עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vtl,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש המלצות ללפטופ חזק למשחקים כבדים, בסביבות 5500 שח (אם קיים דבר כזה בכלל כי אני ממש לא מבין במחירים) אשמח אם מישהו יכתוב איזה מפרט עליי לחפש כדי שהמשחקים ירוצו בצורה חלקה טובה ואיכותית, והאם עליי לקנות גם משטח קירור בנוסף תודה *מטרות המחשב? גלישה ומשחקים כבדים בעיקר * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 2.7-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הלפטופ יהיה מחובר 99% מהזמן לחשמל אז סוללה מטורפת זה לא רלוונטי כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל לא קריטי אם לא יהיה * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי את כולם * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל : Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך : GIGABYTE -…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by liores121,

היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SLI/CF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר במיוחד עתירי הגרפיקה למיניהם, לא כ"כ מבין בגיימינג (המחשב לאחי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך (סמסונג) -22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  8. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by assafgedalia,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by רקred,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, פוטבול מנג'ר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וירטואל פיסי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by avibek,

שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי לכולם, אני מחפש מחשב ניייד לעבודה בבית על כל מיני פרוייקטי תוכנה שאני מפתח בבית. המחשב אמור להיות מספיק חזק כדי להריץ מספר מערכות הפעלה וירטואליות במקביל (linux וגם גירסאות שונות של windows). כמו כן אמורות לרוץ עליו סביבות פיתוח קצת כבדות כמו intelliJ. הנושא הגרפי פחות חשוב לי מבחינת הרצה של דברים אבל אני מחפש מחשב עם מסך טוב שיהיה אפשר לעבוד איתו גם בנסיעות רכבת וכו'. המסך אמור להיות בין 14" -15". משקל בסביבות ה 2.5 קילו - עדיף פחות כמובן... זמן סוללה אמור להספיק ל 6 שעות בערך. אמור להכיל גם בלוטות וגם צורב DVD כונן קשיח לפחות 640 GB 7200 rpm התקציב הוא באזור ה 4000 אם יש דגמים טובים בקצת יותר אני מוכן להתגמש. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אך לא במחיר של ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים / משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינתיים בעיקר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by rigidid,

המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by fadiae,

שלום חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים , משחקים, סרטים באיכות גבוהה ועבודה ממושכת של אינטרנט. אחרי כל החיפושים וקריאת סקירות באינטרנט התרשמתי משני המחשבים בכותרת . חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי תשובה מספקת עד כה ולכן אני מבקש את חוות דעתכם. נתחיל בזה ששני המחשבים נראים לי ממש טובים , המחיר של שניהם נע בין 5K ל 5300 . ל ASUS אני מוסיף כ.זיכרון של 4GB כך שהוא יהיה שווה לDELL מבחינת זיכרון . כמובן לשני הניידים יש את אותו מעבד CORE I7 . ההבדל היחידי בין שניהם מבחינה חומרתית לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הכרטיס הגרפי , ולפי מה שקראתי נשמע כאילו ההבדל הוא לא כזה גדול . להגיד את האמת אני נוטה יותר לכיוון הASUS מכמה בחינות , הראשונה מבינהם זו אי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אהלן, לא יודע אם זה אפשרי- אבל אני מנסה לבנות מפרט למחשב קטן פיזית (בסגנון מק מיני), לעבודה משרדית (וורד, אינטרנט וכו'), ללא ציוד הקפי, אבל כולל הרכבה. (ממקום שיודע להתקין מערכת הפעלה ואופיס, לא כלול בתקציב כמובן). אני מניח שעיקר הקושי זה למצוא מארז מתאים- ואז להתאים לוח אם (וכונן פנימי). התקציב הוא בגדול עד 1500, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי בהתחשב בעלות הגבוה (כנראה?) של המארז, וההגבלות על הלוח אם. אני מניח שאפשר להגיע עד סביבת 2-2.5K, אבל אני מעדיף שלא.. תודה מראש! אביב

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by eliran150,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  23. טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אבל אם המשמעות היא קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר בכמה מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סוליד, מטלב, FEA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי דוגמה כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  25. לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…

דיונים חדשים בפורומים