עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zeev86,

אהלן. קיבלתי הצעה מפורום אחר בתחילת החודש למפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 מכיוון שעבר כמעט חודש, אני מתלבט אם לקחת את המפרט או להרכיב מחדש, במחשבה שאולי אפשרי להרכיב מפרט טוב יותר באותו הסכום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו מ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. assassin creed 3 הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- לא. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש . …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי: 4200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אנא נצלו את כל התקציב בהתאם! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וגיימינג יחסית כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, max payne 3 , battlefield 3 , gta IV ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה 1680 -1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by tomerk25,

היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB 3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD 7200 סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא מק

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by nir56,

שלום, אני לומד לתואר בטכניון (ככה שאני יכול לקבל מע' הפעלה למחשב). יש לי היום מחשב ''15 של דל עם מעבד i3, ואני שוקל לקנות מחשב נוסף שאני אוכל לקחת אותו איתי ללימודים. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח והשאלה אם כדאי לי למכור את הדל הישן ביד 2 וככה להעלות את התקציב מעט או פשוט להסתפק במחשב קל יחסית עם ביצועים בינוניים ולדברים שיצטרכו קצת יותר "כוח" להשתמש במחשב הישן יותר? * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרט, לא צריך עם יכולות גרפיות למשחקים. * גודל המסך? 11.6-12.5 אינטש נשמע סביר, אולי גם 10 מספיק? * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד.…

7. שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by dennmv,

* מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות matlab, solidworks, autocad * גודל המסך? לא סגור על זה מתלבט בין 15.6 ל14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? ממוצה לסוג מחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת בתחום

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. המפרט שלו הוא מעבד: Intel Core Duo T9600 2.80/6M /1066 כרטיס מסך לא מובנה: NVIDIA Quadro FX 2700M 512 MB זיכרון:2GB דיסק קשיח: 1000GB/1TB Display: 17", IPS wide-aspect screen with 1920x1200 resolution led hp dreamcolor Battery New In working condition. Hold a charge. Get about 90-120 minutes of web browsing. Bluetooth:yes. HDMI: Yes. Standard size connector Webcam: Yes 2.0MP Finger login Optical Drive: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Integrated (lightscribe) New HP 120watt a/c adaptor שווה לקנות ב2000 שקלים היום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. די מיציתי את המפרט בכותרת. אמרתי לו שזה לא שפוי לחלוטין להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט למשחקי מחשב, אבל הוא גיימר מוחלט וככה הוא רוצה את זה. סומך עליכם שאכן לא תנצלו את כל התקציב. לדעתי - יש פה מקום ל-3770K, מערך SLI של שני GTX 670, לוח אם עם שני PCI-E 16X, SSD של 128GB למערכת הפעלה. כמובן 8GB RAM מהירים (שאני יודע שמשפרים ביצועי מעבד עד 2133MHz). יש לו כבר קשיח של 2TB, אז לא צריך. מלבד זאת - עכבר גיימרים, מקלדת סבבה. תתפרעו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nas,

מסך כ 13" דק וקל 500 גיגה הארדיסק בערך המחשב יהיה לשימוש יומיומי בעיקר ומידי פעם לעריכת תמונות בפוטושופ תקציב בנתיים פתוח מכייון שאני לא יודע מה טווה המחירים בכלל למחשב כזה תודה נדב

12. שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, …

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by Almog10,

שלום,ההיתי רוצה המלצה על מחשב נייד בסביבות ה15 אינץ', בעיקר לעבודות לבית ספר,למשחקים באינטרנט,למוסיקה ולפעמים לסרטים. ההיתי רוצה בזה מערכת הפעלה חלונות 8 החדשה ו5 אינטל, שיהיה עם 4 gb זיכרון,שיהיה לו סוללה ארוכת טווח ושיהיה בסביבות ה2.5 ק"ג. שיהיה מובנה מצלמה,בלוטוס מאיץ גרפי HD. שיהיה עם שפות אנגלית ועברית במקלדת ובמחשב והכי הכי חשוב שתיהיה לו אחריות. תודה רבה רבה לכל העוזרים .

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Lior.B,

אשמח אם תתנו חוות דעת על המחשבים הניידים שאני יציג בפוסט הזה : אם המחשבים הניידים מתאימים למשחקים כבדים וחדשים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...,אילו ביצועים המחשבים האלה יתנו למשחקים הללו (ביצועים חלשים,בינוניים או גבוהים),אשמח אם תתייחסו לכל מחשב.המחשבים הם : http://www.no-risk.co.il/pl_product~300V5A-S06IL~1~0.htm http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912453 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9197 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9202 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9217 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790485 בנוסף למה שאמרתי+בי…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by ddarky,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. בעיקרון יכול להיות שתיהיה לי את האפשרות לקנות את המחשב הנייד מארה"ב ואני יביא אותו לארץ, אבל זה לא בטוח. לכן אני אשמח אם תביאו לי שתי אפשרויות אחת לקניה בארץ והשניה לקניה מארה"ב. תקציב: בסביבות 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים -קלים, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-13.3 * משקל רצוי?עד 2 ק"ג זה נשמע סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק ל6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שאני חושב עליו כרגע רצוי שיהיה יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל של כונן קשיח בערך …

17. Started by Lior.B,

צהריים טובים, לפני יותר משבועיים פתחתי פוסט בפורום זה (פורום "מפרטי מחשב") על מפרט למחשב נייח בלי מסך וציוד היקפי למשחקים. חשבתי על לרכוש מחשב בעל מפרט משוכלל שכזה בתקציב של עד 4000-5000 ש"ח נייד,כלומר מחשב נייד (לפטופ) למשחקים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד... במחיר של עד 4000-5000 ש"ח ולא מחשב נייח...מומלץ שתתנו לי מפרטים של עד 4000 ש"ח ולא של 5000 ש"ח אבל אם אין לפטופים כאלה (כמו שציינתי) במחיר של עד 4000 ש"ח אז אפשר לתת מפרטים ללפטופים במחיר של 5000 ש"ח. בסופו של דבר אני יבחר איזה מחשב לרכוש...מחשב נייד (לפטופ)/מחשב נייח. בנוסף למה שאמרתי+ביקשתי בהודעה זו,אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב נייד (לפטופ) אשר וו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ומשחקים חדשים שיצאו,משחקי רשת,סרטים,שירים(דגש גדול על המשחקים!) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים והמחשקים שעתידים לצאת(MAX PAYNE החדש,BF3),משחקי רשת למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך גם מסך בתקציב(התקציב אמור לכלול גם מסך 23") …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל? גם לכם נמאס לשלם הרבה יותר ולקבל גם הרבה פחות? לפי דעתי אפשר להקים פה בפורום התאגדות של מס' אנשים - לפחות 10 אנשים שמחפשים מחשב לגיימינג או לכל צורך אחר. המפרט צריך להיות פחות או יותר זהה ועם זה לפנות למס' חנויות ולקבל את המחיר הזול ביותר שאפשר!! יש לנו כל כך הרבה כוח בידיים ביחד וכלום לבד. בוא ננצל את זה! אם הנהלת הפורום תמצא את זה לנכון אפשר להרים פה פרויקט שיצור באז רציני ברשת, שלא לדבר על המון משתמשים שיצטרפו לפורום. אפשר להשיג פה מחירים ממש טובים !! מה דעתכם?

20. Started by preachers,

היי, אני לומד תואר ראשון במדעי המחשב ויש הרבה משימות תכנות, כתיבה וכדומה שאני צריך לבצע בבית. דרוש לי מפרט עד 2,500 ש"ח ללא ציוד היקפי כלשהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה מרובת כרטיסיות, הרבה חלונות פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, office וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעד…

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by eransmoler,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪676 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 קירור למארז: Zalman FB123 90MM Bracket כמות: 2 - מחיר: ₪48 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 24 pin, 2x 12V, 4x PCIe, 11x SATA כמות: 1 - מחיר: ₪579 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪237 קשיח למחשב שולחני: OC…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. שלום רב. אחי מחפש מחשב קטן בכמה שפחות בוצאה לצורך ניגון סרטים ב-1080P תלת מימד, תקציב דיי נמוך. בניתי לו את המפרט הבא, ורציתי לדעת אם הוא יענה לדרישות: מעבד: INTEL G640 לוח: H61 זיכרון: 4GB 1333 כרטיס מסך: RADEON HD6450 מארז אני כבר ימצא משהו ודיסק קשיח כבר יש לו המחשב יענה לדרישות ויוכל לעמוד בסרטי 1080P ותלת מימד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roadstar,

שלום לכולם, אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט. אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד. אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו). כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי.... חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by asi1998,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/הנדסת תוכנה. יש לי התלבטות בנוגע לגודל המסך, אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת את המחשב למכללה במקצועות האלו. מישו יכול להמליץ לי איזה גודל מסך יהיה עדיף לי? 13,14,15? אני רוצה להיסגר על גודל המסך ואז לבחור לעצמי נייד. אני רוצה לקנות את המחשב עכשיו למרות שאני מתחיל ללמוד רק בשנה הבאה מהסיבה שאין לי מחשב כרגע. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים