עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Z5745,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט לגמינג כבד ללא אורקלוקינד או מודינג למשחקים כמו (THE DEVISION,Watch dogs,the witcher 3). רצוי מעבד של INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, ללא HDD עם SSD, ללא מסך. תקציב 5K.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ososos,

אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הייתי מעוניין לקבל המלצה לנייד עד סכום מקסימלי של 6000 רוב השימוש שלו יהיה בעיקר כתיבת עבודות אינטנרט וכד' ישנו דבר נוסף הייתי מעוניין בנייד עם כרטיס מסך שיוכל לתמוך במשחק SPLINTER CELL השניים בסדרה תיבת פנדורה ותיאורית הכאוס זה המשחק היחיד שאני משחק . בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור. מה דעתכם על HP PAVILON DV5282 הוא יתאים לי ?? יש משהו אחר ממולץ??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג. אין צורך בציוד היקפי. התקציב הוא 4000 עם חריגה של 300 ש"ח. אל המחשב יחוברו 3 דיסקים קשיחים + 1 SSD. מעבד: [..] INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪932 לוח אם: [..] GIGABYTE G1.Sniper B5 ₪546 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪430 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 280X OC 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1353 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 USB3 ₪397 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪143 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4325 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. צריך לפטופ בעיקר לעבודה (תכנות), גלישה, וגם קצת משחקים (סטארקראפט בעיקר). אחרי הרבה חיפושים התבייתתי על 2 דגמים: 1. http://ksp.co.il/?uin=22213 2. http://ksp.co.il/?uin=22923 א. עושה רושם שההבדל העיקרי הוא המעבד, אבל אני לא כל כך מבין איזה מהם טוב יותר, ומה ההשלכות לגבי הסוללה. ב. יש גם שוני במסך, האם הוא קריטי? ג. יש למישהו ניסיון עם האחריות של מעבדות CPM? ד. האם יש בעיות קריטיות ידועות עם הדגמים האלו? אשמח אם תעזרו לי לבחור, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מפרט של 6000 תנו לי תגובות עליו: Toshiba 16x48 SD-1802 OEM 170 ש"ח WD 200GB 7200RPM 8MB 775 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1 441 ש"ח NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB 1,496שלוש שנים אחריות יצרן ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Black 2.5-3-3-7 1,145 ש"ח סך הכל: 5947

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xonox,

שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב המשפחתי הגיע לגבורות והחלטנו לקנות מחשב חדש. התקציב מוגבל והדרישות ביתיות (עניתי על השאלון בהמשך) וכוללות בעיקר אופיס, "אינטרנט" וקצת עיבוד תמונות בלייטרום עם פנטזיות לשחק עם פוטושופ בעתיד. על בסיס ההמלצות ב https://hwzone.co.il/community/topic/582313-מחשב-משרדי-אמין-על-בסיס-מפרט-מומלץ-עד-2000/ הרכבתי את המפרט הבא: img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO זכרון: 346 ₪ - 8GB Crucial Ballistix-Sp…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shay33,

מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PSdesign,

אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בונה HTPC להורים שלי, המחשב יהיה רק לסרטים. 80% MKV שקיימים היום ברשת באיכות 720P וה20% יהיה על MKV 1080P מה דעתכם יעבוד טוב? ואיזה מהכרטיסים עדיף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by goldgold,

מארז- Eureka מעבד- Intel® Core2 Duo Processor E6700 זיכרון- Corsair XMS3 - Xtreme Performance DDR3 Memory 2GB לוח אם- GigaByte GA-P35T-DQ6 ספק כוח- Enermax Liberty 500W כונן אופטי- SATA DVD±R/RW x 18 מערכת הפעלה: Microsoft Windows VISTA Premium מקלדת+עכבר- Logitech® Cordless Desktop S510 רמקולים- Logitech® X-540 5.1 אנטי ווירוס-NOD32 כרטיס מסך- GIGABYTE 8800GTS 320MB כוננים קשיחים: Raptor® X WD1500AH 150GB Crystal clear lens WD Caviar® SE16 WD3200AAKS 320GB מערכת קירור מים- BigWater 735 מסך- Samsung SyncMaster 931C בגודל 19 אינץ חיפשתי בין חברות השוותי מחירים וזה יוצא כממוצע 15K אבל אני מסוגל להוריד ל13K בגלל תשלום במזומן. עכשיו אני רוצה לדעת כאילו אני יודע שזה מח…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mrbahur,

המחשב המיושן (2007) התחיל לצבור אבק ולעשות הרבה בעיות, החלטתי לגרוט אותו ולקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, עריכת וידאו קלה ומשחקים מיושנים וקלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)DELL 23," FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Niv Krayner,

היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה + casual gaming המחשב צריך להריץ תוכנות כגון סולידוורקס, מטלב, פוטושופ ואולי תוכנות תלת-מימד קצת יותר כבדות כמו בלנדר בעתיד. מבחינת משחקים, דברים שלא יותר כבדים מLoL ובאופן אישי לא חייבים לרוץ באיכות ultra, בשביל זה אני אקנה מחשב גיימינג שולחני. אני מתלבט כרגע בין 2 מודלים הנמצאים בלינקים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=25384 http://ksp.co.il/?uin=23194 ההבדל הוא 600 שקל, שהוא משמעותי, אבל לא כל כך כשגם ככה אני משקיע כבר 4K על מחשב. הדברים שהייתי רוצה לדעת הוא מה ההבדל בביצועים בין 8GB זיכרון ככרטיס אחד, או מפוצל ל2 כרטיסים של 4GB ההבדל בין כרטיס מסך של 820M ו840M עבור הדרישה שלי למשחקים - האם יש משמעות אמיתית? ובכלליות בתחום ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rubi23,

בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה קלה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ? מפרט נוכחי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ oc to 4.3GHZ 1155 6MB Scythe Mugen -2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333-x4 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDM LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 6. האם …

21. Started by PipOd,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום ההורים שלי קונים לאחותי מחשב ליומולדת. התקציב הוא מינמלי השימוש בהתאם. כלומר: איסי,מסן,WORD וכד'..... איך המפרט הזה? אני לא בטוח לגבי שדני דברים 1. מעבד מספיק לשימוש ביתי או שעדיף ללכת על DAUL 2 CORE? 2. הספק והמארז מסיפק נורמאלים? כי עכשיו במחשב שיש לה הספק עושה קולות והמארז מתפרק.... מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ₪358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ₪274 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ₪194 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪117 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ₪232 מחיר סופי: ₪1175 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gambit_elaad,

רק מעבד זיכרון לוח אם הרד דיסק מארז וכרטיס מסך : למשחקים עדיף AMD !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים