עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UV1,

שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bh,

שלום, לאחר התייעצויות רבות, הנה המפרט הסופי שלי למחשב HTPC, זקוק לאישור סופי על מנת לבצע רכישה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤684 לוח אם: ABIT FATAL1TY F-I90HD ¤573 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤423 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤189 זיכרון: CORSAIR 1024MB DDR2 800 CL5 ¤259 מארז: ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤614 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤2742 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב יתחבר ל-LCD דרך HDMI ואמור להריץ תכני HD. תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fizban,

(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, מה נשמע? אני מחפש מפרט לעריכת/יצירת מוזיקה, משהו לא יותר מידי מטורף יהיה מותקן על המחשב Windows Cubase SX תוספות לקיובייס (VSTIים) וזהו.......! המ.. אז ככה: בלי קשר למחשב: כרטיס קול אני קונה משהו מקצועי (אפשר המלצות עד 3 אלף שקל בבקשה?) שמחשב יכלול מסך (לא משהו יקר מיד) הארדיסק לפי דעתי מספיק 160-200 כל השאר עליכם... תודה רבה מראש :]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Arkadi.Krr,

התקציב שלי הוא 4100 - 4500 מטרות: אני צריך את המחשב בשביל משחקים כבדים(כמובן הגרפיות, תלת מימדיות גבוהה.... בגלל המשחקים) וכמובן כל שאר הדברים הקטנים כמו סרטים/תוכנות/עבודות(וואורד וכאלו). ציוד הקפי: מסך אין צורך, מקלדת ועכבר לא משנה אני יקנה כבר בחנות משהו קטן מה שחשוב לי פה זה המפרט, רמקולים(רמקולים,עכבר,מקלדת ומסך לא נכללים בתקציב) כנ"ל וכרטיס TV אין צורך. צריך DVD ביחד עם צורב בכונן אחד, כונן דיסקטים צריך, כרטיס קול סטנדרטי. אני לא ידוע ממי לקנות אבל כמובן לא מKSP ולא מאייבורי. ממליצים לי על IQPC אז אם אתם מחזקים את ההמלצה הזאת אז תביאו לי משם מפרט. [http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputerB.asp] כמובן כמה שיותר המחשב יהיה שקט יותר טוב. מקסימום שקט. נושא הקירור אני ל…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Kzer-Za,

הי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעריכת וידאו. יש לי כיוון כללי, אבל אין לי שום ניסיון עם חומרה שמומלצת לעריכת וידאו. 1. מה התקציב? 5000 ש"ח ניתן לחרוג עד 6000. 2. שימושי המחשב? תחנת עבודה לשימוש שוטף הרצת הרבה תוכנות במקביל עריכת וידאו (כרגע לא HD אבל אם אפשר לבנות מפרט בתקציב שיהיה רלוונטי גם ל-HD אז רצוי) גיימינג הוא מותרות (בבחירת כרטיס מסך בשביל עריכת וידאו יהיה רצוי שיתאים גם לגיימינג בינוני - אבל לא על חשבון משהו אחר) תוכנות: Adobe Premier, Adobe After Affects - שניהם (CS6). מסך ברזולוציה: 1680x1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…

10. אני מתכוון ללמוד במכללה וכנראה אצתרך הרבה רינדורים כולל ציוד היקפי: מקלדת, עכבר ומסך 22 אינץ' (אפשרות ל - 23 בשביל הוואסח...) רמקולים לא חייבים להיות מפוצצים - משהו שלא יתקלקל תוך שבוע... רמת השקט הדרושה - פשוט שלא יקדח במוח, אם זה עושה קצת רעשים אז לא נורא. העיקר שהמחשב לא ימס תוך חודש לא יודע איך לעשות אוברקלוק ודי מפחד להתנסות בעניין לא צריך מערכת הפעלה כולל הרכבת המחשב בחנות, לא לקחת סיכונים אין חנות מועדפת, שיהיה באיזור המרכז, או באיזור עכו בקשות מיוחדות: Firewire, לחיבור מצלמות רציתי לקנות מקינטוש בגלל איכות החומרים, אבל חיפושים רבים באינטרנט הפחידו אותי ועל כן אני נשאר עם הפיסי. אני פשוט רוצה מחשב אמין שלא יגסוס מרגע הפעלתו (בלאי חומרים לאורך הזמן) מישהו יכול לעזור…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הורדות וצפייה בהן (גם HD), אופיס, גלישה, צפייה ישירה, משחקי אינטרנט (לא משחקים כבדים) וכל מה שילדים בגיל בי"ס יסודי צריכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by -Blaze-,

המחשב הוא לאחותי, עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק ומעוצב. *מחיר? אין ממש תקציב, אני רוצה שזה יהיה הכי זול שאפשר, אבל שעדיין יעשה את כל מה שאני צריך. * מטרות המחשב? אינטרנט, לימודים (אופיס), מוזיקה, סרטים... בקיצור כל הדברים שילדה בת 16 עושה עם המחשב. * גודל המסך? נראה לי שמשהו כמו 14" זה טוב. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק. לאחותי (השניה) יש מחשב של DELL, איזה VOSTRO 1320 או משהו כזה, והוא עבה בערך פי 2 מהמקבוק שלי, אני לא רוצה לקנות משהו בסגנון הזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל כמובן עדיף כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Masasa,

[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי אנשים! אני רוצה לקראת בלאק פריידי לשדרג מחשב. אני עוסק מורשה אז מזדכה על המע"מ, לחלופין אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יהיה משתלם. כמו כן אני מכיר עובד אינטל שיכול להביא לי מעבד i9-10940X ב-1335 שח בלבד ( כמעט שליש מחיר), זה מאוד קורץ לי כי ממש משתלם, אבל אני מתבאס להיות תקוע בסוקט 2066 ו-X299 מבחינת יכולת שדרוג (ו-PCIE3) - את מעבדי S1200 הוא לא יכול להביא כרגע. עכשיו לבטים, אני יודע שפוטושופ בעיקר מנצל ליבה בודדת ועדיף כמה שיותר מהירה. כרגע רוב העבודה שלי מתרכזת בדפוס בפוטושופ אבל עד שהגיעה הקורונה התעסקתי עם פרימייר באופן קבוע ואני מתכוון לחזור לזה שהחיים יחזרו למסלולם ובתקווה להתעסק בעיקר בזה. אני מניח גם שיותר ליבות יהיה יותר ויותר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PC-Freak,

שלום לכולם. דבר ראשון הייתי שמח לשמוע דעות כלליות על הרעיון של שימוש במחשב נייד למשחקים כבדים. בנוסף לא הייתי מתנגד למפרטים והצעות למחשב למשחקים בעיקר WOW . תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיספיק לי לכמה שנים. מחשב שנועד לעבודה שלי (אינטרנט, אופיס וכדומה) וגם למשחקים אבל אני לא גיימר כבד כך שזאת לא ה-מטרה הראשית שלי בו. רצוי שיריץ משחקים אפילו על הגדרות בינוניות, ושיהיה מספיק טוב לכמה שנים עד לשדרוג עתידי. אני גם מעוניין במסך 17 אינץ' LCD במסגרת התקציב הזה, ואם אפשר (בגלל שאני מאיזור הצפון) אז מ KSP או חנות דומה אחרת שיש לה ייצוג הולם גם באינטרנט. התקציב שלי קצת מצומצם אז עדיף לא לחרוג בכלל מה 6 אלף, ועל המפרט לכלול גם הרכבת מחשב (למערכת הפעלה אני אדאג). אין לי העדפה לאינטל או AMD אבל אשמח אם מישהו יסביר לי לפי איזה שיקול לבחור מהשניים האלו. תודה מראש על כל עזרה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין בהצעות למפרטים בסדר גודל של 3,000 עד 6,000. אעפ"י שהחבר שלי אמר שהתקציב שלו יכול להגיע עד 6000, אני מניח שהמקסימום עומד על 5000. המחשב שלו צריך להיות חזק יחסית, אך לא יותר מדי. בסה"כ, אני רוצה גרפיקה לא רעה, ומחשב שיהיה מספיק חזק ויוכל להפעיל מספר יישומים בו זמנית. ראוי לציין שחבר שלי משתמש בתוכנות לעריכת מוזיקה. * יש העדפה ללוחות M של Abit. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, אז כמו שהבנתם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, הראשון שלי. תקציב זה לא הבעיה פה, אלה רק לבחור את המחשב המתאים. אני חושב ש ה Hp Dv 6515 יתאים לי, זה בעיקר למשחק אחד - Pro Evolution... ככה שהכרטיס מסך מספיק חזק בשבילו והשאר זה סרטים וכ'דומה מישהו מכיר את הדגם המסויים הזה ? תודה , איתי

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעוניין במפרט מחשב בתקציב של 3000-4000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה ולמשחקים(כ.מסך טוב) מעבד של אינטל, וזהו תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zxcv12,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.