ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הG510, אני בינתיים מרוצה חוץ מבעיה אחת. במחשב יש שני כרטיסי מסך, אחד מובנה של אינטל וRadeon 8750M שמיועד לפעולות גרפיות רציניות יותר כמו משחקים. הגדרתי בתוכנה של הרדאון שבמשחקים שבחרתי הוא יכנס לפעולה, אבל זה לא קורה. בהגדרות הגרפיות של המשחקים כתוב שהכרטיס הפעיל הוא האינטל ואין אפשרות בחירה בין שני כרטיסים. חיפשתי באינטרנט פתרון, ראיתי שבחו"ל נתקלים בבעיה הזאת אבל הפתרון שמציעים הוא לבחור בתוכנה של רדאון להפעיל את הכרטיס, אבל לי זה לא עובד. יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר שלנובו סיפקה לכרטיסים, שניהם מזוהים במנהל ההתקנה, אבל הרדאון פשוט לא נכנס לפעולה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לצרכי גימינג רציניים, אני לא מחפש פ'יצרים רבים אלא ביצועים גבוהים וכמה שיותר בזול... מה אתם אומרים? המפרט: BOX AMD Athlon 64 3000+ CPU - 1399 nis Gigabyte K8VT800 VIA KT800 Chipset - 599 nis GieL 512MBIT CL2.5 timings 2.5-3-3-6 + cooling - 480 nis Case: Inno21 MIDI ATX 3-12cm Fans(+80 nis) +USB + P/S 350W - 250 nis סה"כ: 2800 בקירוב :] + הארד דיסק שכבר יש לי 40 GB + כרטיס מסך ASUS GF4Ti4400 אחרי שעבר מודינג רציני רץ על 590\320. + Logitech MX500 + fUnc 1030 + Sennheiser PC150 Sterephonic Headphones [ for cs] :] נו מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב בחנות SKYPC ורציתי לקבל את חוות דעתכם. המחשב עדיין ללא כרטיס מסך שארכוש בנפרד כי לא מצאתי מה שאני צריך פה. מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 710 710 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box טק דאטה AMD1174 487 487 1 לוח אם ASUS M2N-E לוחות אם 18380 471 471 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ 272 272 1 מארז ללא ספק NZXT Trinity מארזים NZTrinityB 186 186 1 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 380w ספקי כח RS-380-PMSR 125 125 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 6 פריטים 2,252 ¤ סכום כולל מע``מ אם יש לכם השגות כלשהן אשמח לשמוע ולתקן במידת הצורך. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 5,000 עם אפשרות חריגה של 1,000. המחשב ישמש אותי ללמידת איור דיגיטלי, אנימציה ותלת מימד, אחבר אליו wacom. עדיפות למחשב שקט, בעתיד אולי ארצה לחבר אליו מדפסת, ארצה למצוא לו מסך שמתאים לעבודות איור דיגיטלי ועיצוב גרפי ותהיתי האם 27 אינץ' זה הסטנדרט כי זה מרגיש לי גדול מידי והאם 23-24 יספיקו. מבחינת חנויות מועדפות או גודל המחשב אין לי העדפות, מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
:AR15: כמה מחשב כזה יעלה לי ??? gforce 4 ti 128 mb 512 rdram win xp 2400מגה הרץ כרטיס קול טוב אבל לא כל כך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס קול נניח ממש טוב, אז אני יוכל לשמוע במשחקים אני יוכל לשמוע בסגנון 7.1 Surround ? אני מתכוון עם אזניות, SteaalSeries Siberia V2 יש בהם כרטיס קול מזויף (אין להם ביכלל בוא נגיד), ורציתי לדעת אם אני יישפר את הכרטיס קול שיהיה יותר טוב, אז עדיין עם אוזניות שאין בהם כרטיס קול, אני יוכל לשמוע בסיגנון 7.1 Surround ולא רק Left\Right, אז זה יעבוד או לא? ואם כן, מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס קול שתומך בזה? אם אפשר לינק מהאתר KSP. אני מעדיף לא יותר יקר מ-400 ש"ח, אני לא יודע מה התקציבים של כרטיסי קול. עזבו את KSP, מצאתי ב-skypc שני כרטיסי קול שיכולים להתאים, הנה השמות המדוייקים: 1. Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 2. Creative Sound Blaster X-Fi Xtream Audio 7.…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - בסביבות 2500$ (לפני מע"מ - מיועד למקום העבודה). יעוד - הרצת סימולציות ASIC ארוכות וכבדות מאוד (מעט גרפיקה) - MODELSIM המטרה - להוריד למינימום את זמני הסימולציה ויציבות לאורך זמן. מאפייני הסימולציה: 1. תוכנת הסימולציה בעלת Thread יחיד (לא יודעת להשתמש בריבוי מעבדים או Hyper-Threading 2. הסימולציה דורשת בערך 1-1.5G RAM ומבצעת הרבה מאוד פניות לזכרון ולדיסק. כמות המידע בכל גישה אינו גדול (כמה מגות בודדות כנראה) 3. הסימולציות אורכות בין 8 שעות לשלושה ימים רצופים. 4. התוצאות מוצגות באופן גרפי ונשמרות בקובץ שגודלו 0.5 - 1.5GB נדרש לבצע זום, מדידות והוספת תצוגות בזמן העבודה. 5. מיועד לרוץ עם Linux RedHat 4.0 AS מתוכנן גם over-clocking משמעותי אבל לא לקצה גבול היכולת. נדרש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6300 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819115005 EVGA 122-CK-NF68-AR Socket T (LGA 775) NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16813188009 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL4D-2GBPK - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231087 Western Digital Caviar SE16 WD5000KS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16822136014 PNY VCG88GTSXPB GeForce 8800GTS 640M…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קודם כול אני חדש פה עכשיו רציתי לבקש מפרט למחשב לא למשחקים יעני אני משחק קצת ג'י טי איי פיפה וכול זה לא גיימר או משו רציני יש לי 5000 יעני אני צריך רק מחשב בלי שום מסך מקלדת והכול ואני צריך עוד מפרט רק אם מסך דק ויש לי 6500 בבקשה תעזרו לי =] תודה מראש,מריק
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מארז: מארז ידית כסוף שחור USB קדמי זיכרון: 1GBDDR2 533MHZ צורב: DVD X18 DUAL LAYER הארד דיסק: 160 GB 8MB SATA 2 כרטיס מסך: MSI GF NX7300GT 256 MB לוח אם: MSI P4M890M-L DDR2 VGA מעבד אינטל: PD915 2.8 DUAL CORE כרטיס קול: 7.1 OB מסך: DVI 8MS 203B 20" SAMSUNG הכל: 4250 שקל.. איך?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לחוות דעת על המפרט הנ"ל שנקנה היום , אך ניתן עדיין לעשות שינויים. המחשב מיועד למשחקים,מסך 22'. intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 ThermalTake Bigtyp 120 CPU Fan, יחידות 1 ¤207 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=371 Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=921 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=818 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edi…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את ה Q6600 במחשב חדש, השאלה אם בכלל כדאי לחכות ל HASWELL ואם בכלל המחירים שלהם יהיו ראלים, נמאס לי להוציא כסף על מעבד ולוח אם כל שנה עם אינטל, הם דפוקים בראש, מחליפים SOCKETS כמו שמחליפים SOCKS (גרביים). אז בעיקרון מה שאני צריך זה רק כמה דברים, ולשיפור הביצועים אולי אולי אני אקנה 7970 נוסף, יש כבר אחד מהמכירה קבוצתית, אני אולי אקנה את של GIGABYTE. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9489 או ב KSP בתקווה שיהיה במלאי AMD FX Eight-Core FX-8350 Socket AM3+ 4.0GHz קירור אני רוצה משהו איכותי שאני יוכל לעשות אוורקלוק טוב ושקט אלא אם יש משהו יותר טוב. http://ksp.co.il/?uin=17974 לא מצאתי ממש את ההבדלים בין Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3, 990FX, DDR3 1866…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה במפרט למחשב. הרצון - מארז קטן ככל האפשר (לא HTPC) רצוי עומד ולא שוכב. המארז יעמוד מאחורי מסך 22 אינץ. ושקט ככל שניתן. מעבד - intel i5 יקנה ע"י חבר מאינטל במחיר זול יותר. לכן התקציב למחשב ללא המעבד כ1300 שקל המארז צריך להיות מסוגל לקלוט לפחות עוד דיסק קשיח נוסף (אני לוקח מהמחשב הישן). שימושים: אינטרנט, עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בכרטיס גרפי מיוחד אסתפק בקיים בלוח אם. שיהיו כניסות USB ויציאת DVI למסך אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. השקט חשוב (7 מ10) לא מתוכנן אוברקלוק (OC) העדפה לחנות באזור חיפה והקריות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 עם חריגה קטנה עד 4000 במידה וההבדלים מצדיקים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חיבור לטלוויזיה ותכני HD ו 4k, עבודה משרדית קבצי אקסל כבדים, גיימינג קל בלבד אם בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-