compucase 6c28 true 300watt קירור מעבד - artic coolig freezer 7 pro מקלדת + עכבר - microsoft wireless optical desktop 10…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגמי ה-Gram החדשים של היצרנית הקוריאנית, שמציעים מסכי 15 אינץ' במעטפת אשר שוקלת קילוגרם אחד בלבד, זמינים לרכישה בארצות הברית במחיר התחלתי של 1,100 דולר עבר די הרבה זמן מאז שמצאנו את עצמנו מתלהבים ממחשב נייד של LG בפעם האחרונה, ואז הגיע ה-Gram 15 אשר נחשף בתערוכת CES בתחילת השנה – ולקח את מגמת המיזעור בקטגוריה צעד משמעותי נוסף קדימה, כשדחס מסך 15.6 אינץ' במעטפת של נייד 14 אינץ', ועם גוף עשוי סגסוגת מגנזיום במשקל פשוט חסר תקדים של 980 גרם בלבד. משהו שלא ממש ראינו עד אז במחשבים בגודל הזה. כעת, הנייד הייחודי הזה זמין סוף סוף לקהל הרחב. ה-Gram 15 מוצע נכון לעכשיו בשני דגמים שונים, אשר למרות משקל הנוצה לא מוותרים על שימוש במעבדי Skylake מסדרת ה-Core U, בעלת הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות את: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11264. מוכרן מחשבים אומר לי שזכרון של 2 GB ל- windows 7/64 bit לא מספיק. מישהו התנסה? מישהו יודע? תודה]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-