עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ShaharSi,

רכשתי השבוע מחשב נייד של טושיבה s50 b 14x רציתי לדעת איזה אמצעים של אבטחה יש נגד גניבות אם בכלל.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: DELL INSPIRON N5010 מעבד i5 CPU M430 2.27Ghz כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 4 ג'יגה ראם סוללת 6 תאים המחשב הוא מחודש, החליפו לו סוללה ומסך לפני יומיים. שילמתי עליו 1350 ש"ח. המחיר שווה? או שדפקו אותי? והמחשב מאוד איטי, יחסית למפרט שלו שבעיניי נראה מרשים.. אולי זה פשוט בגלל שאני צריך לפרמט? [לוקח זמן להיכנס לתיקיות, הדפדפן לפעמים נתקע, סרטונים ב-HD ביוטיוב לא זזים חלק]. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by qt1h00,

שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by VL,

http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=2953 הייתם נותנים עליו את המחיר שדורשים? המעבד טוב ? כמה הוא שווה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב הנוכחי (E5200, 4GB RAM) כבר בן 6. הגיע הזמן להתקדם. הדרישה למתכנת Web לא מצריכה חומרה מטורפת, אבל אני מאלה שבונים מחשב טוב ומחזיקים בו כמה שנים. מהמחשב הישן ישאר: * כונן קשיח 1TB (אני אוסיף SSD עבור מע' ההפעלה והתוכנות). * ספק כח Seasonic S12 II 430W (http://www.seasonicusa.com/S12II.htm) * כרטיס לכידת וידאו בחיבור PCI - משמש היום לחיבור הממיר של הוט לצורך צפיה במחשב (אין טלוויזיה) -- אם למישהו יש פתרון אחר קליל ועובד אשמח לשמוע. מה עוד נשאר: * כרטיס מסך GT9600 (לא יודע מה אעשה איתו) תקציב: 2500 ש"ח. חריגה עד 500 ש"ח. שימושים: צפיה בוידאו 1080p, תכנות Web (העורך הוא IntelliJ שחובב ג'אווה). ללא משחקים. מדי פעם הפעלה של מכונה וירטואלית עם VmWare Player. המחשב מחובר למ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אחותי מבלה הרבה מזמנה בדרכים וכעת מעוניינת לקנות נייד - נטבוק או אולטראבוק בעיקר להעברת זמן. היא בעיקרון מתכנתת, אבל היא לא מתכוונת לעסוק בזה בנסיעות בדרך כלל. גם אם כן, התוכנות קלות מאוד. זה בעיקר מחשב שמיועד להעברת והשמעת מוזיקה, עריכות גרפיות קלות של תמונות, כתיבה, שיטוט באינטרנט וכו'. חשוב מאוד שהוא יהיה קל - עד 1.3 ק"ג בערך ולא יותר מסך 10 בערך יתאים תקציב 2300 - 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה בשביל משהו טוב עדיף עם מסך מגע אבל לא חובה לעומת זאת חובה מקלדת פיזית, וכן חובה מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד. אם למישהו יש רעיון למשהו יעיל ואולי לאיזה מבצע לקראת סוף שנה ו\או בלאק פריידי אשמח לקבל ייעוץ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הנתון העיקרי שלא ניתן להתפשר עליו NVIDIA Quadro K5000M ורצוי ב-SLI. מכאן והלאה כל מה שניתן להוסיף כדי שאני לא אחכה לו הרי זה משובח...איזה זיאון אולי? רק בעיה קטנה...יש למישהו מושג איזו חברה מייצרת חיות כאלו?...איפה קונים? תודה מראש לכולם.

9. הנייד שלי כבר בן 6 (Macbook pro 2012), והגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך, גם טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, משחקים בפיתוח תוכנה, מכונה וירטואלית או שתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -Doom 2016, Team fortress 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

10. שלום לכולם, מספר דברים לפני שאני יתחיל. אני משתמש חדש כאן. אני כאן בעקבות חבר שלי ובעקבות זה שאני רוצה לדעת יותר דברים וגם לדעת מה לקנות ומאיפה. אני מחפש מקום שיתן לי מחירים יפים וזולים!! אם יש לכם מקום טוב בשבילי שמשם אני יוכל לקנות את המוצרים שאני תכף יראה לכם ויתן לכם לערוך להביע את דעתכם! כי דעתכם חשובה לי בנושא חשוב לי לדעת אם הדברים שאני הולך לקנות שווים טובים שימושים וטובים אני הולך להשקיע על המחשב 10,000 שקל! שזה עם מארז של thermaltake ועוד כמה דברים ובעקבות זה אתם כבר רואים שאני חובב מודינג! אז בואו נגיד ככה אני רוצה לעשות פה דברים קטלנים במחשב הזה. חשוב לי פה הכרטיס מסך מעבד וזיכרונות DDR כמו בכל מחשב. אבל לפני הכל בואו אני יראה לכם את מה שאני חיברתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חברים אשמח לעזרה אני עומד בפני קניית מחשב וצריך עזרה בבנית המפרט (אחרי זמן רב של התלבטויות שלא יצא מהם כלום...) המפרט צריך להיות סביביות ה 4000 שקלים. המחשב ישמש למגווןן רחב של פעילות גם משחקים ואולי בעתיד גם גרפיקה (תלוי מה נלך ללמוד באוניברסיטה) - אולי אדריכלות או עיצוב. בכל מקרה... הייתי שמח למעבד החדש של אינטל ה - E6600 קורץ לי... - מישהו יודע מה המחיר שלו איפה אפשר להשיג והאם כדאי בכלל עליו? מחפש לוח אם טוב - עדיף מבוסס 975X - אין לי מושג איזה לוחות אם טובים למעבדים החדשים הללו... כרטיס מסך חשבתי על Asus PCX Geforce Extreme N7600GT/2DHT 256MB DDR3 חבר המליץ לי עליו.. אשמח להצעות מפרטים ממכם חברים. המערכת אינה צריכה לכלול מסך. כמובן המלצה לספק ומארז וכל שאר החלקי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, חבר שלי רוצה לשפר/לשדרג את המחשב (האמת שזה יותר לקנות אחד חדש...). בקיצר, אני בצבא ולכן אני קצת מחוץ לעניינים בזמן האחרון..... בקיצר, הנה בערך מה שהולך: AXP 2400+ 2GHz TRAY+FAN 795 ש"ח LEADTEK K7NCR18D 598 ש"ח 256MB DDR 333 PC2700 GeiL 220 (וכנראה שזה יוכפל....אבל נעזוב את זה בנתיים) MAXTOR 80GB ATA133 7200 RPM 582 ש"ח כרטיס מסך: עקרונית RADEON 9500pro..... אבל אין אותו בחנות שבה הוא רוצה לקנות.... אז אני לא יודע מה יהיה. בקיצר, זה בערך עוד 1300 ש"ח, ואז זה יוצא 3500 ש"ח. בואו נגיד שזה הגג של התקציב. התכנון היה 3000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף, ה 2400 או ה Barton 2600? עד כמה יש הבדל בינהם? שאלה: מה עדיף, Barton 2600 עם לוח KT400, או TbredB 2400 עם NF2…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tazmany37,

ראיתי שאין הרבה הבדל בביצועים בין 14900k ל 7800x3d פעם זה מנצח ופעם זה. השאלה נגיד ואני לוקח 14900k עם DDR 4 האם יהיה לי יותר זול מחשב מבוסס 14900k מאשר מחשב מבוסס 7800x3d? (אני מדבר על מחשב שלם)

15. אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג. אין צורך בציוד היקפי. התקציב הוא 4000 עם חריגה של 300 ש"ח. אל המחשב יחוברו 3 דיסקים קשיחים + 1 SSD. מעבד: [..] INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪932 לוח אם: [..] GIGABYTE G1.Sniper B5 ₪546 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪430 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 280X OC 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1353 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 USB3 ₪397 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪143 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4325 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מפרט של 6000 תנו לי תגובות עליו: Toshiba 16x48 SD-1802 OEM 170 ש"ח WD 200GB 7200RPM 8MB 775 ש"ח AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח EPOX 8RDA3I Nforce 2 Rev 2.1 441 ש"ח NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW 450 ש"ח ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB 1,496שלוש שנים אחריות יצרן ש"ח PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Black 2.5-3-3-7 1,145 ש"ח סך הכל: 5947

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by puGs,

שלום, יש לי חבר שזקוק למחשב בסיסי שמסוגל להריץ דברםי רגילים בימינו: שירים, סרטים, וכן גם משחקי רשת קטנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק. הבעיה מתחילה בזה שהוא עבר לגור בבריטניה, והוא לא מבין שם בחנויות טובות. אשמח למפרט+ החנות שבה הוא יוכל לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב הוא בערך 300 פאונד (1700 שקל), ויכול להיות כל סוג של מחשב, נייח או נייד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Aviv Gutman,

היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני שוקל לרכוש את ה YOGA PRO של לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.268..271..159..213..1913.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רואה שההבדל בין הדגמים זה רק סוג המעבד. השאלה שלי פשוטה: האם בעבודה יומיומית רגילה (גלישה, אופיס וכדומה) ישנם הבדלים כה גדולים בין I3 ל I7 המצדיקים עוד 2000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב. קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי. לינק למחשב: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode= בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'. כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה, או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו. אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין. תודה מראש, שחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yan,

היי, אשמח לקבל המלצה למפרט טוב ללא ציוד הקפי עד 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

25. שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבד: E8400 TRAY מחיר: ¤743.00 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤457.00 כרטיס מסך: Palit nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe מחיר: ¤1,299.00 זכרון: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT מחיר: ¤295.00 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS מחיר: ¤295.00 ספק כח: Thermaltake THOUGHPOWER 600W מחיר: ¤470.00 מארז: Thermaltake M9D BLACK מחיר: ¤350.00 קירור למעבד: אל תתיחסו למחירים אלו מחירי דילר .. עכשיו אני רק מתלבט בין כמה דברים.. לגבי הספק האם הוא מספיק או שכדאי לקחת אחד אחר? לגבי המעבד שווה להשקיע 150 שקל בישביל Q6600? מארז.. האם כדאי לקחת במקום Antec 300 (אותו מחיר פחות או יותר) וקירור למעבד..יש בחנות מבחר עצום אז אני פשוט ארשום איזו חבר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים