ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- assassin's creed unity, GTA V, Call of duty anvanced warfare...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מעוניין שתציעו לי מפרט בתקציב הנ"ל בשביל משחקים, אוברקלוק וגם בשביל תוכנות. לפעמים אני יריץ הרבה תוכנות ברקע ואני רוצה שהם ייפעלו די חלק ושהמחשב לא ייתקע.... בגלל זה אני מעוניין שתכניסו לי במפרט את ה-920 של אינטל ואני כבר "אסדר" אותו בסה"כ אני חושב שX800GTO יספיק פה ויש עדיפות לCONNECT3D אם אפשר משהו יותר טוב שאני לא מאמין שאפשר אז זה יהיה טוב אגב יש לי זכרונות TCCD DDR1 שאני רוצה לנצל אותם במחשב הזה! אבל שום לוח שתומך במעבד לא תומך בזכרונות פרט לצ'יפסט של ATI אז אם תוכלו להרכיב לי עם לוח בעל הצ'יפסט המדובר אני אשמח
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ללא תמיכת סאטא שלש וללא תמיכת יואסבי שלש, ואני מעונין להוסיף זאת בכרטיס נפרד, ראיתי שישנה אפשרות כזו ע"י כרטיס שיושב על יציאת PCI האם זה מומלץ? האם זה מהיר מספיק? זה מיועד לצורך דיסק SSD עם יציאת SATA3. ראיתי פרסום של כרטיס שנותן את שתי האפשרויות בכרטיס אחד + ESATA במחיר של 15$. האם לדעתכם הדבר הזה כדאי ומשתלם? שאלה נוספת - האם בכרטיס כזה היואסבי3 והסאטא3 יוכלו לעבוד היטב בו-זמנית? להלן הקישור: http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-USB3-0-USB-3-0-eSATA-3-0-SATA-3-0-Combo-to/616320175.html תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב, המפרט בהמשך, ורוב שימושי בו הוא למשחקים. אני כבר שם לב שכל המשחקים החדשים עולים לי חלק ב-800X600 ואפילו לא תמיד ב-32 ביט, לעיתים גם ב-16 ביט, שרוב האפקטים על DISABLE. המטרה: אני רוצה משחקים על 1024 עם 32 ביט. אני מוכן להשקיע 2000 ש"ח בערך. השאלה: האם למכור אותו ולקנות חדש? או לשדרג אותו? ואם לשדרג, איזו חומרה לקנות (בשביל משחקים והגדלת נפח של הדיסק הקשיח)? ולכמה זמן ישרוד המחשב מבחינת משחקים? תודה! המפרט שברשותי כיום: מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) כרטיס מסך GeForce 2 mx400 32 MB, ASUS דיסק קשיח maxtor 20GB 7200 ATA100 DVD HIT…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רשמתי 2500 כי אין לי מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב בגודל סטנדרטי כ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים על הבטרייה: Field Value Power Management Properties Current Power Source Battery Battery Status 37 % (Unknown) Full Battery Lifetime Unknown Remaining Battery Lifetime 4046 sec (1 hours, 7 min, 26 sec) Battery Properties Device Name 42T4853 Manufacturer LGC 11 Serial Number 55946 Unique ID 55946LGC 1142T4853 Battery Type Rechargeable Li-Ion Designed Capacity 93600 mWh Fully Charged Capacity 91480 mWh Current Capacity 33600 mWh (37 %) Voltage 11067 mV Wear Level 2 % Power State Discharging Discharge Rate 29703 mW היי הטענתי את הבטרייה 15 פעמים ויש כבר בלאי של שני אחוזים זה נורמלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לצורך לימודים (הנדסה) לחברה שלי טווח מחיר עד 3000 ש"ח. ראיתי מחשב http://ksp.co.il/?uin=20451 מה אומרים עליו? ואיזה הצעות יש לכם...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הצצתי בדביקים ובהודעות אחרות של משתמשים וראיתי שלכולם מציעים את המעבדים של AMD רציתי לדעת האם הם יותר טובים ממעבדי I5 של אינטל... שנית אשמח למפרט למחשב לשימושים כללים ללא ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה קריר ובעל חלקים איכותיים משום שזה הולך להיות מחשב של תלמיד שלא כל כך הולך להקפיד על ניקיון המארז או החלפת חומר טרמי וכו' (בעתיד) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות זיכרון RAM 16 GB עם יכולת הרחבה עד 32GB מעבד I7 כרטיס רשת מקומי RJ45 מובנה בנוסף לכרטיס ה - WiFi דיסק SSD 256 + דיסק קשיח רגיל 1T או לחילופין SSD 512GB מקלדת מוארת מסך 15.6 משקל עד 2.8 קילו תקציב 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים וכמה הערות/שאלות: 1. Intel core i5 3470 / 1555 2. Zalman CNPS-7000V-AL 3. Gigabyte GA-B75M-D3H 4. Seasonic 500W 5. Hynix 4GB DDR3 1600 (שני סטיקים של 4 = סה"כ 8 GB) 6. SSD Samsung evo 960 7. Sapphire ATI 7950 3g 8. Fractal Design Define R3 9. Dell U2412M מסך 24 אינץ' FULL HD אני לא גיימר מקצועי, אין לי "עין" שיש לאחרים שמחפשים את הכי טוב, ובהחלט עד היום הסתפקתי בחלק מהמשחקים הכבדים ביותר בהגדרות HIGH בלבד (לא ULTRA ולא MAX). אני מרגיש שהמפרט הקיים עושה את זה עד היום ולא מאכזב, אבל אני חושב קדימה ורוצה להיפתח לאפשרות של 4K, וגם ליהנות מהיכולת להציג גרפיקה באיכות גבוהה ומקסימלית אם כבר אני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי בפורום. כמה לדעתכם אפשר לקבל על הרכיבים הבאים: לוח אם : Gigabyte Z87X-OC מעבד: i5 4670K זיכרונות: 8X2 Corsair Vangence PRO קירור: Mugen II ספק כוח: Corsair HX 750W מודולרי מארז: Thermaltake level 10GT Snow Edition כ.מסך: Asus GTX780 refrence צורב: LG blue-ray 14X דיסקים: זוג כונני SSD של ocz דגם Vector 128GB מסך: Dell Ultrasharp U3011 שזה 30 אינץ' סתם מעניין אותי כמה זה שווה היום, כי בקניה השקעתי מחשבה רבה אבל בפועל רק גולש בפייסבוק. מעולם לא עשיתי OC וגם לא ממש יודע איך עושים אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי את המחשב הבא לפני כ4 שנים בערך הוא עשה עבודה טובה אך אני מרגיש שBF3 אי רץ עם הגדרות מאוד נמוכות למה שהתרגלתי.. מה אתם מציעים לי לשדרג או להחליף כבר הכל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro עכבר אופטי G500 מסך DELL U2410
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, להורים שלי הלך המחשב, אז ניסיתי להרכיב להם מפרט לאחד חדש, בתקציב +- 2000 ש"ח. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וקצת עבודה בפוטושופ (עיבוד תמונות). להלן שני מפרטים די דומים שהרכבתי, הראשון מנעה מחשבים, והשני מפנדה: מעבד: Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX - ¤ 355.00 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER - ¤ 130.00 לוח אם: ASUS P5E-VM SE - ¤ 700.00 זכרונות: OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤ 275.00 צורב דיוידי: Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA - ¤ 140.00 מארז: COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU - ¤ 370.00 + הרכבת מחשב חדש - ¤ 180.00 סה"כ מחיר: ¤ 2,150.00 מעבד: ¤ Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-