ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זיכרון GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ מחיר:406 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3017 מעבד AMD ATHLON XP 2200 מחיר: 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1982{23}106 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:719ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3661 צלע קירור של המעבד SPIRE FalconRock II AMD מחיר: 83 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3497 ספק HEC 300ART WATT PSU Reviews מחיר:179 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 כרטיס מסך ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מחיר:1125 ש"ח http://www.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת 10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך... שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI אבל הכי חשוב: שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב! תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לp4 נייד. המחשב עצמ חייב להכיל 1.8ghz+ ,dvd,צורב. וכרטיס מסך שיחזיק סרטים וגם משחקים לא הכי טובים וגם אני לא מצפה שיפעלו ברמה הגבוהה. המחשב הוא להכול משחקים,סרטים,עבודה. עד 5000 שקל אפשר לחרוג לעד 6000 . תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים והחברות קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי האתר הנפלא הזה . בעזרת אתר זה הצלחתי לבנות מחשב חדש שמתאים לי ולצרכים שלי. זה האתר מס' 1 מבחינתי. אני רוצה גם להודות לכל החברים שהגיבו בת'ראדים השונים שלי (אם זה נשמע כמו מילות פרידה, אז זהו... שזה לא ;D). זהו מפרט שהורכב לאחר עיונים ובדיקות רבות בפורומים השונים. ובכן, לאחר 6 שנים שלא השתדרגתי, קבלו את המפרט החדש שלי: לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775 מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID צורב ¤ 260 PI…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל. מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה. ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שיוכל גם להריץ תוכנות כבדות (למקרה הצורך), שיהיה מהיר ושיוכל לשמש לכל שימוש בעצם.. * גודל המסך? 14 +- * רזולוציית המסך? שיהיה איכותי (לא מבין במספרים). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בסביבות ה2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי שיחזיק הרבה זמן..(איזור ה4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי מעדיף SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע שחור, נוח לשימוש, מקלדת נוחה ו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד. ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא. האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו? עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הזה ממקום אחר http://www.tms.co.il/preview/spec/jftnlgke טוב? לא טוב? חבר אמר לי שאיפלו הכרטיס מסך יכביד על הספק הזה 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF GTA5 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עצתכם. מפרט למחשב קולנוע ביתי שישב בסלון, מחובר לרסיבר בכבל אופטי ולמסך LCD 42" Full HD. על המחשב יאוחסנו כל הסרטים, מוזיקה ותמונות וכו'. בעתיד אתקין עליו גם כונן Bluray. כך שעל המעבד להיות חזק מספיק להרצת כל סרטי ה-HD באופן חלק. השאלה שלי היא האם זה אפשרי במסגרת התקציב או לא? במידה ולא, הציעו תקציב אחר. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס טלויזיה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-