עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי?[glow=red,2,300] עד 3K ניתן לחרוג בשביל שינוי חריג.[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]300 ש"ח[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: [glow=red,2,300]ערצת תוכנות, סרטי HD ומשחקים[/glow] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [glow=red,2,300]יומיומי[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: [glow=red,2,300]תקציב בנפרד למסך - 19" לא אוהב גדול מידי.[/glow] * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]המסך כלול במפרט אבל בכסף נפרד מהסכום המוגדר[…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אהלן שלום לכולם ! אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (לסטודנטית )- אופיס וכו וקצת אינטרנט פייסבוק . כמה דברים שחשוב לי שהיו : מעבד Core i3 או i5 אם נכנס בתקציב מסך 15.6" כרטיס מסך אין צורך וגם המשקל לא כ"כ חשוב . לא חובה מערכת הפעלה אני אתקין לה . איך הדגמים האלו ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8656&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8374&CatCode=315 הם בערך שווים במפרט שלהם - אם כן מה ההבדלים ? תודה רבה מראש ! דודי

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by fantom134,

. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לצרכי משחקים ותוכנות בסיסיות. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024, יתכן בהמשך מסך 22' wide screen. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by yarins5,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד (DV6) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (עדיף בחיבור RCA רגיל..) היציאות וידאו היחידות שיש לו זה HDMI וVGA ובגלל שהטלוויזיה היא לא HD הHDMI לא עוזר לי וגם כניסת VGA אין לטלוויזיה.. יש אפשרות כלשהו למתאם בין היציאות כי מצאתי את הכבל הזה - http://cable.co.il/sg_product~560227~54~148.htm אבל בחיפוש באינטרנט מצאתי שאומרים על הכבלים האלה שהם לא עובדים עם רוב הכרטיסי מסך ואני לא יודע אם זה יעבוד על שלי.. יש אולי מוצר שאפשר לקנות שיתחבר לUSB/firewire או בכלל כרטיס שיתחבר לexpresscard?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  7. ערב טוב לכולם , אני חדש כאן בפורום וצריך את עזרתכם..ואני מקווה שאני בפורום הנכון , למרות שזה קשור קצת לחלקים וקצת למעבד וקצת לאובקלוק ,אז שמתי בפורום מפרטים...אם צריך אולי לפצל. בשבוע האחרון עברתי על הרבה הודעות כאן להמלצה לקניית מעבד D805 של אינטל . אז ככה , מהמפרטים המומלצים החלטתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט 81945PG +מעבד 805 (זה כבסיס) . אני מציין שאני כמעט לא משחק במחשב (לכן מוותר גם על AMD 3200 ...וגם מכל הסיבות שציינתם) אבל אני מוריד הרבה עם האימיול הבנתי שמומלץ מאוד לעשות ל-805 אוברקלוק ולהעלות את ה BUS מ-133 ל-166 . הבנתי שזה אוברקלוק שדי פשוט להגיע אליו ומכאן יש לי כמה שאלות לפני קניית המחשב : 1) מעבד 805 - האם אני אראה ביצועים משופרים (בהשוואה למעבד ה-…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RS4,

יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by newpc,

טוב אז שלום אני צריך קצת עזרה בבנית מפרט חסר לי כמה חלקים ולא בטוח בקשר לזיכרון אני לא צריך מסך מקלדת או עכבר משתמש בheadset אז לא צריך כרטיס קול אני ישתמש באחד שאל הלוח אם כמו שכבר אמרתי בסביבות 10K למשחקים אז זה מה שיש לי עד עכשיו Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ASUS Commando 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1GB Corsair XMS2 CL5‎ x2 option to add 2x more later on (קצת לא בטוח בקשר לזיכרון אז תגיבו על זה בבקשה ) WD80GB 7200RPM, 8MB‎ 2x250 for raid 0 טוב אז אני ב 8700 חסר לי ספק מארז ואולי צורב אבל אני חושב שאני ישתמש באחד שיש לי במשחב הזה אני יקנה מסך חדש בשביל לנצל את הכרטיס מסך אבל לא עכשיו צריך לעבוד בשביל עוד 2K טוב עזרו לי להשלים את …

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  10. EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN (AIUHB) מעבד Thermalright SLK-600 Extreme גוף קירור למעבד Thermaltake SF2 מאוורר Winbond / Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח Connect3D 9500 Pro 128Mb DDR / כרטיס מסך IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח Lite on x 52 OEM black …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ... אני מחפש המלצה למחשב לדודה שלי התקציב כותרת לא ניתן לחרוג הבנתי שעדיף amd כי זה יותר משתלם מחשב שיחזיק כמה שנים ולא יבוצעו בו שידרוגים רוב הסיכויים נ.ב יהיה מסך 22 אינץ בעתיד!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט משחקים בקטנה מוזיקה סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אימיול אופיס ביטורנט אינטרנט אנטי וירוס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשימוש ביתי בלבד 3 4. האם יש רכ…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  12. בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!

13. תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by regev_k,

אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by yoel14,

היי, [אם השאלה בפורום הלא נכון נא להעביר, לא הייתי בטוח היכן בדיוק למקם] קבלתי לאחרונה את הנטבוק הזה Acer Aspire One 8.9-inch Mini Laptop (1.6 GHz Intel Atom N270 Processor, 512 MB RAM, 8 GB Solid State Drive, Linpus Linux Lite) ZG5 העניין הוא שקבלתי אותו ללא הספק מתח שלו!! לפי חיפוש באינטרנט מצאתי שהספק שלו אמור להיות משהו בסגנון 19V 1.58A עכשיו, האם אני חייב חייב להשיג ספק בעל נתונים כאלו בדיוק? או שאני יכול לחבר ספק עם מתח זהה אך זרם גבוה יותר, או להיפך... ייתכן נזק אם לא אחבר את הספק בעל הנתונים הספציפיים? והאם יש דרך זולה להשיג חיבור מתח כזה? מצאתי לינקים מסוימים מהארץ לספקים בעלות של כ 150-200 ש"ח... אבל לא הייתי רוצה להשקיע סכום כזה, מאחר והנטבוק עצמו [כ…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by ארקדי גאיידמק,

דודה שלי טסה לקנדה ותהיה אפשרות אולי לקנות חלקים למחשב חדש השאלה עד כמה זה משתלם? נגיד ב1000 דולר אני צריך מעבד חשבתי על 930 של אינטל כ.מסך 7900GT הארד -250 ג'יגה אם לא שווה לקנות שם אז לא צריך לוח טוב ו2 ג'יגה זכרונות כמה אני ארוויח אם אני אזמין מהחנות http://www.newegg.com/ והיא תחזור עוד חודשיים יש מצב יצא הקונרו עוד חודשיים? עריכה: כרגע יש לי מחשב כזה P4 2.4 נורטווד כרטיס מסך FX5200 הארד 160 ג'יגה SATA ולוח אינטל עם צ'יפסט 865I מה יותר יהיה כדאי להביא משם כרטיס מסך+ספק ובארץ לקנות מארז או לקנות מחשב חדש? מצד אחד אני יודע שיצא הקונרו שיקרע את כל מה שיש עכשיו בשוק מצד שני במקום לשדרג את המחשב אולי שווה להזמין חלקים מחו"ל ואת המארז אני אקנה בארץ שזה בערך עוד 500 שקל מה …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש

19. Started by liav12,

אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. מחשב לצרכים בסיסים אבל שיוכל להריץ משחקים של היום 3500 (בלי חריגה) ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסיס, יותר לכוון של משחקי ספורט וכאלה. זה מחשב לחבר שאני מרכיב לו הכנתי לו מפרט הייתי רוצה לקבל חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤748 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=G…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Classify,

איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by motie,

שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  23. שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Classify,

רכשתי לא מזמן נייד של GIGABYTE, הבנתי שיש לי אחריות ממור לוי השאלה שלי אם אני אמור לקבל איזה דף/טופס שזה יהיה כתוב עליו? כי לא קיבלתי שום דף של אחריות חוץ מהדף שבא עם הטפסים של המחשב (השם מור לוי לא מוזכר בשום מקום).

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. לי יש מחשב בן שנתיים שאני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת משחקים (PES 2010/COD warfare/crysis warhead). cpu E4500 כרטיס מסך GT 8500 512MB 2GB זיכרון מאוורר וספק גנריים + מארז בסיסי. אני רוצה להרכיב מחשב לאחיין שלי שיהיה דומה כי זה מספיק לו מבחינת משחקים וגם כי התקציב לא משהו. הוא משחק בעיקר MANAGER 2010 משחקי כדורגל וכדורסל בטח ירצה GTA גם אבל אני לא מתכוון להגזים במחיר של המחשב. ראיתי שני מחשבים: E5400 / E7500 השאלה אם ההבדל כל כך גדול בין שני המעבדים? כרטיסי מסך: 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 או GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? (הבדל של 20 ש"ח) חשוב לי 2GB זיכרון. כל השאר פחות מעניין (מארז/ספק/מאוורר) אלא אם כן יש פרטים חשובים שאני לא בקיא בהם. אם יש איזה משהו…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.