ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי עליו ג'יגה ואני מרגיש שלא מספיק לי... ווינדוס 7 ממה שהבנתי יש שם סלוט 1? ז"א שאני צריך לקנות 2 ג'יגה? איזה זיכרון לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט ב3500 ש"ח גג.. וסיפרו לי שאתם מבינים בכל זה אז תבנו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט למחשב לעריכת וידאו, תקציב עד 6000 ש"ח כולל מע"מ: פריט תאור הערות לוח אם GA 8GE 667 מעבד CPU Intel Pentium 4 - 2.53 ghz מאוורר Cooler for Pentium 4 זיכרון DDR 512 g.b m.b 333 mhz 2 יחידות של 256 m.b כונן דיסקטים 1.44 כרטיס מסך ATI radeon 9500 DDR 128 m.b + t.v דיסק קשיח 80 g.b Western Digital 7200 rpm מארז ATX P 4 USB מקלדת Keyboard PS/2 עכבר Mouse scroll quantum CD-ROM/DVD DVD X 16 (X48) ASUS כרטיס קול On board רמקולים R 180 watt מודם 56000 ess מסך Samsung 753 DFX צורב CDR-W Asus 48 x 16 x 48 מחיר 1100$ תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קראתי קצת במומלצים וחיפשתי בהודעות קודמות אבל לא מצאתי משהו שממש פוגע בול. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לאחותי, בתקציב של 3.5K (אבל אפשר למתוח ל-4 אם אין ברירה). הנה מספר פרטים חשובים: * המחשב יקנה ללא מסך ויחובר למערכת קולנוע ביתית (די.וי.די + 5.1 רמקולים + טלוויזיית LCD) שכבר קיימת בבית. * מעבד אינטל (E4400 נראה לי בסדר, אין צורך ב-E6600 נכון?) * לוח אם מתאים שיסחוב גם HDMI * מארז שקט וקירור שקט גם - המחשב יוצב בחדר השינה. * מקלדת ועכבר אלחוטיים - כדי לא למתוח חוטים. * אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אין ולא יהיה חיבור לכבלים בבית. אשמח מאד לקבל המלצותיכם והצעותיכם, תודה,
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדל שגורם למחיר להיות שונה בכ - 1000 ש"ח... http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,17458,17513
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא 3000-4000, כאשר עדיף לא להגיע ממש לקצה. שימושי המחשב - תכנות -שימוש כבד ב- VS, Eclipse, VMWare וכו', כאשר אני מתכוון להשתמש בתוכנות במקביל... (המחשב לא מיועד לגיימינג) אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. המחשב צריך לכלול SSD וHD 1 TB. אני מתלבט במעבד (I7 vs I5) ובכמות הזיכרון (8 לעומת 16). הציעו לי לקנות את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי בשביל גיימינג בסדר גודל של BF3 אבל אני לא מתכוון להריץ אותו על מקסימום אלה מספיק לי על MED עם רזולוציה 1600X900 טוב זה המפרט שלי: dual core e6600 3.07 GHZ sparkle gts 450 1gb 2GB ram FOXCONN G41MXE אני רוצה גם לדעת מהי צריכת החשמל של כל הרכיבים במחשב וגם מה כדאי להוסיף או להחליף ללא תקציב אני רק רוצה לדעת מה צריך להחליף כמו שאמרתי אני רוצה להריץ את BF3 על MED ברזולוציה 1600X900 עם 45FPS שמעתי כדי שהמשחק יעבוד טוב צריך כרטיס מסך טוב והמעבד לא כל כך עושה כאן עבודה קשה המעבד שלי בסדר לא? 2 ליבות זה אחלה והכרטיס גם אחלה לפי דעתכם אם אני אוסיף עוד 2GB ראם למחשב ויחליף ל64 ביט יהיה שיפור משמעותי במשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ש THINKPAD E580 (דור 8) זמין כבר בחו"ל - למשל https://www3.lenovo.com/sg/en/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E580/p/20KSCTO1WWENSG1/customize? (כן, ראיתי שזו הזמנה לעוד שבועיים) מישהו יכול להעריך תוך כמה זמן זה צפוי להמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא.. אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד המפרט של המחשב: מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2 כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card כונן קשיח: 250GB ספק: seasonic 430W מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר. המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הזה ממקום אחר http://www.tms.co.il/preview/spec/jftnlgke טוב? לא טוב? חבר אמר לי שאיפלו הכרטיס מסך יכביד על הספק הזה 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF GTA5 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-