ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?uin=17216יש אותו עכשיו ב ksp במחיר של 3k, האם החברה אמינה ואפשרי לקנות מחשב זה?. תודה !
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (לא כולל מעבד, מסך וציוד היקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ספורט ותלת מימד חשוב שיתאים למשחקים חדשים בעלי דרישות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מארז ATX אפילו נדמה לי שזה קצת גדול יותר. מה דעתכם על המפרט הבא והאם תהיה בעיה כלשהי ? בעיה אחת שכבר ראיתי שה - i\o plate לא מתאים במאה אחוז. המיפרט: [table][tr][td] [/td][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪758 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪311 [/td][/tr][tr][td]K8G1600HRK[/td][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][td] 1 [/td][td] ₪237 [/td][/tr][tr][td]SS-350ES[/td][td]Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk[/td][td] 1 [/td][td] ₪186 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: [/td][td] 4 [/td]…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק טרמנלטק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שק כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע... אני אשמח שתציעו לי לוח אם אולי אחר או כרטיס מסך הבעיה פה היא כמובן עד סכום כולל של 800 שקל לשלושת החלקים לוח-אם כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תקציב: 3,500- 4,000 (כדאי לחסוך!) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני * גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כן, לפעמים אני אקח אותו למכללה)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI usb3 וכו) * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מינימום 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כולל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של 3 שנים מינימום נראה לי מצויין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נסיון אישי טו…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪331 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪241 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪432 קשיח למחשב שולחני: OCZ Agility 3 120 GB Async Nand, Sandforc…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, כבר הייתי סגור ומוכן להמליץ לו על Dell Latitude E5430 L065430105E, או אח שלו החלש יותר Dell Vostro 3460. אבל הוא לא עדכן אותי שגודל מסך חייב להיות מינימום 15", ואני לא מצליח למצוא המלצה למחשב כזה כי לרוב מעדיפים מסכים קטנים! אז בעיקרון, הוא מחפש מחשב שלא יקרטע לו, שיוכל להריץ סרטי HD, אופיס, גלישה באינטרנט, מחברה מוכרת ואחריות 3 שנים+, צורב DVD, וכמובן מסך 15" ומעלה...השימוש העיקרי יהיה רק באולמות ובספרייה, כשבבית יש כבר מחשב נייח מתאים. תודה רבה התקציב הוא עד 4500 ש"ח, אבל ממש לא מחייב. אם יש בפחות, אז מה טוב! באופן אישי הייתי מקדיש לזה מקסימום עד 3500-4000 ש"ח במידה ואפשר בהתאם לדרישות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עריכת וידאו ותמונות עם תוכנות אדובי דגשים שחייבים להיות עד 15,000 ₪ , זה תקציב מהעבודה אז רצוי לנצל עד הסוף את הסכום תוכנות אדובי תומכות ב cuda לשם האצת חומרה אז כרטיס מסך quadro או gtx למנייהם שתומכים בזה מסך full hd נייד 15 אינץ לא מקינטוש דיסק או דיסקים ssd בלבד , 16 gb ram ואם אפשר כרטיס סים סלולאריים פנימי. תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי "נסיכה" וכשהגעתי כבר קיבלתי מחשב מוכן. לא עוד . עזרתכם בבקשה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני הולך להזמין מחשב חדש לעריכת אודיו, הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו. ועוד כמה שאלות שעלו לי: 1. כדאי להשקיע בספק 620 על פני ספק 520 (יכול להיות שבעתיד אני יביא כרטיס מסך HD6850)? 2. כדאי להוסיף קירור למארז מהסוג שהבאתי (עדיין חשוב השקט במארז), ואיפה למקם את הקירור הנוסף שיהיה הכי יעיל? 3. הייתי שמח לדעות על הדיסק הקשיח והSSD. (גם שקט בדיסק חשוב ושלא יתחמם וכמובן אמינות) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1508 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהמחשב שלי החזיק מעמד יפה מאוד 5 שנים, אתמול הוא אמר להתראות כאשר הספק שלו עבר לצד השני. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג למפלצת חדשה. קראתי את המדריך בנעוץ של הפורום (מדריך נהדר), ואני אכוון את הצרכים שלי לפי המדריך פחות או יותר. נתחיל בתקציב. המספר ששמתי הוא 8,000 ש"ח, אבל זה סוג של גבול עליון. אם יש צורך להגיע למחיר זה בסדר, אבל לא מפריע לי לחסוך. השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד. אפשרות לשחק משחקים חדשים בתאריך ההשקה שלהם זה חשוב ביותר. בנוסף, אני מעוניין שהמפרט של המחשב יהיה תואם hackintosh, לצורכי פיתוח אפליקציות. אני לא מעוניין לקנות Mac במחיר אסטרונומי. אני גם צריך את המחשב לפיתוח אפליקציות. בשביל זה צריך OSX, אבל אני לא בטוח איזה פתרון עדיף, hackintos…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מהעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לראות שתי אופציות, אחת של חסכון ואחת של בלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב לצורכי משחקים והוא צריך להחליט בין שני מפרטים שההבדל היחיד בנייהם הוא המעבד והכרטיס מסך: 1) המפרט הראשון מכיל בתוכו מעבד i5 3470 עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4361#sp 2) והמפרט השני מכיל בתוכו מעבד i5 3570k אבל עם כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4360#ov מה לבחור מעבד "חלש" יותר עם כרטיס חזק יותר או להיפך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000K אולי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3 COD HITMAN וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 גודל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב , ברשותי Core Duo 6850 עם כרטיס מסך 9600GT שנרכשו לפני 4 שנים והייתי מרוצה מהשילוב עד כה. הגיע הזמן לשדרג , אני לא גיימר שמחפש FPS מטורף אלא להנות ממשחקים חדשים עם מסך DELL 2312 ברזולוציה 1920X1080. יש לי תקציב מוגבל ל 2500 שח לשדרוג. יש לי שתי אפשרויות שאלך על אחת מהן - I3 מדגם 3220 לוח אם - H77 D3H זכרון 2X4GB 1600 של ג'י סקיל כרטיס מסך GTX660 2GB המפרט השני אותו דבר רק שהמעבד I5 מדגם 3470 וכרטיס מסך GTX650-OC מה עדיף לביצועי משחקים וכלליים של בית שלא עושה עריכות / קידודים מסובכים או רינדורים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם הלך לעולמו אז אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FOOTBALL MANAGER 2013,fifa 2013,BF3,GTA,BORDERLANDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב דל ומצומצם בניתי את המפרט הבא: מדובר במחשב ביתי שנבנה בתקציב המינימלי ככל הניתן ללא אפשרות חריגה בתקציב. מה דעתכם, והאם ניתן עוד לקצץ? מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Box , יחידות 1 ₪366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3384 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 הרכבת מחשב כו…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-