ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חשובה לי האמינות, והשירות עד הבית, לכן ניראה לי אסוס (הדל פשוט יקר מדיי); ל 301 יש מעבד חזק יותר ב 25%, סוללה 6 תאים (לעומת 3 תאים), מחיר זול יותר ב 200שח- 2650שח, אך ל 300 יש מסך מגע, ויכולת לשידרוג ההארדיסק (יש לי אסאסדי במחשב הנוכחי) שאלה: האם ב 301 לא ניתן בשום אופן לפרק את ההארדיסק, או שניתן- פשוט קשה יותר ? שאלה2: אני משתמש במחשב בדירה, לצפייה בסרטים, ולעתים נדירות עריכת וידאו קלה, וגם בלימודים לפעמים ל 3-4 שעות האם הסוללה משמעותית חלשה יותר בשני? האם מסך מגע זה משהו שאני באמת צריך? והאם 4 גיגה ראם זה משהו שירגיש לי מעט מדיי?? תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב (בעדיפות מחשב מותג - האם זה באמת שווה את ההבדל במחיר?) במחיר של עד כ2800-3000 ש"ח לא כולל מסך. עיקר השימושים הם שימוש משרדי, וואחים קטנים שמשחקים פרו אבולושן בלי הפסקה (ולכן צריך כרטיס מסך לא מובנה) אשמח לעזרה, תודה מראש! מתן
-
- 8 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה, הוא מתאים לי מאוד מבחינת גודל משקל ופונקציות, אבל האם מישהו יכול לתת עליו ביקורת? מחשב נייד "13 עם מסך מגע ASUS VivoBookTouch דגם S300CA-C1003H אשמח מאוד לדעתכם, ואם יש המלצה אחרת זה גם יעזור. הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IN80F8EB0
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מ…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה הסמסונג : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=6821103&extensionType={adtype}:{network}&s_kwcid=PTC!pla!{keyword}!{matchtype}!{adwords_producttargetid}!{network}!{ifmobile:M}!{creative}&kpid=6821103&k_clickid=279b4ce7-16d5-cc28-8238-00003506a8df זה ה acer : http://www.bestbuy.com/site/Acer+-+Aspire+23%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/7459066.p?id=1218846429935&skuId=7459066 תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עבודה משרדית, רב תכליתי, לשימוש ההורים בבית לצרכי אינטרנט בסיסיים וסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 21 אינץ' 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - יש לי שני כרטיסי זיכרון מהיר DDR3 1333MHZ 2GB כלומר סך הכל 4GB לכן לא צריך כרטיס זיכרון, וכמו כן לא צריך כונן דיסקים/צורב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק - לא תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה שלא סתם רוצה לבזבז כסף אם יכול להשיג 16 ג'גה של DDR3 של חברה רצינית כמו קרוסיל ב 500 שקל בערך, האם שווה להשקיע יותר ולקבל DDR3 של 1866 או אפילו 2400? האם בכלל רואים שיפור? או שזאת השקעה מיותרת? האם שווה להוציא נניח עוד 300 שקל או אפילו 500 כדי לקבל עוד כמה MHZ בזכרונות? מדבר על שיפור במשחקים וכאלו.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תקציב : 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) : עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטיות * Bluetooth? …
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה למחשב + מסך עם הדרישות הבאות : המחשב יהיה מיועד לצפיה בסרטים ולגלישה באינטרנט ולא הרבה יותר מזה. אין צורך בווינדוס. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך, אך הדרישה למסך היא שהוא יהיה כמה שיותר גדול, כלומר לפחות 24' עם שאיפה ל 26' (אני יודע שזו בקשה מוגזמת לתקציב אבל מה שאפשר) אפשר במידה וצריך לחרוג בין 100 ל 400 ש"ח מהתקציב אך רצוי כמה שפחות . בנוסף לכך אשמח שהמפרט יהיה מחנות באיזור ירושלים. תודה מראש על העזרה! אם צריך עוד מידע אשמח להוסיף
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-