ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה השווי של הרכיבים הבאים? כולם בני 3 וחצי בערך וללא אחריות. יש לי User Manual של הלוח אם והמארז. את הקירור למעבד והמארז אולי אשאיר אצלי אז אשמח לדעת כמה הם שווים בנפרד. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz TrayMotherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 RAM: A-DATA 4GB (2GBx2) CL4 DDR2 800Mhz vitesta CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Computer Case: Antec Nine Hundred 900 Two
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי ארתור ואני צריך שרת לארגון מסויים. יש לי מספר התלבטויות בנוגע למפרט השרת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. כמות משתמשים צפוייה : בין 10-15 משתמשים. (עד 5 משתמשים בו-זמנית). מטרות הארגון: 1 - שיתוף תוכנת מנב"ס - תוכנה למערכת חינוך, ממש לא כבדה 2 - אקסצ'נג' סרבר 3 - מקום אחסון - גיבויים (לכל משתמש צריך כ 50 ג'גה - לתווך של כמה שנים) המטרה שלי בנוסף לאמור, היא לרוקן את המחשבים שלהם מתוכן, מפני ש כל כמה חודשים צריך להתקין להם ת'מערכת מחדש, ואז כל הגיבויים שלהם, סריקת וירוסים, לוקחת המון זמן, לכן ברצוני לרכז את כל החומר שלהם בשרת, ובזמן שמישהו צריך התקנה אני רוצה להריץ GHOST וזהו . מה אתה יכול להציע בתור מפרט שמתאים להם ? אני חשבתי לקנות חלקים (איכותיים מאוד כמובן…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות חיפש אך לא מצאתי תשובה, האם ניתן לשדרג למעבד טוב יותר מהסדרה הנ"ל ? תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין במחשב נייד, יש לי כל מיני סיבות ,זה לא ממש רלוונטי לרכישה אז אני לא אציין אותן, על כל פנים, שאלתי היא בכותרת, לפני שתשאלו, אני לא מעוניין להפעיל בו יותר מידי משחקים ,זה לא משנה לי, אני מבין שאם הוא יפעיל טוב COD4 אז גם אחרים יפעלו בצורה דיי טובה, נא להתייחס לבקשה הספיציפית ,תודה רבה מראש. ד"א, אם אתם חושבים שיש גם בפחות אז סבבה, ואני מצפה להפעיל את המשחק ברזו' המקסימלית של המסך.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. המחשב ישמש אותי לסרטים FHD ,משחקים על הגדרות גבוהות מבחינה גריפת כמובן וכו'.. האם אתם חושבים שניתן לייעל את המפרט הנ"ל? : מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪725 לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H כמות: 1 מחיר: ₪522 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 מחיר: ₪432 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 מחיר: ₪31 ספק כוח: Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC כמות: 1 מחיר: ₪412 זיכרון: A-Data 4GB Kit 2GBx2 DDR3-1600 G-Series (Gaming) כמות: 1 מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב msi wind ברשת אייבורי. שילמתי בנפרד עבור המחשב ובנפרד עבור הרחבת זיכרון ל2048... כשהגעתי הביתה חבר שלי עדכן אותי שבאתר מופיעה אופציה לקניית אותו דגם עם זיכרון מורחב במחיר זול יותר (הפרש של 40 ¤) !! משום מה המוכר בזמן הקנייה לא ידע אותי ?! כשהתקשרתי לחנות ,המוכר טוען שמדובר בדגם שמגיע עם זיכרון2048 built in מחו"ל . והוא יגיע מספר ימים מאוחר יותר מהדגם שלי (בניגוד לדבריו באתר מצויין עד 7 ימים הספקה) ניסיתי לברר לגבי סוג הזיכרון שהם מתקינים כאן בארץ וראיתי שמופיע בהזמנה : 1 DDR2 667MHZ CEON לא ברור לי עדיין מה ההבדל והאם כדי לחכות לדגם שמגיע ישירות עם הזיכרון המורחב מחול (וגם להזדכות על 40 ¤) או שהדגם עם הזיכרון שאייבורי מתקינים בארץ עדיף -שגם אותו אקבל רק עוד מס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את חוות דעתכם על המפרט, האם הוא מאוזן, האם יש משהו שהייתם עושים אחרת? אציין מספר דברים: 1. בחרתי ללכת על מעבד וכ. מסך AMD במודע. 2. בחרתי לעשות שימוש ברכיבים של Corsair מטעמי תאימות RGB, מאשר לעשות סלט ממוצרים של מספר חברות. 3. חסר מאוורר אחורי לפליטה. איזה מאוורר הייתם מוסיפים (120 מ"מ) של Corsair, כמובן, מ-TMS? https://tms.co.il/builds/360541 תודה מראש והמשך יום נעים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב, המפרט בהמשך, ורוב שימושי בו הוא למשחקים. אני כבר שם לב שכל המשחקים החדשים עולים לי חלק ב-800X600 ואפילו לא תמיד ב-32 ביט, לעיתים גם ב-16 ביט, שרוב האפקטים על DISABLE. המטרה: אני רוצה משחקים על 1024 עם 32 ביט. אני מוכן להשקיע 2000 ש"ח בערך. השאלה: האם למכור אותו ולקנות חדש? או לשדרג אותו? ואם לשדרג, איזו חומרה לקנות (בשביל משחקים והגדלת נפח של הדיסק הקשיח)? ולכמה זמן ישרוד המחשב מבחינת משחקים? תודה! המפרט שברשותי כיום: מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) כרטיס מסך GeForce 2 mx400 32 MB, ASUS דיסק קשיח maxtor 20GB 7200 ATA100 DVD HIT…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:1600 • חריגה מקסימלית מהתקציב:100 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש למשחקים כבדים+פילטרים(ללא תכנון לאוברקלוק) אני לא צריך הרבה חלקים רק כמה והם: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז כרטיס מסך יש לי כמה שאלות: 1. אני מתלבט בין 6400 ל6600 במעבד...האם ההבדלים גדולים במשחקים ובביצועים של תוכנות? 2. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה8800GTS של ה320 ל640 מכיוון שיש לי מסך CRT 17 ואני לא יודע אם זה ישתנה בקרוב ואני יודע שההבדל ביניהם הוא ברזולוציות גבוהות אבל המשחקים העתידיים בטח יצרכו יותר זיכרון(או שאני טועה?) 3. זכרונות כדאי 667 או 800? אני לא יודע בכלל מה ההבדל... 4. כדאי לשמור אופציה לSLI? 5. אני אשמח לקבל חוות דעת על זיגזג ונעה מקווה שתעזרו תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז אחרי שהפסקת חשמל הרגה את המחשב בן ה 10 שלי (I5-3450) , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש לחיי יום יום ולמשחקים (שלי) מדי פעם - על מסך 1440P אבל הגדרות לא חייבות להיות במקסימום. ובכל מקרה כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם ויוחלף בקרוב (מניח שבמבצעי BLACK FRIDAY באמזון). אין צורך בציוד היקפי. המחשב החדש לא צריך להיות הכי חזק אבל מספיק חזק כדי שיחזיק תקופה משמעותית . לרוב לאורך חיי המחשב אני כן משדרג אותו בזכרון,דיסקים , כרטיס רשת אלחוטית וכרטיס מסך בהתאם לצורך. ככה המחשב הקודם שלי התחיל את חייו עם 8GB זכרון וסיים אותו עם 24GB והתחיל עם דיסקים מכניים וסיים עם SSD וכרטיס מסך הוחלף בו פעמיים (האחרון HD7850). אגב , למעט העובדה שכבר לא יכלתי להריץ משחקים חדשים…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-