ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני צריך ליקנות מחשב לצורך עיבוד כבד של תוכן FHD, גרפיקה ופוטושפ וכל התוכנות הנילוות לרינדורים- בקיצור מחשב עבודה מיקצועי ולא חס ושלום למישחקים וכו'. לכן חשוב לי לדעת האם שווה להשקיעה מחיר כפול על 3770K מול ה8150 של AMD? האם 100% במחיר שווה ערך להפרש בביצועים? כמובן שאני מעדיף גירסאות פתוחות לניצול טוב יותר של הכסף, לא חושב על שיא הOC אלא על המקסימום היציבות לכן תדר של 4.2GHZ לליבה יספק אותו בשני המעבדים. מה הייתם עושים בימקומי? האם להיתפשר באמצע על 3570K? החלקים הדרושים: *מעבד +קירור שיחזיק 4.2GHZ *לוח *זיכרון לפחות 2X8GB *HDD של 2TB *מארז פשוט של חברה ידוע *ספק כוח איכותי שיחזיק את המערכת יחד עם GTX 460 1GB התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח לטוב…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב שיחליף את השולחני . הצרכים הם אופיס קצת משחקים קלילים קצת פוטושופ וסרטים . זה הדגם שננעלתי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9420 א. בגלל שזה אסוס - חברה מאוד אמינה והמחשבים שלה ברמה גבוהה ( לפחות מהבירור שעשיתי ) ב. יש זיכרון SSD , ועד כמה שאני מבין הזיכרון הזה מקפיץ פלאים את המהירות בה עובד המחשב . דעתכם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהוא יוכל לענות לי על השאלה הבאה כל עוד אני לא מוגבל בתקציב והשימושים שלי במחשב הם למטרות : שימוש ביתי ומשרדי, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וכתיבת עבודות בוורד ושימוש באקסל וקריאת ספרים אני רוצה מחשב שיריץ את מערכת הפעלה 64 ביט ויתן ביצועים טובים ושיהיה לו 8 ג'יגה זיכרון חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה כדאי להשקיע במחשב ללא ציוד היקפי?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחר את המחשב הבא: http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-k55vj-sx009h האם המחשב הוא מספיק טוב לצורכי עריכת סרטים בפרימייר ועיצוב תמונות בפוטושופ ? אם לא, אז אשמח לשמוע הצעות אחרות בטווח המחירים הזה... תודה רבה !!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKS350V5CS07IL תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו מכיר docking station תואם לנייד הזה ???? או יכול להמליץ לי על universal Docking station שעובד טוב עם משחבים של dell אני חקרתי קצת וראיתי שיש Targus usb 3 universal Docking station התגובות על המוצר הזה היו מעורבות מישהו מכיר אותו??
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לצורכי לימודים עם כל הנובע מכך.. כמובן הייתי מעדיף שיהיה קצת מעבר לאיזה משחק (על איכות לא גבוהה) סרטים ב-HD וכו'. כרגע יש לי ultrabook של ASUS מדגם UX31A. הייתי מעוניין במשהו דומה אך גדול יותר , גם חוסר החיבורים בUX31 די מגביל אותי, אני לא אוהב את ההתעסקות עם ההמון מתאמים שהוא דורש. כך שהדרישות מהמחשב שהייתי גם רוצה הן: * מסך- כרגע ה-13.0 שיש לי קצת קטן עבורי. הייתי רוצה משהו בין 14" ל- 15.6" אם קיים, אבל אם לא, אז 15.6. * משקל- די חשוב לי, הייתי רוצה לכוון לכיוון ultrabook שיהיה דק וקל יותר, כך שנדרש שזה יבוא על חשבון: * כונן אופטי- הייתי מעדיף ללא- אין לי שום שימוש בו, והוא רק יכביד עלי. * חיבורים- HDMI חובה, הייתי רוצה מספר חיבורים…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לעבור לקונסולה ורציתי לשאול כמה אני יקבל על המחשב שלי. מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
Intel Core 4 Quad Q9550 2.83GHZ LANPARTY Dk X38 motherboard NZXT Tempest Radeon HD4890 4GB Mushkin 800mhz 430W PSU אני רוצה למכור אותו לחבר אבל אני לא מבין במחירים, ואני לא רוצה להמציא מחיר שלא יהיה הוגן.. אם מישהו יודע כמה שווה המחשב כיום זה יעזור מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
עקב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית היא להפעיל משחקים כבדים וסרטי HD ולכן מנוע גרפי, מעבד וזיכרון משחקים פה תפקיד חשוב. שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה גבוהה מאוד/סרטים באיכות גבוהה גודל רצוי : לא משנה לי, מה שאופטימלי עבור משחקים משקל : לא קריטי לי זמן סוללה : חשוב שיפעל זמן רב ללא סוללה יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : שיהיה מהיר ו1TB כונן DVD/צורב : למה לא... אחריות : חשוב שתהיה מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל. ]העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה. ]כמו כן חשוב לי מאוד : [/]התקציב לנייד זה : כ-5,000ש"ח. ניתן לחרוג עד 1000ש"ח. אני יודע שהבקשה שלי ה…
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
זה המפרט הקיים: Intel Pentium Dual-Core E6300 Gigabyte GA-G41M-ES2H Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Lian-Li PC-7FW Black Seasonic SS-350ET 350W Arctic Cooling Freezer 7 Pro לפי טכנאי מעבדה, הלוח אם סיים את חייו. יש טעם לנסות להחליף רק לוח אם? תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיפעיל לי את המשחקים football manager 2012 ו-football manager 2013 אני אתן פה את פרטי המחשב שמצאתי ואת דרישות המערכת של FM2013 ותגידו ל האם זה יפעיל את המשחק.תודה מראש. המחשב: •מחשב נייד Dell Inspiron 17R מוחדש, עם מערכת הפעלה WIN8, מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M, זיכרון 8GB ודיסק קשיח בנפח 1TB, מחשב נייד Dell Inspiron 17R •מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M •מערכת הפעלה WIN8 •מסך "LED 17.3 •דיסק קשיח 1TB •זיכרון 8GB •כונן DVD±RW •מצלמת רשת מובנית •סוללה 6-Cell דרישות המשחק: Windows XP/Vista/W7/W8 Processor: XP : 1.6GHz or Faster Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Famil…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן! אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב נייד ואשמח לעזרתכם תקציב: באזור ה 2500, חריגה גג, ממש גג עד 3000 רק אם השיפור משמעותי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס אינטרנט ודברים כאלה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 2.2 פחות או יותר, שלא יהיה ממש כבד, אבל אין צורך שיהיה קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, מניח שאורך סטנדרטי לשימוש כזה בסיסי אמור להיות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כדאי לא קריטי אבל אני מניח שבכל מקרה יהיה, אין צורך במשהו מיוחד אחר.. USB לצורך עכבר חיצוני, גם כבר סטנדרטי אני מניח * בלוטות? לא קריטי * גודל …
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 השימושים העיקרים שלי הם אינטרנט, צפייה בסרטי hd ומשחקים כגון: Fifa13 2K13 COD.. וכו' האם המחשב הנ״ל עומד בדרישות? האם אסוס ידועה כחברה טובה? תודה רבה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג האמת, העיקר שהמחשב ייתן את התמורה שדרושה ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תראו , אני יודע שזה מגוחך להגיד כי יש שקונים ב5000 וב4000 , עכשיו חשוב לי שהמחשב ישרת אותי במידה מספקת , שלא יהיה יותר מדיי אובר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 3 , Assassin creed , APB:RELOADED, BF2 Crysis 2 והרבה חלונות פתוחים , חשוב נורא שיריץ את המשחקים על אולטרה בצורה חלקה וכמובן יהיה…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לטובת הרצת\הדגמת תוכנות שאני כותב ב C++ עם opengl * גודל המסך? מסך HD (טאצ'?) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאות נורמאליות (לא מיני-VGA) או מתאמי רשת ל USB מוזרים. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) SSD או היברידי אבל לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חושב, ייתכן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש. להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה. אני מעוניין לשדרג מחשב קיים (בעיקר להחליף לוח אם זכרונות ומעבד(כולל קירור) . המפרט שלי כיום הוא כזה: intel core 2 duo e8400 3.0 GHZ 6MB cache -s775 gigabyte ep43-ud3l ocz 2x2gb dd2 800 sapphire ati radeon hd 4870 1gb gdd5 pci-e 2.0 wd 500gb 16mb 7200 sata 2 arctic freezer extreme cpu for s939 antec p182 corsair VX 550W אז כמו שאתם רואים יש לי מארז שקט מאוד סוג של מפלצת, וספק כוח חזק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (8-9) המחשב שלי היום מאוד שקט, ככה שאפשר להשקיע קצת בקירור שקט למעבד. המחשב מיועד לא להריץ משחקים כבדים, אלא קלילים + אינרנט וסרטים. OC - עתידי , אפשרות אבל לא קריטי. 8GB זכרון . הרדסיק כרגע לא קריטי להחליף (בהמשך אולי יצטרף איזה SSD ) …
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי עם המפרט הבא: E6300 GIGABYTE 965P-S3 7950GT G.SKILL 3GB Sunbeam Transformer אני מתכוון להחליף הכל מלבד הזיכרון שמספיק לי בינתיים ומטוס הסילון (המארז) שאני מבקש בשבילו רק המלצות למאווררים חדשים ושקטים. הדרישה היחידה היא למעבד i5 בלבד בראייה עתידית. 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית וצפייה בתכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - זיכרון, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-