ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות השבוע את המחשב כמפורט להלן, מה דעתכם על המפרט. המחשב מיועד למשחקים ואני לא מתכנן OC. (לא ניתן לוותר על מערכת ההפעלה) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1751 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B DELUXE מחיר: ¤1100 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1912 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הערות/הארות בקשר למפרט הבא: מסך : DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2333 מקלדת : LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD - USB ¤ 145 מארז : NZXT LEXA w/o PSU ¤ 610 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 254 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1295 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤ 2386 לוח אם : ASUS COMMANDO ¤ 1147 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ 478 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ 478 עכבר : LOGITECH MX-610 LASER C…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש על העזרה . מה התקציב המירבי? 8000 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית - אפטר אפקטס ופרימייר, תכני HD (עריכת וידאו של 1080p) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, גר במרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיו הרבה חיבורי USB אני מניח 12. הערות נוספות, פירוט …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב לצרכי הקמת מכונות וירטואליות , שימוש משרדי בסיסי ( אופיס וכו') ועריכת אודיו (ברשותי כרטיס קול נפרד אך זהו לא עיקר השימוש במחשב) חשוב שיהיה SSD ומינימום 16gb ram התקציב הוא כ4000 שח , האם יוכל לתת מענה לצרכים שלי ? אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד איזור ה5500. אם יש משהו שמאד שווה העלאה נוספת - אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לא כבדים מידי - פיפ"א וצפיה בתכני 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפרט למחשב, שיריץ לי בעיקר משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח. כמה הערות: *חובה לוח שתומך בSLI. *לפחות גיגה זיכרון. *לא חובה מסך. ופרט חשוב מאוד: חובה אפשרות לתשלומים. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב המקסימום שלי הוא 3000 שקל ולא יכול לחרוג ממנו יותר מידי אני צריך שהמפרט יתבסס על הריכיבם שיש בKSP בסניף של נתניה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה היו הרבה שאלות על הניידים שלהם, וכנראה שבגלל שלא הרבה מכירים המחירים שלהם נמוכים ומאוד משתלמים. הכנתי מיני סיקור לאנשים שמבקשים ניידים לסטודנטים וכו', כי אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי חשבתי להקל על אנשים שיבואו אחריי החברה למעשה גרמנית, המחשב מיוצר בגרמניה, לא סין, לדעתי זה יתרון. חשוב לדעת שהמחשבים חדשים דנדשים, את שלי קיבלתי שהוא יוצר לפני קצת פחות מחודש. הנייד כמעט ולא מתחמם, פשוט נייד מדהים במחיר לא מהעולם הזה. הדגם הוא A530 של Fujitsu. מדובר על מחשב I3, עם בין 2-4GB זיכרון נדיף, עם כונן קשיח של 320-500GB. הכרטיס גרפי משולב של אינטל מסדרה 55. הנייד מכיל כרטיס תקשורת WIFI גם בתקן N, קורא כרטיסים, HDMI, כונן דיסקים, בלוטוס, מצלמה ומיקרופון. המסך מט למי מחפש. איכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצרכים שכתבתי ב-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477536.0 הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2077 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 GigaByte GeForce 9800GT 512mb GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪390 htt…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לגמינג כבד ללא אורקלוקינד או מודינג למשחקים כמו (THE DEVISION,Watch dogs,the witcher 3). רצוי מעבד של INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, ללא HDD עם SSD, ללא מסך. תקציב 5K.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעד 500 שקל אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב חלקית 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-