עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafmarmur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ben060,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2602220&cfm=האם המחיר הזול מטעה? איך האיכות בנייה של המחשב? ושאלה נוספת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL יש האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הדגם 3217U לבין ה 2370 במעבדים?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  3. Started by Amossi,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש את התמורה הטובה ביותר למחשב שהוא בעיקר לעריכה , מולטימדיה , קצת משחקים (לא גיימר כבד אבל רצוי שתהיה את האופציה ) , גלישה וסרטים. חובה i7 , 8gb זכרון עם אופציה ל-16 בעתיד. * גודל המסך? 15.6 (רצוי fhd אבל יכול להתפשר) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (hdmi * בלוטות? אם יש אז לא מתנגד. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD - מעדיף ssd + hdd 7200 אבל חובה …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Moty_p,

אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי או לפחות חלקים ממנו כי קניתי מחשב חדש זה המפרט הישן: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, אתם יכולים לראות שהוא עבד שדרוגים עם הזמן כמה לדעתכם הוא שווה? וכמה שווה למכור את הכרטיס המסך …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pninitt,

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ozbar1,

היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא התקציב שלי עד 2500 והמחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי תודה מעבד אינטל‏Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ [/r] מאוורר למעבד‏Zalman CNPS7X LED ‎ [/r] לוחות אם למעבדי אינטל‏Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI‎ [/r] זכרונות‏Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage)‎ [/r] דיסקים קשיחים‏Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX‎ [/r] צורבי DVD‏LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM‎ [/r] ספקי כוח‏Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail) ‎ [/r] מארזים‏Corsair Carbide 200R Black Compact Case‎ [/r] מחיר 2495

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים: 1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים. 2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת חשמל, ומחפש מחשב לתקופת הלימודים. המחשב אמור להחזיק לכמה שנים, כשחשוב שתהיה אחריות בארץ (אין בעיה להזמין מחול אם האחריות בינלאומית), ומומלץ מאוד שהאחריות היא בבית הלקוח (בלי צורך לשלוח למעבדה ו"לבזבז" זמן). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים (גם בחיבור לטלוויזיה, תכנות בשביל התואר) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו. עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיוכל להחזיק כמה שעות טובות (קשה לי להגדיר כמה בדיוק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אפשרי, לא חושב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. מומלץ כונן של…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. הי, אני מחפש דגם של lenovo שיוכל למצות טוב את יכולות המגע של WIN8 למטרות עבודה (מחיר לא השאלה כרגע). בחיפושים אינסופיים במדורי סקירה הבנתי שלא בטוח שאני מצליח למצוא מחשב אחד שעונה על הדרישות. אשמח לקבל עצה ממישהו שמכיר טוב את הכלים הללו כדי לקבל החלטה הטובה ביותר במצב הנתון: 1. Lenovo X1 Carbon Touch - החיה הרעה של המחשבים הנישאים. מחשב אולטרה לייט עם תג מחיר מטורף אך עם יכולות שמצדיקות את זה. הבעיה שלו שהמסך לא מסתובב והופך לטאבלט. תקנו אם אני טועה אבל לא נראה לי הגיוני לעבוד עם מסך מגע שנמצא מאחורי מקלדת. 2. X230 Tablet - מכשיר שבכל מובן אחר עונה לדרישה - הופך לטאבלט, בטריה מעולה, תחנת עגינה ועוד. הבעיה - דגם ישן. מגיע עם Win7 (מה הטעם במסך מגע בכלל) USB2 ועוד כל מיני נ…

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כרגע מעבד i7 3770k ו דיסק קשיח intel 520 240GB. אני כנראה אקנה דרך המבצע של הפורום את ה gtx670 . חשיבות השקט של המארז חשובה במידה דיי גבוהה. 8 בין 1ל10. אני לא בטוח לגביי הספק כח, אם הוא מספיק אמין לסחוב את המערכת. שוקל אופציה בעתיד לעשות OC לכן לקחתי לוח אם Z77. המחשב מיועד לגיימינג,תכנות והרצות תוכנות גרפיקה למינהן ובעיקר מולטיטסקינג כבד. חשבתי על המערכת הבאה : [table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪625[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, את המפרט הנ"ל הרכבתי בעצמי ואבקש את חוות דעתכם עליו ואשמח אם תוכלו לתקן אותי במידה וצריך. הסכום אינו משנה, כל רצוני לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לצרכי או לא. תודה מראש לכל העוזרים. זה המפרט: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בין היתר למשחקים, כרגע אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה עם שדרוג ל8GB RAM: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17707 המעבד נראה טוב ורזולוציית המסך נראה לי מספיקה, וכפי שציינתי אני גם ירכוש אותו עם 8GB RAM. השאלה שלי היא האם כרטיס המסך הזה (635M) יספיק להרצת המשחקים החדישים על רמה גבוהה, והאם הדיסק הקשיח, שמהירותו 5400 בלבד ולא 7200, יקשה עליי משמעותית בעבודה שוטפת עם המחשב ועם משחקים חזקים, או שזה לא משמעותי כל כך, בנוסף - עד כמה מרגישים בהבדל בין מסך 1080 למסך הזה? אני לא יודע אם באמת שווה לי להוציא עוד 2000 שקל למשל על מחשב כזה : http://ksp.co.il/?store=karmiel&uin=17520 האם ההבדל בביצועים ובמחשקים באמת יהיה משמעותי? או שהמחיר בין הי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  20. Started by eranw,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1466 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪44 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪353 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 מחיר: ₪226 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪525 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  23. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 2000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 רגיל * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקצ…

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים