ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קיבלתי פה את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/sy18ndfu (תודה לכל העוזרים). בעוד כמה ימים אני מתכווון להזמין אותו וראיתי כי הלוח אם כבר לא זמין בחנות, רציתי לבקש אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני עובד המון עם פוטושופ ומעוניין לקנות מחשב נייח שיעבוד טוב עם הדרישות של התוכנה התקציב שלי הוא בין 3000-4500 ש"ח רק למארז ואני מעוניין להשיג את הטוב ביותר במחירים האלו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה. ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס. * גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה. * אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול * זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8 * HDMI חובה * גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב) * התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8. * אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שבועות שאני מחפש ללא הצלחה מחשב נייד לפי מפרט ספציפי, ליתר דיוק- מאפיינים רבים ספציפיים. הדרישות הן כאלו: גודל- 13.3-14", בהעדפה למחשב קטן ביחס למסך (הכוונה לדגמים שבהם המסך תופס כמעט את כל השטח, ללא מסגרת מיותרת) מעבד- Core i5 דור רביעי, רצוי במהירות שעון גבוהה יחסית כרטיס גרפי חיצוני- לא ה-Intel HD בלה בלה בלה HDD- SSD, 256GB ומעלה זיכרון- לפחות 4GB DDR3 יציאות- USB3*2, HDMI קורא טביעות אצבע אחריות ליותר מ3 שנים (בDELL הנוכחי שלי קיבלתי 5 שנים) אשמח להמלצות... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש בגלל ששלי נדפק, לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המושלם בשבילי בשביל משחקים כבדים בתקציב של 4000 שח. ברשותי מסך 24 אינץ'. אני רוצה מחשב שישרת אותי כמה שנים ושכל המשחקים הכבדנם ביותר יעבדו על המקסימום בטווח של לפחות שנתיים. יש לי שאלה לגבי המעבדים, המעבד החדש של AMD phenom II 920 הוא טוב? למה הרבה מציעים אותו. תודה. אגב אני לא צריך CD-ROM.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב : intel pIII 450 64 mb וכרטיס מסך ישן של 3DFX רציתי לדעת אם שווה לשדרג אותו או שכבר כדאי לקנות חדש מה המחירים של שדרוג ושל קניה בהנחה שאני רוצה מחשב ממוצע שעובד טוב היום....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1330 Athlon 64 3400+ (S-754) 770 K8N Neo Platinum (s754 ) 1040 512MB Kingston CL3 * 2 660 GF FX5700LE 128MB AGPx8,DVI 320 CREATIVE 5.1 Audigy + firewire 550 maxtor 160GB (8MB) SATA Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft 520 5190 מה חושבים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג מחשב לאחותי... לשדרג רק את הCDROM וה כונן הקטן אני הולך להשיאר. אני לא צריך משהו ל משחקים כבדים או ל O.C, בעיקר אינטרנט סרטים וזהו. מה שאני חושב שעדיף AMD הם יותר זולים והביצועים בסביבת המחירים לעומת PENTIUM יותר טובים. אני לא מעודכן כולכך במה שקורה בשוק המעבדים והלוחות מה כדאי מתי תהייה נפילת המחרים הבאה, כל זה אני סומך אליכם שתתנו לי את המפרט הכי טוב. נ.ב אני מרכיב את המחשב כך שחסכתי עוד 200 ש"ח. זה החלקים שאני צריך: מעבד- AMD או PENTIUM לוח אם בהתאם למעבד - חובה שיהיי אליו כ.קול ו כ.רשת, בשום פנים ואופן שלא יהייה אליו כ.מסך. כ.מסך - לא משהו, כולה ל סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד. דיסק קשיח. מארז - לא איכפת לי יפה לא יפה אם תאורה בלי שיהייה זול אבל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עצתכם. מפרט למחשב קולנוע ביתי שישב בסלון, מחובר לרסיבר בכבל אופטי ולמסך LCD 42" Full HD. על המחשב יאוחסנו כל הסרטים, מוזיקה ותמונות וכו'. בעתיד אתקין עליו גם כונן Bluray. כך שעל המעבד להיות חזק מספיק להרצת כל סרטי ה-HD באופן חלק. השאלה שלי היא האם זה אפשרי במסגרת התקציב או לא? במידה ולא, הציעו תקציב אחר. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס טלויזיה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הבא אני עתיד להשתחרר מצה"ל וחשבתי שזה זמן מצויין לקנות מחשב חדש אחרי 4 שנים זקוק רק למחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים נלווים. בכל מקרה שימושי העיקריים במחשב הינם סרטים וסדרות, מוסיקה, פוטושופ אינטרנט והרבה ממנו מבחינת המשחקים אני לא יודע, כי כרגע אני לא משחק ולא חושב על לשחק אבל מצד שני, במידת הצורך אם אני ארצה לשים איזה משחק או משהו בשנה הקרובה שלא תיהיה לי פתאום בעייה של תאימות התקציב הוא 2500 ש"ח ואני מעדיף מחשב מבוסס AMD בעל מארז איכותי ושקט (אני לא נוהג לכבות את המחשב אף פעם) אני רוצה לשרג גם לווינדוס 7 ב"ה אז שיריץ אותו ומהר שיהיה מחנות אמינה במרכז. (פעם קודמת קניתי בKSP ולא היו לי יותר מידי בעיות אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב באיזור ת"א/פ"ת וכדו.. אז…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בונה HTPC להורים שלי, המחשב יהיה רק לסרטים. 80% MKV שקיימים היום ברשת באיכות 720P וה20% יהיה על MKV 1080P מה דעתכם יעבוד טוב? ואיזה מהכרטיסים עדיף? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית למשך 3-4 שנים לפחות בתקציב של 2000ש"ח ,לא מחשב בומבסטי אבל משהו שיספיק לתקופה הזאת להריץ משחקים ברמה בסיסית. 1.אופן תשלום : התשלום הוא באשראי (ניתנת חריגה של 100 -200 ש"ח). 2.מטרות המחשב : משחקים() הורדות וצפייה בסרטים. 3.ציוד היקפי : ללא ציוד היקפי ומסך. 4.דברים לא נחוצים במחשב : הכרטיס קול לא משנה שיהיה מובנה מצידי. 5.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? : הקירור והעיצוב לא כל כך משנים לי ,אבל שהמחשב יראה אסתטי. 7.מערכת הפעלה ותוכנות : שהמחשב יגיע ריק ממערכת הפעלה ותוכנות. 8.צרכים מיוחדים : חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב שיספיק לשנתיים -שלוש להריץ משחקים על רמה בינונית ,המעבד שיהיה ברמה סבירה וכנ"ל הזיכרון ,ונפח הדיסק קשיח עדיף שיהיה 500g אם בתוספת כסף…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו באופן אינטנסיבי ושימוש בתוכנות - AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, SAMPLITUDE, FINAL CUT וייתכן שבהמשך גם לתוכנות אנימציה! המחשב חייב להיות חזק! כרגע אני לא מבין גדול בOC אבל אני מתכנן לעשות באופן בינוני. אני צריך חיבור FIREWIRE, USB 3. גלשתי קצת באתר וביררתי לגבי רכיבים שמתאימים לי והרכבתי מפרט שנראה לי יותר מדי טוב, זה המפרט: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב לחברה, עורכת וידאו שעורכת גם על AVID וגם על AfterEffects, הסכום הכולל שהיא בקשה ממני להגיע אליו הוא לא יותר מ7500 ש"ח, קצת חרגתי מזה . רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר להחליף כדי לעמוד בתקציב והאם המחשב בכלל עונה על הדרישות שלה? תודה מראש, תמיר. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI זכרונות: Kingston Hyper X Blu 12GB Kit (4GBx3) DDR3 1600Mhz הארדיסק 1: SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm הארדיסק 2: OCZ SSD Agility 4 120GB 420/300 IOPS 72000 כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660 …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג ומנסה לחסוך כמה שקלים אז שקלתי ללכת על אופציית יד 2. רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכול לבצע לפני שאני רוכש מחשב משומש? האם אפשר להריץ עליו בדיקות ולדעת שהרכיבים אכן תקינים? המפרט שנתקלתי בו הוא: מעבד - AMD® RYZEN™ 5 2600X Processor Up to 4.20GHz תומך OC, עם 12 ליבות (6 פיזיות ו6 לוגיות). קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - GIGABYTE™ B450M-GAMING Series AM4 עם 6 יציאות USB 3.1 Gen 1 Type-A, DVI, HDMI, תושבת M.2 SSD 2280 NVMe. צ'יפסט B450 תומך GPU Armor Slot, OC, XMP, Ultra-Fast NVMe PCIe G…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-