עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by asifpz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3800 ש"ח.. לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים חדשים (GTA CRYSIS) הורדות וסרטים וסדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף QUAD של Q9400+ מאשר E8400, אבל אם אין ברירה אז את הE8400 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להי…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  3. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עפ"י התקציב הנ"ל, שיתוכנן עם דגש גדול על משחקים (כבדים ככל שיהיו) וגם לעבודה ברמה גבוהה עם תוכנות עריכת וידאו כמו Adobe Premiere ותוכנות עריכת מוזיקה כמו Steinberg Cubase (תוכנות יחסית כבדות, למי שלא מכיר), כך שאני מניח שהן המעבד והן כרטיס המסך משחקים פה תפקיד חשוב. כאן יהיה המקום להדגיש מספר דברים: 1. אין צורך בציוד היקפי כלל, אלא מחשב נטו שיהיה לו כמובן גם ספק ומערכת קירור טובים, עם מארז איכותי. 2. לעיתים אני משאיר את המחשב דלוק בלילה לצרכי הורדות והוא נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שעבודתו תהיה שקטה יחסית (עם זאת אין לקחת שיקול זה לכדי פגיעה בביצועים). 3. לאור הצורך שלי בעבודה עם Cubase, אזדקק לכרטיס קול איכותי (לא צריך להשתגע ) 4. ברשותי…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מבקש מפרט עם הפרטים הנ"ל כולל מקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים וללא תוספות מיוחדות, והכל ב8000ש"ח. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  7. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום אני צריך מחשב שיוכל להריץ גם משחקים. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, HDD, כרטיס מסך, מארז וספק. אין לי בהכרח צורך להשקיע במחשב הכי חזק שיש ואני גם לא רוצה לשים יותר מידי דגש\להוציא את רוב הכסף על כרטיס מסך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by מוטי ב.,

שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by baraksol1,

חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  12. שלום. ראשית, תקציב המחשב- ללא ציוד מקיף (עכבר, מקלדת ומסך) הוא בין 3.5 ל-4 אלף ש"ח. המפרט שאני זקוק לו הוא מפרט לגיימרים. לא מפרט טהור, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי את המשחקים החדשים בצורה נורמלית וטובה. מבחינת תכנות, אני לא מפתח ביותר מאקליפס (ג'אווה) או php. אפליקציות שהן די קלות יחסית. רמת השקט הדרושה: 7-8 לא מתוכנן לאובר-קלוק לגבי מערכת ההפעלה- אני עדיין לא יודע אם ארכוש ווינדוס7 או שפשוט אעשה מעבר לאובונטו. ההצעה הנוכחית, כולל הרכבה, היא מרשת cd-log באזה"ת פולג נתניה. סה"כ יש גם הנחה מסויימת מכיוון שמדובר בלקוח עסקי. חשוב לציין! מלבד המעבד והזכרון שהקציתי, אינני מומחה בשאר הדברים. בוודאי שלא לגבי ספקי הכוח, קירור וכיוב'. אשמח לשמוע דעות והצעות הנוגעות ל…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  13. בתחילה חשבתי על מערכת AMD אבל לאור נפילת מחירי הP4 נוצר מצב שבו AMD כרגע ממש לא כדאי לקנות. נראה לי שמערכת RDRAM תצא יקר מידי, אז כרגע אני חושב ללכת על DDR, וחיכיתי שיצאו בארץ לוחות לP4 שתומכים בDDR 333 והיום יצא לוח כזה, אז מה דעתכם על המפרט הבא: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1290 שח EPOX EP-4SDA5+ SIS 648 533MHZ 874 שח Gigabye ATi Radeon 9700 PRO 2300 שח Corsair CMX256A-2700C2 680 שח Enermax FS-710-B 350W 700 שח את הDVD, המסך, והHD אני כנראה מעביר מהמחשב הישן (לגבי הHD, האם יהיה שיפור משמעותי אם אקנה עוד HD זהה, ואעבוד בRAID במוד 0?) מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

15. חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by ronoz,

שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה.

17. ישומש לאנימציות עריכת תמונות רינדורים ועריכת וידאו בלבד ! מחפש משהו שיהיה חזק מאוד מאוד כוח עיבוד מהיר שיהיה מצויין ברינדורים והמרת וידאו מהר מפלצת גרפיקה שמנצלת את התקציב עד הסוף תודה רבה לכל הפורום המקצועי הזה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אח שלי קונה מחשב לבר מצווה ושלי בדיוק נהרס והוא כבר ממש ישן אז החלטתי לחדש : אני קונה שני מחשבים: 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים. 2) לי, תקציב: 5000 שקל כולל מסך. בעיקר לאינטרנט, סרטים (HD 720P ו1080p), קצת פוטושופ ועריכת וידאו ברמה גבוהה... בדרך כלל פועלים מלא חלונות של אינטרנט+ כמה תוכנות ביחד... לא למשחקים... רק שיריץ wow ומשחקים ישנים יותר כמו צריך אבל בכלל לא חדשים. צריך מארז מא…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by Discreet,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? פחות שאפשר4K לא חובה לנצל את כל התקציב וגם לא לעבור אותו אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה מאד את כל המשחקים החדשים כולל GTA4. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר ללא רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTel 6. …

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  21. אני חשבתי על המפרט הבא : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1413 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver כמות: 1 - מחיר: ¤797 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 3 - מחיר: ¤82 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 600W כמות: 1 - מחיר: ¤750 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 - מחיר: ¤316 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 400Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤485 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 51…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  22. שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by אמיל21,

שלום לכם. אחרי שהמחשב הנייח שלי הלך, הגיע הזמן למחשב נייד חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. שימוש: בעתיד הולך ללמוד את המקצוע הנדסת בניין או מקצוע אחר. לכן, אני צריך מחשב חזק שיחזיק את התוכנות והגרפיקה של הנדסת בניין. או שאלמד מקצוע אחר, ששם לא צריך מחשב לזק, אך שהמחשב יהיה מוכן להנדסת בניין. שימוש במשחקים הוא קצת פחות, אני לא כזה גיימר, אולי אשחק במשחק-שניים לא יותר, איזה משחק מירוצים/מלחמה וזהו. הרוב זה מוזיקה, סרטים, הואדות ושיהיה מוכן להחזיק תוכנות כבדות ללימודים. בתקציב הזה תוכלו לבנות לי מפרט מ-א' ועד ת'? כי אני לא מבין בזה בכלל. אז צריך שתסבירו לי הכל. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. מה נישמע? אני חדש פה ואני הולך להזמין חלקים בשביל לבנות מחשב חדש, אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה לא כדאי מה עדיף מה כדאי לשפר כל מיני. תודה רבה - אם לא פרסמתי במקום המתאים - סליחה. Specs: -AMAZON.COM--------------------- CPU: http://www.amazon.com/gp/product/B0038JE9MU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER GPU: http://www.amazon.com/gp/product/B002YCKF02/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER PSU: http://www.amazon.com/gp/product/B001M3G42W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER HDD: http://www.amazon.com/gp/product/B002D5XY8A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A2L77EE7U53NWQ RAM: http://www.amazon.com/gp/product/B0032ZHP62/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&am…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bennash,

מה דעתכם שיניתי כמה דברים כמו מסך וSSD למשחקים בנפח 480GB ? רק אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מקלדת מכנית לרגילה בגיימינמג אם כידי לקחת המכנית שעולה פי 2 או 3 ממקלדת גיימינג רגילה ויש לי מקלדת של GPT. האם לא לקנות מקל'? בשני הדיסקים הקשיחים אני עושה רייד והם משמשים להלעת גיים פליי שלי עד שהם יעלו אני צריך הרבה מקום.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים