ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני מזמין עכשיו מעבד וכרטיס מסך למטרת גיימינג , אני צריך להיות בטוח ב100% מחשב נוכחי: DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4185 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4930 סה"כ : 4230 ש"ח החלקים האלה תואמים ללוח אם שלי ? שווה את הכסף ? ויש מצב שאני אצטרך ספק יותר טוב או שזה בסדר ?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחשב שבניתי ב 3500 ש"ח סוג פריט שם פריט כמות יח' מחיר ליחידה מעבד AMD A10-5800 4.2GHZ QUAD CORE 1 קירור למעבד AMD OEM 1 לוח אם GIGABYTE F2A75-D3H 1 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600MHZ 1 כרטיס מסך NVIDIA GTX 660 2GB 1 דיסק קשיח HITACHI 500GB SATA3 1 צורב ASUS DVDRW X24 1 ספק כח SEASONIC ECO 500W 1 מארז COOLER MASTER ELITE 430 1 מסך ללא מקלדת ו/או עכבר ללא מערכת הפעלה ללא תוספות נוספות ללא הערות להצעה סה"כ: 3500 אשמח לחוות דעת רצינית לגבי המפרט האם הוא חזק ויריץ כול משחק על הגדרות גבהות ביותר בקלות ? תודה יפתח
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודשיים חבר חוזר לארץ מארה"ב, הבנתי שעוד מעט מתחילים מבצעי הבלאק פריידי שם. מישהו מכיר אתר מומלץ שרוב הסיכויים שיהיו בו מבצעים טובים? הוא לא יוכל לנסוע לחנות פיזית, אז אצטרך להזמין באינטרנט. דרישות: * מטרות המחשב? מחשב סטודנט (תכנות +הרצת סרטי HD) * גודל המסך? 13.3 אינצ' * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4-5 נשמע לי סביר לגודל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לסרטים * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שילוב עם SSD, הבנתי שזה בוסט רציני בביצועים. לא נדרש מקום רב * כונן …
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצפייה בסרטי HD עד גודל מסך 14" ללא מערכת הפעלה. התקציב הוא עד 2.5k תודה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי חברים אבקש את עזרתכם בנושא רכישת מחשב נייד, קצת נתונים ושאלות מצורפות: המחשב ירכש בהונגריה בסכום של 3000 ש"ח פלוס מינוס, ישנה גמישות מסויימת אם יש צרוך בכך. במחשבים אני לא ממש מבין, מה שכן אני עובד קצת עם מוסיקה, מריץ תוכנות של תקלוט ומעבר לזה תוכנות דיי סטנדרטיות, אופיס וכו. אני מוצא את עצמי עובד עם שתי דפדפנים במקביל ומשתמש ומדפדף בין הרבה חלונות פתוחים, תוכנה ההורדה פתוחה ברקע והסקייפ מצלצל מידי פעם. אני בכוונה מתאר תמונת מצב קיימת במחשבה שזה עשוי להועיל ליציאת המפרט באופן הטוב ביותר. הייתי שמח אם אוכל לקבל מכם הצעה למפרט שיתאים לצרכיי וכמו כן חברה מומלצת (לנובו?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪408 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DV…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, סרטי תלת מימד, איחסון מידע - הרבה כוננים קשיחים, עריכת וידיאו איכות HD ברמה בסיסית (בלי רינדורים) חשוב תמיכה בקבצי ספורט HD - משמע אפשרות לבצע הרצה וקפיצות בזמן צפיה בקובץ (ללא קטיעה לצורך עיבוד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
MB G31 gigabyte סוקט 775 תומך עד Quad core לוח אם אינטל DG41BI חדש (פעם קיבלתי מתנה מאיפה שעבדתי) תומך עד Quad Core 775 מעבד Intel Dual core E5200 זיכרון ddr2 1gb לוח אם אינטל סוקט 775 תומך פנטיום 4 לא תומך בdual core והלאה תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL דגם latitude e5520 מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 32 bit בשמיעה של אודיו מכל סוג מוזיקה או סרט שנמצאים על הכונן או דרך הרשת אחת לכמה זמן יש רעש צורמני. זה קורה דרך הרמקולים המובנים וגם בהאזנה דרך אוזניות. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור גם הווליום שלו מאוד נמוך. הדרייבר הוא של IDT. המחשב בן כ - חדשים יש לי עדיין אחריות של דל, היה אצלי טכנאי שהחליף לטענתו את הלוח אם ועדיין הבעיה קיימת. בשירות הטכני של דל מנסים להתנער ולומר שזה קשור למערכת ההפעלה (קניתי את המחשב ללא מערכת הפעלה). האם מישהו מכיר, נתקל בבעיה כזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התמונה נקטעת במחשב הנייד שלי שאני רואה סרטים וסדרות במחשב הנה הוכחה :
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-