עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם צריך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה (אולי בהמשך זה ישתנה אם זה יהיה קריטי - למשל, אם צריך להוסיף עוד 200 ש"ח לספק כח יותר טוב שיחזיק את המחשב זמן רב יותר אז כן, אבל לפחות בהתחלה ,עד שאבין במה מדובר, אעדיף לא לחרוג מהתקציב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו ברמה חובבנית, וכדומה)? גיימינג - כמו שכתוב בחוקי הפורום - שהכרטיס יוכל להריץ על הגדרות אולטרה וגבוהות (לפחות בחודשים הראשונים או השנים הראשונות לחיי המחשב), אבל לשמור על מערכת מאוזנת שתשרת גם עבודה משרדית (פתיחה של מספר טאבים במקביל). אני לא צריך …

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rancohen,

שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by liav123,

היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SuicideSilence,

שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים

7. Started by Psychopath,

שלום לכולם, לא כתבתי בפורום הזה משנת 2004, אז אם אני עובר על חוקים או קודי התנהוגות - תהיו עדינים איתי אני רוצה לעזור לחבר ולבנות לו מחשב Steam-Box. למי שלא מבין מה הכוונה: זה מחשב שנראה כמו HTPC, אבל מיועד לגיימינג בסלון עם מקרן איכותי ומסך ענק. (ואני מתכוון למקרן Full HD 3D) 1. התקציב - תתפרעו, על אמת. מדובר בתקציב גדול מאוד (לא אל תביאו לי מפרט מעל 10,000 ש"ח, אבל עד הסכום הזה בערך זה סבבה). 2. ביצועים - הטוב ביותר שיש. המחשב הזה לא יעבור שום O\C בכלל. לא רוצה לשמוע מזה. לא מעוניין בזה ומי שיתחיל לנסות לשכנע אותי - אני פשוט אתעלם ממנו. 3. אסטטיות - חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה (וקן ככל האפשר), וחשוב גם שהוא לא יהיה מפוצץ במאווררים רועשים (וזה נראה לי הגיוני לבקש …

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by oferm,

שלום לכולם * מטרות המחשב: משחקים (קלים וכבדים, לא חובה בהגדרות המקסימליות) * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי, רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA/DVI * בלוטות: לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? ללא SSD, עדיפות ל7200 * כונן DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מצאתי את הההצעה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=17757 האם לדעתכם הוא יתאים? האם יש המלצות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by iTripleE,

היי, תכננתי לקנות בימים הקרובים מחשב נייד למשחקים, ככל הנראה עם כרטיס GT 635M או 650M. בדיוק היום שמעתי שככל הנראה הסדרה הבאה של ה-GT אמורה לצאת בחודש פברואר ולהיות קפיצת מדרגה דיי רצינית. לדעתכם שווה לחכות לשחרור הגרסה? כמה זמן ייקח עד שהכרטיסים החדשים באמת יתחילו להימכר בניידים בארץ? ומחירי הכרטיסים הישנים יותר יירדו משמעותית מייד עם הגעת החדשים? מה דעתכם? שווה לחכות?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by Nirurshon,

http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by feelz,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שלום, מעוניין לרכוש מחשב 14 אינטש נייד עם כונן דיוידי, לסטודנטית, חשוב שהסוללה תחזיק הרבה זמן ושהוא יהיה קל. מעבר לכך שיהיה מינימום 4 גיגה זיכרון פניני לפחות 500 גיגה הרדיסק ויציאה של HDMI, מצלמה קדמית טובה, התקציב עד 3000 שח. אני יותר נוטה לכיוון של ASUS.מצאתי מחשב של אסוס כזה אבל הבעיה שאין לו כונן אופטי, וכל המחשבים באים היום עם ווינדוס 8, אני מעדיף 7. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by milgy,

שלום ברצוני להרכיב מחשב HTPC שיהיה בעל צריכת הספק נמוכה, ויריץ בקלות תכני HD אני מתלבט כבר המון זמן על המעבד ולוח האם שעלי לרכוש, אין לי עדיפות מסויימת AMD או INTEL ואין לי בעיה לעשות שימוש בכ.מסך מובנה (יציאת DVI או HDMI בלוח האם) התקציב נמוך ביותר 1000-1500 ש"ח. ייעשה שימוש בWINDOWS 7 אשמח לשמוע הצעות תודה שי

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. * מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Mics,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Liquido,

שלום, ברצוני לדעת את חוות דעתכם על המפרט ואם יש משהו שהייתם משנים/מורידים/מוסיפים. לא רלוונטי המחיר של החלקים. המחשב הוא לעבודה עם פוטושופ, פרמייר (עריכת וידאו) מידי פעם, וכמובן עבודה רגילה, אינטרנט, קצת סרטים... לא למשחקים. Intel Core i7-3770K - מעבד Arctic Freezer 13 Pro CO - קירור למעבד Gigabyte GA-Z77X-D3H - לוח אם Gigabye GTX-650 2GB DDR5 - כרטיס מסך Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E - כרטיס קול G.Skill DDR3 16GB (8X2) 1600MHz 10-10-10-30 Ares - זכרונות Samsung SSD 840 Pro 2.5" 256GB - SSD Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Sony (DVD-RW) AD-7280S X24 SATA Black - צור…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Ori ZEE7,

לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by cybermoron,

שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Nightbeat,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by _Nas_,

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים