עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b11y,

שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by xena,

שלום, אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי. הלך לי הלוח ואני שוקל מה לקנות. לוח שהכל און בורד בו או לקנות גם כרטיס מסך ולוח בעל אי ג'י פי. כמה לדעתכם אני אמור לקבל על שתי האלטרנטיבות הללו מה עדיף לי? ----1---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: ASUS TUSI-ML (Audio+Vga+Lan) No AGP Slot חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VGA: SiS300 GPU (Onboard) Floppy: MITSUMI FLOPPY SONY 1.44 SOUND: Cmedia CMI8738 PCI Audio Controller (On Board) Cd-Rom: Actima x52 Modem: 33,600 CASE: ATX MIDI ----2---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: Gigabyte GA-6VTXE-A חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VG…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kruscal,

שלום רב! אני מעוניין לדעת איזה נייד שווה יותר: LG K2-226DE/1024MB VS LENOVO 3000 C200/1024MB שניהם בעיקרון אותו מפרט ואותו מחיר בערך (4500?K), אבל בכל זאת LG חדשים בתחום הניידים ולא וותיקים כמו LENOVO..... מי שיש לו מידע יותר מפורט ברמה שיש לו אחד מהם ->אשמח לדעת את דעתכם - ובכלל אשמח לקבל תגובותמכל אחד! תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אז התחלתי לברר לגבי מחשבים ניידים, שמתי לב שיש מחשבים שבאים עם כרטיס מסך מובנה ויש מחשבים עם כרטיס מסך עצמאי(סטייל ATI רדאון סדרה 3000, וכנ"ל עם NVIDIA) אז מהם בעצם היתרונות והחסרונות של כרטיס כזה, מבחינת מחיר סוללה ביצועים? האם כדאי להעדיף כרטיס כזה במחשב מיינסטרים למטרת הדברים הרגילים+ סרטים HD+משחקים בינוניים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מפרט עד 5500 לעבודה גראפית , עריכת וידאו ומשחקים ללא מסך , צורב DVD וציוד הקפי איך המפרט הזה ? מעבד Athlon64 5000+ (Socket AM2) X2 (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 1690.00 ¤ לוח אם GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 780.00 ¤ זכרון DDR II 667 1GB Kingston (אולי כדאי לקחת DDR II 800 ?) מחיר לפריט - 620.00 ¤ כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר לפריט - 890.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר לפריט - 390.00 ¤ מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan (לא חשוב לי עיצוב בכלל. אין לי מוסג מה לקחת . אני צריך מארז גדול עם ספק כוח 400-500 W ומאווררים כמה שיותר חזקים) מחיר לפריט - 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by uncommon,

זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by prager,

יש לי 6GB RAM. כרגע, אין כמעט תוכנות פתוחות. ה-Task Manager מראה על שימוש ב-2.7GB RAM - 46%. מיינתי את הלשונית של ה-Memory ע"פ סדר יורד ורואים כי בסכימה לא עוברים את ה-350-400MB. איך לעזאזל הגענו ל-2.7GB? (בשתי התמונות הבאות, השוני באחוזים של תפוסת ה-Memory נובע מפתיחה של הצייר אם אני לא טועה... לא קריטי) הנחתי שיש חלק בזיכרון שמוקצה לחומרה/תוכנה אשר לא נגיש למשתמש. אבל זאת רק השערה. חשוב לציין, ראיתי תופעה זהה בכל מחשב שעיינתי ב-TS שלו. דגם: Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U מערכת הפעלה: Windows 8.1 64 bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני מתלבט בין שני אלה: AMD Ultra Game PC 9650 TDG1003 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Nz_SLNLXHs5a-DCe_GjO-kt:12bbi68k5?id=4100277&pr=QJ5&N=2%2031489%2032306 HP Pavilion A6532 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6618&perur=2&t=1&c=180 שניהם באותו תג מחיר - סביב ה 3000 ש"ח. אם יש לכם הצעות למחשבי מותג טובים יותר במחיר הזה או בכלל, אשמח לשמוע. תודה רבה, אופיר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by satyr82,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13- 13.3 * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אם אפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (, HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB מינימום * כונן CD/DVD? צורב? כן- צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב - 3000 ש"ח + - . תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hatul,

אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

13. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה עם תקציב עד 10k ש"ח.כאמור,המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות,הורדות ומשחקים לא כבדים. הייתי מבקש מפרט מבוסס אינטל כדלקמן:מעבד,לוח אם טוב שיחזיק שנתיים-שלוש ויתן אפשרות שידרוג,זיכרון איכותי עד 1G, דיסק קשיח גדול,אחד נוסף נשלף או חיצוני,כרטיס מסך ממוצע עד טוב,dvd,צורב dvd,פלופי,כרטיס טלויזיה,מודם ,מארז עם איוורור טוב,מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך איכותי 19".אין צורך ברמקולים. תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אז שלום לכולם שמעתי שזה פורום החומרה הכי טוב ברשת אז באתי להתייעץ איתכם אם לא איכפת... אז טוב זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד אינטל? P-4 2,4 Ghz (800MHz HT 1050 לוח אם למעבד אינטל? MSI 865 NEO2-S(865PE) DDR 128b,sb,sata 550 זכרונות? DDR 333 256MB 230 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 8M 490 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 סה"כ 3570 אז מה דעתכם כדי לי לשנות איזה משהו, אשמח לשמוע בעצתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by galzohar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

17. Started by thrioue,

אהלן! אני רוצה לקנות gaming laptop שיהיה טוב לכמה שנים טובות בתקציב של עד 5000 ש"ח! אמרו לי שיש פה אנשים תותחים שמבינים עניין, אשמח להמלצות תודה רבה רבה!! להלן הרשימה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל היתר.. * גודל המסך? לפחות 15" * רזולוציית המסך? FHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה מוגזם לבקש ? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל שיהיה אחריות ליותר משנה.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL זה אחלה, אבל לדעתי הם יקרים מדיי.... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה, אני שוקל בזמן הקרוב לקנות מחשב למטרות משחק בלבד, ללא ציוד היקפי כלל ולא מתוכנן OC או משהו בסגנון התקציב הוא כמו שציינתי, 4.5-5.5 אלף יש ברשותי מסך LG W2042T חשבתי על המפרט הזה או משהו בכיוון לפחות, עזרה בבקשה כי אני לא כזה מנוסה בהרכבת מפרטים Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Arctic Cooling Freezer XTREME CPU COOLER , יחידות 1 ₪201 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1169 Gigabyte GA-EX58-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1073 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=698 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL8 Core I7, יחידות 1 ₪969 http://www.rsm.c…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by flarecrack,

שלום אני וחבר שלי כל אחד מאיתנו צריך מפרט למחשב בסביבות ה 5-6 אלף , מחשב 1: אני עקרונית זקוק למחשב גיימינג והרצה של תוכנות סטטיסטיקה עם מוסד נתונים גדול , אני לא מחפש מפלצת להריץ כל דבר על האיכות הכי טובה פשוט המחשב הנוכחי שלי איזה בן 8 שנים אני כבר לא בענייני החומרה של מחשבים אז אני לא מבין מה אני אמור לשים במחשב שלי. מחשב 2 : הידיד שלי מחפש מחשב שיכול להריץ משחקים בקטנה אבל עקרונית המחשב שלו נועד לעריכת וידיאו ולעריכה מוזיקלית,אין לו שום הבנה במחשבים. נשמח אם יהיה אדם טוב לב שיוכל לעזור לנו ותודה מראש.

23. Started by orirulez,

שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז הייתי רוצה 1GB זיכרון P4 3.0 עכשיו ראיתי שפעם דיברתם פה על פרסקוט,התחממות יתר וזה בבקשה תרחיבו בקשר לזה בנושא ומה ההבדל בין 800HT ל800HTE במעבד P4 3.0 איזה כרטיס מסך עדיף R9800P 126 MB או R9600XT 256 MB מה יריץ משחקים טוב יותר לאורך זמן רב יותר או שאולי בכלל עדיף כרטיס מסך אחר לוח אם אמממ לא יודע תבחרו אחד טוב אין לי שמץ של מושג בנושא זה :-\ מארז-אני לא צריך משהוא מיוחד קירור טוב יספיק בלי כל השטויות )ושלא יהיה יקר מדי( בקשר לספק גנרי לא גנרי לא יודע תסבירו לי קצת בנושא מסך-מממ אני חושב ללכת על MAG לא שטוח אני לא אוהב כל כך אותם מסך שטוח,דק טוב עולה הרבה כסף ומסך לא משהוא אני לא רוצה סתם ככה לקנות ואצל כמה חברים שלי מסכים מעצבנים שאם ממזיזים חצי סמ את…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Omer Sharabi,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים