ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוסף חלקים קיים שנותר לי רק להתאים לו מארז. הומלץ לי מאוד על ANTEC NX410 אבל בגדול ההעדפה שלי היא למארזים קטנים יותר (מיני/מיקרו, כמובן בהתאם להתאמה לשאר המפרט). זה המפרט הקיים: לאור זה שאני רוצה לקנות באילת אלו עיקר האופציות שלי (נדמה לי שכולם מתאימים למפרט אבל תקנו אותי אם אני טועה): CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG ANTEC Draco 10 Case Fractal Design Focus G Mini CoolerMaster MasterBox MB311L המטרה היא בעצם להביא את המארז עם זרימת האוויר הטובה ביותר והמומלץ ביותר באופן כללי. אורות וכו' לא מאוד משנה לי. אם אתם חושבים שה-NX410 כ"כ הרבה יותר טוב מכולם ושווה לשקו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי שלושה מפרטים ואני מתלבט בין השלושה כי אני לא יודע איזה מהחלקים יותר כדאי להשקיע ואיזה פחות( המחשב מיודע בעיקר למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ₪454 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪524 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ₪1048 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 , לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה , הרכבת המחשב בחנות המחשבים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד של DELL או ACER שיש עליהם 3 שנים אחריות. אני יודע שדל נותנים אחריות בינלאומית. רציתי לדעת האם על הדגמים Acer Aspire 5715Z ו dell inspirion 1525 תהיה לי אחריות בינלאומית ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט בנוי לתקציב של בערך 7500 אלף ורציתי לקבל עליו חוות דעת. חשוב לציין שמחשב זה הוא מחשב למטרות גיימינג. אני לא מהמשדרגים הכבדים וכאשר אני קונה את המחשב אני מצפה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות וכמו כן שיהיה מסוגל להתמודד עם כל דבר שאני אפיל עליו כרגע ובעתיד. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1489 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤574 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB ( 1024MBx2 ) 800Mhz CL4 ¤792 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800 ULTRA 768MB PCIe ¤3051 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤144 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤401 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤619 הכל מסתכם כ-7500 ש"ח לערך.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד, ולא מצליח למצוא, חשוב לי שיהיה עם WINDOWS 7, שיהיה מהיר, קל ועם זמן בטריה ארוך, ומסך 13.3 או 12.1 * מטרות המחשב? - עבודה\לימודים לא למשחקים * גודל המסך - 13.3\12.1 * משקל רצוי - רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן חשוב כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 GB * צורב DVD - עדיפות בלי כונן אופטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן דל בעיקר או ASUS תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, להורים שלי הלך המחשב, אז ניסיתי להרכיב להם מפרט לאחד חדש, בתקציב +- 2000 ש"ח. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וקצת עבודה בפוטושופ (עיבוד תמונות). להלן שני מפרטים די דומים שהרכבתי, הראשון מנעה מחשבים, והשני מפנדה: מעבד: Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX - ¤ 355.00 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER - ¤ 130.00 לוח אם: ASUS P5E-VM SE - ¤ 700.00 זכרונות: OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤ 275.00 צורב דיוידי: Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA - ¤ 140.00 מארז: COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU - ¤ 370.00 + הרכבת מחשב חדש - ¤ 180.00 סה"כ מחיר: ¤ 2,150.00 מעבד: ¤ Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד מעט נוסע לניו יורק ובדקתי והשוותי ומצאתי את המפרט הבא: intel duo core 2 e6300 212.22$ pqi turbo 512*2 667mhz 140$ x800gto 2 GDDR3 256 198.08$ total 550.03$ או 2420 ש"ח כעת יש לי מספר שאלות האם לקנות 2 סלוטים של זכרון ואז להשתמש בdual chanel או לקנות סלוט אחד ואופציה לשדרוג בעתיד אני צריך לוח אם, הרד דיסק , מארז, ספק (יש לי צורב DVD חדש של LG) למפרט הזה ראיתי גם כרטיסי מסך יותר טובים כמו x1800 וx1900 לסוגיהם אך הם יקרים נורא 300-400$ איך כרטיס המסך nvidia 7600GT 256 250-300$ לעומת הכרטיס במפרט שלי בבקשה תגובות לקראת הטיסה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש לפטופ לבית בגודל של 15.6 מצרף את השאלות המוכרות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר (לדעתי זו התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-