ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אפשר בבקשה לקבל מכם עזרה קטנה אני אשמח, אני מחפש מחשב נייד ונפלתי בין הכיסאות מכל המבחר. חשוב לי שהנייד יהיה מחומרים איכותיים, שקט, ושלא יתחמם. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים (בסיסי), סרטי HD. גודל מסך: 15 אינצ' (סתם כבונוס אם תמצאו מחשב 13-14 אינצ' עם אותם נתונים זו גם אפשרות) זמן סוללה: 8 שעות יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA, USB3 x 2, USB2 x 2, קורא כרטיסים, אוזניות גודל: 1TB 7200RPM - HDD צורב: CD/DVD אחריות: שתהיה אחריות טובה ואמינה לתקופה גבוהה כולל מערכת הפעלה: כן העדפת חנויות: איזור אשקלון (אייבורי - מומלץ!, KSP, באג) תודה רבה לכם! יש לציין שזה הפוסט השני שלי. כבר בבחירת מחשב נייח עזרתם לי וקניתי בדיוק מה שאמרתם ועד עכשיו אני מרוצה...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא לשימוש רב תכליתי (משחקים - אינט' - סרטוני יוטיוב - MP3- OFFICE). אספתי וליקטתי המלצות מכל סוגי הפורומים שכאן והזמנתי את המע' הבאה שבתקווה תחזיק לי לדי זמן. השדרוג היחיד שאני כרגע חושב עליו הוא כונן SSD - אך רק שיהיה במחירים שפויים.. אני מקווה שהכרטיס מסך יספק את הסחורה מבחינת משחקי המחשב (אני לא חסיד של רזולוציות גבוהות...), והמעבד והזכרונות שיספקו את הסחורה לשימושים הנל (אני לא עושה OC): מסך: [..] ASUS LCD LED 21.5" VS229N IPS PANEL FHD WIDE ₪782 מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-DS3H ₪483 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191 כרטיס מסך: [.…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס שנקנה מחו"ל דרך אמאזון, כרטיס 6950 של HIS עם קירור סטוק. (מהסוג שמוציא חום מחוץ למארז) הכרטיס נפתח ל-6970 (וכולל DUAL BIOS המאפשר מעבר בין המצבים) וכולל 2GB של זכרון. כמה לדעתכם שווה הכרטיס ביד שנייה? (מצבו מצויין... כחדש, ללא שריטה ולא עבר OC מעבר לפתיחה ל-6970) תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב בכותרת שימושי המחשב: אנטרנט בעיקר. אני לא גיימר אבל מעוניין בהרצה סבירה של משחקים לא רצחניים (GTA) יש לי תקציב יפה כי אני רוצה מחשב טוב ובעיקר אמין, וגם שישאר כזה 5 שנים קדימה מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1040 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מחיר: ₪434 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black כמות: 1 - מחיר: ₪284 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extre…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה במציאת מחשב נייד. שאלתי פה בעבר אך לא התאפשר לי לקנות את המחשב וחשבתי שאולי השתנה השוק או משהו כזה ויש מחשבים חדשים שווה לשקול הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. גודל המסך - לא קריטי , חשבתי על 15. משקל רצוי - לא משנה , כמובן שעדיף שיהיה קל אבל זה לא מחייב. האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, מחפש מחשב, בתקציב של עד כ-2500 ש"ח. יש אפשרות לחרוג קצת למעלה, אבל ממש עדיף כמה שיותר זול.. מה שחשוב לי - מסך 15.6, ושיהיה מט, ואם אפשר - סוללה חזקה.. בנוסף, עניתי על השאלון הרגיל: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 15.6, אבל שיהיה מט! * משקל רצוי? לא יותר מ2.5 ק"ג, עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שעות - שאוכל לקחת ללימודים בלי לטעון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך. * כונן Bluray? לא צריך. * האם…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-6,500 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה. המחשב ישמש למשחקים עתירי גרפיקה ברובם. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט באופן סביר, בלי לפגוע בביצועים אם ניתן. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. (מחשב המשחקים הנוכחי שלי נקנה ע"י מפרט שהוכן בפורום הזה, ומחזיק בכבוד כבר יותר מחמש שנים) שאלות: - האם ישנה טכנולוגיה חדשה שעומדת לצאת וכדאי לחכות לה? - האם כדאי להשקיע ב-SSD בנוסף ל-HDD, או במקומו? - באיזו חנות כדאי לקנות? אין עוד אף ח…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הקומבינציה הזו - בהקשר של מחשב שישמש גם לפוטושופ אופיס אינטרנט והרבה מאוד שעות HD בחיבור לטלויזיה האם מספיק ספק 300W ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8336 או שזה מעט מידי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייח חזק לגיימינג עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים ואני מחפש המלצות למפרטים חזקים. תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן חברים ! המפרט שיש לי כרגע : DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) MSI P45 Neo (MS-7519) 4x 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ST3750330AS ATA Device (750 GB, 7200 RPM, SATA-II) SAPPHIRE HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5 Antec Sonata Proto אני מתחיל לעסוק במוזיקה ברצינות וחייב מחשב שיתאים לי לעבודה כבדה עם Cubase וAbleton , והמחשב ישמש גם לצפייה בסרטים , אולי קצת אבל ממש קצת במשחקים . מה לשדרג איך לשדרג למה לשדרג וכמה זה יעלה לי ? נראה לי שאני לא אצטרך להחליף מארז , דיסק קשיח ואת הכרטיס מסך ! אלא אם כן משהו פה לא יהיה תואם . וחשוב שתהיה לי יציאה של USB 3 לחיבור כונן קשיח חיצוני ! תודה רבה חברים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 . 2. מה שימושי המ…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, מפאת חוסר מקום אני מעוניין במחשב "טוב" עם מארז HTPC לצרכים משרדיים, לפי השאלון הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, ניגון תכני FHD, גלישה וכן הצגה על שני מסכים (אחד מחשב DVI והשני מסך טלוויזיה HDMI). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , גם לא מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 ומעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות ראשל"צ, אבל אפשר תל-אביב . 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 , מעבד i5 עליו כרטיס גרפי אנטגרלי INTEL HD4000, צורב DVD, זכרון 8GB מהיר (1600), דיסק 1 טרה (עדיפות ל 2.5…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ושרת הורדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FHD מסך LED 60 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - בעיקר photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 , להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ירי : COD , BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא כולל מסך, מסך כבר יש!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשרי לרדת ל2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך ניתן, ב100-200 שקל וכמו שכתבתי עם העדפה דווקא לחסוך, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ולעיתים רחוקות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS\ כבד Lightroom\ תדיר Premiere\ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
דרושה המלצתכם בנוגע למחשב חדש שאנו רוצים לרכוש המחשב מיועד עבור : >מחשב ביתי לשימושי אופיס (קצת) >הרבה שימוש בשיפור תמונות בתוכנת לייטרום (המון) > והרבה HTPC (חיבור כונן חיצוני עם כל הסרטים) המחשב אמור להספיק ל5 שנים ( כמו הנוכחי שלנו P4 שעובד מטוס על לייטרום אימייל ואינטרנט ומערכת הפעלהXP) זו הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לעולם הHDMI - וכל הסרטים כאמור ירוכזו בכונן חיצוני שאמור להתחבר/להתנתק מהמחשב הרכבתי כאן שני מפרטים = רוצה ליבחור ביניהם....האם הזול ביותר מספיק? כמובן פתוח לכל רעיון או עיצה חלופית תודה מראש לכל העוזרים!!! מפרט 1 : הזול ב 1862 ש"ח מעבד: [..] AMD FM1 A4-3400 (HD6140D) 2.7GHz - BOX ₪298 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GM-D2H ₪302 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב PC שישמש לאינטרנט וסרטים בלבד, איני צריך מסך אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה (26 אינצ'), יש לטלויזיה חיבור HDMI,VGA. אשמח להמלצות על מחשב בתקציב שלא יחרוג מ1500 ש"ח. חשוב לי מאוד שהוא יצליח להקרין סרטים על הטלויזיה ללא בעיות. מצאתי מחשב שאולי עונה על הדרישות שלי אבל אני לא בטוח שאני מבין מסיק אשמח לחוות דעת: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=core-i3-2100-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח, ניתן לחרוג רק אם החריגה מועטה ביחס לתמורה. למחשב יחובר מסך T220 של סמסונג איני יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו. אין צורך בציוד היקפי. השקט גם כן אינו חשוב במקרה הזה. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב. אין חנות ספציפית אבל אני גר באיזור נהריה לכן עדיף חנות באזור עם משלוח, שירות תיקונים. לגבי שדרוג, אם אופציית השדרוג תפגע ברכיבים שאני אוכל לקנות עם התקציב הזה, אני לא רוצה אפשרות לשדרג בעתיד. נתתי את כל הפרטים לפי הנעוץ אני מקווה שזה מספיק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש בעיקר למדיה סנטר ושימוש כללי. אין צורך בדיסק קשיח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחזיק כבר למעלה מ4-5 שנים מחשב שנראה שדיי עשה כבר את שלו היום, ולא ניתן לשדרג אותו. לכן הגעתי להחלטה דיי מהירה(אבל לא פזיזה) להתחדש במחשב עד סכום של 6K ללא מסך עבור משחקים. השאלה האם יש טכנולוגיות עיבוד וגרפיקה חדשות באופק של הזמן הקרוב ועדיף לחכות...אני מבין שדור הקונסולות החדש לא רחוק כל כך.. וכשזה ייקרה יצרניות החומרה ימהרו להתעלות על הטכנולוגיה הנוכחית. הייתי גם שמח אם מישהו מבין עד כמה כדאי או שווה ה680GTX בלי קשר לשאלה הקודמת. תודה רבה לכל לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
Mobo : Gigabyte GA-Z77-HD3 - 595 ש"ח CPU : Intel Core i5 3570K - 1140 ש"ח CPU Cooler : Scythe Mugen 3 Rev. B - 200 ש"ח RAM : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 - 470 ש"ח GPU : Sapphire HD7970 Dual-X (נקנה בקניה קבוצתית) PSU : Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail - 610 ש"ח Case : Antec Eleven hundered - 580 ש"ח Extra Case fans : 2 x Antec TriCool 120mm Blue LED - 100 ש"ח Monitor : Dell U2412M 24" FHD LED - 1350 ש"ח DVDRW : LG x24 - 115 ש"ח Total - 5111 ש"ח למפרט הזה יתווספו כונן SSD של אינטל (גם מקניה קבוצתית) ושלושה הארד דיסקים 1TB 1TB ו 2TB. בעינייני לוחות אם אני לא ממש מעודכן, סתם לקחתי דגם שנראה שיש בו …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-