ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר למטרות גיימינג. בעיקרון זה המפרט, ציוד היקפי הוא לא צריך חוץ ממקלדת. OC לא מתוכנן [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪930[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪205[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪402[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal D…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט לחבר שלי, השימושים הם בעיקר בסיסיים (אינטרנט הרבה טאבים במקביל, אופיס, לימודים, מוזיקה, הורדות וכו') מסך אפשר גם 23 ואפשר גם ברזולוצייה 1680x1050 אבל 22 אינטש ומעלה, עדיפות למסך פחות רחב אבל לא מרובע (אבל אם אין גם רחב זה בסדר). עדיף שבהמשך (בערך עוד יותר מחצי שנה) יהיה אפשר לשדרג ולהוסיף כרטיס מסך בינוני למשחקים (COD, FIFA , NFS וכו'). (לא חייב להריץ על הרזולוצייה הטיבעית, אפשר גם 1680x1050, אך חשוב לי שהספק יסחוב כרטיס מסך בינוני, בינוני אני מתכוון לכרטיס כמו 9600GT או 450GS). אם אי אפשר מבחינת תקציב אז לא נורא נסתדר עם מחשב גם בלי אופק שידרוג לכרטיס מסך (הוא לא משחק הרבה אבל זה לא יהיה ביג דיל אבל עדיין הוא מעדיף שהוא כן יוכל לשדרג). כמה שאלות: איך הספ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה YOGA PRO של לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.268..271..159..213..1913.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רואה שההבדל בין הדגמים זה רק סוג המעבד. השאלה שלי פשוטה: האם בעבודה יומיומית רגילה (גלישה, אופיס וכדומה) ישנם הבדלים כה גדולים בין I3 ל I7 המצדיקים עוד 2000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למפרט טוב ללא ציוד הקפי עד 1000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=asus%20u3s רציתי לשאול אם זה משתלם מבחינת ביצועים וכל מה שמסביב. וגם לקבל את חוות הדעת שלכם בנוגע למוצר. אני רוצה את המחשב הזה בגלל היחודיות שלו הלוק היוקרתי והמותג כמובן. ראיתי כמה ביקורות שהוא קיבל שם ציונים טובים. ראיתי תמונות בNewegg רואים שהוא מאובזר היטב. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220222&Tpk=asus%20u3s המחשב מיועד בעיקר לגלישה במקומות ציבוריים,בעבודה למשחקים פה ושם וצפיה בסרטים זה פחות או יותר מה שאני רוצה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אמא שלי בקשה ממני לארגן לה מחשב, חשבתי לקנות לה מחשב נייד ( היא גם העדיפה ) כי אין לה הרבה מקום בחדר, וכי מידי פעם במקרה הצורך אני יוכל להשתמש בו. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן משקל לא חשוב. לא ישומש למשחקים וכו' - כרטיס מסך הכי בסיסי ( שיריץ דברים בסיסים כמו ENEMY TERRITORY גם לא חובה אם זה ישפיע על מחיר. ) ישומש בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים, תכונות אופיס וכו' . אני עוד מעט מתחיל ללמוד קורס של .NET וחשבתי שזה יכול להיות שימושי בעיקר השימוש הוא בתוכנה VISUAL STUDIO לפי הידוע לי ולפעמים אני גם עובד כ WEB MASTER ומשתמש בתוכנות כמו DREAMWEAVER.. FRONT PAGE.. PHOTOSHOP וכו' לא יודע איזה דרישות יש לזה? ( נראה לי גיגה וחצי של זכרון פנימי יספיק לגמרי ). עד כמה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עצמו לשימוש סטנדרטי, גלישה ואופיס, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לתמוך בעתיד בעריכת וידאו. כאמור הלוח צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך, או אם יש כרטיס עם שתי יציאות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב סטודנטים לישומיים בסיסים + תכנות/SolidWorkds. מצאתי שני מחשבים דומים: https://www.notebookclub.co.il/product/asusx542ua--i5# או https://www.winprice.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x540ua-go237-אסוס-יבואן-רשמי?aff=Zap&aff_a=1 לראשון יש מעבד 4 ליבות חדש יותר עם ביצועים טובים יותר (5-8250ו) עם 1T HD. לשני יש מעבד 2 ליבות ישן יותר ופחות טוב (i5-7200) אבל עם 256G SSD. כל השאר דיי אותו דבר. עד עכשיו סחבתי עם מחשב ישן (i5-4200) ו HD רגיל ולא מכיר את ההשפעה של SSD או של המעבדים החדשים. אשמח לדעות ממביני עניין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחוף שאוכל לקנות מחשב עד תחילת הלימודים. גודל מסך וזמן סוללה פחות עקרוניים לי. חשוב לי הביצועים של המעבד-שיעבוד טוב,לא ייתקע גם בהפעלת חלונות ותוכניות רבים. שאני אוכל להשתמש בו בכל מה שקשור לתכנות וכד'. לא צריכה יותר מדי זיכרון בדיסק הקשיח אך גם פה-שיעבוד מהר בלי להיתקע. 1.האם סדרת המעבדים core i3/5 טובים? עד כמה ההפרש משמועתי בין 3 ל-5? 2. האם אני זקוקה לכטיס מסך טוב? 3. האם להסתפק בשנה אחריות או שכדאי להרחיב? 4. איך המעבד הזה: Intel Dual Core T4500/T4400 במהירות 2.30Ghz מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אולי קצת עריכה גרפית , תכנות לסוגיו השונים * גודל המסך:13+ * משקל רצוי-פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למחשב לטובת לימודים + ניתוחים סטטיסטיים כבדים כחלק מהעבודה(מרכז למחקרים סטטיסטיים...). * מטרות המחשב : לימודים ועבודה וניתוחים כבדים על מסדי נתונים עצומים. * גודל המסך? 14-15.6 רצוי מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל גם HD יספק, זה לא הדבר המכריע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.5 קילו זה יהיה סבבה. רצוי כמה שיותר נמוך, אבל נהיה ריאלים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה של 4 שעות זה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נדרש מחשב עם שילוב או אפשרות לשילוב. כונן של לפחות 750GB + אופציה לSSD בmSATA של 256. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מבין שעוד חודש יוצא דור 8 אבל שבוע הבא אני באילת ויש פה ניסיון לחסוך עד 1000 שקל ככה שלא יחזור שוב ,, אני ארשום לפי המפרט אבל בגדול אני צריך מחשב עד 5500 שיריץ לי את כל התוכנות תכנות במהירות (visual, matlab( שיהיה בו מספיק זכרון והדבר היחידי שחשוב לי זה שאפשר לשחק בו פיפא שירוץ לי חלק חלק עם כל הדרישות . חוץ מזה בוודאות לא משחק במחשב . אין לי בעיה עם משקל ועדיף מסך גדול . 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? fifa ותוכנות עריכה ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והייתי מצליח להתחבר לרשת לפני כמה ימים עכשיו שאני מחפש רשתות אלחוטיות הוא לא מוצא ובבית יש לנו רשת אלחוטית שעוד לפטופ כן מזהה ומחובר אליה בדקתי את לחצן ה WIFI הוא דלוק פתאום הוא לא מזהה ולא מוצא אף רשת גם במקומות אחרים לא רק בבית מה יכול להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-