עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by manuella,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 או חיסכון של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,max payne 3, assassin's creed 3, crysis, gta, call of duty, far cry 3 medal of honor, hitman, mafia, batman - כמ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by gilboag,

איך הסמסונג הזה ? (NP305-E5A) עובד שלי רוצה לקנות אותו בבאג : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 יש למישהו מושג אם זאת קניה טובה או שאפשר למצוא משהו עדיף במחיר הזה (ומטה) ? הדרישות הם מאוד מינימליות וכלליות - סתם אינטרנט / סרטים / סקייפ וכו'... , חשוב שיהיה אמין ועמיד כמה שאפשר , פחות דגש על ניידות - הוא כמעט ולא יזוז מהשולחן שלו... אשמח אם יש לכם דעה כלשהי בעניין או הצעה חלופית . (הוא ממתין לתשובה ממני - וזה די דחוף לו..) תודה עריכה : איך זה ? http://ksp.co.il/?uin=17072

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by kike100,

היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by omristeel,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by MatanMaor,

מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה יומיומית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר להוסיף מסך שיתמוך (חשבתי על הDELL U23) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by slagoo,

אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…

10. Started by MODY69,

אהלן חברה, ידידה שלי ביקשה את עזרתכם: * מטרות המחשב? לימודים, עריכת וידאו ותמונות (adobe premier ו- Photoshop) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיפות לאזור ה- 1.5K. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור ה- 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, USB3 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל רצוי שתהיה אחריות שלוש שנים לפחות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חלקית: אני ממש אוהבת Mac אבל…

11. Started by asi1998,

אני שנה הבאה מתחיל ללמוד וצריך לקנות נייד כבר מעכשיו מכיוון שאין לי מחשב. אני אמור להתחיל ללמוד או מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. האם זה קריטי להשתמש במחשב במקצועות הללו במכללה עצמה? אם כן אז לפי מה שהבנתי ברפרופים פה זה שעדיף 13 אינץ'. אם אני לא יצטרך לקחת אותו איתי אז אקנה 15 אינץ'. ומה הטעם בלקנות 14? זה או שקונים מסך קטן שיהיה נייד או שכבר עדיף מסך גדול לא? תודה רבה וסליחה על החפירה, מקווה שתעשו לי קצת סדר. אני רוצה להזמין מחשב עוד השבוע!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. המערכת הבאה מיועדת עבור פיתוח תוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם / הערותכם לגבי המפרט. בתודה מראש [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]קישור לדף המוצר באתר היצרן[/td][td]דגם[/td][td]תיאור הפריט[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://ark.intel.com/products/65516/Intel-Core-i5-3550-Processor-%286M-Cache-up-to-3_70-GHz%29[/td][td]Intel Core i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2500 BX80637I53550 [/td][td]מעבד[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=450[/td][td]Zalman CNPS5X Perform…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by sam770,

תקציב סביבות 3500-4000 ש"ח רק לנובו רק מסך מט גודל מסך מינימאלי 14", גודל מסך מקסימאלי 15.6" לא מרעיש ועובד בצורה חלקה ומהירה מיועד בעיקר לתוכנות משרדיות + פוטושופ, לא למשחקים יש פה מישהו שיש לו נסיון אישי עם לפטופ שעונה על הקריטריונים שכתבתי למעלה ויכול להמליץ? תודה מראש סמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מבטלת אחריות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. Started by almog2k1,

שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by benasoor,

מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Igorr13,

שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. חברים בזמן האחרון ואחרי הרבה דברים שקראתי פה בפורום וסיקורים אני עדין לא מצליח להבין מה אני רוצה מעצמי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי! התחלתי ללמוד ואני צריך מחשב כי הנייח כבר בן 7 עוד רגע. אני נמצא הרבה בנסיעות ברכבת ועובד במקום בו אני גם יכול ללמוד.אני מתלבט מאוד אם לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחליף את המחשב הנייח אבל שגם יהיה קצת נוח לנסיעות.או לקנות מחשב נייח לבית ובמקביל לקנות טאבלט.בגדול השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים, ולימודים(שאני אומר לימודים אני מתכוון לקריאת תרגילים וכאלה לא טקסטים ארוכים)משחקים(בזמן שיש מידי פעם) אני משחק באקס בוקס ככה שלא נראה לי שאני כל כך צריך חיית משחקים(למרות שאני מתגעגע למשחקי אסטרטגיה ).בכל מקרה אני אשמח לעזרה וכל אחת כזאת תתק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by OhayoNB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , GW 2, Battlefield, Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 , LG IPS236V -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 63 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים