עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Wile E Coyote,

הייתי בכמה חנויות לטובת התעניינות ברכישת נייד, וכל המוכרים טוענים, שאין אפשרות למחוק את מחיצת ה-Recovery שמגיעה עם הדיסק הקשיח באף מחשב. האם זה נכון? עד כמה חיונית המחיצה הזו, אם יש לי דיסק התקנה של Windows משלי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BarK1996,

מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מישהו,

אוקי... המפרט הוא לעיצוב בפלאש וזהו... כל השאר סתם עבודה משרדית מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB V-Data דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Philips 16x 50x Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W מסכים None אני חושב ש500W זה קצת מוגזם, אבל מצד שני אני לא מבין בזה כלום אז נשאיר את זה לשיקול דעתכם... אני יכול לשנות הכל חוץ …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה שיהיה במפרט: מעבד של AMD זיכרון 512 לוח אם של EPOX שיהיה משו טוב מארז עם ספק כוח אם חסר משו תוסיפו אותו גם... כרטיס מסך עד השקעה של 1000 שקל בערך פלוס מינוס אני צריך להגיע לסכום של 3500-4000 אלף שקל בערך...מקסימום..! מיועד לקרוע אותו במשחקים אינטרנט מוסיקה סרטים לעשות TVRIPS לקודד סרטים לעבוד קצת בפוטו שופ..~! המחשב שלי הנוכחי דולק 80 שעות רצף בערך ואני עושה לו הפסקה של כמה שעות כל פעם.. אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמו זה אבל יותר חזק ולא יהיה קומבינה לי יש בבית (סי די רום \צורב\ מסך\ רמקולים \מקלדת \עכבר\ כרטיס טלוזיה)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Roei Gorano,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000, בלי חריגה מעל 4000 אפשר 100 שקל... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות... והרבה.. הרצה של תוכנות כבדות במקביל.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by t-mac,

שלום. אני צריך לקנות כמה חלקים : הארד דיסק, מעבד לוח אם כרטיס מסך. התקציב שלי הוא בערך עד 3500 שקל.ת שאר החלקים כמו כוננים רמקולים מקלדת וכ"ו יש לי... אני בניתי משהו: מעבדי ?AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA II 7200RPM כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue מחיר 3610 ¤ האם מה שבניתי הוא טוב? תודה רבה ושבת שלום..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. יש לי זנבוק. יש לו יציאת MICRO-HDMI. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה. אני מבין שאני צריך כבל Micro-HDMI ----HDMI האם יש צורך בכבל יקר ואיכותי? או שהכבלים מסין שעולים 3 או 4 דולר יעשו את העבודה באותה דרך? בכלל, האם יש צורך להשקיע בכבלים מהסוג הזה? אני שואל לפני שאני מבצע הזמנה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב העבודה של במחשב זה גלישה באינטרנט צפייה של סדרות וסרטים בHD וקצת גיימינג קל (fifa,fm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa,fm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות mini PC אשר מטעמי מקום ישמש כמחשב שולחני עבור גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים של 1080P. התקציב למחשב הינו כ- 1000 ש"ח עבור barebone, אני כבר אדאג לו ל ssd ו ram. מאוד חשוב wifi חזק ואפילו עדיף עם אנטנה חיצונית. לא חובה אבל נחמד אם יהיה vesa mount. אם יש המלצות לרכישה מאמאזון זה גם טוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MoAv,

ניסיתי לעשות חיפש אך לא מצאתי תשובה, האם ניתן לשדרג למעבד טוב יותר מהסדרה הנ"ל ? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by averaraz,

ברצוני לדעת איך גודל המסך לטעמכם האם הוא קטן מידי גדול מידי או בדיוק בגודל הרצוי מבחינתכם? אני יודע שזה עניין סובייקטיבי וראיתי מחשב בעל מסך 13.3 אבל עדיין קשה לי להחליט הםא ללכת על ה13.3 או ה14.1 בתור מחשב סטודנט למערכות מידע. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני בקרוב אהיה בארצות הברית ואני מתכוון לקנות שם לפטופ אני מחפש מחשב נייד טוב כדי שבמידת הצורך יריץ תוכנות גרפיות (אבל לא בארטרף) יש גם חשיבות לעיצוב של המחשב התסכלתי קצת וכרגע אני מתלבט בין הHP envy 14 http://www.amazon.com/HP-14-1110nr-14-5-Inch-Relic-Laptop/dp/B00400OSP4/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1290598212&sr=1-7 לבין הAsus N53jf http://www.amazon.com/N53JF-A1-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B0044UEP6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0 אני אשמח לחוות דעת בנושא או בכלל המלצה אחרת בערך באותו תקציב (1000-1200$) התלבטתי גם מקודם על מחשב של dell אבל כמה אנשים הורידו אותי מdell כי אמרו שיש בעיית אמינות של החומרה המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אשמח להמלצות למחשב נייד שיחזיק לי מספר שנים.... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך - 14" * רזולוצייה - פחות קריטי * משקל רצוי - עד 2 ק"ג - עדיף כמה שיותר קל * סוללה לשלוש שעות פלוס * כונן קשיח בגודל 500, עדיף SSD אך בגלל מגבלות תקציב אני מבין שבעייתי?? * כונן אופטי - לא חייב * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לנובו / דלל * הערות, אני מסתובב הרבה עם המחשב כך שאני זקוק למשהו עמיד בפני זעזועים... תודה על העזרה עופר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hag911,

אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

25. Started by OR007,

יש לו מעבד (1.6A) והארד דיסק של MAXTOR 40GB 7200 RPM אז הוא צריך את כל השאר... הצעתי לו לא להחליף מעבד (אפשר לעשות לו O/C אותו בלי הרבה בעיות...), אני הצעתי לו את זה (מה אתם אומרים) Winbond ddr 512mb 3200 GA-SQ800 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400 Watt radeon 9100 128mb אז ככה, אין לו תקציב לשתי סטיקים של 256 (חוץ מזה שאחד גם עדיף ל-O/C), קירור אני כבר אדאג להשיג לו משהו הולם למעבד, ובקשר למארז...זה מה שהוא רוצה ואין לי סבלנות להתווכח איתו (למרות שהמארז די נחמד הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים