עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by inbara,

שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by mary22,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

3. אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…

4. Started by rriemer,

אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amirusus,

אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Out-of-the-Loop,

שלום חברים וחברות המחשב האמור נועד בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים ספקHec Win+ 500W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מ מארז CoolerMaster 370 Intel® Core™ i5 2500K מאוורר למעבד3 Scythe Katana לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 1TB 7200RPM 32MB Kingston4GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מסך MAG 23.6 - H2401C הכל ב 4150 בערך ממתין לשיפוטכם

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  8. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …

9. שלום חברים, צהריים טובים, קיבלתי מאיש מחשבים את ההצעה האה למחשב לצורכי עבודה על פוטושופ: פירוט בקישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328896-3328896-4191693-5046059.html [table] [tr] [td]סוג מעבד [/td] [td]מעבד Intel® Core™ i3-550‎ ‏(‎3.20 GHz‏, מטמון כולל של ‎4 MB) [/td][/tr] [tr] [td]מערכת הפעלה מותקנת [/td] [td]FreeDOS [/td][/tr] [tr] [td]ערכת שבבים [/td] [td]Intel‎®‎ H57 Express [/td][/tr] [tr] [td]גורם צורה [/td] [td]מחשב Minitower [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td][td]זיכרון[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון סטנדרטי [/td] [td]DDR3 SDRAM של ‎2 GB [/td][/tr] [tr] [td]חריצי זיכרון [/td] [td]4 רכיבי DIMM [/td][/tr][/tab…

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  10. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורכי אוטוקאד סקצ'אפ ווי-ראי(תוכנת רינדור) מסך: 15.6 אינץ משקל: לא קריטי במיוחד רק שיהיה נורמלי סוללה: לא דרוש זמן ארוך במיוחד כמובן שאם אפשר אז עדיף מעבד צריך להיות i7 זיכרון לפחות 6 ג"ב כרטיס מסך צריך להיות די עוצמתי, אני לא מחפש איזה GTX אבל משהו ברמה גבוהה מספיק אשמח לשמוע לגבי המחשב הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אני יכול להשיג אותו ב5000 ש"ח. האם הוא שווה את זה או שיש משהו יותר טוב במחיר נמוך יותר? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BioTech,

אהלן חברים! קניתי מחשב נייד חדש של לנובו ואני מאוד מבסוט עליו זה בשביל הלימודים באוניברסיטה השותף שלי אמר לי שכדי לשמור על הסוללה כל זמן שאני בדירה כדאי לנתק את הסוללה ולעבוד מהחיבור חשמל דבר שנשמע לי הגיוני השאלה היא אם המחשב עובד ומחוברת הסוללה אם אני מוציא את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד והמחשב עובר לעבוד דרך החשמל זה דבר שפוגע בסוללה? כנ"ל אם אני מחבר את הסוללה בזמן שהמחשב עובד דרך החשמל בלי סוללה בכלל אשמח לשמוע מה אתם מציעים כדי לשמור על הסוללה כמה שיותר .... אני משתמש בסוללה די הרבה כי אני לוקח את הנייד ללימודים ובשביל זה צריך את הסוללה כל הצעה תתקבל בברכה תודה!

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  12. מצאתי מוכר שמוכר מחשבי אפל בלא יותר מ1000 דולר הוא טוען שהוא מנהל מכירות של חברה ידועה בברטניה התשלום נעשה על ידי העברה בנקאית אבל נתנת אפשרות של 3 יחידות שהיו מינימום 2800 דולר וניתן לשלם בPAYAPL! עכשיו בשביל זה צריך שהיו כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב כדי שנגיע למינימום 2800 דולר ונקבע ברצינות מי היה ההוא שיעובר לו כל הכסף לPP ניתן פרטים פלוס צילום תעודת זהות כדי שאם אחד מאתנו זה שיוחלט שהכסף יועבר עליו והוא ישלם עבור המחשבים ובמידה והוא יחליט לקחת את הכסף לעצמו אנחנו נפנה למשטרה והם יתפלו בעעניין ! המחשבים נעים בין 600 דולר ל1000 דולר 1000 דולר זה מקבוק פרו 17 אינצ' דגמים של 2011! הכי יקר עכשיו בוא נומר זו קניה בטוחה כי היא באמצעות הפאייפל -חשבון בנק ווירטואלי שאי…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by SUPERby,

יש לי כונן קשיח שאני לוכח מהמחשב הישן 300GB בערך ... מה אתם אומרים על המפרט- לגימיינג קל / בינוני - (משחקים כמו CS:S / CS / TF2 / MW3) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪378[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-78LMT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪282[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone…

16. Started by KusHniR,

שלום ! הציעו לי לקנות lenovo 200 ב 2000 ש"ח. האם זה משתלם ? תודה מראש, ושבת שלום :]

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  18. שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by Mindwild,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 (תלוי בציוד היקפי) 2. מה שימושי המחשב משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Mass Effect 2, Witcher 2 וכמובן D3 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by djz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.