עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 4K - ללא חריגות כלל!(50-80 ש"ח בסדר אבל לא יותר מזה). 1. 4K 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. א) משחקים חדשים שיוצאים כל הזמן, צפייה בהרבה סרטי/סדרות HD. ב) לשימוש ביתי בלבד, כמו שצויין בא' רק משחקים וסרטי HD(כמובן שגם גלישה אבל זה לא חשוב). ג) 1920 X 1080 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא כרגע, אבל יכול להיות שכן. ואם כן אז שתישאר אופציה לאוברקלוק קל. 8. הרכבת מחשב בלבד. 9. איזור מגורים - מרכז. אני מעדיף אישית את SKYPC בשל הניסיון איתם, אבל אין לי בעיה גם אם IQPC ושאר החנויות. 10. הכי חשוב שהבסיס יהיה חזק - מארז מאוורר, מעבד חזק ולוח אם שקט ואיכותי. בניתי…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by lukilook,

שלום לכולכםאני חדש פה.באתי לפה כי אני מעוניין לקנות מקרוב מחשב חדיש ומחודש...הייעצתי עם כמה וחברים ואמרו לי שהמקום הכי טוב ללכת אליו ולשאול הוא פה.אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט טוב תודה....אז ככה, התקציב הוא 5500 שקלים אבל כמובן שאפשר לעלות אם באמת יהיה צריך.המחשב הוא בעיקר בשביל להריץ משחקים כבדים בעלי גראפיקה כבדה וכו'.יש לי שתי העדפות,1.nvidia אני מקווה שתעזרו לי^^ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב לתלת מימד (מאיה, מקס, zbrush וכו') כבר יש לי מארז: Antec P182 ללא ספק כח כמובן שהגיע אלי במחיר מציאה מקנדה (= כבר יש לי כרטיס מסך: ATI HD2900 Pro שהולך לעבור סופטמוד לFireGL 8600 ככה שלא צריך עוד וזהו נראה לי.. לא צריך ציוד היקפי מעבד מרובע ליבות כמובן ואני גם סומך עליכם בחלק של איוורור וקירור. לא צריך להשתגע אבל אם אפשר שיהיה קריר כי יכול להיות שהמעבד יעבוד שעות רצופות לפעמים על רנדורים בנוסף, כרגע אני לא מעוניין ביותר מ2 ג'יגה ראם( אבל אני כן אקנה עוד 2 אם וכאשר הסופטמוד יתמוך ב64bit ). כרגע לא מתוכנן OC. דבר אחרון, המארז מגיע עם שלושה מאווררים וכרגע הם בתצורת ברירת המחדל שלהם. אני לא מכיר את המארז יותר מידי (חוץ מהשקט שלו) כך שאם כד…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. תודה לעבודה ומשחקים [לא הכי הכי כבדים אבל למשחקים שיעבדו סבבה]

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by Pixsels,

שלום לקהילת HWZone ברצוני לשאול אותכם שאלה. בימים האחרונים המחשב שלי עושה לי בעיות גדולות וזה מפריע לעבודה שלי. אני לא יכול לעבוד עם מחשב תקוע :-\ אוקיי אז אני מעוניין ב PC אני רוצה שתבנו לי מפרט אני לא ילד שמשחק במחשב המחשב למטרות של איכסון מוזיקה ותמונות אני בעיקר משתמש בתוכנות עיצוב וגראפיקה Photoshop , Flash ועוד תוכנות תלת מימד וכו'. אני צריך מחשב חזק ומהיר שיענה על כל הדרישות ושירוץ כמה שיותר מהר. אני רוצה משו עם זיכרון מאוד גבוהה של 300GB או יותר וצורב DVD שהיה הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב שאפשר כרטיס קול הכי טוב שאפשר בקיצור את כל הTOP עזרו לי.. מפה זה המומחים *ההודעה נערכה..בגלל שסידרתי את המלל. : *

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן אני צריך מפרט למחשב בשביל עריכה גרפית (פוטושופ וגם פריימיאר (סרטים)), שיהיה בתקציב של 2500 שקל בלי מסך. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שחקתי במשחק דרך סטים,וכשאני משחק ללא חשמל הFPS שאני מקבל הוא מתחת ל20 FPS והתמונה ממש מקרטעת . וגם המשחק נטען לאט יותר וכו' כל זה היה על מצב חסכון. כשאני על מצב ביצועים גבוהים אבל על סוללה , הFPS שקבלתי הוא אותו FPS שקבלתי במצב חסכון בסוללה. רק שאני על חשמל אני מקבל סביבות ה40-50 FPS במשחק . האם הגיוני שהביצועים במצב ביצועים גבוהים (על סוללה) היו פחות טובים במעל לחצי מביצועים גבוהים על חשמל ? והאם הגיוני שהביצועים של ביצועים גבוהים ומצב חסכון היו זהים? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לרבות מסך. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. מגבלות התקציב - 4,000 פלוס מינוס. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית התייחסות והצעה לשני דברים ספציפיים: 1. האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. 2. המלצה למסך, שוב - בהתחשב במגבלות התקציב. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.computeruniverse.net/ מפה התקציב הוא עד 1200 יורו האתר עצמו הוא בגרמנית אז לכו לצד ימין למאלה ותבחרו ת'סמל של אנגליה וזה יהפוך לאנגלית ותעזרו לי בבקשה לבחור מחשב טוב עד 1200 יורו שיחזיק הרבה זמן המחשב אני קונה מגרמניה ותראו איזה הבדלים במחירים של ישראל לגרמניה http://www2.computeruniverse.net/products/e90127254.asp http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=60&p=21 ורק שפה יש 20 ג'יגה יותר ונגיד שנוסיף למחיר של גרמניה עוד 50 יורו ועדיין אני יוצא ברווח של 450 יורו אם אני קונה בגרמניה אז בבקשה תמליצו לי על מחשב נייד טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מקט שם מוצר מחיר כמות inti75930KB מעבד אינטל Intel Core i7 5930K 3.5Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2,899 1 SCMG-4000 קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 218 1 GA-X99-UD4P לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4P LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1,290 1 F4-3000C15D-32GVR זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-V 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit F4-3000C15D-32GVR 1,585 1 WD2003FZEX כונן קשיח Wes…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. השאלה בכותרת , הנה המפרט פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box 1700 לוח אם ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 890 זיכרון פנימי OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 700 דיסק קשיח צורב Lite-On 52x32x52 CDRW Black - 1Y Warranty 160 כונן דיסקטים כרטיס מסך PCX - GeForce 6600GT (550/1120) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes - Leadtek WinFast TDH Extreme retail - 2Y Warranty 1175 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז ספק כח כלול במארז 0 מאווררים סה"כ 4600¤ תודה מראש לכל המגיבים

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה דרוש: נייד עם מעבד מהיר וזיכרון נרחב דיסק קשיח מהיר (לפחות 7200 RPM, עדיף SSD), לא צריך להיות גדול (מעבר ל300 זה מיותר) קישוריות מהירה מקלדת מוארת סוללה סבירה ומעלה אחריות טובה לשלוש שנים, עדיף אחריות באתר הלקוח כרטיס מסך מינימלי לא חייב כונן אופטי משקל חשוב אבל פחות תקציב: 5000~ ש"ח, ללא מערכת-הפעלה. מצאתי את אלה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11774 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12143 המחשב ישמש בין השאר לניהול שרת. כמה משנה ההבדל בין i7 לi5? האם דיסק המציע 32GB S…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. דגם מארז: מארז לפנטיום 4 כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT דיסק קשיח WD SATA2 8MB 160GB DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX-לא עובד מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE צורב עם חיבור IDE ספק כוח-לא עובד האם יש ביקוש לחלקים ישנים? אני מעדיפה למכור הכל ביחד, לא הולכת לפרק חלקים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום חבר'ה הרכבתי עם חבר מפרט של מחשב לגיימינג ומולטימדיה אז אם אפשר אני רוצה חוות דעת על המחשב, האם בחרתי חלקים טובים שיחזיקו זמן מכובד ואיך אפשר לשפר אותו בשביל OC כי אני חושב שאפשר להוציא מהמפרט הזה קצת יותר ממה שהוא. תודה מעבד - INTEL E8500 CORE 2 DOU 1333 MHZ 6MB CACHE BOX http://www.skypc.co.il/sg_product~BX80570E8500~3~0.htm לוח אם - GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR http://www.skypc.co.il/sg_product~39433~10~0.htm זיכרון - CORSAIR TWIN3X40968-1333C9 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26694 דיסק קשיח - WD 500 GB SATA2 כרטיס קול - 6 channel כרטיס מסך - GIGABYTE GFORCE GTX 275 896MB DUAL DVI HDMI http://www.skypc.co.il/sg_product~952011~8~0.htm כונן אופטי - SON…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  16. כפי שכתוב בכותרת. חשוב: קר, שקט, ושיריץ משחקים כבדים (רזולוציה מקסימלית 1024*1280 בגלל המסך, לא מתוכנן לקנות חדש). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤305 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: …

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  17. מעבד: Intel P4 3.0 775 לוח אם:Asus P5GDC-V Deluxe דיסק קשיח: WD 80GB SATA זיכרון: Samaung 2X256MB DDR400 כונן אופטי: צורב ASUS X52 X32 X52 מארז: Compucase 6A19 כולל PSU HEC 300W ART

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  18. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by זוהר05,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש ר…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  20. רבים מהניידים מגיעים עם הזוועה הנקראת ויסטה. השאלה שלי היא האם, לפחות ברמת העקרון, אפשר לפרמט דיסק קשוח של כל נייד, לפצל אותו איך שרוצים ולהתקין עליו איזה מערכת הפעלה שרוצים, או שחייבים להתקין את זאת הבאה איתו, שעברה התאמה ע"י היצרן?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נושא ראשון בקהילת hwzone ;D טוב אז לענייננו אני צריך מפרט לאחותי שימנה את הדברים הבאים ב-2500 גג: מעבד, לוח אם, ספק, זכרונות, hd , מארז, רמקולים פשוטים ביותר , כרטיס קול עם עדיפות ל-ob, מסך וכ.מסך. כן אני חושב שזה הכל. בקיצור אני צריך מחשב חדש לשימושיים כלליים (אופיס, אינטרנט, ודברים הכי בסיסיים שקשורים למחשב) שכולל בערך הכל ויעלה 2500 ש"ח. אני יודע שזה קצת בלתי אפשרי אבל אני ממש צריך את זה. אמממ....זהו. בתודה איתי.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  23. איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA?? בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר נייד 533 שהוא לא SONOMA?? בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. LG R510 המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו. אח"כ מסך שחור. אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם. דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו.. פשוט אי אפשר לעשות BOOT. גם לא מDOK. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני קצת התבלבלתי אז אני אחדד את מבוקשי: מחשב חזק ויציב עד כמה שניתן בתקציב (חריגה של 200-300 אפשרית) חשוב לי קדם כל היציבות של המערכת (לוח אם זכרון פנימי ומעבד) ושהכרטיס מסך יהיה ממוצע לא פחות בטח שלא יותר

• 8 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים