ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי, הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים, כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים. מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3" אני חשבתי על Lenovo yoga 900, מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק? תודה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! ישנם שני דגמים של Asus שאני מתלבט ביניהם של מחשבים ניידים, הדגמים זהים לחלוטין כאשר ההבדל היחיד הוא במעבדים. באחד - Intel core M 5y10 ובשני 5y71. מהירות המעבד בראשון היא 2000MHZ ובשני 3200MHZ. ההבדל במחיר בין שני הלפטופים הוא 1300 שקלים. (3200 לעומת 4500). האם מוצדק? האם שווה? זאת הפינה האחרונה שנותרה לי לסגור בדרך ללפטופ החדש שלי, אשמח לעזרה. אגב, הלפטופ הוא לשימוש לימודי סטנדרטי לאוניברסיטה + סרטים ומוסיקה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? המשתמש הוא נער בן 14 בלי שאיפות טכנולוגיות כך שלא צפוי אובר קלוקינג. במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייח משנת 2005 שלא עובד כבר כמה שנים בגלל שהלוח אם והספק כוח נהרסו. המחשב שודרג במהלך השנים בזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח. החלקים שנשמרו במצב טוב הם: כרטיס מסך geforce 9800 gt point of view דיסק קשיח 500gb של western digital זיכרון 2gb של kingston מארז achilles midi tower שאלתי מוכר לגבי השווי של החלקים והוא אמר שכולם שווים מקסימום 300 ש"ח. שאלתי כמה עולה לתקן אותו, והוא אמר 500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות - למכור את החלקים או לתקן או להוסיף אותם למחשב הישן של אחותי? תודה רבה, מועדים לשמחה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות נייד לשימושים בסיסיים (אופיס אינטרנט סרטים). גודל מסך 14-15.6. חשוב שיהיה עם משקל נמוך, עד כמה שאפשר במסגרת גודל המסך והתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח, אפשר למתוח קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אלא אם ממש לא הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 אם זה ייתן הבדל ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בסיסית בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Motherboard: MSI Z270 PC Mate LGA1151 Processor: Intel Core i5-7600K Kaby Lake @ 3.8 (oc up to 4.2)- Tray Memory: G.Skill Ripjaw-V 2x8GB DDR4 @ 3000Mhz Graphics: Asus nVidia GeForce GTX 1060 DUAL- 6GB GDDR5 Cooling: Antec Kuhler H2O H600 Casing: CoolerMaster CM590 III 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת גרפיקה קלה, תכני HD (4K), עבודה משרדית. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ובספק כוח (קיים ספק Antec Modular 520w) 4. עד …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב טוב לצרכים בסיסיים של גלישה, חשוב שיהיה מהיר וקל ושגודל המסך יהיה 15.6. אני לא נותן מחיר כי ברור לי שלא יהיו כאן הצעות מוגמזמות מידי למחשב עם צרכים כאלה בסיסיים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 204/200 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח JM2400HLB-8G-PC - Transcend - 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam... אחריות לכל החיים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב לסטודנט להנדסאי בניין, בין שאר התוכנות שאעבוד איתן יש את אוטוקאד, ובים. התקציב הוא באיזור ה3k, עם עדיפות בלי לחרוג, הקנייה תתבצע באילת בזמן הקרוב. יש כמה מחשבים שאני מתלבט ואשמח לכמה עצות .. מה שחשוב לי שיהיה SSD, וכרטיס מסך שלא מובנה. החברות שהתמקדתי בהם הן ASUS ו-DELL. ההתלבטות האמתית בין הדגמים הבאים: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=20567 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=17247 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=22064 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=20166 האם מספיק 8gb ram למעבד i7? האם מעבד i5 עם 512gb ssd ו-16gb ram עדיף על i7 עם 256gb ssd ו-8gb ram ? …
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ומעונינת לקנות מחשב נייד. שימושים: שימוש באופיס וגלישה. טווח מחיר: 2000-3000 מעדיפה לחסוך, כמובן. אך אם יש צורך אפשרית גלישת מחיר ב-100,200. גודל: 14 ( משקל נמוך וניידות ככל האפשר) כונן קשיח: מעדיפה SSD, אבל לפעמים זה בא על חשבון גודל האחסון, מה זה אומר? מיקום חנות: באיזור המרכז. הבנתי שדל וHP הם המחשבים המומלצים אבל אני מתבלבלת בין הבחירות השונות. אשמח לתשובה שתעשה סדר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש) המפרט הנוכחי: לוח אם: GA-H61M-S2PV מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1 כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290 זכרון ראם : 8GB SSD: crucial 256GB הארד דרייב : 1TB WD קייס - אין לי מושג מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך ספק : Antec 600W מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי, בעקבות לפטופ ששבק חיים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור למקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio/Matlab/Python + גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם, באטלפילד וכו', ואולי עוד דברים, עוד לא נכנסתי לזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה ויש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו- סרטונים שאורכם המירבי עד חצי שעה, עריכת תמונות וארגונם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe lightroom - בין תדיר לכבד, Sony Vegas Pro - תדיר, גוגל כרום - עם הרבה (70!) לשוניות פתוחות, תוכנות לעריכת מוסיקה כגון Cubase - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה בעיקר לתיכנות (כרגע אני עובד רק על eclipse ואנדרואיד סטודיו) , עבודה על מספר מסכים במקביל, פתיחת הרבה חלונות במקביל, הרבה עבודה על אופיס, מדי פעם עם illustrator, ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות פיתוח לאתרים ואנדרואיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-