ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להפוך את הפקודות של המקש, במצב סטנדרטי הפונקציות של המחשב פועלות, ווליום, תאורה וכו וכאשר לוחצים על FN מופעלים ה F1-F12 אני רוצה שה Fים יהיו במצב סטנדרטי והפונקציות של המחשב יהיו תחת FN. האם דבר כזה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13- 13.3 * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אם אפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (, HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB מינימום * כונן CD/DVD? צורב? כן- צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב - 3000 ש"ח + - . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושיהיה מסוגל להראות סרטים בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3, Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. הא…
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כבר HD5770 וספק כוח טוב של ENERMAX מהמחשב הישן. לא מעוניין לשדרג אותם. ברצוני לשדרג רק את סט הלוח-אם, מעבד וזכרונות. כרגע יש לי C2D שמן הסתם כבר יוצר לי בוטלנקים מטורפים. הצעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום שלום :-) האם המפרט הזה מסתדר? אני לא רוצה לשים מנוע של משאית ביונדאי גטס... מעבד Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz האם לשדרג ל8 ג'יגה? כ.מסך Gigabyte GT630 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E תודה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזיכרונות רק את שלושת הדברים הללו...מארז וספק יש. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו hitman absolution,bf3,farcry3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: מיועד למשחקים בגנון COD, ASSASSIN'S CREED ודומיהם על רמות גראפיות גבוהות. אני אשמח שמשחקים כאלא יעבדו לי חלק וללא לאגים. ועל רזולוציה של: 1600900X סוג המסך שברשותי: FLATRON E2040 של LG 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, בבקשה מפרט מושלם ללא מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 :בסביבות ה 8 6. האם מתוכנן אוברלוק OC: לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, הרכבה…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן , לפני כמה ימים קניתי כ.מסך : Sapphire 7850 1GB GDDR5 ואת הספק כוח : SeaSonic 750W הבעיה היא שיש לי מארז קטן מאוד יחסית , והספק מאוד דחוס בפנים (עד כדי כך שהמערכת לא עולה ונותנת צפצופים , 9 קצרים ליתר דיוק). המערכת עצמה שלי די ישנה: מעבד : Intel Core 2 Due E8400 3Ghz (ישנו גם את Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz , אך בגלל התדר הנמוך יותר והזכרון המטמון שלו בחרי בינתיים להשתמש ב Duel Core) Motherboard : Gigabyte G41M זכרונות : DDR-2 800MHz Kingstone 2GB x 2 וכרגע מותקן אצלי ספק כוח של Mustiff 550W. תמליצו לי על מארז שיהיה מרווח מספיק ובעל סירקולציה טובה של אוויר , מעבד מודרני יחסית (לא יודע מה יהיה עדיף לי Sandy או Ivy בגלל שאני רוצה אפשרות לOC) לוח אם שייתמוך בOC …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ור…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצת סרטים (מכונן מקומי ומהאינטרנט) אבל שגם יוכל לשמש אותי לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס למיניהם. אשמח אם המחשב גם יוכל להריץ משחקים קלים יחסית (אני לא קרוב אפילו להיות גיימר) החדר שלי נמצא בעליית גג- כלומר ממש חם שם בימי הקיץ, צריך משהו עם מערכת קירור טובה. מחשב נייח האמת לא ממש איכפת לי מהמארז הוא יכול להיות פשוט יחסית. אין צורך באביזרים נוספים (רמקולים ומסך וכל זה..) אשמח להמלצות (גם אם זה אומר מחשבים מוכנים מחניות שאתם מכירים) - אני גר באזור ב"ש אם מישהו מכיר חנות מקומית טובה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 ניתן לחרוג ב200 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל אם אפשרי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך מפרט שהכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridg…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, תקציב למחשב- עד 3 אלף.. אפשר לחרוג ל3 וחצי- אבל רצוי מאוד שלא וזה רק בהנחה שזה מאוד מאוד כדאי... * מטרות המחשב? הולך להריץ לינוקס, אבל עם תוכנות שעשויות לדרוש כוח עיבוד, ככה שהמפרט צריך להיות סביר פלוס. בגדול למטרות עבודה, תכנות, אבטחת מידע וכדומה. * גודל המסך? לא עקרוני. 15.6 נראה לי יהיה סביר. אבל גמיש. * משקל רצוי? שיהיה קל. מיועד לזוז ממקום למקום על בסיס קבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. הוא צריך להחזיק בצורה נורמלית יום עבודה אחד. * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, אבל אם זה מייקר משמעותית, אפשר גם לבדוק אפשרות של לפטופ ללא כונן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נופ. הולך ללינוקס. אפשר גם מחשב ללא מערכת הפעלה מובנ…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-