ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
הי, מחר כנראה אקנה מחשב נייד, אני די סגור על הדגם והכל, ההתלבטות היחידה של היא איזה קופיגורציה של מחשב לקחת, האופציה הראשונה היא SSD של 256 GB, והאופציה השניה היא 1TB+128SSD הבדל במחירים לא כזה משמעותי, אך מה ששאני דואג לגביו הוא שהדיסק קשיח הרגיל ביחד עם הSSג יזלול לי את הסוללה במהירות. כעקרון, אני לא חייב את הTB הנוספים, (למרות שתמיד טוב שיש,) אך שאלתי היא עד כמה ההבדלים בין 2 המחשבים יורגש מבחינת זמן סוללה? תודה מראש אלו הדגמים אגב: https://ksp.co.il/?uin=43307&select=.268..271..132..4809..211..2183..2185..2640..2639..466. https://ksp.co.il/?uin=43405&select=.268..271..132..4809..211..2183..…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 the witcher 3 .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים \ צורב \ כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שאני עומדת בכללי הפורום ואם לא מתנצלת מראש. אשמח לסיוע ברכישת לפטופ שהמטרה העיקרית שלו היא הפגת שעמום במהלך אשפוז ממושך. הנה השאלון והתשובות שלי (של מה שאני יודעת, בכל זאת אני לא כל כך מתמצאת בנושא הטכני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד כדאי לנסות ולחסוך, לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת ותכני HD, עריכה גרפית אופציונלי (אם לא מייקר יותר מדי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל יישומי אופיס (ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים וכמה הערות/שאלות: 1. Intel core i5 3470 / 1555 2. Zalman CNPS-7000V-AL 3. Gigabyte GA-B75M-D3H 4. Seasonic 500W 5. Hynix 4GB DDR3 1600 (שני סטיקים של 4 = סה"כ 8 GB) 6. SSD Samsung evo 960 7. Sapphire ATI 7950 3g 8. Fractal Design Define R3 9. Dell U2412M מסך 24 אינץ' FULL HD אני לא גיימר מקצועי, אין לי "עין" שיש לאחרים שמחפשים את הכי טוב, ובהחלט עד היום הסתפקתי בחלק מהמשחקים הכבדים ביותר בהגדרות HIGH בלבד (לא ULTRA ולא MAX). אני מרגיש שהמפרט הקיים עושה את זה עד היום ולא מאכזב, אבל אני חושב קדימה ורוצה להיפתח לאפשרות של 4K, וגם ליהנות מהיכולת להציג גרפיקה באיכות גבוהה ומקסימלית אם כבר אני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח אם תעזרו לי לגבי הצעה למחשב חדש.... קראתי ביקורות והצעות שונות ובניתי לעצמי מפרט מחשב, הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הנ"ל. אני אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט או לקבל הצעות למפרט דומה לזה. כמה דגשים ברשותכם: חשוב לי שהמעבד יהיה מהדגם החדש של אינטל LGA775 או אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע. אני מעוניין בלוח חזק שיתן תמיכה ב LAN וב G LAN שיהיה בעל 8 ערוצי אודיו ועוד. ברשותכם הנה המפרט שאני מדבר עליו: מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 לוח אם ECS PF4 Extreme או דגם PF21 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 DDR2 שני זכרונות סה"כ 1GB דיסק קשייח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 6200 with TurboCache 256MB צורב LG 52X…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912819 המחשב מיועד לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים), ללימודים ואולי קצת למשחקים... בכל מקרה אני מוגבל עד 2500 ש״ח. אשמח להמלצות שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחיין שלי רוצה מחשב חדש, למרות שאני אישית חושב שהוא לא צריך כי מה שיש לו דיי טוב. המטרה היא לקנות חדש לתת לאחותו הקטנה את שלו. כרגע עם פנטיום 5300, 2 גיגה זיכרון, סוחב WIN7 מצויין. המחשב למטרת משחקים+אינטרנט בלבד. האבא קיבל מפרט כזה מחנות: 1. מקלדת +עכבר לוגיטק- 66 שקל. 2. מארז מידי שחור HEC300W- כ240 שקל 3. לוח אם- INTEL PETERCOVE CLAEDDALE - עלות 438 שקל 4. I3-540 עלות 522- 5. WD 1TB GREEN - עלות-378 6. זיכרון קינגסטון 1333 DDR 3 (לא כתוב כמה )- 247 שקל 7. מסך מחשב MAG GML2216 LED - עלות 556 שקל 8. כרטיס מסך RADEON HD5450 1GB -(כתוב גם 512MB אז זה לא מובן כמה בעצם)- 177 שקל 9. צורב ASUS- 1עלות 130 שקל סה"כ- 2757 = 3199 כולל מעמ. לי נשמע מפרט סתמי, לא חושב שירגיש הבדלי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
lenovo G500 http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/g-series/g500/ אפשרי להוסיף למחשב הזה SSD במקום הכונן dvd? אם כן, איך אני עושה את זה בדיוק? מצאתי הדרכה לפירוק הכיסוי האחורי של המחשב. יעזור לי מאוד. השאלה האם למישהו יש ניסיון? זה באמת יהיה פשוט? איך מתבצע התהליך ת'כלס? מוציאים את הכונן dvd, מכניסים כונן כזה חדש רק שבמקום קורא דיסקים, מוכנס בפנים ssd? אשמח לקבל המלצה ל ssd שיתאים למחשב הנייד שלי {הבנתי שאני צריך לשים לב טוב טוב שיהיה כתוב m.2, מה שזה אומר בעצם = מתאים למחשב נייד - צודק?). דגם מומלץ? נכונה המחשבה של ללכת על חברת samsung אם רוצים משהו טוב ואיכותי? *** א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לצרכי גימינג רציניים, אני לא מחפש פ'יצרים רבים אלא ביצועים גבוהים וכמה שיותר בזול... מה אתם אומרים? המפרט: BOX AMD Athlon 64 3000+ CPU - 1399 nis Gigabyte K8VT800 VIA KT800 Chipset - 599 nis GieL 512MBIT CL2.5 timings 2.5-3-3-6 + cooling - 480 nis Case: Inno21 MIDI ATX 3-12cm Fans(+80 nis) +USB + P/S 350W - 250 nis סה"כ: 2800 בקירוב :] + הארד דיסק שכבר יש לי 40 GB + כרטיס מסך ASUS GF4Ti4400 אחרי שעבר מודינג רציני רץ על 590\320. + Logitech MX500 + fUnc 1030 + Sennheiser PC150 Sterephonic Headphones [ for cs] :] נו מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה למפרט עד 6800 שקל כולל מסך 17 אינץ' וללא כל ציוד הקפי אחר ללא צורב, כונן דיסקטים וכונן רגיל ושיהיה כולל 6800GT תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משהו שכרגע נמצא בחול ויכול לקנות לי איך המחשב הזה ? http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5606601.p?skuId=5606601 אני בעיקר מוענין במחשב שיהיה מהיר שיהיה איחסון ואני לא משחק בכלל הרבה אבל מידי פעם אוהב לשחק COD אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת כמה שווה היום sapphire 7870xt Dual-x בעל שנה של שימוש, שלא שימש לכריית ביטקוין ולא עבר אוברקלוק כלל...אני הימרתי על סביבות ה-600.. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב שמיועד לחבר. התקציב- 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 100 ש"ח במידת הצורך. עדיף לנצל את כל התקציב. השימוש- משחקים. מחפש את הביצועים הטובים ביותר שניתן להוציא מהתקציב. ספק, כונן קשיח וצורב נשארים מהמחשב הקודם. מדובר בספק 450W. אין צורך בציוד היקפי. דרישות מיוחדות: -מעבד אינטל. -לוח אם עם ארבעה חריצים לזכרונות. -DIMM זכרון אחד בלבד בשלב זה. אין צורך לכלול תוכנות והרכבה. המחשב לא הולך לעבור OC או שום שדרוג אחר פרט להוספת זכרון. מעדיף חנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שהרכבתי: מ KSP: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 495 ש"ח. זכרון: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston 112 ש"ח. כרטיס מסך: GIGABYTE HD 6770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 660 ש"ח. קירור למעבד: Arc…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים TMS וFOX התאחדו הבעיה היא שהרבה דברים שהיו בTMS חסרים (נכון לעכשיו) באתר החדש לTMS היתה מערכת מחשב פצצתית בפחות מ4000 (3750 ליתר דיוק) אבל באתר החדש היא לא נמצאת אז עכשיו צריך לבחור משהו חדש שמתי עין על המפרט הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1748 שנראה לי די טוב חוץ מהכרטיס מסך שאני לא ממש מכיר אותו אבל מצד שני יש להם עוד הרבה הצעות למפרטים בסכומים האלה (בסביבות ה4K) ואני לא מומחה כזה גדול וקשה לי לקבוע מה הכי כדאי למטרות שלי כמו שאתם יכולים לראות יש להם מבחר די גדול. לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המפרטים אבל בכל זאת..: http://www.tmsfox.co.il/Gamers.aspx http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=208&ParentID=1 המחשב הוא בש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן אבל רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Raidmax Scorpio 868 Deluxe Silver Midi Tower 400W Case (ללא ספק) 420 ₪ NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 265 ₪ AMD Athlon 64 4400 Dual Core Socket 939 BOX 3390 ₪ Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD 300 ₪ Hitachi 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 760 ₪ Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard 1180 ₪ Corsair TWINX2048-3200Pro 2048Mb (1024X2) 3200 Pro Memory 2290 ₪ 19'' Samsung Syncmaster 930BF DVI (4ms) DVI LCD Monitor 2790 ₪ Antec TruePower 550W Power Supply 710 ₪ Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card 175 ₪ 2xLeadtek PX7800GTX Extreme TDH My VIVO PCI-e 512MB Retail Video Card 8940 ₪ 2x Zalman Vga Cooler VF700-Cu …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-