ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב לאחי הקטן עד 5500 ש"ח הילד בן 13 אז יש לו קצת דרישות המחשב צריך להיות למשחקים כמה שיותר חזק המחשב צריך לכלול מסך (F900P בעקרון מה שאני רוצה, המסך הוא בשבילי בגלל זה אני משקיע בו) אז נשאר משהו כמו 4000למחשב לא צריך מקלדת ורמקולים וכל השטויות האלה רק את המחשב עצמו.... יאללה אנשים תריצו מחשב הקודם קניתי ב8 לפי עצות של אנשים פה אני סומך עליכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להשקיע עד 6000 ש"ח. הצרכים הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, הורדות, גלישה באינטרנט. עד היום השתמשתי ב-INTEL ו-GEFORCE? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה]. האם כדאי לעבור ל-AMD ו-RADEON? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה?]. מה ההבדל הגדול בין ה-QUAD ל-I7? תעזרו בבקשה בבנית מפרט שיחזיק לפחות ל-4 שנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) CPU Fan Freezer 7 Pro Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-Combo v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) System Memory 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (8-7-7-20 @ 533 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) X2 Video Adapter Point Of View NVIDIA GeForce GTX 460 (786112 KB) Disk Drive Hitachi GST Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA II 3.5" Hard Drive PSU IN WIN IP-S450BQ3-3 450W PFC Active (120 mm FAN) Case Thermaltake Soprano Vx Model VD6000BNS Sound Card איזה חרא שלקחתי ב-70 שקל כי הייתי צריך 5.1 בגלל הרמקולים (כ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הG510, אני בינתיים מרוצה חוץ מבעיה אחת. במחשב יש שני כרטיסי מסך, אחד מובנה של אינטל וRadeon 8750M שמיועד לפעולות גרפיות רציניות יותר כמו משחקים. הגדרתי בתוכנה של הרדאון שבמשחקים שבחרתי הוא יכנס לפעולה, אבל זה לא קורה. בהגדרות הגרפיות של המשחקים כתוב שהכרטיס הפעיל הוא האינטל ואין אפשרות בחירה בין שני כרטיסים. חיפשתי באינטרנט פתרון, ראיתי שבחו"ל נתקלים בבעיה הזאת אבל הפתרון שמציעים הוא לבחור בתוכנה של רדאון להפעיל את הכרטיס, אבל לי זה לא עובד. יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר שלנובו סיפקה לכרטיסים, שניהם מזוהים במנהל ההתקנה, אבל הרדאון פשוט לא נכנס לפעולה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת כמה שווה היום sapphire 7870xt Dual-x בעל שנה של שימוש, שלא שימש לכריית ביטקוין ולא עבר אוברקלוק כלל...אני הימרתי על סביבות ה-600.. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המעבד של המחשב נייד שלי כרגע יש לי AMD Athlon QL-65, 2.1-GHz with 1-MB L2 cache קראתי את הדיון של מישהו שרצה גם לשדרג וזה לא עזר לי אני יודע שמעבד כן נשלף (פתחתי את המחשב כדי לנקות את המאוור) אני לא מצליח למצוא איזה לוח אם יש לי הורדתי תוכנה בשם everest והיא אומרת לי ששם הלוח אם שלי זה Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv6 Notebook PC חיפשתי גם במדריך שהורדתי מhp וגם שם לא מוזכר דגם לוח אם או אופציה לשדרוג של המעבד כל מה שמצאתי זה שלושה סוגים של Chipset Northbridge: AMD M780G Chipset Northbridge: AMD M770 Chipset Southbridge: SB700 ולא הבנתי איזה מהם יש לי או שיש לי את שלושתם ולפי זה לאיזה מעבד אני יכול לשדר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה כסף אבל זה מה יש ??? אני מעדיף AMD
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט שהשימוש העיקרי בו יהיה מדיה סנטר שינגן FHD בצורה הטובה ביותר והשקטה ביותר. בנוסף לכך שימושי כללים אחרים (אינטרנט, אופיס ושות') וקצת עריכת וידאו. אלו הרכיבים שאני סגור עליהם:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1524 Sapphire ATI Radeon 4670 Ultimate 512MB GDDR3 Passive Cooling, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1338 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http:/…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Sempron 64 Bit 2500+ Socket 754 Box CPU AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD ¤ CD-ROM LG x 52 Black Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor ¤ GlacialTech 80mm Fan Genius SP-Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Computer Assembly סה''כ: 2987.38 מהחנות logicpc רוב המחשב זה בשביל ICQ מסנגר גלישה באינטרנט ומשחקים "קלים-בנונים" אם יש לכם הצעות שיפורים וכ'ו התקציב שלי עומד על 3,000 שקל תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-