עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר ניפוי נשארתי עם חמישה מחשבים שעלי להחליט מתוכם : 15.6 אינץ: 2900 שח - asus x502ca-xx014h 500GB Intel-4000 3317u 1.7GHz RAM 4 GB 2.07kg 3800 שח - Samsung NP370R5E-S01IL 2.60 GHz AMD-7670M 2KG 1T 3230M 8 GB 14 אינץ: 2900 שח - Asus X402CA-WX035H 3317u 1.8mhz Intel-4000 4GB 500+SSD 1.56 kg 3700 שח - Samsung NP530U4E-S03IL UltraBook 1.75kg NVIDIA-8750M 4GB 500+SSD 3337U 1.8 GHz 3800 שח - Toshiba Satellite U840-10Q 500+SSD 1.58kg Intel-4000 3317u 1.7GHz אשמח להמלצות מתוך הדגמים האלו בדגש על בניה איכותית ומחשב אמין . מניסיונכם.. 1.האם נוח להסתובב עם נייד 15.6 אינץ על הגב ? 2.האם ניתן לתכנת ב 14 אינץ בקריאה נוחה ? 3.היכן אוכל לראות את הדגמים הנ"ל בתצוגה ? 4.האם אתם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  3. המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב זול עבור עמדת עבודה במשרד אדריכלים... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2008 (אולי ירכש חדש בעתיד), סקצ'אפ 8 - פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעלות מקסימלית של 5500 ₪ בעדיפות ל-5000 תוך ניצול מלא של התקציב. המחשב נועד לשימוש ביתי כללי (אופיס, אינטרנט, סרטים בהפרדה גבוהה) וכן כ-30% מן הזמן לעריכות גרפיות שונות בינוניות פלוס, בתוכנות של adobe וכן siberlink power director. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יהיה נחמד אם הוא יעמוד באתגר של משחקים (שנחשבו כבדים לפני שנה ומעלה) במידה והצורך יעלה. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי, במערכת הפעלה או בחבילת אופיס. הרכבת המפרט בחנות. שקט חשוב לא קריטי (8) מעוניין במעבד אינטל,חיבור usb3, חיבור HDMI לטלוויזיה לא מתוכננים שדרוגים מאסיביים של המחשב. כעבור 3-4 שנים אתעניין בהחלפה בחדש. המחשב צריך לתמוך בכמות גדולה של ציוד היקפי (מערכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by chief,

שלום לכולם, חבר צריך מחשב, כאשר מעבר לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס וסרטים, הוא משתמש בתוכנה שמשתמשת במסד נתונים של PostgreSQL. הוא ישתמש כל הזמן בשני מסכים - האם מומלץ u2312hm או p2414h? בנוסף הוא רוצה לחבר את הטלוויזיה שלו בכדי לראות סרטים מידי פעם - אם אפשר נניח לעשות איזה סוויץ בין מסך אחד לבין הטלוויזיה זה יכול להיות טוב. צריך SSD, נראה לי 256GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? נניח 4,000 ללא המסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגדול התקציב הוא גמיש אבל בלי להגזים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by benor,

המחשב מיועד לאחותי, בעיקר לשימושים משרדיים פשוטים אינטרנט אופיס וכד' אבל מדי פעם היא תריץ עליו תוכנות חישוביות כמו Eprime ו-MATLAB ולכן חשוב שיהיה עליו מעבד מהיר וחזק. עדיפות לכך שיעלה כמה שפחות נניח תקציב גג של 3500 ש"ח. הדרישות העיקריות: -מסך 11 - 13" - נפח אחסון גבוה לפחות 500GB - קל משקל - חשוב מאוד שתהיה אחריות ממקום טוב ורציני. תודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12-13 עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת המחיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן אך אין חובה כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ichi&,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי רכישה של מחשב נייד חשוב לציין שיש לי חנות מאוד ספציפית שאני מעוניין לקנות בה בגלל יכולת לקבל הנחה וגם בגלל שיכול לעשות שידרוגים שם כגון ssd וכאלה ומשם אני יביא את הלינקים לדגמים.... הצורך שלי במחשב הוא קודם כול וירטואליזציה מה שאומר שאני זקוק למחשב שמינימום יהיו בו 8g עדיף אם אפשרות להרחיב אבל לא חובה עוד פרט חשוב הוא ssd והפרט הנוסף או רזולוציה וזה בגלל נוחות עבודה צוריך לעכב בעוד כמה שנים את המשקפיים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2180 המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2516 גם המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2465 המחשב הזה יגיע עם 12g ו500ssd http://www.pc-online…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -AC BLACK GLAG, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by skullfacer,

אני כבר הרבה זמן לא בעניינים של החומרה החדשה וכו אז אני צריך תעזרה שלכם יש לי אולפן בבית שאני מפיק איתו מוזיקה והמחשב הקיים כבר לא עומד בעומס ואני מבקש אם תוכלו לעזור לי לבנות תמפרט הכי טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל הכול אפשר לחסוך זה עדיין מחשב לאולפן לא למשחקים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) . כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by elis02,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יש לי מחשב בן כשנה שמורכב מהרכיבים הבאים: * I5 3450 *לוח אם ASROCK H61 HVGS * זיכרון 8 GB 1600 . *כרטיס מסך GTX650 TI OC 2GB *דיסקים קשיחים 4 של 2TB WESTERN GREEN/ *2 דיסקים usb3 3TB *ספק 550' של SAMA המחשב משמש כHTPC לכל דבר...מעוניין לשחק בבטלפילד 4 קול אוף דיוטי גוסט וכדומה.. הוא מחובר לפלזמה 55ST30 3D.. כמובן FHD... מעוניין לשחק בהגדרות HIGH ומעלה.. אשמח להצעות ייעול ...סרטון קצר שמדגים את המערכת שלי..: תודה למגיבים !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז אם רציתם הוכחות שהם מכרו לי מחשב דפוק - הנה ההוכחה האולטימטיבית: למי שלא יודע את הסיפור, רכשתי מחשב נייד בשווי 3000 ש"ח משניידר מחשבים לפני כשבועיים. מהרגע הראשון המחשב עשה בעיות, היה איטי להחריד והיו לו קריסות. חלק מהבעיות הסתדרו לאחר שהחלפתי את מערכת ההפעלה המקורית למערכת הפעלה צרובה שהייתה לי על דיסק. הבעיות אכן הסתדרו, למרות שהוא עדיין לא היה במיטבו. אז מה קרה היום? החלטתי לתומי להתקין Adobe Premiere Pro כי הייתי צריך לערוך איזה סרטון. בעודי עורך את הסרטון, התוכנה פתאום נתקעה ושמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק, וגם אחרי שסגרתי את התוכנה הוא לא הפסיק לעבוד - עד שכיביתי את המחשב. ומה אז? המחשב לא נדלק יותר. בכל פעם שאני מדליק אותו, הוא טוען כרגיל, ואז מופיע לי מסך שחו…

20. Started by yagelk,

* חריגה מהתקציב: עד 500 ש"ח! * מטרות המחשב? תכנות לצרכי עבודה (וירטואליזציה) , Eclipse בעיקר. אבל מדי פעם על xCode ע"י VMware. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך?יותר גבוה יותר טוב לא פחות מ1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?בסביבות 1.5 ועדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4-5 שעות שעות רצופות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, usb3, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לSSD של 250. אם לא ניתן אז HDD של לפחות 500 עם SSD CASHE. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Zakash,

Lenovo IdeaPad U530 http://ksp.co.il/?uin=22570 Dell New Inspiron 15 7000 7537 http://ksp.co.il/?uin=20897 אהלן חברים, אני מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל. ההבדל ביניהם לטובל דל הם האחריות שהיא עד בית הלקוח וכרטיס גרפי חזק יותר. ההבדל לטובת הלנובו הוא ה16GB SSD ושהוא ULTRABOOK. מישהו יכול לספר לי משהו על חיי סוללה ולתת לי חוות דעת על המחשבים הנ"ל? תודה מראש, אלכס.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …

24. Started by yaelkam,

הי, אני מחפשת מחשב נייד, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו ה…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by tood24,

היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.