עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי מחפש מחשב דיי בסיסי, לגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים - עם כוונה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעלת חיבור HDMI. המחשב יהיה אצלו בחדר ככה שעדיף שיהיה יחסית שקט. כדי להמליץ לו על מסך 22' או 19'? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avivboker,

יעדים: כמו רובנו פה אני מאמין- לרוב שימוש רגיל אינטרנט שירים סרטים HD... מידי פעם משחקים (רצוי שעל איכות גבוהה בכל זאת צריך לנצל את המסך DELL U2713H ) קצת תוכנות עריכה (פוטושופ , אילוסטרייטור ) לא יותר מידי, לצורכי לימוד (סטודנט) לא מתוכונן עובר קלוק, העדפה למוצרי היי אנד, כי פעם ב-כ 4-5 שנים קונים מחשב ולא מעוניין להתעסק בשדרוגים כאלה ואחרים וזהו. מה דעתכם -הצעות ייעול שיפור יתקבלו בברכה מעבד : Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: עדיין לא הוחלט,דגש על שקטט... ועם יהיה נמוך זה יהיה נחמד(לא מתוכנן עובר קלוק..!) לוח אם : Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600 זיכרונות : G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GQ4U,

רצה לה השמועה שתהיה הוזלת מחירים בסוף חודש ינואר אז החלטתי להמתין ... לא ממש עזר לי . אז ככה אני מחפש מחשב חזק לאפליקציות ( אילוסטרייטור + פוטושופ + דרימוויוור ועוד ) אך שיתמוך גם במשחקים . אני לא גיימר המשחק היחיד ששיחקתי השנה הוא AA אמירקז ארמי אבל שכן יריץ משחקים חדשים. יש לי 2 HD של 120 Giga ATA רגיל + מסך מאג flat ומפה אני בונה. לא התקמצנתי במעבד (יש שיגידו שהגזמתי) . מנסיונכם הייתי רוצה לקבל מפרט שיתאים לצרכיי וייתן את היחס הכי טוב כסף\לערך. הנה מפרט שעשיתי בלוג'יק פיסי : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 809.00 ¤ 1 809 ¤ קחו בחשבון שהוא בא עם ספק איכותי של אנטק 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 429.00 ¤ 1 42…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Intel Pentium 4 2.40Ghz/533FSB/512K Cache ASUS P4S533-MX w/Sound,LAN,VGA DDR 256MB DDR PC2700 Geforce 4 MX440 128MB + TVOUT SuperATX Case w/2 Fans תגידו לי בבקשה אם זה מחשב טוב תודה רבה לכל העוזר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avihaikiz,

היי מה נשמע, התלבטות בין המפרטים: מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB VS Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL מעבד: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz[/r] כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4000 [*]מהו השילוב המנצח? האם נכון מה שהמוכר טען, שהשילוב של AMD הינו ברמה שבין I3 ו- I5 ?[/l]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, היום אני משתמש במפלצת בשביל להוריד בסה"כ, אבל המחשב עובד 24/7 כי הוא מספק תוכן לרשת הביתית. אני מחפש לרכוש משהו חליפי שבעיקר יוזיל עלויות חשמל. אני מתלבט אם לקחת את האטומים למיניהם בעיקר בשם הצורך לUNRAR. הדרישות: תקציב - 1000 בתקווה, 1500 אם צריך. מעבד בסימן שאלה אם צריך. יכולות - הורדת NEWS\TORRENT, UNRAR דיסקים - נתחיל מ2 של 2 טרה או 3 של טרה בשביל הגיבויים חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי מפרט קונקרטי. בניתי את זה, בהנחה שאשתמש במעבד שיש לי i7-3770s אני יודע שהוא אמתני עדיין, אבל הTDP שלו עומד על 65W ואני מניח שבמנוחה הוא לא מגיע אפילו קרוב. מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by palpatine66,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצו"ב הצעת מחיר שהתקבלה מ"הטכנאי השכונתי" (😏), המחשב מיועד לצלם, מה שאומר המון פוטושופ ואילוסטרייטור. אם יש לכם הערות על המפרט וגם על המחיר אשמח מאוד. תודה מעבד I7-9700 , מעבד 8 ליבות , דור 9 + קירור מקצועי HYPER 212 זיכרון 16GB , ניתן לשדרג ל 32GB לוח אם B360 גיגהבייט מאיץ גרפי GTX1660 6GB דיסק SSD מסוג NVME מהיר נפח 512GB חברת אינטל דגם 660P דיסק אחסון 4TB חברת TOSHIBA מהירות 7200סלד מארז COUGAR MX330 צורב DVD הבחור מציע את המחשב הנ"ל כולל התקנות ומע"מ במחיר 5200 ש"ח האם מדובר במחיר סביר (מן הסתם לא הכי זול בעולם, ועדיין)? והמפרט? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by schumih,

אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Snufkin,

מחשב, בלי שום ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר, רמקולים וכד'), שיתן אופציה לשידרוג בעתיד. מבחינתי לא משנה AMD או לא, העיקר לקבל את המפרט היותר חזק. אם אפשר את שם החנות הרכבתם בה את המפרט (ועוד יותר טוב אם זה באזור חיפה).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hope,

הזמנתי מחשב msi wind ברשת אייבורי. שילמתי בנפרד עבור המחשב ובנפרד עבור הרחבת זיכרון ל2048... כשהגעתי הביתה חבר שלי עדכן אותי שבאתר מופיעה אופציה לקניית אותו דגם עם זיכרון מורחב במחיר זול יותר (הפרש של 40 ¤) !! משום מה המוכר בזמן הקנייה לא ידע אותי ?! כשהתקשרתי לחנות ,המוכר טוען שמדובר בדגם שמגיע עם זיכרון2048 built in מחו"ל . והוא יגיע מספר ימים מאוחר יותר מהדגם שלי (בניגוד לדבריו באתר מצויין עד 7 ימים הספקה) ניסיתי לברר לגבי סוג הזיכרון שהם מתקינים כאן בארץ וראיתי שמופיע בהזמנה : 1 DDR2 667MHZ CEON לא ברור לי עדיין מה ההבדל והאם כדי לחכות לדגם שמגיע ישירות עם הזיכרון המורחב מחול (וגם להזדכות על 40 ¤) או שהדגם עם הזיכרון שאייבורי מתקינים בארץ עדיף -שגם אותו אקבל רק עוד מס…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם אני זקוק לחוות דעת על המפרט הנ"ל שנקנה היום , אך ניתן עדיין לעשות שינויים. המחשב מיועד למשחקים,מסך 22'. intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 ThermalTake Bigtyp 120 CPU Fan, יחידות 1 ¤207 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=371 Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=921 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=818 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edi…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by עודדוס,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב חדש, אינני מבין יותר מדי במחשבים אז אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי לכרגע הוא 3100, אני מעוניין בלנצל את כל התקציב אבל מעדיף שלא לחרוג ממנו. השימוש שלי במחשב יהיה בעיקר למשחקים. המסך שיש לי כרגע הוא מסך dell שהרזולוציה שלו היא 1920*1080. המשחקים שאני מתכנן לשחק בסה"כ הם משחקים כמו far cry 3, arkham city mortal kombat x וכו... אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד לבין הגדרות בינוניות לגבוהות. כפי שנאמר בכותרת, אין צורך בציוד היקפי. ואין צורך בקורא דיסקים. לא ממש חשוב לי כמה רעש יעשה המחשב. לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני מעוניין שהמחשב יורכב לי בחנות ומבקש חנויות באיזור המרכז/ צפון. תודה רב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dexx,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית- פוטושופ/לייטרום/אפטר אפקטס, גיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,וינדוס 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omerbr,

המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by רבקה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1496 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 549 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 838 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 379 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 228 גוף קירור :Thermaltake BigTyp 120 VX מארז:Thermaltake ARMOR full Tower גוף קירור ומארז יעלו לי 990 כי יש לי הנחות וכאלה לא חשוב עכשיו...וכרטיס מסך כבר יש 8800GTX סך הכל 4480 ש"ח...מה אתם אומרים?יש מקום לשיפור?ואני צריך המלצה למישחה טרמית טובה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לרבות מסך. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. מגבלות התקציב - 4,000 פלוס מינוס. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית התייחסות והצעה לשני דברים ספציפיים: 1. האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. 2. המלצה למסך, שוב - בהתחשב במגבלות התקציב. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zxcv12,

יי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח. מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO. מסך 13,14 אינטצ'. המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח. ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים