ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של ההורים שלי כבר ישן וזוחל, והם רוצים לקנות מחשב חדש. המטרה היא אך ורק עבודה משרדית. כאמור, תקציב בכותרת. המלצות? (אשמח גם להמלצה לחנות מאיזור המרכז)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img155.imageshack.us/img155/7581/untitled2fm.jpg (התמונה גדולה אז תעתיקו את הכתובת לשורת הכתובת) יש למישהו הצעות מה לשפר/להוריד/לשנות? תודה מראש, ניר. תקציב עד 8K בלבד ולא שקל יותר! ואני מתכוון אל זה תודה (:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם, לאחר מחשבה החלטתי לרכוש אחד ממחשבי סדרת DV6800 PAVILION של חברת HP. מי שמכיר את הסדרה, איזה מחשב הכי מומלץ בהשוואת תמורה-מחיר? המחשב היקר בסדרה הוא DV6880 שעלותו בערך 6500 שקלים. למחשב 3 גיגה זכרון, מעבד 2.5 מטמון 6 מגה, 320 גיגה כונן קשיח וכרטיס מסך geforce 8400gs יש מחשב דומה בכל שאר התכונות, חוץ מהתכונות הבאות: למחשב 3 גיה זכרון, מעבד 2 עם מטמון 3 מגה, 250 גיגה וכרטיס מסך של אינטל. המשחב השני עולה 4500 שקל. איפה 2000 שקל בהדבלים???באמת יש הצדקה??? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להשקיע על נייד זול בשביל שימושים קלים כמו אינטרנט אופיס וכדומה.. כמובן שאני גם ישמע מוזיקה ויראה סרטים מדי פעם. הביאו לי t40 יד שנייה לכמה ימים כדי לראות אם הוא מתאים לי והמוכר רוצה עליו 2000 שקל. המחשב עם מעבד סנטרינו 1.6 , 512 זכרון, 40 גיגה, כונן דיוידי , 2 usb אינפרא אדום. אבל מצד שני ראיתי בזאפ את המחשבים הבאים - 1. Gigabyte Santa Rosa W536M - Intel T5450 1.66GHz 15.4'' 160GB W536N-DC545M2EH16 קישור : http://www.gamaoffice.co.il/products/103759 2. w536m cm53m1h16 m530 1.7 celeron קישור: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-W536M-0&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=15&aff=Zap〈=HE שניהם בערך אותו מחשב אני צריך לבחור מביניהם…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות כמה חלקים : הארד דיסק, מעבד לוח אם כרטיס מסך. התקציב שלי הוא בערך עד 3500 שקל.ת שאר החלקים כמו כוננים רמקולים מקלדת וכ"ו יש לי... אני בניתי משהו: מעבדי ?AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA II 7200RPM כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue מחיר 3610 ¤ האם מה שבניתי הוא טוב? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש שהזמנתי הנה המפרט אפשר עדיין לשנות תגידו מה דעתכם אם לשנות משהו ואיך הספק + איך המארז?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693 שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר. כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב המשפחתי הגיע לגבורות והחלטנו לקנות מחשב חדש. התקציב מוגבל והדרישות ביתיות (עניתי על השאלון בהמשך) וכוללות בעיקר אופיס, "אינטרנט" וקצת עיבוד תמונות בלייטרום עם פנטזיות לשחק עם פוטושופ בעתיד. על בסיס ההמלצות ב https://hwzone.co.il/community/topic/582313-מחשב-משרדי-אמין-על-בסיס-מפרט-מומלץ-עד-2000/ הרכבתי את המפרט הבא: img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370-A PRO זכרון: 346 ₪ - 8GB Crucial Ballistix-Sp…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח מאוד לעזרתכם בבניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח שיסתכם בסביבות ה3500 שקלים. אם ההבדל יהיה שווה לדעתכם את ההשקעה הנוספת, אז עדיף לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לגלוש מעל 4000 אבל אם זה שווה את זה אז אשקול כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות ממשלתיות (המחשב מיועד לרואה חשבון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך תקציב למחשב גיימינג עד 5800 ש"ח ואני צריך את עזרתכם כיוון שנהרס לי המחשב ואני צריך לקנות חדש . (אני פותח דיון חדש כיוון שנוסף לי כסף לתקציב ואני צריך מפרט חדש) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( fortnite ,overwatch ,call of duty , no mans sky ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה קצת טיפים ותמונות איך לנקות מאוררים של מחשב נייד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-