ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,338 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של חקירה והמלצות בפורום הנ"ל בניתי לי מפרט ואני מעוניין בדעתכם, מדובר במחשב + מסך בתקציב של 6.5 K המיועד למשחקים כבדים . מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, BF3 וכל המשחקים החזקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל קריוקי חשוב לי שיהיה במחשב 4 גיגה זכרון וגודל 15.5+- עם מישהו מכיר מחשב נייד בסכום כסף של 3000 אחד ועוד אחד בסכום של 2500 פשוט לא סגור על כמה אני רוצה להשקיע ואולי גם לא קריטי בשביל מה שאני צריך להוסיף עוד 500 ש"ח בתודה מראש מור בן
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
מה הדגם של דל הכי זול העכשוי עם רזולציה של 1920 ? חייב 1920 לפחות הדל שראיתי יקר להחריד. אשמח לעצה תודה מ HEAD
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חזק שיחובר ל- 'LCD 42 וישמש כמדיה סנטר לסרטי HD וכמחשב רב שימושי לתוכנות הנדסה כבדות יחסית כמו אוטוקאד ללימודים, יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים אבל לא קריטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD,אוטוקאד,גלישה ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד של המשפחה הווינדואס לא עלה (היה עושה מסך כחול אחרי קצת טעינה) פירמטתי ועכשיו אחרי הפירמוט המחשב מנסה לעלות בפעם הראשונה (לעוד התקנות אני מתכוון בפעם הראשונה אחרי ההתקנה של הווינדאוס מהDOK) והוא רושם לי שהיה תקלה ושהמחשב יעשה עכשיו ריסטארט בהתחשב בזה שכל התקלות התחילו אחרי שאחי המאוד מאוד חכם הפיל את המחשב אז אני מתאר לעצמי שיש תקלה או בדיסק קשיח או בזיכרון (חושב יותר בזיכרון) הבעיה עכשיו שהחלקים היחידים שיש לי הם חלקים מהמחשב שלי והזיכרון בו הו זיכרון DDR3 כאשר במחשב המשפחתי יש זיכרון DDR 2 ולא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי תאימות DDR3 למרות שאני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד ואני לא יקנה זיכרון חדש רק בשביל בדיקה אני מתאר לעצמי שהרבה אין מה לעשות אבל…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד עסקי , יש מבחר מאד גדול וקשה מאד להתמקד על משהו. אין כל כך תקציב מוגדר אבל הכסף פחות חשוב פה, בו נגיד שאנחנו מדברים על מחשב בטווח הגבוה של המחירים אבל לא הכי גבוה. הדרישות מהמחשב מעבד i5 לפחות, זיכרון 4 גיגה או יותר,שיהיה קל/דק (אולי אולטרה?) , SSD אם אפשרי, כמה שיותר חיבורים (USB,DVI,HDMI,כרטיסי זיכרון),WIN 7 64 BIT או יותר לא סגור על גודל מסך פתוח להצעות. לא סגור על מחשב עם צורב DVD או בלי ,אני יודע שבהרבה דגמים ויתרו עליו כדי לחסוך בגודל ושמו אחד רק בעמדת עגינה,לא סגור על עמדת עגינה כן או לא. הבנתי של DELL יש מחשבים שנחשבים לטובים אבל אני לא ממש מתמצא. מאד חשוב לי השרות על המחשב במקרה של תקלה,שיהיה למי לפנות ולקבל שרות אמין ומהיר.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מחשב לפי המפרט המומלץ אבל בכל זאת יש כל מיני דברים שאני הייתי צריך לבחור ואני רוצה לראות שבחרתי את הדברים הבאמת טובים. השימושים שלי במחשב אני עושה תואר בהנדסת תוכנה כרגע אז אני מתכנת הרבה רואה הרבה סרטים ככה שאני גם מחבר טלוויזיה למחשב. אני מבקש לבדוק האם יש איזה שהוא חלק שבשדרוג של 200-400 שקל יתן לי דחיפה למחשב שהיא רצינית ושווה להוסיף אני ישמח לשמוע. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black כמות: 1 - מחיר: ₪625 ספק כוח: SeaSoni…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ממש צר לי למכור מחשב כזה, אבל בעקבות השינויים בבית ובמשפחה כבר אין לי כל כך צורך במחשב ואני נוגע בו אולי פעם בשבוע. המפרט: GIGABYTE Z68XP-UD4-REV 1.3 Intel® Core™ i7 2600K @ 4.4Ghz G.Skill Ares 8GB (4X2GB) 1333Mhz Zotac GeForce GTX670 2048MB GDDR5 Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III G.Skill Phoenix III 240GB SSD SATA III 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB 1TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Corsair TX850W Power Supply Noctua NH-D14 CPU Cooler CoolerMaster CM 690 II Plus וגם אם נוסיף לו את הציוד ההיקפי זה: Dell U232HM Logitech MX518 Microsoft Sidewinder X4 מעוניין למכור הכל יחד. אני חשבתע משהו בכיוון ה6500, הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט,ואני צריך לקבל חוות דעת מקוצעית אליו,טווח המחירים שלי היה עד כ-3100 ש"ח. *הקירור למעבד ישונה.* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ..Far Cry 3,Assassins Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וצורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY3,AC3,NFS,GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מחשב משרדי ב1200 ש"ח: מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר להורדות, קצת לעבודת אינטרנט (אימליים וכדומה) ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רוצה להציג מפרט שבניתי מ-TMS, איך אפשר לעשות את זה באופן מעוצב כמו שרבים עושים את זה בפורום??
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן! הגיע השעה להחליף את המחשב השולחני שלי . אני מחפש לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי מבחינה תוכנה הן : linux ubuntu\windows 8 עבודת תיכנות - eclipse שרת מקומי apache+tomcat vm photoshop \ gimp התקציב שלי לא גבוה. מחפש משהו בין 2500-3500 . אשמח להכוונה בנושא תודה! אלון
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
המחשב מיועד להורים שלי הם בעיקרון משתמשים באינטרנט והלך להם המחשב שלהם ומחפשים משהוא זול שאפשר לקנות בין רגע. התקציב עומד על 2000 שקלים ופחות לא לעבור תמגבלה. בעיקרון זה לאינטרנט וווארד כאילו אתם יודעים מחשב משרדי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את התמונה של IBM, ולאחרי שנייה אני מקבל הודעה FAN ERORRE והמחשב נכבה מיד. במעבדה החליטו שהתיקון כולל הלחמה והוא יעלה 800 ש"ח. יש לציין שהמאוורר נראה תקין לחלוטין והוא מסתובב. - זאת אומרת בעיה בג'וק של המאוורר, כך שהתקשורת לא תקינה. מכיוון שתקופת האחריות הסתיימה מזמן פתחתי את המחשב בעצמי וגיליתי שאני יכול להחליף את המאוורר בקלות, בלי שום הלחמה. הנקודה היא שכל המאווררים החלופיים שמצאתי למכירה בארץ, למרות שהם נראים בתמונות אותו דבר הם מק"ט טיפה שונה, וכל המעבדות לא מסכימות שאני אחזיר את המאוורר במקרה שההחלפה לא תפתור את הבעיה. בנוסף, האם לקנות מאוורר בלבד, או שעדיף להחליף את כל הגוף קירור? או שבכלל המשחה הטרמית זו הבעיה? (יש שם, אבל לא …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לציין שחשבתי כמה שיותר לקצץ בכסף אז ככה: מעבד אינטל Intel Core i3 2130 3.4Ghz s1155, 3MB, GPU Core, L3 Cache לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 בעקרון אלה שלושת החלקים המכרזיים! שבחרתי! שווי שלהם 1370 שח! עכשיו לגבי ארדיסק יש לי חדש 1 טרה ששוי שלו כ 600 700 ! ארדיסק ברמה! אז אני לא צריך לקנות חדש! ספק שברשותי הוא..enrmax liberty 400w 30a 12 v חשבתי להשאיר אותו גם! כרטיס מסך חשבתי למצוא מציאה ויש ביד 2 ת6870 כמובן עם הוא יספיק לי לספק ולמחשב עצמו? אם כסף חסכתי כמה שיותר וזהו בעיקרון מה חסר צורב יש לי מיקלת עכבר…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-