ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בגדול מארז (כולל ספק טוב) + לוח אם + מעבד + כרטיס מסך. הכיוון, הוא מעבד מסוג ATHLON64, נראה לי ש 3000 או 3200 (עדיף מסוג VENICE אני מניח, לא?) לוח אם, מסוג NFORCE 4, מה עדיף ? (לכל חברה יש לוח VALUE ולוח רגיל, מה ההבדלים בעיקר ביניהם) לגבי הכרטיס מסך, מה כיום הכי אופטימלי ביחס מחיר/ביצועים ? ה 6600GT PCIX ? אם לא, מה, אם כן, איזה חברה עדיף (שוב משהו במחיר סביר). לגבי מארז, שיהיה עם ספק אמין ושבהס"כ יהיה שקט ונקי מאבק...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז...לפני כמה זמן ביקשתי עזרה וכמובן שעזרתם לי (: אבל אני עדיין לא ממש שלם עם זה במה שהמליצו לי היה את הGeForce Ti 4600 אז לגביו...אין לו תמיכה בDirect x 9 ואת זה אי אפשר לסדר כי כמו שאתם יודעים זה בחומרה אז אין סיכוי שזה יסתדר... ואני עדיין לא יודע על מה ללכת...Amd או Intel המפרט שהצעתם לי נלקח מהמפרטים הממולצים שלכם (: ב5000 ללא מסך http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no תודה ((((:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם מדובר בשידרוג משמעותי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג רציני 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי מתקדמים גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה-8000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - 3500 ש"ח (אין צורך בכל הרכיבים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב, אבל אפשר גם בטווח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. ושימוש כללי כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי, אם כן לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להזמין מהאתר של LENOVO כאשר כתובת החיוב היא בארץ (משולם ע"י כרטיס אשראי מהארץ) ושהמחשב ישלח ל כתובת אחרת בארה"ב? כי כאשר אני מנסה לעשות הזמנה אז בbilling address אין אפשרות לבחור ארץ אחרת מלבד מדינות בארה"ב.. אודה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי, תקציב 5000 ש"ח, ללא חריגות. מיועד למשחקים כבדים, ל-OC די גדול, אני מאמין משהו כמו 3.6, ואולי קצת יותר. הממ.. ללא ציוד היקפי (רק קופסא), וזהו. http://tms.co.il/preview/spec/hngctpe8 רציתי לשאול לגבי הלוח, האם הוא מספיק טוב בשביל OC? ומה הצפי של ה-OC למעבד הזה, ניתן להגיע ליותר מ-3.6 על טמפרטורות יציבות? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, החלטתי להתקין דרייברים מעודכנים לכרטיס הנ"ל במחשב הנייד.. כשאר שמתי להתקין מופיעה לי הודעה שהחומרה במחשב לא מתאימה לדרייברים. לאחר מכן ניסיתי גם דרייברים אחרים שהניבו את אותה התוצאה. הבנתי שזאת לא הדרך לעדכן אותם משום שלכל נייד יש את הדרייברים הספציפים בשבילו בשביל הכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך אפשר להתקין דרייברים מעודכנים? (בעיקרון זה דרך ה INF אבל אני לא מבין בזה בכלל).. אגב, החלטתי לעדכן בשביל לראות אולי דרייברים אחרים יוכלו להוריד במעט את הטמפ' של הכרטיס במצב מנוחה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי בנה לי תפריט למחשב וזה יצא לנו 5500 ש"ח שזה די יקר, אני מחפש לעגל את זה ל-5000 ש"ח או אפילו פחות אבל בגלל שאני לא מבין גדול במחשבים אני לא יודע במה לקצץ. אם אתם יכולים, בבקשה תסתכלו על התפריט ותעזרו לי אולי להוריד קצת באיכות הרכיב כדי שהמחשב ישאר עדיין מחשב טוב במחיר קצת יותר נורמאלי. אני גם אשמח לשמוע אם המחשב שהוא בנה לי יצא מחשב טוב: (המחירים לפי חנות ksp): מעבד: 880 ש"ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: 920 ש"ח P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 זכרון פנימי 420 ש"ח 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 של 800MHz כ.מסך: 1200 ש"ח Shapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: 190 ש"ח Segate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box X 1 Power Supply: CORSAIR CMPSU-620HXEU 620W X 1 Mother Board: Asus P5E X 1 מארז: Enermax Chakra ECA5001 X 1 Hard Disk: Western Digital 500GB WD5000AAKS SATA2 X 2 Memory [RAM]: OCZ DDR2 1024MB 800Mhz CL3 X 4 MODEL: RPR800C3 Video Card: ASUS Nvidia GeForce 8800GTX ULTRA 768MB PCIe X 1 DVD Writer: ASUS DRW-2014L1T X20 BLACK COLORED X 1 Audio Card: Creative X-Fi Extreme Music 7.1 X 1 פרטים שוליים: Floppy Disk: SONY Floppy 1.44Mb - BLACK COLORED X 1 HeadSet: SteelSound 5H V2 X 1 Mouse: Logitech G5 X 1 מבחינת מסך.. אני כנראה לוקח 206BW של סמסונג או אותו דבר רק 22 אינץ'... ואני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג במחשב לא בהתחלה בכל זאת ו…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1496 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 549 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 838 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 379 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 228 גוף קירור :Thermaltake BigTyp 120 VX מארז:Thermaltake ARMOR full Tower גוף קירור ומארז יעלו לי 990 כי יש לי הנחות וכאלה לא חשוב עכשיו...וכרטיס מסך כבר יש 8800GTX סך הכל 4480 ש"ח...מה אתם אומרים?יש מקום לשיפור?ואני צריך המלצה למישחה טרמית טובה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-