עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש נייד עד 3,000 ש"ח: * מטרת המחשב היא 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים ומוסיקה. * גודל המסך הרצוי הוא 15.6" (לא מבריק). * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - אשמח ל-3 שעות עבודה לפחות. לא יודע מה הסטנדרט. * צריך להיות HDMI ו-בלוטות'. * כונן HDD של לפחות 500 מגה בזול. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף במהירות 7200. * עדיף צורב DVD. אם זה מוריד את ההיצע, יש בהחלט נכונות לשקול צורב חיצוני. * כונן Bluray לא נחוץ. * צריכים להיכנס בתקציב רישיון למערכת הפעלה. * יש לי באופן אישי חיבה למחשבי דל ולנובו, אבל זה ממש לא מחייב. תודה רבה למגיבים, אשמח לספק עוד מידע אם צריך.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bigkatan,

חברים אני צריך עזרה בשדרוג המחשב.... ברשותי לוח אם gigabyte 945p-s3 מעבד intel core2duo E6300 זכרון kingston 1 gb כרטיס מסך gforce 7600s אני לרוב משתמש במחשב לאינטרנט וצפייה בסרטים. הוא כבר לא ילד וקצת מקרטע אז הגיע הזמן לתת לו חיזוק קטן, חשבתי לקנות זוג זכרונות g.skill במקום הזכרון הקיים ולהגיע ל 4 gb של זיכרון. (הלוח שלי תומך עד 4 gb זיכרון במהירות 667 mhz) עד כמה לדעתם זה ישפר את הדברים שאני עושה היום עם המחשב? (חשבתי על קנייה של מחשב חדש אבל אני אמתין עם זה טיפה כי יש לי דברים קצת יותר דחופים לעשות כרגע, אז החלטתי ששידרוג קטן יכול לעשות רק טוב). יש עוד דברים שהייתם מוסיפים/משנים??? אין לי ממש תקציב אבל אם יהיה משהו שיתן שיפור רציני אז 1000 ש"ח בערך... תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yakim Peled,

Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by avidorgil,

אהלן, מה לקחת כדי להתקין בתוך האולטראבוק כדי לשדרג ל-SSD? SSD OCZ Vertex 3 240Gb 7mm קישור 223$ או: SSD Mushkin Chronos 240Gb 7mm קישור 178$ אני מתקין אותו בתוך Asus UX32VD. השאלה אם שניהם דומים בנקודות ההברגה כדי שאפשר יהיה להתקין אותם באותה דרך. למי שמבין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. 1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dyn,

שלום רב, אני זקוק לעצתכם בהמלצה למחשב נייד של חברת DELL בטווח מחירים של 3000-4000 ש"ח ניתן לחרוג מעט מהסכום. המחשב הוא ללימודים בלבד, כלומר אינטרנט אופיס וכדומה, אין בו שום שימוש למשחקים. אשמח לעזרתכם בבחירת הדגם החזק ביותר של DELL שניתן להשיג בטווח המחירים הזה. תודה רבה! רז.

8. http://www.tms.co.il/preview/spec/9e2gyvpx קטגוריותמוצריםכמותמחירמעבדIntel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray1₪580קירור למעבדZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד1₪45לוח אםMSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.01₪311מארזFRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד1₪525זיכרוןKingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM1₪141קשיח למחשב שולחניSEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB1₪388כרטיס מסךSapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail1₪492כונן אופטיLG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black1₪104הרכבההרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה1₪75סה"כ:9₪2661 זהו מחשב שהרכבתי לחבר... אשמח לקבל עליו חוות דעת.. המטרה הראשית היא מקסימ…

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שלום, אני זקוק בעקרון למחשב שיהיה רב תכליתי אבל שיהיה מסוגל לעבד נתונים כמה שיותר מהר ושיהיה עם הרבה זכרון RAM חשוב שיהיה SSD אחד או שניים וכונן קשיח גדול לא חייב להיות מהיר לאכסון סרטים, משחקים, וכו. בלי ציוד היקפי, צריך כרטיס מסך שתומך בכמה מסכים שכל אחד מהמסכים ברזולוציה של 2560 על 1440 לפחות תודה רבה לעוזרים! שהמפרט יבנה במקום הכי זול כמובן

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by eity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש skekch up8 autocad לצורכי עבודה(פרנסה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן.מסך 22, עכבר ,מקלדת,ורמקולים טובים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 bit…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  12. שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית מחשב נייד ויש לי התלבטות בין מספר מחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. השימוש של המכשיר יהיה בעיקר לצפייה בסרטים (חיבור hdmi) וללימודים (תוכנות כמו מאטלאב וכו'). טווח המחירים נע בין 600 -750 דולר. המחשבים שעד עכשיו מצאתי הם: Toshiba - Satellite 15.6" Laptop - 8GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Champagne+Silver/5559896.p?id=1218660314851&skuId=5559896#tab=overview Sony - VAIO E Series 15.5" Laptop - 6GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+E+Series+15.5%26%2334%3B+Laptop+-+6GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by amobi,

שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by amit.w1986,

שלום, יש ברשותי מארז של Antec sonata III + ספק כוח 500W ANTEC בעיקרון אני צריך : לוח אם, מעבד, קירור למעבד, זיכרונות, כרטיס מסך והארד דיסק SSD אין צורך שיהיה כרטיס מסך onboard. ממש קריטי לי שיהיו לפחות 6 אם לא 8 חיבורי USB מאחורה. תודה מה התקציב המקסימאלי - כ 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד כ 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב - משחקים, סרטי HD, תיכנות, עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19'. בעתיד שדרוג ל כ 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך במארז,ספק כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by itayd84,

שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי + מידי פעם אשתי צריכה לעבוד קצת על אוטוקד ופוטושופ לדברים בסיסיים, לא דברים כבדים מאוד. בעקרון אני חושב לקנות רק את החלקים הפנימיים, ולהשאיר את המארז, ספק הכוח וההארד דיסקים ולהרכיב בעצמי מחדש הכל. בניתי מפרט וקצת חרגתי מהתקציב שרציתי (תכננתי על 1800 ש"ח) בעיקר בגלל הכונן SSD שהחלטתי לפנק איתו... אולי עדיף לוותר עליו? בעקרון בהתחלה חשבתי ללכת על I3, אבל אז אמרתי שאולי בשביל עוד 250 שקל עדיף כבר לקחת I5... מה אתם חושבים? האם כדאי לי לחפש אולי חלופה למעבדי AMD? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by godis,

אהלן, הזמנתי מקיי אס פי את המחשב הזה ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. האם הייתם משנים משהו או מוסיפים. כמו כן מה דעתכם על המארז והאם בגלל שיש יציאת HDMI בכרטיס מסך אז עדיף לקנות מסך עם כניסת HDMI? תודה, מסך: DELL U2312 HM ULTRASHARP מעבד: INTERL CORE I5 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE GT630 1GB DDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 1TB 32 MB 7200RPM מאוורר: SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER כונן דיסקים: SONY NEC OPTIARC AD-7280S מארז: ANTEC NSK6582B MID TOWER CASE WITH 430W PSU זכרונות: G.SKILL ARES 2*4GB DDR3 1600MHZ סה"כ: 4700 האם המחיר משתלם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הגיע זמן השדרוג השנתי המחשב כבר וותיק ועם הזמן התווסף לו הארד דיסק נוסף והוחלף כרטיס מסך שמת המחשב שיש כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל והחמוד התחיל לקרטע אז אני הולך להשקיע בין 1000 ל1500 שקל בשדרוג המערכת כשהמחשבה הראשונית היתה רק להחליף מעבד ולהוסיף זכרון אני לא מצליח להבין איזה Socket יש לי , באתר של Gigabyte מופיעים לי על אותו לוח אם 3 שונים : AM2 AM3 ו AM2+ אופציה שניה אם אין מעבדים מתאימים ללוח הזה או שהוא יגביל מדי את המחשב , להחליף גם לוח אם ואולי ספק בכל מקרה הכוונה לשדרג כרטיס מסך עוד איזה שנה מה לדעת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kfirr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. היי. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ למטרה הבאה: גלישה באינטרנט ודיבור בסקייפ. עד 2000 שקל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב נייד והסתכלתי פה על הנושאים אבל שום מחשב לא כמו שאני רוצה אז החלטתי לפתוח דיוןת אלו הפרטים: מטרות המחשב? סרטים,סדרות, קצת תוכנות גרפיות כמו : (sketchup) ,מוזיקה , לימודים בקיצור שיחליף את המחשב הביתי... * גודל המסך? 15.6 full hd * משקל רצוי? אין דרישה מסויימת אבל חשוב לי שיהיה נייד באופן נוח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3 ' hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500 ג'יגה.. * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, זה יקר שזה בעסקה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS תקציב: עד 4500. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  23. מדובר במחשב שמיועד לאינטרנט ומקום אחסון. אני צריך המלצה ללוח אם(כרטיס מסך מובנה), מעבד(עדיף עם קירור) וזכרונות. לא מתוכנן OC. הכוננים הקשיחים קצת מיושנים אז אם אפשר שיהיה כמה חיבורי ATA לצד חיבורי SATA. 500W ג'נרי, יש לי שניים כאלו אם אחד לא יתאים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. בס"ד ראשית, מס' שאלות: 1. מס' חברים ציינו בפניי שככלל, מעבדי i7 Ivy brigde מתחממים מאוד וזוללים סוללה אך מעניקים תוספת זניחה יחסית בביצועים. האם זה נכון? 2. עד כמה החלפת HDD בSSD תהיה משמעותית לביצועי נייד? 3. עד כמה משמעותי ההבדל בין 14" ל14.1"? אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אמרו לי שה14.1 גבוה יותר, בעוד ה14 הוא באותו גובה של ה13.3. שנית, אשמח לעזרה בבחירת נייד. כיוון שהמחשב הזה עתיד לשרת אותי בע"ה ב3 השנים הקרובות לפחות, בהן אשתמש בו כמחשב עיקרי בלימודים (נמאס לי ממחשבים צולעים בחוות), הרכבתי רשימת דרישות: 1. די כוח עיבוד וזיכרון לmathlab,vm ושאר ירקות שאי פעם אצטרך בתואר. 2. מסך מט איכותי דיו לעבודה גם בחוץ ולצפיה סבירה בסרטים. 14"-15.6", עדיפות לרז' של 1600X900. 3. מקל…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by matan007,

חבר שלי, סטודנט מחפש מפרט למחשב סטודנט עם הדרישות הפשוטות של: אופיס, אינטרנט, מוזיקה. ללא אפשרות שדרוג ושקט רמה 5 נניח. המלצתי לו על המפרט הבא, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 306₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 54₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][ta…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים