עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו/פיתוח) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מורגש? תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: שימוש משחקים ותוכנות מסרים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. fifa 2010;gta4;pes09 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא, רזלוציות בינוניות לכל היותר. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המסך בגודל 21.5 והרזו' :1,920X1,080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא אין צורך, ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב כלל! יש בבית אחד חדש שיורכב עם הגעת המחשב. 5. במידה …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MASTERpiece,

מפרט נוכחי: לוח אם - Gigabyte GA-B85M-D3H מעבד - Intel i5-4590 Quad Core כ.מסך - Gainward GeForce GTX970 4GB זיכרון -Kingstone HyperX 8GB DDR3 1600MHz SSD - Crucial 128GB MX100 Series ספק - Antec VP-500PC 500W שימושים בעיקר לגיימינג .. תציעו מה אפשר לשפר פה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. היי, מה דעתכם על המפרט הבא? (מתכוון לרכוש באילת) https://tms.co.il/builds/360316 המחשב הנוכחי שלי הוא מלפני 6 שנים בערך, אין לו תמיכה לכרטיסי מסך חדשים וכו'. במפרט החדש רציתי שיהיה Future Proof מבחינת תמיכה ב PCIe5 עבור כרטיסי מסך ולא רק עבור אחסון, כמו גם ב DDR5. אני לא גיימר, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך מדור נוכחי דרך יד2 ובעתיד אשדרג אם צריך. אני כן מתכוון להריץ תוכנות כבדות כמו Android Studio ולכן ה 32 ג'יגה זיכרון. היה חשוב לי גם שיהיה מארז סולידי ושקט. אשמח להצעות לשיפור אם יש, בדגש על הוזלה במחיר. מקווה שלא פיפספתי משהו מבחינת התאמה של רכיבים וכו'.. תודה!

7. Started by bhaim,

[h=1] Intel® Core™ i5-4690K Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC GIGABYTE Z97X-Gaming G1 ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model [/h] 4420 ש"ח(1228$) + 30$משלוח ומיסים (אשמח לדעת כמה להערכתכם...) כדאי? חבילה - אי אפשר לפרק...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Sh0n,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Stanly,

ובכן אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן במעבדים זיכרונות ועוד... אני אשמח אם אנשים יעזרו לי לקנות מחשב ב1.5K לא משנה אם זה יד ראשונה או שניה. כלומר אני אשמח למפרט יד ראשונה, ומפרט יד שניה. ואם מישהו מוכר, שיפנה אליי לאייסי. 332024186 מקווה שזה לא עובר על החוקים... אגב המחשב הוא לצורך משרדי...

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לקנות אחד, בעיקרון חשבתי על ה-R540 של samsung. מה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by brighi,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה. השימושים הם סטנדרטיים לסטודנט. אפשר לקבל חוות דעת על איכות המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הייתי רוצה שהמחשב יתמודד עם PHOTOSHOP + עוד תוכנה גרפית נניח לשילוב תמונות HDR ושכל פעולה תעשה במהירות בין עם זה פילטרים , עריכה בהרבה שכבות... במקביל יצטרך לעבוד דפדפן במצב פסיבי לעבודה עם TUTORIALS לפוטושופ המפרט : מעבד AMD X2 4200 + גוף קירור אין לי מושג איזה בסביבות ה150 ש"ח לוח אם MSI K9A זכרון 2GB 800Mhz כ.מסך GEforce 8500 gtz 512MB +הארד דיסק + dvd 2800 ש"ח מאייבורי. [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 10:50:22 נ.ב איך המסכים של "הייר" 5ms ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. התמזל מזלי והגיע לידי SNB I7 2600K , (אין מה להגיד מקום שטוב לעבוד בו ;D ) וההורים שלי צריכים מחשב חדש - אז החלטתי להעביר את המחשב הקודם שלי I5- 650 (מראש התוכנית שלי הייתה להפוך אותו למחשב מדיה בשנה או השנתיים הקרובות אז הלוח אם תומך בלוותר על הכרטיס הגרפי) . הרעיון לנצל את המקסימום מהמחשב הקיים וליצור לי מחשב חדש בהשקעה מינימלית. מה יש: מעבד I7 2600K- TRAY ללא מאוורר כרטיס מסך GTX460 -768MB כונן: SSD 80GB -INTEL קיים גם כונן קשיח 0.5T - כרגע ברבע תפוסה מערכת הפעלה 64 ביט - WIN7 מה צריך: קירור למעבד מארז שקט ויחסית עמיד באבק - אין בעית מקום ולכן מבחינתי עדיף TOWER ולא מיקרו ספק (אפשר גם כחלק מהמארז) - האם הספק המוצע איכותי (יש בדירה שלי בעיית תשתית) עדי…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by benasoor,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה דגמים שאני חושב לקנות אבל אני לא יודע איזה מהם לבחור אולי אתם תוכלו לעזור לי בהחלטה הדגמים הם של HP: 1. dv6-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Espresso+Black/9700732.p?id=1218152460131&skuId=9700732 2. dv4-2165dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Mocha/9705373.p?id=1218154380159&skuId=9705373 3. dv4-2155dx http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Black/9707468.p?id=1218154720995&skuId=9707468 4. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Skippy,

מעבד I7 930 דור ראשון קירור מעבד Cooler Master V8 לוח Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 2 זיכרון טריפל Gskill 12 GB 3x4GB מארז Cooler Master HAF 932 כרטיס מסך ATI 6870 1GB דיסקים WD Black 2x2TB תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orenxx290,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Crash5,

שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מיועד למשחקים, OC, אינטרנט וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤445 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Sapphire HD 4670 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤471 סה"כ: ¤2076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2035 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g2x9h4us איך ז…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לחסוך כמה שניתן אבל לא על חשבון ביצועים וגרפיקה (מסך איכותי וכרטיס מסך עם יחס עלות תועלת גבוה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד כ500 ש"ח אבל בעדיפות שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD, משחקים, מוזיקה, תוכנות qaurtus, microvision 4 ,C++/C , visual c, VHDL א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)., תדיר ופרנסה בקרוב בעז"ה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. https://pcpartpicker.com/list/jRRGq4

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה\ לא תלת מימד..) המסך צריך להיות 15.6", ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה (עדיף לא מבריק). דברים שהייתי שמחה שיהיו (אני לא מבינה בניידים ואין לי מושג אם זה ריאלי במסגרת המחיר): i7 SSD כרטיס של Nvidia 8 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) (אני מתכוונת לקנות אותו בארה"ב כמובן) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AvnerGo,

שלום, אני מתחיל ללמוד אדריכלות שנה הבאה (2013) ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתאים גם לתוכנות העיצוב הנדרשות (שאני לא יודע מהם), וגם לחיי הסטודנט. הכול בטווח מחירים של בין 4000-6000 ש"ח (בתקווה שזה ראלי).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות