ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש נייד בעל האפשרויות הבאות: הרצת matlab+LABVIEW בצורה רציפה בלי תקיעות במקביל - הרצה במקביל את שתי התוכנות הנל. יציאת VGA 4 כניסות של USB RJ-45 וינדוס 10. 15 אינצ' איכות מסך לא קריטית. לא מיועד לסרטים. 300 גיגה לפחות אין חובה לCD אבל כדאי. מה שחשוב לי זה שהמחשב הזה יעבוד תקופה ארוכה עם התוכנות הכבדות שרשמתי. שאפשר יהיה לעבוד בנוח. מבחינת תקציב 4000-4500 בערך. יש גמישות מסויימת אבל אחריות 3 שנים לפחות. הערה: יש לי מכשירים בעלי יציאת SERIAL שאם יש בנייד יציאה כזו, זה מצויין. אם לא, לא נורא מקסימום אחבר ממיר דרך USB. חשוב אולי שתהיה אפשרות לDocking Station עם הרבה יצי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני ישנה עם המחשב בחדר אחד ( זרקתי את החבר ..:-) ואני רגישה מאד לרעש המאווררים של המחשב בלילה. האם בכלל ניתן להרכיב מחשב טוב למשחקים (DX10) ולסרטים -כל זאת ללא מאוורר . גם לא למעבד .. אני מניחה שצריך מעבד שצורך מעט אנרגיה.. בעל מאפייני חסכון מובנים -שלא יתחמם מדיי . במקום איוורור למעבד צריך משהו כמו SONIC TOWER של THERMALTAKE ( גגלו אם אתם לא מבינים מה זה ) כרטיס גרפי באיוורור פאסיבי .. וספק כוח באיוורור פאסיבי .. כשחיפשתי מצאתי אחד ב 1000 ש"ח !!!! זה הרבה מדיי .. התקציב - כ 3K ..אבל אפשר יותר. עד 5K אם המפרט מצדיק זאת והמערכת אמינה ושקטההההההה אז אולי תעזרו לי ? תודה מראש דנה ק
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשמש אותי בלימודיי באוניברסיטה, חשוב שיריץ את כל יישומי ה- office ואת ה- windows כמו שצריך כמובן, סרטים ואינטרנט. אני לא גיימר, אבל שמתי לב שיש למחשב כרטיס מסך נפרד- משהו שאני מעדיף שיהיה למקרה וארצה לשחק. מישהו שמע על הדגם ויכול להמליץ? יש בעיות מיוחדות? מתחמם? מקלדת לא נוחה? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T6500 # מהירות 2.1GHz # זכרון מטמון 2MB # מהירות FSB 800MHz # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 800MHz # חריצי זיכרון פנויים 0 # קיבולת זכרון מקסימלית 4GB # אחסון : # גודל דיסק 320GB # מהירות דיסק 5400RPM # כוננים : # DVD Multi Burner כן # מסך : # סוג WXGA # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6'' # רז…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי המפרט הוא לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר למשחקים והדפסת עבודות, לא צריך לשים דגש על איכות הגרפיקה וכו' אבל שהמחשב יהיה מחשב נורמלי, לא זבל.. מה דעתכם על המפרט הבא? Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 926 ש"ח Gigabyte GA-8S655FX-L SIS 655 510 ש"ח Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 346 ש"ח Seagate 40GB 5400rpm 347 ש"ח ALBATRON GeForce FX 5200EP 128MB DDR 436 ש"ח CD SONY X 52 112 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Compucase Midi Tower CI 6A19 298 ש"ח סה"כ 3,025 ש"ח בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-Q6600 GO מחיר 1461 כרטיס מסך HD2900פרו אמור לעלות פחות מי 1500 שקל מארז nzxt lexa blackline תגידו אם הוא לא מתאים 521 כרטיס קול m-audio revolution 7.1 574 כרטיס טלוויזיה avertv go 007 230 זיכרון-4 גיגה OCZ DDR2 667 CL4 GOLD GX XTC 447X2=894 לוח אם ASUS P5K SE 739 ספק enermax liberty 500 547 כוננים- asus drw-1814blt שחור 174 ארד דיסק westren digital wd2500ks 250gb 340 סיכום 6980 וצריך להוסיף קירור למארז טוב אז ככה כרטיס קול אני לא יקנה וזה יוריד לי במחיר כמו כן חלק מהמחירים יתעדכנו ויצאו כרטיסים חדשים אז אני מבקש שיפורים בהתאם להיום בתודה קרירין
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה שידרתי את ההרדיסק בנייד שלי (LG R400) ועל הדרך כבר התקנתי win7 , אחרי ההתקנה המחשב זיהה את הכרטיס רשת אך לא זיהה שום רשת אלחוטית, פותר הבעיות של וינדוס אמר שצריך "ללחוץ על כפתור במחשב כדי להפעיל את כרטיס הרשת" , הצרה שwin7 לא זיהה את הדרייברים של המקלדת וכל הכפתורים המיוחדים נעלמו ... אז חזרתי להרדיסק הישן עם הויסטה משם לחצתי על הכפתור , עוד החלפת הרדיסקים והכל עובד כמו שצריך. עכשיו חבר שידרג ל 7 ויש לו אותה בעיה בדיוק רק שהוא מחק את הויסטה שלו, וגם אצלו הכפתורים המיוחדים לא פועלים, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי דרייברים למקלדת.. יש דרך להפעיל את הכרטיס רשת דרך הוינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Lenovo שיש לו יציאה אחת לHDMI. בענייני עבודה, אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים חיצוניים (המחשב תמיד מחובר רק לאחד), עם תצוגה מורחבת ולא משוכפלת. מהן הדרכים לעשות זאת? כרטיס מסך חיצוני? מפצל? על שרשור מסכים שמעתי, אבל מבחינה כלכלית זו לא ממש אופציה כרגע. אשמח לעזרה יום טוב ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי טחון בצורה עצבנית והוא רוצה לקנות מחשב עד 12000 שקל ללא מסך!!! מארץ יפה ואפקטיבי! radeon 9800xt 1024 זכרון עדיף שהיה חברה מוקרת כמו corsair ,ocz זה גם היה לאוברקלוק חמוד יענו מ 3.2 ל3.6 וכול"...- אז גם קרור סבבה או שעדיף לחקות למעבדים החדשים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב חדש (מיועד בעיקר למשחקים) בסכום של כ-6000 ש"ח. בניתי לעצמי מפרט לפי מפרט שהציעו לי לפני חודשיים בפורום הזה, ואני אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור לגביו. החלקים שכללתי במפרט הם החלקים שאני צריך, אין צורך בכרטיס מסך/רמקולים/עכבר/כונן DVD (מה שיש לי יספק אותי). המפרט (מזיגזאג): 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,274.28 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 571.43 ש"ח 1 MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX 931.42 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 519.75 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.30 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156.69 ש"ח 1 Chenming A…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הייתי רוצה 1GB זיכרון P4 3.0 עכשיו ראיתי שפעם דיברתם פה על פרסקוט,התחממות יתר וזה בבקשה תרחיבו בקשר לזה בנושא ומה ההבדל בין 800HT ל800HTE במעבד P4 3.0 איזה כרטיס מסך עדיף R9800P 126 MB או R9600XT 256 MB מה יריץ משחקים טוב יותר לאורך זמן רב יותר או שאולי בכלל עדיף כרטיס מסך אחר לוח אם אמממ לא יודע תבחרו אחד טוב אין לי שמץ של מושג בנושא זה :-\ מארז-אני לא צריך משהוא מיוחד קירור טוב יספיק בלי כל השטויות )ושלא יהיה יקר מדי( בקשר לספק גנרי לא גנרי לא יודע תסבירו לי קצת בנושא מסך-מממ אני חושב ללכת על MAG לא שטוח אני לא אוהב כל כך אותם מסך שטוח,דק טוב עולה הרבה כסף ומסך לא משהוא אני לא רוצה סתם ככה לקנות ואצל כמה חברים שלי מסכים מעצבנים שאם ממזיזים חצי סמ את…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לציין כי רוב הזמן אני בצבא, המחשב כמעט תמיד יעבוד וישמש אותי בהפעלת אופליקציות רבות. אין לי צורך במחשב למשחקים רק שהכרטיס מסך לא יעקב עיבוד של המעבד או שאר המערכת במקרים שונים. כמו כן המחשב הוא לשלוש שנים, אז כבר אקנה מחשב חזק. כמה שאלות: 1. על המעבד והלוח אם אני כמעט סגור אלא אם כן לשדרג ל- S3/DS3-P35, אבל אני לא רואה כל סיבה. (ההבדל ביניהם הוא הצ'יפ שלא יועיל לי בהרבה ועוד כמה תמיכות לSATA שאני לא אשתמש בהם) 2. כרטיס מסך יש לי התלבטות בין ה-8600GT לHD2600XT או אפילו פחות כי אין לי טעם במשחקים. אני אפילו שוקל משהו בסגנון של 7300GT 3. בקשר להארדיסק, יש גרסאת YS או ABYS, אני לא יודע אם ההבדל ביניהם הוא קריטי, כי רוב הזמן המחשב שלי דלוק. 4. האם הזכרון הזה גרוע…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט חזק במשחקים וגם שיתאים לאינטרנט הורדות סרטים וכל הדברים האלה.. בתקציב של 4500 אם צריך לחרוג קצת אני יכול אבל לא להגזים.. אני מעדיף מאינטל עם מארז ללא ספק ספק בניפרד 400W עם לוח אם ומעבד שיספיקו והכי חשוב כרטיס מסך 8800GTS זיכרון 2GB ואם אפשר את הדיסק קשיח 320GB ושהמפרט יהיה בנוי ללא ציוד הקפי רק את החלקים המארז והמפרט מהחברה skypc תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-