ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכישה בארה"ב. הסרבר בעיקר לצורכי לימוד על מערכת ההפעלה של הסרבר עצמו, הרצת שרתי ווב שונים, מסדי נתונים, שיתופי קבצים רציניים (בקרוב יהיה לי קו 1.5 הורדה 768 העלאה! ), קידודים/עריכות, תיכנות, וכד'. אני לעתים נדירות משחק משחקי מחשב (פעם בחודשיים ככה וגם אז איכות המשחק לא משנה לי כל-כך). בכל אופן אני לא רוצה לזרוק כסף על שטויות (אני רוצה משהו קרוב ל best possible total value!). ראשית הדרישות: 1. מעבד INTEL P4 HT (חזק יותר במולטיטסקינג של כמה תוכנות כבדות כעריכת וידאו/גרפיקה, קידוד וידאו/אודיו, הרצת מלאן services ברקע וכד') 2. לוח אם של ASUS או ABIT בלבד (חסד נעורים - כלומר עד אשר תהיה סיבה מוצקה לזנוח אותם) א. תמיכה בחריצי PCI-E אך גם ב-PCI (תמיכה אחורה בסיסטמה הפורשת) …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בגדול מארז (כולל ספק טוב) + לוח אם + מעבד + כרטיס מסך. הכיוון, הוא מעבד מסוג ATHLON64, נראה לי ש 3000 או 3200 (עדיף מסוג VENICE אני מניח, לא?) לוח אם, מסוג NFORCE 4, מה עדיף ? (לכל חברה יש לוח VALUE ולוח רגיל, מה ההבדלים בעיקר ביניהם) לגבי הכרטיס מסך, מה כיום הכי אופטימלי ביחס מחיר/ביצועים ? ה 6600GT PCIX ? אם לא, מה, אם כן, איזה חברה עדיף (שוב משהו במחיר סביר). לגבי מארז, שיהיה עם ספק אמין ושבהס"כ יהיה שקט ונקי מאבק...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב נייד HP DV3500 מיושן מ2009 אבל עושה באופן מפתיע את כל מה שמבקשים ממנו (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, אוטוקד, סקצ'אפ+ VRAY, סרטים בFHD....). מדי פעם בעיקר בפוטושופ הוא מתלונן על מחסור בזכרון והעבודה קצת איטית, אז חשבתי לשדרג את הזיכרון כרגע יש לי 4GB ואני חושב לשדרג ל 8GB. זה המידע שהצלחתי להשיג בקשר למה שיש היום במחשב. לפי המספר הסידורי שעל המדבקה+האינטרנט : Laptop Memory: 2GB; DDR2-800MHz; PC2-6400; SDRAM Small Outline Dual In-Line Memory Module (SODIMM) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 99%][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]השאלות שלי הן: מה המגבלה של לוח האם? איך אני מברר? אני קונה בKSP אז אולי מישהו יכל להמליץ לי על משהו מהרשימה שלהם לזכרונות …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד עם פה ושם משחקים קלים ביותר אך הוא עם סורק, אני זקוק למחשב לתקופת זמן דיי ארוכה כלומר שהמהירות תהיה גדולה בינתיים יש לי את זה: מעבדAMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256Kb 266MHz FSB - Tray - No fan 415 גוף קירור למעבדSpire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 50 לוח אםVIA KM400 - Gigabyte GA-7VM400M , M.ATX 359 זיכרון פנימי256mb PC2700 DDR-RAM - 333MHz 225 דיסק קשיחWestern Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 375 כונן תקליטורים Asus X52 116 כונן דיסקטיםTeac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51 כרטיס מסךInnovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 330 כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשתOnboard - מובנה על הל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש מתכנתים. זה אומר שהם יעבדו מולו כל היום, ושהוא צריך להיות מאוד חזק, כי הכלי פיתוח שלהם (visual studio, לצורך העניין) דורשים דיי הרבה משאבים. חשבתי על מעבד E6400 אנחנו צריכים 2GB זיכרון על כל מחשב. המסך צריך להיות איכותי, וגם בגודל 19 אינצ'. אין צורך (לדעתי) בכרטיס מסך, כי הוא לא הולך לשמש למשחקים נורא חשוב לי (מניסיון עבר טראומטי משהו) שהוא יהיה יציב, ואמין, כי אם הוא מתקלקל זה אובדן של ימי עבודה.. אם אפשר, אני גם רוצה לבדוק אופציה של משהו שיותר קרוב ל - 5000, כל עוד שלא מוותרים על דברים חשובים יותר מדיי. רצוי גם שזה יהיה מ - KSP, אבל לא קריטי. המון תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט לא כולל ציוד הקפי, מארז וספק. בעצם רק מעבד, לוח אם, זיכרונות הארד דיסק ואולי כ.מסך. המחשב מיועד לסטודנטית, שימושים בסיסים: אינטרנט, אופיס ואולי גם סרטים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבניית מחשב לסלון שבין הסרטים יעיף קצת משחקים באוויר. מקלדת עכבר וגייםפד כבר יש. Logitech Dinovo Edge Keyboard + MX1100 + Rumble pad 2 wireless. המחשב הולך לשבת בתוך קבינה סגורה, לכן אני מעוניין לשים דגש על קירור ראוי ושקט. (אם כי אני לא מתכנן אוברלוקינג). אני אומנם לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אבל אני כן זקוק לעינית אינפרא אדום עם שלט. אין צורך בכרטיס טלוויזיה.. רק יכולת להעיף סרטי HD בצורה אינטואטיבית דרך הדיה סנטר של win7. אני רוצה להשקיעבכרטיס מסך מספיק חזק שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ב-full HD על האיכויות תצוגה הגבוהות ביותר (AA..), אך הוא חייב להיות מבוסס nVidia. למרות ששמתי לב שהמגמה כאן היא להמליץ על ATI, ממעט ניסיון בת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הדחיפות המלצה למסך למשחקים ב1000 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש כרגע מבצע של סטודנטים בבק לאומי,נטבוק לנובו ב 1500 שח קישור למפרט http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בעיקרון זהמעבד N280 עם זיכרון 1 גיגה ו דיסק 160 גיגה, סוללה 6 תאים השאלה האם מישהו התנסה עם המחשב הזה בעבר? ישלו ביקורת המלצה? או דגם אחר במחיר דומה או טיפה מעל, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים ושימוש כללי, יש כבר ציוד היקפי אבל המסך לא משהו מעבדי AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box 745 745 לוחות אם למעבדי AMD ASUS M4N68T-M V2 AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL 315 315 זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 350 350 כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1060 1060 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 270 270 צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 120 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 125 125 מארזים Antec Two Hundred Mid Tower Gaming…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ידידי אני מעוניין בהמלצות לרכיבים שקטים עבור מחשב Core i7 שישמש להפקות מוזיקה. בפרט: 1. מארז שקט אבל לא ענק. אופציה ל OC, אבל לא על חשבון שקט באופן משמעותי. 2. מאווררים שקטים עבור המארז אם יש צורך בהוספה/החלפה. 3 ספק כוח שקט במיוחד, רצוי ללא מאוורר אם ישנו. 4. בנושא רעש הדיסקים קשיחים, אם יש לכם תבונות בנושא. יהיו 4 דיסקים בגודל 1TB כ"א. 5. קירור שקט וטוב למעבד. שיתן אפשרות ל OC טוב. 6. צורב אמין, ושקט. התקציב הוא לא בעייה, אך אין צורך להגזים תמורת תוספת מזערית. חנות במרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר: 13 אינץ', מעבד I3 או I5, זכרון 3-4GB, וכרטיס מסך סטנדרטי. השימושים זה בעיקר גלישה, הפעלת מספר תוכנות במקביל (אופיס, דפדפן,תוכנה יעודית של החברה בה אני עובד שלוקחת בערך 300MB ב task manager)צפייה בסרטי HD (בתקווה 1080P). חשוב לי בעיקר שהעבודה על המחשב תזרום כמו שצריך... ומחשבה על כך שהמחשב ישרת אותי ל 5 שנים. תקציב 3000 שח נתחיל מהזול ליקר: אני קונה דרך החברה שאני עובד בה וכל המחירים כוללים מעמ 1. HP ProBook 4320s WD871EA מעבד i3-350M זכרון 3 GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 638$ HP 5320m WS993EA .2 מעבד I3-380 זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 4500 מחיר - 870$ 3. HP ProBook 4330s XX985EA מעבד - I5 2410M זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 957$ האם ההב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לציין כי רוב הזמן אני בצבא, המחשב כמעט תמיד יעבוד וישמש אותי בהפעלת אופליקציות רבות. אין לי צורך במחשב למשחקים רק שהכרטיס מסך לא יעקב עיבוד של המעבד או שאר המערכת במקרים שונים. כמו כן המחשב הוא לשלוש שנים, אז כבר אקנה מחשב חזק. כמה שאלות: 1. על המעבד והלוח אם אני כמעט סגור אלא אם כן לשדרג ל- S3/DS3-P35, אבל אני לא רואה כל סיבה. (ההבדל ביניהם הוא הצ'יפ שלא יועיל לי בהרבה ועוד כמה תמיכות לSATA שאני לא אשתמש בהם) 2. כרטיס מסך יש לי התלבטות בין ה-8600GT לHD2600XT או אפילו פחות כי אין לי טעם במשחקים. אני אפילו שוקל משהו בסגנון של 7300GT 3. בקשר להארדיסק, יש גרסאת YS או ABYS, אני לא יודע אם ההבדל ביניהם הוא קריטי, כי רוב הזמן המחשב שלי דלוק. 4. האם הזכרון הזה גרוע…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא 3000-4000, כאשר עדיף לא להגיע ממש לקצה. שימושי המחשב - תכנות -שימוש כבד ב- VS, Eclipse, VMWare וכו', כאשר אני מתכוון להשתמש בתוכנות במקביל... (המחשב לא מיועד לגיימינג) אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. המחשב צריך לכלול SSD וHD 1 TB. אני מתלבט במעבד (I7 vs I5) ובכמות הזיכרון (8 לעומת 16). הציעו לי לקנות את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד של DELL או ACER שיש עליהם 3 שנים אחריות. אני יודע שדל נותנים אחריות בינלאומית. רציתי לדעת האם על הדגמים Acer Aspire 5715Z ו dell inspirion 1525 תהיה לי אחריות בינלאומית ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-