עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mostyanir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by חיים רביבו,

מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב ככה אני צריך בשביל חבר מפרט שלך 3000 שקל,אולי אם יעזור ממש בביצעוים אז אם חריגה של איזה 200... בלי מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים טוב ככה,המחשב הוא מחשב לבניית מוזיקה,קיו בייס ראזון וזה,רצוי אם כרטיס קול אחר ולא זה שבא אם הלוח אם ג'יגה,120-160 [לא משנה כול כך] זכרון 512...בערך... כרטיס מסך לאדע, בבקשה תעזרו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

7. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

שלום רב נפלה בחלקי הזדמנות לקנות חלקי מחשב בארה"ב מכיוון שדוד שלי חוזר לאחר 8 שנות גלות ארצה ותור תושב חוזר הוא יכול להביא איתו במכולה את החלקים מבלי לשלם עליהם מכס! הרכבתי לעצמי את המפרט הבא, שהוא לפי דעתי יוכל לספק אותי לעוד הרבה מאוד זמן! אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולתת את דעתכם בנושא, מה הייתם משנים,מוסיפים ומתקנים המפרט: ABIT IC7 MAX3 INTEL 875P CHIPSET $176.00 INTEL PENTIUM 4 3.2 GHZ (BX80532PG3200D) W/512K CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (ARCTIC SILVER 5 COMPOUND) $284.95 CORSAIR TWINX1024-4000PRO 2X64X64 500MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 3-4-4-8 DDR DIMM W/ACTIVITY LEDS & HEAT SPREADER $308.00 ATI RADEON X800 PRO AGP 8X 256MB $419.00 _______ $ 1194.00כולל משל…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתלבט בין שני דגמים לנובו. - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882128 אסוס - http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=887613 אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על מחשב יותר מתאים לגיימינג עד 5000 שקל, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אשמח לקבל המלצה מפורטת למחשב חזק לעבודה גרפית (ללא תלת מימד - פוטושופ, פריהנד פלאש בלבד) וגם המלצות למסך שמציג צבעים אמינים, עם תצוגה איכותית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש אבל אין לו יוזר באתר אז הטופיק הזה בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל ה- 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב- 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בסרטים, תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לא מיועד לתוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Evolve ,call of duty advanced warfare. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא.. אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד המפרט של המחשב: מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2 כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card כונן קשיח: 250GB ספק: seasonic 430W מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר. המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. דוד שלי רוצה לקנות מחשב לבן שלו(בן 15) והבן שלו משחק הרבה משחקים כבדים , הם גרים באוסטרליה , הרכבתי לו מפרט מחנות טובה באוסטרליה יצא בסביבות ה6000שקל... 2000דולרים אוסטרליים.. , תגידו אם יש משהו לשפר : Manufacturer Model Description Price Quantity AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 Gigabyte GA-K8NPRO Gigabyte GA-K8NPRO S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. $220.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 Gigabyte GV-N59X128D Gigabyte GV-N59X128D nVIDIA,FX5900XT/128…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shahar31,

צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, גמיש עד 6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים ועבודות משרדיות. רצוי שיהיה חזק מספיק להרצה של סימולטור (לפיתוח אפליקציות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב שקט זה בונוס משמח, לא כל כך חשוב לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שתי הניידים הם בערך אותו מחיר (2 ג'יגה זיכרון, הרחבת אחריות ל 3 שנים)-6500 מה שכן עדיין יש הבדלים שלא ברור לי בדיוק מהו ההבדל, ומקשים עליי להחליט איזה מהם עדיף בכל קטגוריה: אשמח להסבר לחשיבות של לכל אחת מהקטגוריות 1) כרטיס מסך DELL - GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory HP - NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 384 MB זה ההבדל העיקרי שלא מובן לי 2) זיכרון מטמון (HP עם 2 DELL עם 4) 3) קיבולת זיכרון מקסימלית (4 בדל 2 ב HP) 4) HP מגיע עם ויסטה פרימיום, דל עם ויסטה בייסיק חוץ מזה את שאר ההבדלים אני יודע (הארד דיסק, שאר הפיצ'רים שה HP מגיע איתם) תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Marianim,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים יקירים, אחרי שבוע של חיפושים והמלצות הצלחתי לגבש החלטה לגבי המפרט המצויין מטה... יש להדגיש שהמפרט הוא בהמלצת חברי הפורם הזה ונוספים ברשת. תקציב: 4000 שקל השימושים:גיימינג כבד תוכנות וצפייה וסרטי FULL HD גודל המסך: 42" PHILIPS בעתיד יבוצע OC על המחשב מעדיך מעבדי INTEL בלבד המפרט........ מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray חנות RSM מחיר 915 שקל מאווררים וגופי קירור COOLERMASTER HYPER TX3 חנות BENDA מחיר 84 שקל לוחות אם למעבדי אינטל P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חנות PCBAY מחיר 609 שקל זכרונות KINGSTON HYPER-X 1600 2X2GB CL9 DDR3 חנות IPC מחיר 153 שקל דיסקים קשיחים 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ חנות GRAF PC מחיר 273…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! אז ככה הרכבתי מפרט לדוד שלי הוא רוצה לקנות מחשב ... (מחשב למשחקים) תגידו לי בבקשה איך הוא ! למי שלא עובד ... http://img223.imageshack.us/img223/9824/1yv7.jpg סה"כ: 3962 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן. המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב. מספר שאלות: האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ? האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? המחשב מיועד לתקופה ארוכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מסך גדול כמה שיותר. 2. מחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים (לכן צריך זיכרון גדול וסאונד טוב), להורדות ולגלישה באינטרנט. 3. אחריות יצרן רצוי של יותר משנה. 4. מחיר סביר לשימוש (מחשב ב-8000 ש"ח זה ממש לא סביר, למשל). אשמח לקבל המלצות! אגב, איזה חברות נחשבות לטובות בצורה מוחלטת בתחום הניידים? HP / טושיבה / LG / לנובו וכו' - מי הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by chief,

שלום! אני מחפש מחשב לעבודה משרדית/ביתית והציעו לי את זה: מעבד: E6550 לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 זכרון: GOLD 1G DDR2 667 OCZ X2 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב: SATA LG DVDX18 DL מסך: LCD 19inch 2ms DVI 931BF SAMSUNG מדפסת: HP1020 עכבר+מקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט בעלות של 4400 ש"ח יש לי כמה שאלות: הלוח אם טוב? מספיק טוב? עדיף לקחת אחר? עדיף את ה E6750? כרטיס מסך נראה לי שאני לא צריך אני צריך מערכת קירור? מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים