עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם חריגה קטנה עד 4000 במידה וההבדלים מצדיקים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חיבור לטלוויזיה ותכני HD ו 4k, עבודה משרדית קבצי אקסל כבדים, גיימינג קל בלבד אם בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Divo31,

שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by cry4far,

שלום אחרי הרבה הרבה שנים עם אותו מחשב חצי מת סוף קוף קונה אחד חדש וצריך את עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מכוון לאיזור ה4000 ואפשר לחרוג במאות בודדים אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חלק גדול מהשימוש זה משחקים ואני מניח שמחשב טוב ב4 אלף יספיק לי לשאר הדברים חוץ ממשחקים אבל בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף ביצועים על שקט כנל…

4. אורח ג.
    Started by אורח ג.,

שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

5. Started by hosham,

שלום מעוניין במפרט למשחקים וכו' מתוכנן OC-לא מטורף. דרישות : 2 ג'יגה 800 MHZ 6420/6600 לוח של GIGA או ASUS.-(אולי צ'יפ P35 -אם הוא שווה את זה) 250G HD 16M מארז אלגנטי ולא מצועצע עם כפתורי כיבוי וריסט וכניסות USB ואוזניות שימצאו בחלקו העליון. כרטיס מסך-חשבתי על 8800GTS 320MB וספק שיחזיק את כל המערכת. כנראה יצוות למערכת מסך של DELL 2007WFP תודה רבה מראש,אהוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי , אני עומד לשדרג את המחשב שלי. אני לא מתכונן לשדרג את הכל - יש לי הרדדיסק של Samsung - 250GB SATA2 שקניתי לא מזמן , ויש לי 2 סטיקים של 512 (400 Mhz). אני עומד לשדרג את המעבד , לוח אם וכרטיס המסך. הבעייה היא שמי שמספק לי את המחשב עובד רק עם ASUS (ולא , אני לא יכול לקנות ממישהו אחר... :\ ). אז חשבתי ללכת על AMD לשם שינוי (הייתי עם אינטל עד היום) למעבד חשבתי על ה Venice 3200/3000 - אבל רציתי לדעת אם ההבדל ביצועים בין השתיים האלה ל 3500 משמעותי ? מה בעצם הכי עדיף לי לקחת מהשלושה ? (ההבדל מחירים בין ה 3000 ל 3200 לא משמעותי בכלל אז חשבתי ללכת על ה 3200..) ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dorigil,

את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by reivel,

היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomerdol,

שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח אמין שישמש אותי לעריכת תמונות סטילס בלייט רום ובפוטושופ, ולעריכת וידאו 4K בפרימייר. התקציב שלי הוא עד 6000 ש״ח כולל מסך, עכבר ומקלדת. כרגע אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב, לכן אני רוצה להשאיר את האופק פתוח לשידרוג המחשב כאשר יתאפשר לי. מעבר לכך שאני זקוקה למחשב שיריץ את תוכנות אדובי במהירות ובאמינות, אני גם רוצה שהוא ישמש אותי לשימוש יומיומי של מוזיקה, סרטים, אינטרנט ומשחקים. אשמח לקבל המלצות למפרטים ותוך כך גם להעשיר את הידע שלי בנוגע למחשבים ולאילו פריטים אני זקוקה למען צרכי העבודה שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dog,

לצערי לא מצאתי מדור לניידים אז פונה מכאן. מתכנן לקנות לפטופ הכי בסיסי והכי זול שאמור לשמש אותי בעיקר לגלישה בחול ואולי עוד מספר פעולות בסיסיות. מסיבות מסוימות החלטתי ללכת על לפטופ ולא טאבלט. מדבר על 11.6 אינץ' ,ככל הנראה מעבד אטום, שממה שהבנתי מגיע ללא מאוורר ,כך שחשוב לי גם שיהיה שקט ואני לא צריך כוח לפעולות הבסיסיות שלי. באחת החנויות מישהו קרא לדגמים האלו נוטבוק . כ"כ שיהיה קל במשקל. ככל הנראה הולך על וינדוס. בין היתר כי רגיל לעבוד אתו וגם כי מתכנן לעבוד עם ווטסאפ ווב, דרך הוינדוס. מספר שאלות: יש לפטופ שיש עליו ביקורות טובות. אין לי מושג מה זו מע' ההפעלה הזו כרום בוק. מה דעתכם? Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV ׳ž׳—׳©׳‘ ׳׳™׳™׳“ Lenovo Ch…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nirmiranda,

שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...

17. יש לי בעיה. אני ישנה עם המחשב בחדר אחד ( זרקתי את החבר ..:-) ואני רגישה מאד לרעש המאווררים של המחשב בלילה. האם בכלל ניתן להרכיב מחשב טוב למשחקים (DX10) ולסרטים -כל זאת ללא מאוורר . גם לא למעבד .. אני מניחה שצריך מעבד שצורך מעט אנרגיה.. בעל מאפייני חסכון מובנים -שלא יתחמם מדיי . במקום איוורור למעבד צריך משהו כמו SONIC TOWER של THERMALTAKE ( גגלו אם אתם לא מבינים מה זה ) כרטיס גרפי באיוורור פאסיבי .. וספק כוח באיוורור פאסיבי .. כשחיפשתי מצאתי אחד ב 1000 ש"ח !!!! זה הרבה מדיי .. התקציב - כ 3K ..אבל אפשר יותר. עד 5K אם המפרט מצדיק זאת והמערכת אמינה ושקטההההההה אז אולי תעזרו לי ? תודה מראש דנה ק

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by geraman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500, יכול לחרוג ב200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי מחשב (FIFA 20), אילוסטרטור וadobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט (המחשב יהיה בחדר שינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות …

20. כמו שאתם יודעים TMS וFOX התאחדו הבעיה היא שהרבה דברים שהיו בTMS חסרים (נכון לעכשיו) באתר החדש לTMS היתה מערכת מחשב פצצתית בפחות מ4000 (3750 ליתר דיוק) אבל באתר החדש היא לא נמצאת אז עכשיו צריך לבחור משהו חדש שמתי עין על המפרט הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1748 שנראה לי די טוב חוץ מהכרטיס מסך שאני לא ממש מכיר אותו אבל מצד שני יש להם עוד הרבה הצעות למפרטים בסכומים האלה (בסביבות ה4K) ואני לא מומחה כזה גדול וקשה לי לקבוע מה הכי כדאי למטרות שלי כמו שאתם יכולים לראות יש להם מבחר די גדול. לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המפרטים אבל בכל זאת..: http://www.tmsfox.co.il/Gamers.aspx http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=208&ParentID=1 המחשב הוא בש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב בסביבות ה 8000 ש"ח שיכללו מסך מקלדת ועכבר. המחשב מיועד למשחקים ומתוכנן OC. התוכנית היא לקנות חלקים ולהרכיב לבד. אני מרכיב את המחשב למישהו שלא עומד להשקיע בעתיד בשדרוגים אז צריך לקחת בחשבון שהכ. מסך צריך להיות חזק. כמה דגשים: אם אפשר להכניס מערכת I7 אז כן אבל לא בלחץ כי אני מעדיף להשקיע בכ. מסך יותר חזק. מעוניין במערך raid 5 של 3 HDD של 500GB. מקלדת ועכבר אלחוטיים ואיכותיים. מסך לפחות 22' אם אפשר אז 24'. מקווה שזה מספיק כסף לכל הבקשות ;D תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Sere,

נראה שהשארתי את המחשב בסטנדביי עד לפריקה מלאה וכיבוי פעם אחת יותר מדי (אחרת אין לי הסבר לזה, אמנם הסוללה בת כמה שנים אבל עד לפני שבוע היתה נותנת כמה שעות עבודה). כעת: המחשב אינו נדלק כשהוא על סוללה בלבד. כאשר המחשב כבוי ומחובר למטען נורת הטעינה דולקת. מערכת ההפעלה מדווחת שהסוללה נטענת כביכול אך אחוזי הטעינה נשארים קבוע על 14%. כאשר אני מנתק את המחשב מהמטען מתרחש כיבוי מיידי. ניסיתי לשים את הסוללה בפריזר ללילה ואז לטעון - לא עזר. יש למישהו עצות או שהגיע הזמן לאיביי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itaysk,

1. HP Pavilion ze4900 15" 763MB RAM 1.5GHZ Centrino 2. DELL D600 Latitude 14" 512MB 1.6MHZ Centrino מחשב עם מדברה של PentiumM יותר ישן ממחשב עם מדברה של Centrino בהכרח נכון?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by llnakash,

שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.