עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. כי אני רואה שחלקם יותר יקרים וחלקם פחות.. ובטופיק מפורסם פה שמדריך איך לעשות את העניין של הוספת HDD CADDY במקום CD ROM גם מוזכר העניין הזה שבעצם גובים יותר כסף על HDD CADDY שכביכול תואם דגם מסויים כשבעצם הכל זהה למישהו יש מושג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מעבד: amd 64 bit 3000 לוח: asus a8v זיכרונות: super talent 512 *2 צורב: צורב די וי די של nec הארדיסק: wd 7200 200G sata כרטיס מסך: asus radeon 9800xt 256mb retail ספק: coolermaster real power 350w, rs-350 מארז: coolermaster praetorian black, pac-T01-EK כל זה הביאו לי ב = 6185 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by D-j-d,

אוקי אני מתכנן לבנות מפרט למחשב חדש עכשיו אני צריך אותו בישביל משחקים בעיקר דברים כבדים.. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. תקציב אני עדיין לא ממש סגור עליו אבל בטח שלא מעבר ל5000.. אני צריך סה"כ מעבד,לוח-אם,זכרונות,כרטיס מסך,ספק. אחרי המעבד דיי נתקעתי בבחירת הלוח אם.. אגב בלוח אם אני צריך שיהיה איזה חריץ PCI אחד לפחות. המעבד זה: Core 2 Duo E6400 ספק: ‏Liberty ELT500AWT 500W‎ כרטיס מסך: אני חושב על ללכת על ‏8600GTS 256MB של Point Of View ... אם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו טווח מחיר דברו.. הבנתי שיש גם גירסה דומה של ג'יגהבייט אבל לא יודע ממש מה יותר טוב. צורב: Pioneer ‎DVR-212DBK‎ DVD±RW x18 Black SATA‎ או Asus ‏DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA‎ זכרונות אני עוד לא…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Assaell Hudatov,

זה מחשב מורכב שראיתי באתר של ksp , רק שיניתי את הכרטיס מסך. לדעתי זה נראה מחשב חזק וטוב , האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה? האם הוא שווה את המחיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מפרט למחשב לעריכת וידאו, תקציב עד 6000 ש"ח כולל מע"מ: פריט תאור הערות לוח אם GA 8GE 667 מעבד CPU Intel Pentium 4 - 2.53 ghz מאוורר Cooler for Pentium 4 זיכרון DDR 512 g.b m.b 333 mhz 2 יחידות של 256 m.b כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך ATI radeon 9500 DDR 128 m.b + t.v דיסק קשיח 80 g.b Western Digital 7200 rpm מארז ATX P 4 USB מקלדת Keyboard PS/2 עכבר Mouse scroll quantum CD-ROM/DVD DVD X 16 (X48) ASUS כרטיס קול On board רמקולים R 180 watt מודם 56000 ess מסך Samsung 753 DFX צורב CDR-W Asus 48 x 16 x 48 מחיר 1100$ תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ron Bm,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד גרפי על גבי תוכנת DaVinci Resolve בנוסף עבודה מול פרמייר, Adobe Media Encode ובנסוף המחשב ישמש כתחנת רינדורי קבצים והמרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by viperain,

שלום ! אני כרגע בבחירה קשה בין שני המחשבים הניידים הנ"ל: הוספתי את המפרטים ואת אתרי הבית. שניהם יעלו לי כ6200 ש"ח זה מחיר טוב? להלן הטענות שלי 1. אני נוטה ללכת עם ה ASUS מכוון שכרטיס מסך יותר חזק, מקבלים גם SPDIF וגם BLUETOOTH שמשום מה בHP החליטו שלא צריך וזה עצבן אותי וב HP נותנים שלט שלא שימושי. 2. ב ASUS גם מקבלים עכבר ותיק שאין לי מושג איך נראים אבל נחמד. 3. אני פוחד ללכת עם ה ASUS כי הדגם עדיין חדש ואין הרבה סקירות באינטרנט מקווה שמישהו פה מכיר אותו אבל הבנתי שהוא דגם טוב 4. לא אכפת לי שאני מפסיד פה חצי אינץ יותר ונראה לי הרזולוציה של ה ASUS מספיקה 5. הכל פה בהנחה ש ASUS מיצרת מחשבים ניידים טובים..זה הנחה נכונה? אז מה אתם אומרים ASUS? נתוני ה HP Detailed Spec: …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yoavbls,

אני רוצה לקנות את ה-Hauwei Matebook X Pro בגרסת ה-i7 ורציתי לדעת אם יש דברים קריטיים שצריך לדעת כשקונים לפטופ מארצות הברית, או אולי אם מישהו מכיר בעיות שיכולות לצוץ במכשיר הזה? הדבר היחיד שאני מכיר זה שיש לו רק 2 PCIe Lanes ל-Thunderbolt 3 וגרסא איטית יותר של ה-MX150 (דגם 1D12) כמה קריטי העניין שלא מוכרים אותו בארץ לעניינים של תיקונים או בעיות שיצוצו? תהיה לי בעיה לחרוט על המקלדת שלו עברית בגלל זה? יש בכלל חברות שנותנות אחריות בארץ אם קניתי בארצות הברית? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by taltola,

שלום לכולם, אני רוכש בקרוב את המחשב שמופיע בקישור מטה. המסך שלי הוא 2K עם 165 הרץ. אילו אתם הייתם רוכשים את המחשב, מה הייתם משנים במפרט ולמה? (מבלי לפגוע בביצועים) https://www.yahavpc.co.il/build?id=JS9UC25V9G71AW

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gbo1381,

שלום רב, ברשותי מחשב AMD ATHLON X3 עם לוח אם GA-MA770-UD3 וכרטיס מסך HD5770 GDDR5 1 GB עם 4G זיכרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בשביל משחקים, אך אקבל גם אופציה למחשב חדש לחלוטין לפי הספציפיקציות להלן- העדיפות היא לשדרוג עד כמה שניתן,אומר כי עם המחשב הנוכחי, קשה לי ביותר להריץ את CIV5 כראוי שכן הוא דורש הרבה כוח עיבוד וזה די מייגע לשחק אותו כך גם ברמת גרפיקה הכי נמוכה שיש. מעבר לזה דיאבלו די צולע גם כן. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וידאו, תוכנות סטטיסטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, מעוניין לרכוש מחשב לצרכי הקמת מכונות וירטואליות , שימוש משרדי בסיסי ( אופיס וכו') ועריכת אודיו (ברשותי כרטיס קול נפרד אך זהו לא עיקר השימוש במחשב) חשוב שיהיה SSD ומינימום 16gb ram התקציב הוא כ4000 שח , האם יוכל לתת מענה לצרכים שלי ? אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yoav9,

מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by feffer1,

יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה להתחדש במחשב HTPC (אין צורך בשום ציוד היקפי, כמובן שחשוב שיהיה שקט ושיעשה את מה ש-HTPC עושה - לנגן FHD) אני יכול לבחור בין eee box eb1501 מחו"ל (שיעלה סביב ה420 דולר) לבין מפרט כמו זה : מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי אשמח לדעת איך המפרט הבא. התקציב שלי הינו 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימוש: משחקים קלים (ברמה גראפית של סימס 3) וגלישה באינטרנט. להלן המפרט: Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 2048MB 800MHz X2 Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X AMD Phenom II X3 710 Antec Three Hundred Gigabyte GA-MA78GM-US2H Corsair CMP SU450VXEU Retai Asus DRW-24B1ST DVDx24 Retail אשמח לקבל ביקורות ואפשרויות לשיפור. * יש לציין שאני קונה מחנות אייבורי מחשבים,אז אם יש לכם הצעות לשיפור,שימו לב לפני שהחלקים אכן נמצאים באייבורי תודה ואשמח לכמה שיותר תגובות מהירות מכייון שביום ראשון אני קונה את המחשב!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מפרט של 6000 תנו לי תגובות עליו: Toshiba 16x48 SD-1802 OEM 170 ש"ח WD 200GB 7200RPM 8MB 775 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1 441 ש"ח NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB 1,496שלוש שנים אחריות יצרן ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Black 2.5-3-3-7 1,145 ש"ח סך הכל: 5947

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AxeOr,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו B590 עם 4GB RAM ורציתי להוסיף עוד סטיק לי 4GB RAM. רציתי לדעת מה ההבדל בין הרגילים לLow Voltage, ועוד שאלה 0 בCPU Z מופיע לי 800MHZ, זה תקין נכון? כי צריך לכפול ב2, יוצא 1600.. אני מתלבט בין 2 אלה - http://ksp.co.il/?uin=20807 http://ksp.co.il/?uin=15885

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nathan932,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TheSlidead,

מעוניין במפרט למחשב עד 3,000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקיפי. מה שצריך: מעבד, לוח, זכרון, HD, כ. מסך, צורב DVD ומארז+ספק. תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? CAD - SOLID EDGE בעיקר, קצת מולטימדיה וכולי (סרטים הורדות וכאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יתכן פרנסה בעתיד, SOLID EDGE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD , כרגע מסך יחיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים וחברות, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת לפטופ. בגדול, אם אפשר, העדיפות העליונה היא הורדת מחיר ומשקל, ואחר כך גודל המסך שיהיה בערך כפי שמפורט: תקציב: כמה שיותר זול, רצוי שלא יעבור 3000 שקל (בפועל רצוי שיהיה פחות, זהו רק ערך סף בתקווה שלא נצטרך להגיע אליו). ארץ קניה: ישראל מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט) אבל קצת משחקים (לא צריך מחשב גיימינג) וסרטים. גודל המסך: 15.6 אינץ', אפשר קצת קטן יותר או גדול יותר (אפשר לוותר על גודל מסך לטובת מחשב קל יותר). לא חשוב מבריק או מאט. רזולוציית מסך: לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: מקלדת בלפטופ, touchpad/מסך מגע/כל דבר אחר שיאפשר עבודה ללא חיבור של עכבר חיצוני. אין דרישות נוספות מעבר לזה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shahar0592,

בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, חריגה של כמה מאות בודדים אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי כולל כל תוכנות adobe, מספר עבודות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עבודה ממושכת במחשב, שקט במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים