ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשפר / האם המפרט כדאי בתקציב הנוכחי: מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11714 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- assassin's creed unity, GTA V, Call of duty anvanced warfare...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול האנשים הנפלאים שעוזרים כאן לבורים כמוני. כמו שציינתי בכותרת, עברתי על המפרטים שהמלצתם כאן וגם במומלצים שלכם. וצצו לי כמה שאלות שאני מקווה למצוא להן כמה תשובות כאן. אני כרגע מחפש מחשב בעלות של 2500-3000 שח ללא מסך. וראיתי קצת חוסר התאמה, בין המפרטים המומלצים כאן ע"י חברי הפורום, לבין המפרטים המומלצים באתר. 1. למשל בכרטיסי מסך, חלק ממליצים על GF .... FX חלק על ה-TI וחלק על הרדיאון.למה? 2. או בלוחות אם החברות שונות בין ABIT לEPOX. למה? 3. בזיכרונות חלק ממליצים על 400HZ וחלק על 333HZ לאותו המעבד(AMD 2500), למה ההבדל? 4. מאיזה אתרים אתם לוקחים את המחירים? 5. האם מישהו ממכם הזמין משם כבר? כלומר אני רוצה לדעת עד כמה הם אמינים? 6. האם אתם מכירים את האתר KSP? פשוט הרכבתי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולל מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים אם אפשר גם צורב DVD עדיף AMD תודה רבה לכולכם מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי במפרטים מומלצים אך לא מצאתי מפרטים "שקטים". אני ישן באותו חדר עם המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, התקציב הוא 3K, ניתן לחרוג מעט. יעודו העיקרי - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. משחקים? אולי NFS Carbon לעיתים רחוקות... אולי גם Age of Empires החדש, אם בשביל זה נצטרך לחרוג מהתקציב בשביל כ. מסך טוב אני אחרוג. צורב DVD יש לי חדש יחסית אז אין צורך להוסיף. גם ציוד היקפי ומסך יש. מבקש שבכרטיס קול תהיה יציאה אופטית משום שיש לי כזו ברסיבר ואיתה אני עובד. כרגע המפרט שלי הוא ABiT NF7 Nforce2 AMD Barton 2500 GEIL 2x512 אשמח לשמוע גם בכמה אחוזים המפרט החדש חזק ממה שקיים אצלי כעת. תודה מקרב לב על העזרה, אורן.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבור אח שלי, התקציב עומד על 1K ש"ח בלבד (חייל) ללא מסך וללא רמקולים\מקלדת\עכבר. זכרון לפחות 1GB. כונן קשיח, לפחות 80GB. מה המקסימום שניתן לעשות עם תקציב זה? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד ואני מחפש מחשב נייד טוב בטווח המחירים 2500 - 3500 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1. תכנות עבודות לאוניברסיטה (לומד מדעי המחשב). 2. עבודה שוטפת (אופיס, סרטים, מוזיקה) 3. מסך גדול 15.4 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן 5. עדיף כמה שפחות חום ורעש. 6. עדיף מסך לא מבריק. אשמח לפירוט של דגמים שיהיו טובים עבורי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב לצרכי הקמת מכונות וירטואליות , שימוש משרדי בסיסי ( אופיס וכו') ועריכת אודיו (ברשותי כרטיס קול נפרד אך זהו לא עיקר השימוש במחשב) חשוב שיהיה SSD ומינימום 16gb ram התקציב הוא כ4000 שח , האם יוכל לתת מענה לצרכים שלי ? אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קשה ובעייתי. אני מנסה לעזור לחבר שלי. המחשב ישמש עבודות אנימציה , בעיקר במאיה.. כמו כן צריך מסך 17...כן כן שוב בעייתי. ברור שאין שום כוונה לכרטיס 3D מקצועי בשלב זה.... ניסיתי את זה ...מה דעתכם. ? ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9550 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-