עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: כן 2333T 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:5,6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…

5. כמו בכותרת 10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך... שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI אבל הכי חשוב: שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב! תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Eli_1982,

אני מעוניין לדעת כמה שווה השילוש (לוח אם, מעבד, זיכרון) הבא: לוח אם MSI P67A-C45 מעבד Intel Sandy Bridge i7-2600K זיכרון G.skil – 4G 1600Mhz הייתי מעוניין לדעת מה המחיר הריאלי לבקש על כל החבילה במידה וארצה למכור. תודה! אלי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. מדובר במחשב HP מדגם TX1320US למחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זהה כאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHP מכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונה עד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה) ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים: 1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED 2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN 3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות) בכל המקרים אותה התוצאה :-\ יש לציין שהמחשב עבד עד לפני ה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eido300,

חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AxeOr,

שלום היום הגיע לי הcaddy ולצערי הוא הגיע הרבה אחרי ה ssd אז בנתין אני רק עם ה ssd וה hdd מחוץ למחשב. אני לא פירמטתי את ה hdd אז מה יקרה כאשר אחבר אותו למחשב? הוא ישאל אותי בהפעלה מאיזה כונן ארצה להעלות את המחשב? אז אני אבחר בssd ואכנס למחשב שלי ומשם לפרמט אתה hdd? לא סיפור גדול? שאלה נוספת, האם המחשב יעלה לאט יותר אחרי הוספת הhdd? עכשיוהוא טס ועולה בכמה שניות בודדות, חבל לי להפסיד את המהירות הזאת כי בנתיים הנפח שלו מספיק לי. תודה מראש

11. Started by LeaRSi,

היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, כרגע הומלץ לי על Dell Precision 3640 Workstation T3640-9142 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, עדיפות עם יותר VRAM). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …

12. Started by efee123,

שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: ‏Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV‎ תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 44 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 383 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 299 כוננים קשיחים: …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, הייתי רוצה עצתכם לגבי המפרט הנ"ל מ-KSP (אני מעדיף לקנות שם). בעיקר הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם טוב, והזכרונות. אין לי צורך בכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה, ומדי פעם גם למשחקים שלא דורשים כרטיס גרפי. תודה מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: מאוורר למעבד Zalman Mini-ITX CNPS2X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים ואני רוצה למכור אותו בקרוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את מחיר החלקים. מארז: LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף מעבד: INTEL CORE I7 920 QUAD 2.66GH 8MB 64 bit ׁ ספק כח: 1050W 14CMF REAL EZCOOL לוח אם: X58 PLATINUM 7.1 2X1GLAN MSI כרטיס מסך:ATI RADEON HD 4870 DDR5 1GB PCIE SAPPHIRE דיסק קשיח: 1TB 32MB SATA2 SEAGATE זכרון: 2G DDR3 1333MHZ CEON (שני פריטים, 4GB RAM ביחד) צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL מסך: LG Flatron L196WTQ-BF widescreen LCD monitor יש אחריות לכל החיים מחברת אייבורי על המעבד והזכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, בניתי את המפרט לבד, רק רציתי לדעת האם בנוי נכון מבחינה טכנית (כל החלקים ניכנסים למארז....)? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34160 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 564/553 ₪ לוחות אם - Mini ITX B85M-ITX - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 399/391 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SS…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tidan31,

שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?

20. Started by oriki9999,

שלום לכולם, קניתי עכשיו בארה"ב דיסק קשיח 7200rpm כדי להחליף את ה5400 המעפן שקיבלתי עם המחשב. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק של מערכת ההפעלה, אבל קיבלתי עליו איזה כונן ריקוברי (אני לא חושב שזאת התקנה מלאה של ווינדוס). בכל אופן, את הדיסק קשיח עצמו (פיזית) אני יודע להחליף (נראה לי ), אבל האם יש דרך לקבל מערכת הפעלה חוקית להתקין עליו, לאחר שאני אחליף את הדיסק הקשיח? (כי הרי יש לי וינדוס חוקי על הנייד כרגע). לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לקנות וינדוס חדש רק כי אני מחליף דיסק קשיח. תודה רבה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יקירn95,

קניתי נייד של hp מחו"ל עם מטען וממיר מ220W ל 110W בכדי שאוכל להשתמש בו בארץ.. עכשיו אני מודע לזה שאם אני לא יחבר לו את הממיר המחשב ישרף אז רציתי לשאול אם אני מחליף את הסוללה של הנייד אני גם יוכל לחבר אותו לשקע רגיל בלי ממיר ולספק לו 220W או שזה עדין לא ישנה כי הרכיבים של המחשב לא מתאימים ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Pease Brother,

צריך מפרט בסביבות 6000 לא יותר לא צריך כוננים אופטיים ולא צריך ציוד הקפי מארז לא הכפת לי איזה המפרט הוא בעיקר ל BF2 והרכבה בחנות

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ללא חריגה מיועד לגלישה מקלדת ועכבר של אפל בנפרד (לא כלול בסכום) הרכישה בעוד חודש כל שאר השאלות לא רלוונטיות נשמח להמלצה על דגם ולהסבר :) תודה

24. Started by Athalef,

יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם חריגה קטנה עד 4000 במידה וההבדלים מצדיקים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חיבור לטלוויזיה ותכני HD ו 4k, עבודה משרדית קבצי אקסל כבדים, גיימינג קל בלבד אם בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים