ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לקהילת HWZone ברצוני לשאול אותכם שאלה. בימים האחרונים המחשב שלי עושה לי בעיות גדולות וזה מפריע לעבודה שלי. אני לא יכול לעבוד עם מחשב תקוע :-\ אוקיי אז אני מעוניין ב PC אני רוצה שתבנו לי מפרט אני לא ילד שמשחק במחשב המחשב למטרות של איכסון מוזיקה ותמונות אני בעיקר משתמש בתוכנות עיצוב וגראפיקה Photoshop , Flash ועוד תוכנות תלת מימד וכו'. אני צריך מחשב חזק ומהיר שיענה על כל הדרישות ושירוץ כמה שיותר מהר. אני רוצה משו עם זיכרון מאוד גבוהה של 300GB או יותר וצורב DVD שהיה הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב שאפשר כרטיס קול הכי טוב שאפשר בקיצור את כל הTOP עזרו לי.. מפה זה המומחים *ההודעה נערכה..בגלל שסידרתי את המלל. : *
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המחשב תציעו שיפורים החלפות וכל מיני אופציות תודה CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 811.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 2 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 756.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא חוו דעה, דברים ששכחתי, צווארי בקבוק מצחיקים... [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1396[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪122[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z97M-DS3H[/TD] [TD=width: 10%, align: ce…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה ראיתי מחשבים ניידים מתחת ל2000 שח. המעבדים שלהם די חלשים אני רוצה לדעת האם אוכל לבקש שיחליפו לי את המעבד בדגם חדש יותר? ואם כן בכמה זה ייקר את הקניה? מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד, ושיהיה דק עד כמה שאפשר. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה, שלפחות שניים מהUSB יהיו באותו צד, קורא כרטיסים SD * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. השימושים הם לגיימינג + הרצת תוכן FHD 1080P + כל מה שמסביב (עבודה משרדית,אינטרנט, מוזיקה וכו' ). אפשר להרכיב מ K.S.P בלבד,חייב לכלול הרכבה במחיר הכללי. נכון לעכשיו זה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10998 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11536 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 כר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת לפטופ. בגדול, אם אפשר, העדיפות העליונה היא הורדת מחיר ומשקל, ואחר כך גודל המסך שיהיה בערך כפי שמפורט: תקציב: כמה שיותר זול, רצוי שלא יעבור 3000 שקל (בפועל רצוי שיהיה פחות, זהו רק ערך סף בתקווה שלא נצטרך להגיע אליו). ארץ קניה: ישראל מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט) אבל קצת משחקים (לא צריך מחשב גיימינג) וסרטים. גודל המסך: 15.6 אינץ', אפשר קצת קטן יותר או גדול יותר (אפשר לוותר על גודל מסך לטובת מחשב קל יותר). לא חשוב מבריק או מאט. רזולוציית מסך: לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: מקלדת בלפטופ, touchpad/מסך מגע/כל דבר אחר שיאפשר עבודה ללא חיבור של עכבר חיצוני. אין דרישות נוספות מעבר לזה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי בפורום. כמה לדעתכם אפשר לקבל על הרכיבים הבאים: לוח אם : Gigabyte Z87X-OC מעבד: i5 4670K זיכרונות: 8X2 Corsair Vangence PRO קירור: Mugen II ספק כוח: Corsair HX 750W מודולרי מארז: Thermaltake level 10GT Snow Edition כ.מסך: Asus GTX780 refrence צורב: LG blue-ray 14X דיסקים: זוג כונני SSD של ocz דגם Vector 128GB מסך: Dell Ultrasharp U3011 שזה 30 אינץ' סתם מעניין אותי כמה זה שווה היום, כי בקניה השקעתי מחשבה רבה אבל בפועל רק גולש בפייסבוק. מעולם לא עשיתי OC וגם לא ממש יודע איך עושים אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה דרישות וכמה שאלות דרישות: 1. יציאת HDMI 2. הרצה מלאה וחלקה של 1080P 3. מחשב שקט מאוד (לסלון). 4. מארז נחמד ולא גדול. 5. 4GB זיכרון, לא פחות. 6. כרטיס רשת אלחוטי בתקן החדש (N). 7. יציאה דיגיטלית לכרטיס קול. 8. כרטיס לכניסת וידאו (להקלטה) הכולל שלט. 9. תמיכה מלאה של כל החומרה בלינוקס. שאלות: 1. אני יכול להשיג מעבדים של אינטל ב 50% הנחה בערך. האם עדיף לי לרכוש בכל זאת AMD? 2. האם יש לוחות אם של אינטל שתומכים בקידוד סרטים בחומרה? (פענוח H.264) 3. חשבתי לוותר על כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסי המסך בלוחות אם מספיק חזקים לניגון של סרטי HD באיכות 1080P? תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pcpartpicker.com/p/jMDfLk אשמח לחוות דעת עליו. כרטיס מסך מעבד וזכרונות כבר נמצאים אצלי. זה מפלונטר http://srv1.jpg.co.il/4/55b9037653bf1.jpg אם יש המלצה לחנות אחרת עם החלקים אשמח לדעת תודה רבה עריכה:לא מתוכנן OC או SLI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מפרט דומה לשל הבא, אבל המוכר המליץ לי להוסיף פה שם 50 ש"ח לקבל משהו יותר 'בטוח'. הנה המפרט, אני רוצה תגובות לגבי המחיר והמפרט אם אפשר . תודה רבה. - מארז איכותי USB ATX מהודר. - לוח אם GIGABYTE INTEL 945 PS3 - מעבד Core2 Duo E6300 אינטל 2MB. - זיכרון 667MHZ 1GB DDR2 2 עם 2 יחידות (ואז 2GB). המוכר אמר שהחברה לא משנה משהו. אפשר Twinmos. - כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT 256MB PCI-E - דיסק קשיח WS SATA 7200 8MB+160G, והוסיף לפני זה gig ...(?) - צורב DVD LG. - מקלדת, עכבר... לפני מע"מ 3988 עם מע"מ 15.5% יוצא 4607 ש"ח. המחיר כפוף לשער הדולר ביום האספקה. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב נייד בפעם הראשונה ויש לי מספר תהיות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית, אשמח אם סוף כל סוף זה יובהר לי. (אפילו חיפוש אינטנסיבי בגוגל לא עזר, הייתם מאמינים?) אז כך: 1. שאלה בנוגע לסוללה של המחשב הנייד, כבר הבנתי שיש תאריך תפוגה ואין מה לעשות בנוגע לזה, בסופו שך דבר היא תמות. שאלתי היא האם לאחר שהיא כבר נשחקה לחלוטין (כבר לא נטענת בכלל, נשארת על 0%, נטענת אבל נגמרת אחרי 5 דקות וכדומה...) עדיין אני יכול להשתמש בה? זאת אומרת להשאיר את הסוללה הגמורה מחוברת ואת המחשב עצמו מחובר לחשמל באופן קבוע. 2. שאלה זו קשורה לשאלה הראשונה האמת, קראתי שהסוללה משמשת כמגן מפני נפילות מתח או משהו כזה שיכולות לגרום לנזק משמעותי למחשב עצמו. עכשיו במקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Battery and power Battery type : Lithium ion AC Adapter : External Battery life : 1.5-4.5 hours with one battery and 3.0-9.0 hours with optional 2nd battery Communications Modem Data Speed - Kbps : 56Kbps Standard : Integrated V.90 Connectivity 10BASE-t/100 BASE-TX Ethernet with RJ-45 Interface IEEE-1394 FireWire : 1 Dimensions Weight : 8.0 lbs with battery and weight saver & 8.4 lbs with battery and optical drive. Dimensions : 14" (W) x 1.6" (H) x 11.5" (D) Height : 1.6 inch(es) Weight Disclaimer : * Weight may vary based on configuration Display Display Type : 16.1" UXGA with ultra high resolution and dual display support memory type : DDR SDRAM Display size : 16.1 …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: עד 2,700₪, לנסות לחסוך. בלי מ"ה. מיועד בעיקר לצפיה בווידאו בכל האיכויות הקיימות ולגלישה באינטרנט. לא מיועד בכלל למשחקי מחשב. יש לי כבר: מארז, 2 דיסקים קשיחים SATA, צורב DVD בחיבור IDE, מסך (''20, רזולוציה מרבית 1600x900), מקלדת, רמקולים ועכבר. חשוב שלא יהיה רועש. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב מבוסס על מפרט שהמלצתם למחשב ביתי מאוזן לשימוש כללי בתקציב המפורט כאשר יש לי בבית מארז של קולר מאסטר וספק כוח איכותי שאשתמש בהם מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1200BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN3 1200 - 4 Cores 3.1Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 518/508 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-A320M-K - ASUS - A320 Chipset - AM4 - mATX - 2x DDR4 32GB 3200MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 4x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 1 ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 298/292 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8... אחריות לכל החיים …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין במחשב חזק למשחקים שיכלול גם את כל הציוד ההקפי, מסך 24 אינץ ,כולל מערכת הפעלה , 2 גיגה לפחות זיכרון ואם ניתן שללוח אם יהיה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ואם יש חנות מאיזור חיפה או הצפון שניתן יהיה להרכיב את המפרט יהיה מעולה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-