ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצות לקניית לפטופ אמין חדש . המטרה: גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס, מצגות. לא משחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
.1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא בין 6000 - 5000 שקלים, ומתאפשרת חריגה של עוד 500-1000 אם צריך .2 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם לתוכנות גרפיות לציור או עיצוב/עריכה ( תוכנות אדובי: פוטושופ (עם כמות נדיבה של שכבות פר קובץ :) אילוסטרייטור, פרימייר, אפטר אפקטס) ואפשרות לעבוד על תוכנות אנימציה בעתיד. . 3 האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר, אבל לא קריטי. .4 האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא .5 עד כמה חשוב שקט פע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים לנובו. - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882128 אסוס - http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=887613 אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על מחשב יותר מתאים לגיימינג עד 5000 שקל, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן מחשב הקיים ברשותי מזה שנתיים: Microsoft Windows XP Home Edition AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Gigabyte nVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 זיכרון יש לי ש GeiL Dual Channel 1024 (512x2) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (128 MB) Raidmax Scorpio 868 (או שיש מצב שזה 668?) זה בערך מה שיש לי.. עכשיו, אני רוצה להיכנס למשחקים חדישים כגון supreme commaner והם עולים באיטיות.. או בקושי עולים כלל וכלל. בשל בעיה כלכלית (אני גיימר בן 15) אני מעוניין לשפץ את המחשב אט-אט במקום לקנות מחשב חדש בבת אחת כי את זה אין לי (את הכסף). אני מניח שהבעיה הרצינית נמצאת במעבד ובכרטיס מסך. יש לי אפילו 2000 שקל אם אני רוצה לכרטיס מסך.. השאלה היא איפוא, האם עדיף לשלם את ה2000 שקל על הכרטיס מס…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא זקוק לעכבר, מקלדת, או מסך. רק לקופסה ומה שיש בה(כולל את הקופסה כמובן :-)). כמו שכתבתי, התקציב עד 2000 ש"ח. התוכנה שיעשה בה שימוש היא תוכנה עדכנית של autocad ולא תוכנה ישנה. אני זקוק לכרטיס גרפי טוב(אני מניח :-)) וכמובן לכמה שיותר זכרון ram(נניח 8, אם אפשרי), במגבלות התקציב כמובן. תודה רבה עריכה: ראיתי בחיפוש את המפרט הזה בדיוק בתקציב שלי. מצד שני, זה מפרט מלפני כמה חודשים ולפי הבנתי, בכרטיס הגרפי על המעבד ואולי לא מספיק חזק? האם משהו השתנה ואפשר ללכת על משהו יותר טוב מהמפרט הנ"ל? שוב, תודה רבה :-)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב נייד בפעם הראשונה ויש לי מספר תהיות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית, אשמח אם סוף כל סוף זה יובהר לי. (אפילו חיפוש אינטנסיבי בגוגל לא עזר, הייתם מאמינים?) אז כך: 1. שאלה בנוגע לסוללה של המחשב הנייד, כבר הבנתי שיש תאריך תפוגה ואין מה לעשות בנוגע לזה, בסופו שך דבר היא תמות. שאלתי היא האם לאחר שהיא כבר נשחקה לחלוטין (כבר לא נטענת בכלל, נשארת על 0%, נטענת אבל נגמרת אחרי 5 דקות וכדומה...) עדיין אני יכול להשתמש בה? זאת אומרת להשאיר את הסוללה הגמורה מחוברת ואת המחשב עצמו מחובר לחשמל באופן קבוע. 2. שאלה זו קשורה לשאלה הראשונה האמת, קראתי שהסוללה משמשת כמגן מפני נפילות מתח או משהו כזה שיכולות לגרום לנזק משמעותי למחשב עצמו. עכשיו במקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ייעוץ והצעות לגבי מפרט מחשב עד ה3000 ש"ח גג, רצוי קצת פחות, ללא מסך. הדרישות המינימליות שלי: הלוח אם צריך להיות של חברה אמינה מספיק, תאימות ל 64 AMD מהמעבדים החדשים (לפחות 939, כאלה שאני לא אתקע אם ארצה לשדרג), תמיכה בSATA II, כרטיס קול מובנה סביר (רצוי לפחות 5.1), תמיכה בEthernet, PCI EXPRESS. מקווה שאלו לא דרישות גבוהות מדי למחיר הזה. בקשר למעבד, חייב להיות AMD64. זכרון - מ512 זה טוב, עדיף ג'יגה אבל גם ככה יש לי דרישות גבוהות לתקציב הזה. כרטיס מסך - ג'יפורס בתקווה למשהו שהוא מעל ל6600GT למרות שאהיה מאוד מסופק גם ממנו. דיסק קשיח - 80 ומעלה. מארז - כל עוד יהיה בו ספק שהוא בסדר אז אחלה, לא אכפת לי יותר מדי מעיצוב למרות שהיי, זה תמיד נחמד ציוד היקפי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה להזמין מודם סלולרי שעובד בהתקן PCMCIA הספציפי שאני מדבר עליו הוא בעל חיבור PCMCIA type II , 1 אני לא ככ מבין מה זה אומר.. לא מבין בהתקן הזה.. האם ה G550 יעבוד עם כל חיבור PCMCIA הקיים היום? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<--------------מפרט כל דבר... מ מארז עד גרביים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשפר / האם המפרט כדאי בתקציב הנוכחי: מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11714 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני שלי (כלומר - הוא יהיה המחשב העקרי איתו אני אעבוד), ולכן אני צריך מחשב חזק. הסתכלתי באתר של HP לגבי מחשבים ניידים. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב בלינק הזה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=2258632 שהוא למעשה מתבסס על המחשב בלינק הזה (לאחר כמה שינויים): http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&series_name=HDX18t_series&a1=Category&v1=Entertainment%20powerhouse תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת על 2 המיפרטים הבאים: מחשב לעריכת וידאו ועיבודים גרפיים - (וגם למשחקים בשעות הפנאי...) בתקציב של בערך 6000 ש"ח: לוח אם MotherBoard Asus P5B מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-E X1650 PRO 256MB צורב LG GSA-H22 X18 DVD כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מארז מחשב HEC 6A21-NPS ספק כח HEC ACE480 480W ומחשב לשימושים כללים, למישחקים וגיבוי לשעת חרום בתקציב עד 4000 ש"ח: לוח אם Intel DG965SSCK SHREWSBURY מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד לאשה. תקציב 3500-4500 השימוש גרפיקה קלה פוטושופ וכו.. גודל 13-14 אינץ את המחשב אנחנו קונים לטווח ארוך לא במטרה לשדרג עוד שנה אם אפשר שהעיצוב החיצוני היה יפה (כבר שני דגמים נפסלו על רקע זה) תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בעקבות יציאותש ל כמה משחקים טובים חדשים חשבתי אולי זה הזמן לקנות מחשב חדש אז ככה כיום יש לי AMD XP 2600+SF2 8RDA+ 512 DDR 333 SAMSUNG R9700 PRO 40GB MAXTOR RAIDMAX SCORPIO 868 וצורב+דיוידי Philips בהנחה ואני ימכור תמחשב ואקבל 2000 שקל אני אוכל להוסיף ממכירת הפלאפון שלי ולקמבן איזה 4300 שקל בערך איזה מפרט אתם ממליצים במחיר הזה למשחקים? והאם יהיה שיפור בין המחשב הנוכחי שלי לחדש? כמובן מבוסס amd64 תודה... ואגב לא צריך הארד דיסק כי יש לי אחד חדש 80 של ווסטרן..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הבא אמור להיות למחשב שצריך להריץ בעיקר משחקים (בעיקר first person shooter): Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם X2 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 זכרונות HEC Compucase CI-6A21 400W מארז ARCITIC COOLING FREEZER 64 קירור בקשר לכרטיס מסך חשבתי על הכרטיס הבא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL או ATI X800GTO 256MB DDR3 ULTIMATE PCIX מבית SAPPHIRE או nVIDIA GeForce 6800GT איזה כרטיס כדאי, כמובן לפי עלות/ביצועים? והאם למישהו יש הערות לגבי המפרט הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-