ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אודה למפרט מחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח עבור אינטרנט,אופיס, משחקים פשוטים באינטרנט. ללא ציוד היקפי רק המחשב. חנות מהמרכז באזור פ"ת מצוין. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ניייד בארהב המחשב יוזמן דרך אמזון ויגיע למלון שאהיה בו בברורים שעשיתי באמזון לא הצלחתי להבין האם יש אחריות בין לאומית על מוצר או לא שאלתי : האם מישהו מכיר דגם או מותג שכדאי לקנות אותו מאחר והוא מקבל אחריות מלאה ואין כל מיני הפתעות שמגלים בארץ בבוא היום? האם יש איזשהן המלצות לגבי עיניין האחריות הבין לאומית תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Toshiba satellite a665 נקנה לפני קצת יותר משנתיים ב us
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מהם יתרונות גרסת ה PRO על פני הגרסא הרגילה שבאה עם הנייד? האם יש טעם לשדרג עבור נייד שכזה. מלבד עניין ה מדיה סנטר שאוכל להוריד חינם לאחר השידרוג לא חפרתי יותר מדי. אודה לכם על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב סוני viao vpc-sa2 שהבאתי מחו"ל וכמובן שישפאר לא מוכנים לעזור (יש לי הרבה טענות אליהם ) , למחשב יש אפשרות ל3G אך הוא מחפש להתחבר הגדות לרשתות אמריקאיות , זה לינק למוצר -http://www.bhphotovideo.com/c/product/785477-REG/Sony_VPCSA25GX_BI_VAIO_SA2_VPCSA25GX_BI_13_3.html איך אני יכול להגדיר אותו שיתחבר גם לסים ישראלי ?? בברכה שגיא
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי תצורות 1. מחשב נייד עם חיבור hdmi 2. מחשב נייח (מדיה סנטר) זול מכיוון שכול להיות שאני אשתמש בו בשתי מקומות ( סלון וחדר שינה) נראה לי יותר הגיוני ללכת לכיוון של מחשב נייד . השימוש יהיה להזרמה של תכנים בסטרימינג מהאינטרנט ואולי הרצת סרטים ב 720p . השאלות שלי הן : 1.האם יש בעיה במחשב נייד שישמש כמדיה סנטר ? 2.האם ללכת על המפרט הנייד הזול ביותר שיש ( כמובן שכולל יציאת hdmi ) או שזה יקרטע בהרצת תכנים ב 720p ? תודה צביקה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell Latitude E5520 עם 2 ג'יגה זכרון: 2GB DDR3 SDRAM PC3-10600 Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics) HMT325S6CFR8C-H9, ser 1.5V, Clk: 666.7MHz, Timings 9-9-9-24 (@ Max. freq.) רציתי להרחיב ל6-8 ג'יגה זכרון, האם אני יכול ו/או כדאי לי לקנות עוד מקל בודד של 4 ג'יגה לסה"כ 6 ג'יגה או כדאי לקנות 2 מקלות של 4 לסה"כ 8? יש לי 2 מקומות לזכרון (לא יודע אם זה צריך להיות תואם אחד לשני או מה). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לוח אם: intel dh77df כרטיס מסך: [table][tr][td][table][tr][td]MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]האם הזכרון הבא יכול להתאים לו? [table][tr][td][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]ומה לגבי מארז\קירור\ספק? למישהו יש המלצות? שימו לב - יש לי כרגע את הלוח אם הזה+מעבד+SSD מחבר, אז אני לא יכול לקנות רכיבים בהנחה של "בקניית מחשב חדש בלבד" תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, כבר די הרבה זמן שאני לא מעודכן בחומרה, אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע למפרט גיימינג בסך מקסימלי של 3500 ש"ח. המפרט שבניתי: מה דעתכם על המפרט? האם יש כרטיס מסך חזק יותר שכדאי לחרוג בשבילו? האם משתלם יותר לרדת בספק כוח ל520W? האם שווה לקחת גרסא חזקה יותר של המעבד? הצעות לייעול/שיפור/מפרטים חדשים יעזרו לי מאוד, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של DELL מסך 15 אינץ. ונשבר לי המסך מבפנים, יש לי נקודה של ערבוב של צבעים בחלק העליון של המסך וסדקים שיוצאים מאותה נקודה אך, הם לא חיצוניים, לא רואים שנשבר משהו רק שמדליקים את המחשב רואים את זה. אמרו לי שצריך להחליף את כל המסך, מה אתם אומרים צריך להחליף הכל או רק חלק מסוים??? וכמה נראה לכם צריך לעלות דבר כזה??? תודה מראש!!! עדי.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לסחיבה (לשיעורים, ללימודים מחוץ לבית וכו) השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ותוכנות אופיס למניהן, אבל גם לצפייה בסרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים) גודל המסך- לא קטן מדי, אני צריך מסך שניתן יהיה לעבוד בו עם שני חלונות אחד ליד השני (13'' ומעלה, הגודל ה"אידיאלי" הוא 14) ישנה חשיבות לזמן סוללה לא קצר כדי לאפשר עבודה ולימודים גם כשאין שקע זמין- לכמה שעות לפחות (המחשב שיש לי היום מחזיק כשעה, אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4) עם יציאת HDMI וכניסה לכרטיס SD DVD צורב אין העדפות לחברה מסויימת המחשב יכול להגיע ללא מערכת הפעלה תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪953 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪55 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI[/td][td] 1 [/td][td] ₪448 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]באנדל Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪120 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Toshiba 1TB 3.5" SATA …
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי , כותב בפעם הראשונה , לא מחפש להשקיע הרבה במחשב כרגע . 1) מה התקציב המקסימאלי ? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך ? לנצל את הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן יהיה לחרוג מהתקציב ? בעוד 300-500 2) מה שימושי המחשב ( לדוגמא : משחקים , עריכה גרפית , עבודה משרדית , תכני hd וכדומה ) גיימינג ותכני full hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות , יש לרשום אותן ואופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . כל החדשים , ac3 , hitman ab. , cod black ops 2 - מהי הרזולוציה הטבעית ( מקיסמלית ) של המסך שיחובר למחשב . מסך 37 אינץ' טלוויזיה 1920 על 1080 full hd - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, בסופו של דבר רכשתי את ה- dell inspiron 14z ultrabook, תודה לכל המייעצים. רציתי לדעת אפ מישהו התנסה עם החלפת ה-cdrom בכונן ssd במחשב הנ"ל? האם זו עבודה שניתן לעשות בקלות לבד?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, צורך בעמדת מחשב נוספת ומבצעי סופשנה, הביאו אותי לנסות להרכיב מפרט מחשב - הסתבכתי. המחשב מיועד לעבודה על תוכנת אוטוקאד+סקטשאפ [ מידול + שרטוט דומימדי]. המחשב יחובר לרשת מחשבים [שרת NAS] שם הוא מבצע את השמירה של הקבצים [כתיבה ומחיקה]. כך שלפי דעתי לא צריך כונן קשיח גדול , אלא מהיר. ככול הנראה אזדקק לכרטיס מסך + 4/8GB זיכרון. התקציב : עד 3500. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט ראוי תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן. 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-