ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להרכיב מחשב HTPC שיהיה בעל צריכת הספק נמוכה, ויריץ בקלות תכני HD אני מתלבט כבר המון זמן על המעבד ולוח האם שעלי לרכוש, אין לי עדיפות מסויימת AMD או INTEL ואין לי בעיה לעשות שימוש בכ.מסך מובנה (יציאת DVI או HDMI בלוח האם) התקציב נמוך ביותר 1000-1500 ש"ח. ייעשה שימוש בWINDOWS 7 אשמח לשמוע הצעות תודה שי
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת את חוות דעתכם על המפרט ואם יש משהו שהייתם משנים/מורידים/מוסיפים. לא רלוונטי המחיר של החלקים. המחשב הוא לעבודה עם פוטושופ, פרמייר (עריכת וידאו) מידי פעם, וכמובן עבודה רגילה, אינטרנט, קצת סרטים... לא למשחקים. Intel Core i7-3770K - מעבד Arctic Freezer 13 Pro CO - קירור למעבד Gigabyte GA-Z77X-D3H - לוח אם Gigabye GTX-650 2GB DDR5 - כרטיס מסך Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E - כרטיס קול G.Skill DDR3 16GB (8X2) 1600MHz 10-10-10-30 Ares - זכרונות Samsung SSD 840 Pro 2.5" 256GB - SSD Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Sony (DVD-RW) AD-7280S X24 SATA Black - צור…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core2 E8500 OCZ Reaper 4GB (2X2 Dual Channel0 DFI DK LanParty X48 T2RS קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme כלול על המעבד עם מאוורר 120mm של אנטק -3 מהירויות.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתלבטת לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17648 המחשב הוא בעיקר לצרכים של גלישה מרובה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ובהמשך למטרת לימודים. בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות להריץ בו משחקים לא כבדים במיוחד כמו סימס לדוגמא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בס"ד שלום, צריכה המלצות לקניית מחשב לסטודנטית. בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות. חשוב שהמחשב יהיה קל -עד 2ק"ג ועמיד. שלא יתחיל לקרטע אחרי שנה-שנתיים. חשבתי על מחשבים האלה: http://wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=837175 או http://www.speed4u.co.il/pl_product~IN-RD33-6645~65~137.htm מה דעתכם? דרישות המחשב: * גודל המסך? לפחות 13' * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 G כדאי שילוב * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל טוב אם יהי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
23960 מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 20318 מאוורר למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 23896 לוחות אם למעבדי אינטל Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI 1 22888 זכרונות G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 1 25523 כרטיסי מסך Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 23012 כונני SSD OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail 1 23878 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sata 1 25247 ספקי כוח Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU 1 22491 מארזים Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case (No PSU) 1 18…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח לבת דודה שלי בעיקר למוזיקה אינטרנט ואופיס ללא שידרוג וללא OC כמובן אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ עם HDMI ובעתיד גם למערכת קולנוע ביתית או למערכת מיני בכדי לשמוע מוזיקה שבמחשב באיכות טובה יותר ולקנות בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שיהיה עם אופיס ומערכת הפעלה וכמה שיותר אחריות הקנייה אמורה להתקיים ביום שישי אשמח לעזרה דחופה תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. 4000 א) יש אפשרות לחרוג ב) חריגה עד 1000 2. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה בלבד וחשוב לי שהוא יהיה מאוד מהיר א) קיובייס בלבד. ב)מי שמכיר את הקיובייס יודע שנוח לעבוד איתה על שני מסכים על כן אני צריך לוח שאפשר לחבר אליו עד שני מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני 5. השקט חשוב מאוד 8 6.לא מתכנן אובר קלוק 7. אין צורך בווינדוס 8. אין העדפה לחנות. 9. אין בקשות מיוחדות רק שיהיה חזק ומהיר 10. תמיד יש חשיבה על שידרוג עתידי
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
היי, התקציב המקסימאלי הוא 3400 ש"ח (אחרי חריגה ) השימוש הוא ביתי רב תכליתי, הרבה שעות אינטרנט והורדות + צפייה בתכני HD- חשוב שינגן תכני HD בצורה חלקה גם כשברקע רצות תוכנות נוספות- זו פחות או יותר הדרישה היחידה באמת. יש צורך ברכישת מסך. השקט חשוב אבל לא בצורה חרדתית - 8 בסולם הרעש הסובייקטיבי שלי. לא מתוכנן OC ואין צורך המערכת הפעלה. אין העדפה מחנות ספציפית רק חשוב שיהיה חנות אמינה,שירותית באזור המרכז. y, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪514 http://www.rsm.c…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-