ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט הבא? שווה? או להרכיב לבד מפרט? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1415 חשבתי בעיקרון על 4 ליבות ועל כרטיס המסך החדש סדרת 9800 מה עדיף זה או 4870? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, החלטתי להתקין דרייברים מעודכנים לכרטיס הנ"ל במחשב הנייד.. כשאר שמתי להתקין מופיעה לי הודעה שהחומרה במחשב לא מתאימה לדרייברים. לאחר מכן ניסיתי גם דרייברים אחרים שהניבו את אותה התוצאה. הבנתי שזאת לא הדרך לעדכן אותם משום שלכל נייד יש את הדרייברים הספציפים בשבילו בשביל הכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך אפשר להתקין דרייברים מעודכנים? (בעיקרון זה דרך ה INF אבל אני לא מבין בזה בכלל).. אגב, החלטתי לעדכן בשביל לראות אולי דרייברים אחרים יוכלו להוריד במעט את הטמפ' של הכרטיס במצב מנוחה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי בעזרת המפרטים המומלצים באתר, מה דעתכם? הפירוט לצרכי המחשב מופיע בסוף הפוסט. כמה שאלות\הערות: 1. לא בחרתי זיכרונות של 2400MHZ כי הלוח אם הנ"ל לא תומך בהם אז לא רואה צורך להחליף אותם ואת הלוח, אלא אם אתם חושבים אחרת.. 2. אין לי מושג אם הSSD וה-HDD שבחרתי נחשבים טובים. 3. אני ממש בור בכל הקשור לבחירת מארזים, אז אם נראה לכם שאפשר לחסוך שם אני אשמח להצעה חלופית... תשומת לב שהלוח אם MICRO ATX, לא יודע איך זה אמור להשפיע על המארז תודה על העזרה! מעבד אינטל Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=intl-i5-7600-tray מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב בשביל עבודות סרטים וכדומה אז אני מבקש בבקשה מכם אם תוכלו לתת לי מפרט כולל מסך וכל החלקים הנלווים. המפרט צריך להיות בערך ב3000 שקל. תתנו את החלקים שיש להם יחס ביצועים מחיר גבוה. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מומחה לחומרת מחשבים נייחים וחי את התחום אבל בניידים אני פשוט בור ועם המחשב אשתי חייבת נייד לעבודה שזה בעיקר לכתוב דוחות בוורד .. אין צורך במשהו בעל מעבד חזק במיוחד רק שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד בצורה חלקה וטובה ב OFFICE.. מערכת הפעלה - WIN7 * שתהיה לו יכולת סנכרון מול הרשת הביתית (כרגע D-LINK תקן N האם כדאי שיהיה לו WIFI תקן N גם או שלא חשוב ?) אשמח לדעה על ה LENOVO G550-2958 ACU-2 ב 1800 ש"ח שיש כאן : http://www.21.tv/p-98898/מחשב_נייד_Lenovo והאם ישנם דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בקנית מחשב כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה התלבטויות הנה המפרט שאני חושב להשקיע בו את כספי לוח 1230 ASUS P5B DLX מעבד1180 E6400 TRAY קירור 160 למעבד AC FREEZER 7 PRO מארז TRANSFORMER 320 ספק LIBERTY 400W 500 עכבר G5 330 פד STEEL PAD MINI QCK 139/45 או STEELPAD 4D מאווררים 205 1XFAN 12 1X12025 1XFAN8 2XPRO TC/TC3 כרטיס מסך כנראה XPERTVISION 7600GS DDR3 670 סה"כ בערך 4700 כל זה יצטרף לזכרונות של GSKILL 800MHZ PK אם יש לכם הערות הצעות מחירים זולים יותר או רכיבים עדיפים אני כמובן אשמח לשמוע בדגש על המארז הספק המאווררים ופד לעכבר מתוכנן OC קל ל 400 באס
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. המחשב שלי כבר בן כמה שנים ודורש רענון - עם זאת הייתי מעדיף להנציל מה שאפשר מהמחשב הקיים כדי לחסוך בעלויות. המחשב הנוכחי שלי הינו מהמפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz לוח אם: MSI MS-7563 זיכרון ראם: 2 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 250 זיכרון קשיח וצורב DVD מצויינים ואני משער שאפשר להנציל אותם. האם אפשרי על לוח האם הנוכחי לשדרג מעבד, זכרונות וכרטיס מסך? אם לא, האם זה פשוט להתקין לוח אם חדש במארז קיים? (אינני יודע מהו סוג המארז, אבל הוא גדול ). תודה על העזרה, אמלא את הפורמט הסטנדרטי כדי להגדיר את הדרישות שלי מהמערכת. התקציב שאני רושם הוא התקציב המכסימאלי לשדרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי רגיל, קצת לימודי בדיקת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד מדובר רק במחשב ללא מסך תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי טחון בצורה עצבנית והוא רוצה לקנות מחשב עד 12000 שקל ללא מסך!!! מארץ יפה ואפקטיבי! radeon 9800xt 1024 זכרון עדיף שהיה חברה מוקרת כמו corsair ,ocz זה גם היה לאוברקלוק חמוד יענו מ 3.2 ל3.6 וכול"...- אז גם קרור סבבה או שעדיף לחקות למעבדים החדשים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פו ואני צריך שתיבנו לי מיפרט ב 6500 שקל למישחקים. בלי מסך וכל הדברים הקטנים,ואני רוצה שבמיפרט יכלל הכרטיס 8800GTS 640 תודה מראש לעוזרים ובבקשה לא להמליץ לי על HD 2900XT כי זה כרטיס אם מלה בעיות של שידרים ותמיכה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך צריך להיות איכותי והעכבר פשוט וגם המקלדת צריכה להיות פשוטה תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא 5000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי השימושים במחשב הוא משחקים, מוזיקה, סרטי HD ובעיקר חזק יש צורך בצורב, יש לי כרגע רק מארז CM690 שעלה לי 340 והוא צריך להיות כלול בתקציב ללא מערכת הפעלה, אופציה לOC. הרכבתי מחשב אך יצא לי מחיר מאד גבוהה.. יחסית.. האם יש מקום לרדת ולשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי שלושה מפרטים ואני מתלבט בין השלושה כי אני לא יודע איזה מהחלקים יותר כדאי להשקיע ואיזה פחות( המחשב מיודע בעיקר למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ₪454 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪524 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ₪1048 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SSD 256GB סאטא3 במהירות של 6GBS, האם היציאות של הלוח הרצ"ב הן מספיק מתקדמות כדי לתמוך במלוא היכולת של ה-SSD? להלן פרטי הלוח: General Information : Manufacturer : ASUSTeK C Product : P8H61-M LX Version : Rev x.0x Serial Number : MF70B7G0 Support MP : Yes, 4 CPU( Version MPS : 1.4 Chassis Information : Manufacturer : Chassis M Type : Desktop Version : Chassis Versio Serial Number : Chassis Asset : Asset-1234567890 OEM Support : HPET : Yes SLIC : No nVidia SLI Ready : No Asus AIBooster : No Sensor Information : Hardware Monitoring : Wi Intel Features : Intel AMT : On-Board Device Information : Device : Onboard Ethernet (Ethernet) Device : Onboar…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-