עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asixl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחשב דיי ישן יצא בשנת 2009 כמה הוא שווה כיום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. מישהו מכיר? יודע? תודה מראש, אורית. [br]פורסם בתאריך: 9.06.2010 בשעה 10:06:44 ראיתי עכשיו את השאלון של חוקי הפורום, אז:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא מאוד חשוב, יו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ben Ben Baruch,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסת תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 1.7 קג 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בהקדם 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הכי חשוב לי משקל, אחריות ואיכות החומר. חשבתי על: https://ksp.co.il/?uin=80301 ופשוט להתקי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoav9,

מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avilev,

של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by c5123,

אולך לקנות אותו אבל לפני מה אתם חושבים מחשב טוב? Toshiba Satellite L655-113

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Nadav Cohen,

אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by davido,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…

14. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by elior021,

אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, מה דעתכם על מחשב ACER דגם X1700 כפי שמופיע בלינק שלהלן: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945917&af=2054 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium Eng/Heb/Rus and More . מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz FSB. זיכרון: DDR2 800Mhz 4GB כונן קשיח:640GB SATA3 7200 RPM . כרטיס גרפי: NVIDIA 9500GS 512MB up to 1919MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1 כונן אופטי:צורב DVDRW רשת: Gigabit Ethernet. רשת אלחוטית Wireless Lan 802.11b/g/ Draft-N מקלדת מולטימדיה אלחוטית ACER עכבר אלחוטי אופטי ACER PCI Express 2.0 X16 Slot PCI Express 2.0 X1 Slot חיבורי גב HDMI DVI 4 חיבורי USB 2.0 COM Port F…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…

19. Started by ELDF,

מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dor1847,

כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ligi,

היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by spanki,

מחיר סופי יוצא 3541 ש"ח, האם זה מפרט טוב לסכום?.. אני רוצה להזמין אותו כבר מחר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rubi23,

בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 3000 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי מטרת המחשב זה אינטרנט אי סי קיו ומשחקים ובעיקר משחקים עם קצת גרפיקה חזקה לא חזקה במיוחד מקסימום נייד פור ספיד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by saarxee,

שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.