ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש טכנאי למחשבים ניידים באיזור חיפה והקריות,מקצועי ובמחיר הגון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מדובר במפרט שאמור להחזיק לאורך זמן כולל שדרוג מעבד והוספת כרטיס מסך פלוס אוברקלוק. כרגע יאוחסן בתוך מארז HAF932 ויחובר לטלויזיה 1080P 42" 600 הרץ של פנסוניק. לוח אם: Asus P9X79 מעבד: Intel Core i7 3820 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרון: Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ספק כוח: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: MSI Radeon HD 7970 3GB הארד דיסק: corsair neutron gtx 240gb SSD מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניינת לקנות מתנה לבת זוג של מחשב נייח שיעבוד עם תוכנות כמו maya , פוטושופ וזיברש הבנתי שמחשב כזה עולה 5 אלף לערך, התקציב שלי נע בסביבות 2500 שקל.. אשמח לתגובה. תודה סיון
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assain creed 3, hitman 5 וכל המחשקים המתוכננים לצאת בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי להלן המפרט שלי (כרטיס מסך - GT630) למיטב הבנתי צוואר הבקבוק הוא המעבד. צריך גם להחליף לוח אם כדי שיתמוך, בסה"כ אני מתכוון לשלם עד 1300 שקל יש הצעות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח אבל אם אפשר שלא אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3 crysis 2 gta 4 bf3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5אינץ 1920X1080 (אני לא חושב שאני ישחק על רזולוציה כזאת מכיוון שידוע לי שהמשחקים בתקציב כזה מן הסתם יעבוד לא כמו שצריך אז הרזו…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים אונליין באיכות DVD ו-HD, עריכת תמונות בתוכנות פשוטות כמו פיקסה, סקייפ. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחובר לשקע החשמלי בעת שימוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חיבור לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?לא יהיה בשימוש * כונן Bluray? לא נחוץ כלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, במידה וימליצו לרכוש את הנייד בחו"ל, שיהיה ניתן לשמש בארץ אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? חובה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, עדיפות לוינדו…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן יש לי התלבטות קלה בין שני דגמים ,הדגם INSPIRON 3420 והדגם הנ"ל.. תכלס מה שמשפיע על ההחלטה זה מראה חיצוני כרגע,לפי מה שהבנתי מהזבן אין הבדלים יותר מדי.. ה5323 יותר יקר ב600 שקלים והשאלה שלי מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט מחשב שמיועד בעיקר לעריכת מוסיקה, וצפייה מועטה בתכני HDלהלדן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD ועריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת לעריכת סאונד Nuendo 3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטות ובדיקה של דגמים, החלטתי לחרוג טיפה (הרבה) מהתקציב שהגדרתי לעצמי בהתחלה ונראה לי שאני הולך על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n75sl-i7-2670qm-geforce-gt-635mמה דעתכם? מתאים? או שאני נסחף עם המפרט שלו ויכול להסתפק בפחות? לצורך העניין אני אציין שאני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לצורך עריכת תמונות ווידיאו (תכונות אדובי למיניהן).
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עזור לאחיינים שלי לקנות מחשב משחקים חדש שיחליף את ה-dual core , 2GB ראם שלא כל כך סוחב משחקים. יש ברשותם כבר כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6750 שנקנה בעזרת האנשים האדיבים פה. אם אפשר לחסוך מה טוב. יש מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד הקפי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. שקט 7 אין צורך גם במערכת הפעלה. רצוי חנות באזור פתח תקווה. הייתי מעוניין בלוח אם תומך SATA3. כונן SSD יהיה נחמד אבל לא קריטי (אם יכנס לתקציב). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS שקניתי לםני כשנתיים. אני רוצה לפרמט אותו אבל כולם רמאים ולוקחים כ300 שקל לפעולה פשוטה. יש לי ווינדוס 7 במחשב אבל אין לי את הדיסק וממה שאני הבנתי בכלל לא צריך לפרמט מחשב נייד, אלא יש אפשרות לשחזר הגדרות יצרן. מישהו יכול לעזור או להביא לי איזה מדריך? תודה ! אה ותיהיה לי בעיה אחר כך להתקין אחר כך את כל הקוקים למחשב? או להגדיר מחדש את הרשת וכל הבלאגן הזה?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון, הלפטופ שלי הזנחתי אותו ואם הזמן הוא נשבר לאט לאט לפני כמה ימים ראיתי שחוט נקרע מתחת למסך ( בתמונה שמסומנת באדום תמונה מספר 1 ) עכשו המחשב לא נדלק, יש אפשרות להציל אותו? 1 http://srv2.jpg.co.il/6/50dc55911fe40.jpg 2 http://srv1.jpg.co.il/7/50dc55b19c9b3.jpg
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
השכלתי קצת ומקווה שלמדתי יותר איך להכין מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט סביבות ה6 אם ישלכם רעיונות איפה לשפר אז הציעו, דעתכם חשובה מאוד, הביאו אותה =] Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray - מעמד 1030 Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDM - לוח אם 525 Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx White Case - מארז 620 Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 - זיכרון 284 Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - כונן קשיח 590 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 - כונן SSD 520 Gigabyte GTX 670 WINDFORCE - כרטיס מסך 1820 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, עד שעברתי ל8 השתמשתי בדרייברים של דל לכרטיס ויפי, הם לא כל כך היו נחוצים אבל הוא הגיע עם תוכנה שמאפשרת להגדיר את המחשב כראוטר וזה היה מצוין. לצערי האתר של דל לא מראה על תמיכה של הדרייברים בוינ' 8. כשניסיתי להתקין את הדרייברים של 7 הוא לא היה מוכן להתקין בטענה של בעיות תאימות. והוויפי עצמו עובד אבל ממש לא משהו (הרבה מאוד פעמים הוא לא מצליח להתחבר לרשתות תקינות וכ'ו) עכשיו אני רוצה גם שהוויפי יעבוד נורמאלי וגם את התוכנה של הTethering האם למישהו יש מושג איך אני משיג את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבד אני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! צריך עזרה. רוצה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב חדש. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי כמו גלישה פלוס משחקים (בינתיים רק PES 2013 אבל לא יודע מה ילד ירצה לשחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2013 (אולי יותר כבדים בהמשך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המאוורר התחיל לעשות רעשים כאילו הוא מסתובב מהר מידי ולסירוגין רעשים של גריסה. מכיוון שהאחריות הסתיימה פתחתי את המחשב, גיליתי צלע קירור אחת שרופה והפלסטיק שלתוכו היא נכנסת על התושבת של המאוורר מריחה בריח שרוף. על גבי הפלסטיק אין סימנים של התכה עקב חימום. המאוור עצמו סובב ידנית ומסתובב חלק. לא התגלו חלקים רופפים, שבורים, עקומים או גופים זרים. בחיפוש באיביי ואמזון גיליתי שרק המאוורר עולה סביב ה- 30$ לא כולל משלוח. גוף קירור לא הצלחתי למצוא כלל. האם אתם ממליצים בכל זאת לנסות ולתקן את המחשב או שזה לא משתלם כספית? המחשב ברשותי כבר 3 שנים וחודשיים. אם שווה כלכלית לתקנו השמח לקבל המלצה על טכנאי או מעבדה באזור ב"ש. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-