עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חדש פה. ערכתי מחקר במרוצת השבועות האחרונים וגבשתי את המערכת הבאה אותה אני מעוניין לרכוש. אשמח להערות והשגות וגם לאישור חיובי במידה וההרכב נבחר נכונה: מעבד intel I core 5 - 2500k קיט קירור Scythe Mugen II Rev.b לוח אם GigaByte chipset Z68 (לוחות שיחלו להגיע לארץ בתחילת מאי) זכרון DDR3 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II - Model‎ ‎ HDS721010CLA332 צורב DVD פיוניר EIDE - מעביר מהמחשב הישן מארז Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספק כח Seasonic 560W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-560 **בקר נוסף PCI SATA x3, IDE x1 - על מנת לחבר את הצורב ואת הדיסק הקשיח שא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yoram_gini,

* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Erayo,

בעוד כשבוע אני טס לארה"ב לחודש ותכננתי לנצל את ההזדמנות לקנות נייד חדש. התקציב הוא כ-1000$ השימוש העיקרי הוא הרצת תוכנות Adobe, אנימציה ממוחשבת (דו ותלת), תוכנות תלת למניהן (Maya) העדפה למסך 15.4" (משהו באזור) המחשב לא יחליף את הנייח ולכן אשמח אם יהיה לו זמן סוללה מכובד (3+ שעות) מכיוון שאני אשתמש בו לציור ותלת שקלתי לקנות טאבלט (עם או בלי מקלדת) ולחסוך לעצמי להסתובב עם הוואקום בנוסף (יש לי כבר וואקום כך שלא יהיה צורך לקנות). הבנתי גם שהטאבלטים יקרים בהרבה בהשווה לניידים עם אותה חומרה. האם ההפרש במחירים עד כדי כך משמעותי? נניח, כמה יותר יעלה לקנות טאבלט עם חומרה חזקה כמו לפטופ? במקרה ויש מי שימליץ לי על טאבלט הדרישות העיקריות הן wacom digitizer, windows, הגודל מן הסתם יהי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הייתי רוצה שהמחשב יתמודד עם PHOTOSHOP + עוד תוכנה גרפית נניח לשילוב תמונות HDR ושכל פעולה תעשה במהירות בין עם זה פילטרים , עריכה בהרבה שכבות... במקביל יצטרך לעבוד דפדפן במצב פסיבי לעבודה עם TUTORIALS לפוטושופ המפרט : מעבד AMD X2 4200 + גוף קירור אין לי מושג איזה בסביבות ה150 ש"ח לוח אם MSI K9A זכרון 2GB 800Mhz כ.מסך GEforce 8500 gtz 512MB +הארד דיסק + dvd 2800 ש"ח מאייבורי. [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 10:50:22 נ.ב איך המסכים של "הייר" 5ms ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה שמישהו יבנה לי מחשב גיימינג בסביבות ה 3000 ש"ח תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by qt1h00,

שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב. המחשב שלי כבר בן כמה שנים ודורש רענון - עם זאת הייתי מעדיף להנציל מה שאפשר מהמחשב הקיים כדי לחסוך בעלויות. המחשב הנוכחי שלי הינו מהמפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz לוח אם: MSI MS-7563 זיכרון ראם: 2 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 250 זיכרון קשיח וצורב DVD מצויינים ואני משער שאפשר להנציל אותם. האם אפשרי על לוח האם הנוכחי לשדרג מעבד, זכרונות וכרטיס מסך? אם לא, האם זה פשוט להתקין לוח אם חדש במארז קיים? (אינני יודע מהו סוג המארז, אבל הוא גדול ). תודה על העזרה, אמלא את הפורמט הסטנדרטי כדי להגדיר את הדרישות שלי מהמערכת. התקציב שאני רושם הוא התקציב המכסימאלי לשדרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא בעוד חודש. מתוכנן בעיקר לשימוש על משחקים כבדים ולOC מינימלי. אודה למי שיוכל לתת חוות דעת לגבי המפרט. אם יש בו משהו בעייתי או שווה התייחסות. תודה 1,520 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,467 לוח אם ASUS Blitz Formula 963 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 X2 424 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS X2 3,075 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTX 768MB PCIe 194 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD 50 קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY SMRW620B 700 מארז ללא ספק NZXT LEXA 626 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 264 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER120 108 כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, מה נשמע? אני מחפש מפרט לעריכת/יצירת מוזיקה, משהו לא יותר מידי מטורף יהיה מותקן על המחשב Windows Cubase SX תוספות לקיובייס (VSTIים) וזהו.......! המ.. אז ככה: בלי קשר למחשב: כרטיס קול אני קונה משהו מקצועי (אפשר המלצות עד 3 אלף שקל בבקשה?) שמחשב יכלול מסך (לא משהו יקר מיד) הארדיסק לפי דעתי מספיק 160-200 כל השאר עליכם... תודה רבה מראש :]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jepe,

המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום! חבר שלי טחון בצורה עצבנית והוא רוצה לקנות מחשב עד 12000 שקל ללא מסך!!! מארץ יפה ואפקטיבי! radeon 9800xt 1024 זכרון עדיף שהיה חברה מוקרת כמו corsair ,ocz זה גם היה לאוברקלוק חמוד יענו מ 3.2 ל3.6 וכול"...- אז גם קרור סבבה או שעדיף לחקות למעבדים החדשים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AviBsH,

ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimi33,

מחשב HP הכולל : וינדוס 7 HOME מובנה לוח אם של אינטל H57 מעבד: Intel core i5 650 3.2GHz 4mb 4 גיגה זיכרון ראם DDR3 HD 750GB סאטה NVIDIA GFORCE GT420 2GB מבחינת חומרה האם זה מחשב חביב ליום יום ומעט משחקים ? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by סומך,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by c5123,

הי יש לי שאלה מה המקסימום זמן של מחשב נייד יכל לפעל בלי להיות מחובר לחשמל? קניתי אחד אבל זה פעל רק 2 שעות וזה ניראה לי ממש קצת

19. Started by NI4NI,

שלום אני צריך השלמה למפרט עד 6000 שקל ללא מסך למשחקים. אני מתכנן OC מתון בלבד. מעבד אני יודע שאני הולך לקנות Core2 E6600 כרטיס מסך אני קונה x1900xt של sapphire בארה"ב, עולה לי כ 1700 ש"ח עם משלוח ומע"מ. כמו כן כבר יש לי צורב DVD מהמחשב הישן. מעבר לזה אני אשמח לשמוע דעות על שאר החלקים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofcourse,

אני שוקל לקנות נייד של DELL או ACER שיש עליהם 3 שנים אחריות. אני יודע שדל נותנים אחריות בינלאומית. רציתי לדעת האם על הדגמים Acer Aspire 5715Z ו dell inspirion 1525 תהיה לי אחריות בינלאומית ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LaLa_LooP,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: ‎ מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המחשב בעיקרון אמור לשמש כמובן לישומי אופיס , אינטרנט ומולטימדיה אבל הבעיה הקטנה שהוא גם רוצה שתהיה לו אפשרות לשחק במשחקים.. הוא לא איזה גיימר אלא משחקים בקטנה אבל עדיין אמרתי לו שזה יהיה בעייתי בסכום הזה.. המפרט כמובן לא כולל מסך מי שיכול לעזור תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by wncrazy,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם יש משהו שהוא לא בגדר החובה ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני נותן אקסטרה 1000 ש"ח +\- 22 אינץ ומעלה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?יריות וכדומה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהות 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, מחפש לפטופ לבית בגודל של 15.6 מצרף את השאלות המוכרות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר (לדעתי זו התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.