ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. להלן מחשב הקיים ברשותי מזה שנתיים: Microsoft Windows XP Home Edition AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Gigabyte nVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 זיכרון יש לי ש GeiL Dual Channel 1024 (512x2) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (128 MB) Raidmax Scorpio 868 (או שיש מצב שזה 668?) זה בערך מה שיש לי.. עכשיו, אני רוצה להיכנס למשחקים חדישים כגון supreme commaner והם עולים באיטיות.. או בקושי עולים כלל וכלל. בשל בעיה כלכלית (אני גיימר בן 15) אני מעוניין לשפץ את המחשב אט-אט במקום לקנות מחשב חדש בבת אחת כי את זה אין לי (את הכסף). אני מניח שהבעיה הרצינית נמצאת במעבד ובכרטיס מסך. יש לי אפילו 2000 שקל אם אני רוצה לכרטיס מסך.. השאלה היא איפוא, האם עדיף לשלם את ה2000 שקל על הכרטיס מס…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי מדור לניידים אז פונה מכאן. מתכנן לקנות לפטופ הכי בסיסי והכי זול שאמור לשמש אותי בעיקר לגלישה בחול ואולי עוד מספר פעולות בסיסיות. מסיבות מסוימות החלטתי ללכת על לפטופ ולא טאבלט. מדבר על 11.6 אינץ' ,ככל הנראה מעבד אטום, שממה שהבנתי מגיע ללא מאוורר ,כך שחשוב לי גם שיהיה שקט ואני לא צריך כוח לפעולות הבסיסיות שלי. באחת החנויות מישהו קרא לדגמים האלו נוטבוק . כ"כ שיהיה קל במשקל. ככל הנראה הולך על וינדוס. בין היתר כי רגיל לעבוד אתו וגם כי מתכנן לעבוד עם ווטסאפ ווב, דרך הוינדוס. מספר שאלות: יש לפטופ שיש עליו ביקורות טובות. אין לי מושג מה זו מע' ההפעלה הזו כרום בוק. מה דעתכם? Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV ׳ž׳—׳©׳‘ ׳׳™׳™׳“ Lenovo Ch…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את ה Q6600 במחשב חדש, השאלה אם בכלל כדאי לחכות ל HASWELL ואם בכלל המחירים שלהם יהיו ראלים, נמאס לי להוציא כסף על מעבד ולוח אם כל שנה עם אינטל, הם דפוקים בראש, מחליפים SOCKETS כמו שמחליפים SOCKS (גרביים). אז בעיקרון מה שאני צריך זה רק כמה דברים, ולשיפור הביצועים אולי אולי אני אקנה 7970 נוסף, יש כבר אחד מהמכירה קבוצתית, אני אולי אקנה את של GIGABYTE. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9489 או ב KSP בתקווה שיהיה במלאי AMD FX Eight-Core FX-8350 Socket AM3+ 4.0GHz קירור אני רוצה משהו איכותי שאני יוכל לעשות אוורקלוק טוב ושקט אלא אם יש משהו יותר טוב. http://ksp.co.il/?uin=17974 לא מצאתי ממש את ההבדלים בין Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3, 990FX, DDR3 1866…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בחודש הקרוב, ולא בטוח מה האופציות. אז הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (ז"א, גג 3000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי. צפייה בסרטים, סרטוני רשת וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שתהיה מערכת הפעלה מותקנת 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/BUG. פתוח להצעות לחנויות ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי עוד אשכול כי על הקודם לא הגיבו והוא ירד איזה 6 עמודים. אז מה יותר עדיף המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/110/ או זה: 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC 1x הרכבת מחשב במעבדה סך הכל: 5,624 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: Intel Core Duo T9600 2.80/6M /1066 כרטיס מסך לא מובנה: NVIDIA Quadro FX 2700M 512 MB זיכרון:2GB דיסק קשיח: 1000GB/1TB Display: 17", IPS wide-aspect screen with 1920x1200 resolution led hp dreamcolor Battery New In working condition. Hold a charge. Get about 90-120 minutes of web browsing. Bluetooth:yes. HDMI: Yes. Standard size connector Webcam: Yes 2.0MP Finger login Optical Drive: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Integrated (lightscribe) New HP 120watt a/c adaptor שווה לקנות ב2000 שקלים היום?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם כל החלקים מתאימים ואין שום בעיה. מארז: Thermaltake Core V71 CA-1B6-00F1WN-00 מאוורר נוסף למארז (מאוורר עליון): 20 ס"מ CoolerMaster MegaFlow 200 ספק כח: CoolerMaster Thunder 600W לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H מעבד: Intel Core i7-4790 Haswell Box מאוורר למעבד: Thermaltake NIC C5 Untouchable דיסק קשיח: Western Digital Blue WD10EZEX 1TB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16 צורב: Asus DRW-24F1ST DVDx24 OEM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 Gaming 4GB GDDR5 GV-N960G1 GAMING-4GD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני בונה לבן של חבר מפרט שמיועד למשחקים ולשימוש כללי המפרט חייב להיות מחנות אחת "כדי שיהיה למחשב אבא" (הם אינם מעוניינים לבנות מחשב,נוחות וכן הלאה) הילד בן 12 ומתחיל להתעניין במשחקים. המפרט לקוח ממבצעי ksp עם שינוי במארז ובסוג הזיכרון יש גם אפשרויות שדרוג למסך דק ולכרטיס מסך(למטה) 1.איל הלוח של abit שבמפרט? 2.האם כדאי לשדרג למסך דק שבמבצע ? 3. האם כדאי שדרוג הכרטיס מסך שבמבצע? מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (שונה מזיכרון שבמלאי) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Galaxy 6200LE Max …
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת 10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך... שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI אבל הכי חשוב: שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב! תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך ורמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב.. אבל אם אפשרי אז שיהיה קצת שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לאת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ווינדוס.. האם יש אפשרות שז…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 ש"ח. אם אפשר אני רוצה מפרט אחד שיכיל את המעבד I5 ומפרט עם מעבד ארבע ליבות של amd. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה. ותודה ראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-