עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mandheling,

אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by burekas,

במחשב נייד האם יש הבדל בין מעבד T6400 ל-P8600? מה יותר עדיף? והאם יש הבדל בין כונן קשיח 7200rpm ל-5400? מה יותר עדיף? זה קריטי ההבדל ביניהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Resized,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אחרי שהתברר לי שעם המחשב שלי כבר אי אפשר לשחק יותר(BO רץ בצורה גרוע על 9-13 FPS) אני מתחיל לחשוב על לקנות מחשב חדש... בניתי את המפרט הבא מה דעתכם עליו(להוסיף/להחליף) מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪490 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪351 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪842 כמות: 1 http://www.skypc.…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Asus TUF Gaming דגם i5 8300H NVIDIA GeForce GTX1050 GB‏ 1000+128 GB‏ 8 Lenovo Thinkpad E470 i5-7200 Nvidia 920MX 256GB SSD 8GB צריך לתמוך בפעולות מאומצות של הרצת שרתים לוקאליים לבדיקות תכנות וכן להריץ משחקים כמו Fifa 20, איזה מחשב עדיף?

6. Started by mayalou,

מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lidorkalfa,

אני כבר יותר מחודש משתגע לגבי מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 1400$, רצוי בחו"ל, בקנדה.. ראיתי את Acer 7745G, ו HP Envy 17 ו Asus G73JH ו MSI GX640 ועוד מלא.. השתגעתי כבר, לכל אחד יש חיסרון אחר, אני רוצה מחשב חזק עם עיצוב טוב, אני חייב עזרה דחוף לימים הקרובים \=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ya_pl,

שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by neo690,

איך הוא?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Aviran Abramov,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בעיקר לפאבג'י, השאר פחות מעניין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): מספיק לי רק SSD, לא צריך הארד דיסק גדול. מסתדר עם 250 גיג'ה אף פעם לא הגעתי. אפשר להכניס 500 אבל להביא 2 מפרטים שונים בתקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות, אבל כל עוד הוא לא נשמע כאילו מטוס ממריא, זה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ososos,

אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bnetzi,

יש ברשות אמי notebook asus eee PC 1101HA מחשב קטן וקומפקטי מעבד ATOM ו1 ג'יגה RAM(זמן סוללה ארוך במיוחד) המחשב מריץ XP. לפני שנה בערך המחשב התחיל לעבוד לאט יותר אבל בזמן האחרון הוא ממש תקוע וכל משימה יותר מסובכת מכתיבת קובץ בוורד אורכת זמן ארוך מאוד. השאלה היא מה כדאי לעשות איתו - לפרמט? לשדרג מערכת הפעלה?(הבנתי שמייקרוסופט מפסיקים בקרוב את התמיכה בXP) למכור?(אם כן בכמה?) להוסיף RAM? אולי להחליף את הכונן הקשיח לSSD? אני פתוח להצעות, מצד שני אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי אם זה לא ישתלם לי ומכיוון שהיכולת הטכנית שלי לא גבוהה כל פעולה מסובכת( למשל החלפה לSSD או הוספת זיכרון) תתבצע על ידי טכנאי כך שצריך לחשוב על עלות מול תועלת... אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי עצות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש מחשב עם נתונים די ספציפיים שלא הצלחתי למצוא בינתיים. המחשב ישמש לעבודה משרדית ותכנות. מבחינתי מספיק מסך 14" מט וטאץ', אבל לא יפריע לי אם יהיה גדול יותר. כמובן רזולוציה גבוהה כמה שיותר. מעבד החל מ-i5 ומעלה וזיכרון 8 ג'יגה, למרות שאוכל להוסיף בעצמי. אני רוצה שהמחשב יהיה קל, כלומר לא יותר מ-2 ק"ג וזה גם בהגזמה. יש צורך ביציאת HDMI ומבחינת דיסק קשיח העדיפות היא ל-SSD, למרות שאת זה אני גם יכול להוסיף לבד. אין חשביות לבלוטות', אחריות, מערכת הפעלה, תחנת עגינה או חברה כלשהי. מבחינת תקציב אני מניח ש-5000 ש"ח צריך להספיק, למרות שבכל מקרה אני ארכוש את המחשב בחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kukishin,

הגיע מאיביי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 , לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה , הרכבת המחשב בחנות המחשבים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TheSlidead,

מעוניין במפרט למחשב עד 3,000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקיפי. מה שצריך: מעבד, לוח, זכרון, HD, כ. מסך, צורב DVD ומארז+ספק. תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rafi28,

היי ברצוני להגדיל - לשדרג זכרון ל8 GB. אפשר שני כרטיסים או אחד, תווך מחיר עד 150 ש"ח. מפרט: למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb מארז: raidmax tornado ספק כוח -Seasonic pfc 12cm ss-500et 500w תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אז את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 וחצי שנים בזכותכם. (לייתר דיוק ב16/11/2009) לשימוש גרפיקה בינונית (פוטושופ). מכיוון שאני חייל (אמנם בקבע) אני עדיין אשמח למצוא פיתרון לחידוש המחשב הישן (אני מצרף את המפרט שלו) לצרכים שיפורטו למטה. אז ככה, זה המפרט של המחשב הישן: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITION לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך - לא רלוונטי אבל סמסונג P2250 - 22 אינץ'. המחיר שעלה לי (לפ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Jounce,

שלום לכולם, קורא בפורומים הרבה, אך זו פעם ראשונה שפונה אליכם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי בהשקעה של עד 2,500 ש"ח לכל היותר (בלי חריגות). המטרה היא ליהנות *יותר* ממשחקים דוגמת X3:Reunion, F.E.A.R, Guild Wars והמשחקים שיצאו בשנה הקרובה (מתעלם מ- DX10). מהתקציב אני לא יכול לחרוג. השאלה שלי היא במה כדאי להשקיע יותר - מעבד+זכרון+כרטיס מסך קצת יותר חזק, או להשקיע את כל הכסף בכרטיס מסך חזק + ספק כוח בהתאם? במה אני ארגיש יותר שיפור?? כמה שחרשתי את הפורומים, לא הצלחתי למצוא התייחסות ליחסי הגומלין מעבד/זיכרונות/כרטיס מסך ובאיזה מהם כדאי להשקיע בשדרוג לטובת משחקים. כרגע נראה לי שהכי חכם יהיה להשקיע בכרטיס מסך וספק, ולקנות אוורור טוב למעבד ולעשות OC (דבר שהידע שלי בו מועט ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אודה מאוד לעזרתכם לקבלת מפרט למחשב הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20K ניתן לחרוג קצת אם הכרחי (עד עוד 2K) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי כבדים שיש, עבודה בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים וסדרות,המחשב יפעל כל הזמן. חשוב שהמחשב יהיה חזק מאוד עם רכיבים איכותיים ויחזיק לפחות 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים טובים, רצוי שיהיו רק 2 או 3, התקציב שלהם יהיה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

24. Started by goldgold,

מארז- Eureka מעבד- Intel® Core2 Duo Processor E6700 זיכרון- Corsair XMS3 - Xtreme Performance DDR3 Memory 2GB לוח אם- GigaByte GA-P35T-DQ6 ספק כוח- Enermax Liberty 500W כונן אופטי- SATA DVD±R/RW x 18 מערכת הפעלה: Microsoft Windows VISTA Premium מקלדת+עכבר- Logitech® Cordless Desktop S510 רמקולים- Logitech® X-540 5.1 אנטי ווירוס-NOD32 כרטיס מסך- GIGABYTE 8800GTS 320MB כוננים קשיחים: Raptor® X WD1500AH 150GB Crystal clear lens WD Caviar® SE16 WD3200AAKS 320GB מערכת קירור מים- BigWater 735 מסך- Samsung SyncMaster 931C בגודל 19 אינץ חיפשתי בין חברות השוותי מחירים וזה יוצא כממוצע 15K אבל אני מסוגל להוריד ל13K בגלל תשלום במזומן. עכשיו אני רוצה לדעת כאילו אני יודע שזה מח…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by חיים רביבו,

מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים