ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה בפורום. אני רוצה להזמין מחשב ואני יוצר מוזיקה עכשיו זה המחשב: מעבד + AMD 64 BIT 3500 939 קרור מומלץ מהחברה קירור בא ביחד עם המעבד לוח אם Gigabyte K8NSNXP-939, nForce3 Ultra AMD Athlon 64 זיכרון Ocz EL DDR400 PC3200 Platinum Revision 2 CL 2-2-2-5 דיסק קשיחHITACHI 120GB 8MB S-ATA כרטיס מסך Pine XFX FX5500 128MB TV כונניםFLOPPY Sony +CD Asus 52X מערכת משולבת COMPAQ מולטימדיה שחור +Microsoft Optical מסךSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF מארז 2 מאווררים + HEC Compucase CI-6A19 ספק שחור עצות מישהו משהו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לכתיבת מוסיקה. כמה דברים שאני חושב שאתם צריכים לדעת מראש: - התוכנה תריץ CUBASE - הCPU צריך להיות חזק, על מנת שיוכל להריץ לי הרבה VSTIים ביחד. - אני צריך HDD גדול ( סביבות ה3TB ) - המחשב יחובר לטלויזיה 37 אינץ' ( צריך כרטיס עם יצאית HDMI ) - המארז צריך להיות שחור וכמה שיותר קומפקטי. - אני צריך הרבה חיבורי USB - צריך גם 2 כניסות FIREWIRE. - אני לא מעוניין בSSD תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקרובים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד A6-3500 לוח MINI ITX של GIGABYTE זיכרון 4GB כ.מסך המובנה קשיח 1TB WD GREEN מארז MINI ITX עם ספק ג'נרי. המחשב הזה אמור לשמש ילד בן 10 למשחקים, הוא רוצה לשחק BF האחרון ושאר FPSים כבדים למדי. רזולוציה 768*1366. מן הסתם כרטיס המסך פה מהווה מגבלה רצינית. מעבר לזה, המארז הקטנטן הזה לא מסוגל להכיל כרטיסים מעבר לגודל של SINGLE SLOT, והספק הג'נרי הזה סביר שלא יחזיק שום דבר מעל לGT610. ככה שאם הולכים פה על שדרוג ברור שצריך מארז, ספק וכ.מסך. השאלה המרכזית היא, המעבד. מדובר במעבד עם 3 ליבות בתדר של 2.1GHZ. ואני חושש שזה יפריע גם לכרטיסים ברמת הR7 250. או אפילו R7 260X אני לא מצליח למצוא בנצ'ים הולמים של המעבד הזה כדי להבין את רמת הביצועים שלו בג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באיכות 4k (סרטונים באורך 2-5 דק ללא יותר מדי אפקטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במידה רבה כל כך אך שלא יהיה רועש מדי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 10 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע. מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו תודה עמי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1425 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤559 Asus P5N32-E SLI ¤1081 ¤517 NZXT Lexa BlackLine No PSU Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 X2 ¤798 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤443 BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤2160 - מוצר במלאי ¤600 Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular עצות לשיפור או משו לפני שאני מזמין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד לנובו דגם 3000 N200 לאחרונה נהרסה מערכת ההפעלה Vista Home Premium . כפי שידוע ניידי לנובו לא מסופקים עם דיסק התקנה אלא עם איז שהוא partition שמכיל את ההתקנה, ומערכת ההפעלה מגיע כ- PreInstalled השאלה היא איך אני מצליח לשחזר את מערכת ההפעלה המקורית. כאשר כל הניסיונות הללו לא צלחו! Rescue and Recovery לא עולה - כנראה כי ניסיתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי! בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? amd xp 2400 0.13 Radeon9500 128mb Pro (Hercules Prophet 512mb Geil 333mhz Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] כמה דברים חשובים : אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.. לא מבין בזה , לא לוקח סיכונים. בקשר לכרטיס מסך , קראתי באתר של תום , שהרדאון של החברה הזאת הוא הטוב ביותר (גם קצת יקר יותר) זכרונות , ירידה חדה במחירים... 512 במחיר שעד היום היתה קונה 256. והלוח אם , קראתי גם כן , באתר של תום שהלוח הזה ממש אבל ממש יותר טוב מכל לוח אחר שהיה שם.. וגם שאסוס יש להם את הלוחות הטובים ביותר. ככה בחרתי את החלקים. מחירים : מעבד - 989 שקל. כרטיס מסך - 1414 שקל. זכרונות - 504 שקל. לוח אם - 827 שקל. מחיר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הכי חזק שאתם יכולים להרכיב בתקציב הזה.. ראיתי את המפרט שיש במפרטים המומלצים..ואני חושב שאפשר להרכיב מחשב יותר חזק מזה שמומלץ ד"א לא צריך צורב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן..אז ככה..כבר חודשיים אני בונה מפרטים ב5k,כבר הייתי סגור על הכל ועכשיו אבא שלי אומר שיש לי רק 3 וחצי אלף.. אז כמה שאלות: 1) מה עדיף- e4500 עם hd 3850 או q6600 עם 2600xt לא עושה oc ....מה עדיף למשחקים ?לסרטי hd ? לא עדיף שאני אקח את מס 2 ואחרי איזה שנה שנה וחצי אני אחליף לכרטיס אחר שיהיה כבר יותר זול כמו ה8800gt נגיד? 2) כמה המחירים אמורים לרדת עד פבואר-מרץ? נגיד אני קונה היום מחשב ב5k כמה הוא יעלה אז? 3) בקשר למפרט... אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי ,לכן בוא נעשה את זה ככה...תבנו לי בבקשה את המפרט שעובר בהצלחה את הדרישות שלי עם החריגה המועטה ביותר [מצידי שיהיה אלף חריגה,רק לעמוד בדרישות בחריגה הכי מינמלית] הדרישות הם: מחשב להרצת סרטי hd,שיריץ את המשחקים החדשים,מצדי על …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של חבר שלי מת (לצערו ושמחתו) העניין הוא שרק לפני כמה חודשים הוא קנה כונן קשיח 80GB וצורב DVD המחשב הוא בעיקרון גם למשחקים, צפיה בסרטים, OFFICE וגלישה הוא מעוניין במחשב מסוג P4 עם לוח ASUS זיכרון 0.5G (בינתיים אין מספיק כסף) , מארז והתקנה. האם ניתן לוותר על כרטיס מסך ולהשתמש כרטיס מסך ON BOARD. כל שאר הדברים (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') כבר יש לו. אבקש גם שבהמלצה על לוח אם תהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. דבר נוסף האם אתם צריכים לדעת את סוג הכונן קשיח שהוא קנה או שלא צריכה להיות בעיה בגלל שהוא קנה את הכונן לאחרונה. תודה מראש על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לקנות מחשב נייד לשימוש לעיצוב פנים, אוטוקאד, וכו. כמה משמעותי ההבדל core5 או core7, ssd 128 אוssd 256 , 8gbאו 16gb האם אפשר להתחיל במחשב בתקציב 4000?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ3,000₪. עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הרצת משחקים כדוגמת פיפא, פוטבול מנגר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יכול לתרום בהחלט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד גרפיקה ומעונין במחשב נייד ואני מיתלבט באיזה מחשב ליקנות אם רגיל או i mac . וכמובן אם אפשר אשמח לקבל מיפרט על אחד מהם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, *המחשב עומד להרכש באילת* יש לי התלבטות בין 2 מחשבים ניידים, מבחינת נתונים הם דומים כמעט בהכל, הסוללה ראיתי ששונה בנתונים. השימוש העיקרי הוא ללימודים, תוכנות אופיס בעיקר, צפייה בסדרות\סרטים לפעמים. חשוב שהסוללה תחזיק הרבה (לא צריך שתחזיק לכל היום, אבל גם שלא תגמר מהר מידי) 1. Lenovo IdeaPad S340-15IWL 81N800G2IV https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=69197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 2.Asus VivoBook 15 X512FJ-BQ264T https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..7791..542.&kg=&list=1&sort…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך זה תמיד טוב אבל גם ניצול של כל התקציב זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואולי קצת עריכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 1680X1050 אבל כנראה שאקנה אחד גדול יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-