עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kurichar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Athalef,

יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כל המפרט מפורטות בתמונה המצורפת. תודה רבה לכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by original,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=30730 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=30561 איך המפרטים? כדאי לבחור באחד מהם או שאפשר להרכיב משהו משתלם יותר? עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב מפעיל מכונה כך שכל מפרט בסיסי מודרני של מעבד (לא אטום ) ולוח, יתאימו מבחינת כח עיבוד. הבעיה שעקב אילוצים בשטח המחשב ממוקם במחסן קטן מפח כך שבקייץ הטמפרטורה הסביבתית מגיעה לכ60 מעלות והכל מסביב מלא באבק. אין טעם לשים פילטרים למארז כי הם יסתמו לחלוטין תוך יום. הפתרון הוא מאווררים עמידים מאד, לוח עמיד, מעבד שעובד בטמפרטורה נמוכה ועמיד בטמפרטורה גבוה, וכמובן מאוורר למעבד שהמרווח בין צלעות הקירור יהיה גדול כדי שהאבק לא ייתפס בניהם, וכמובן מארז עם מקום להרבה מאווררים. אני צריך את המלצתכם לחומרה מתאימה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bloodshot Eyes,

הדגם הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12579 אחד נרכש בינואר 2014, השני לפני כשלושה שבועות. אין לי קבלה עבור שניהם. עבור החדש אני יכול לקפוץ לחנות ולבקש שידפיסו לי, הישן הוזמן מחנות רחוקה ממני ואין באפשרותי להגיע אליהם. יש לי קופסה ושקית אנטי-סטטית עבור החדש, הישן בא ללא קופסה או שקית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

11. Started by cold fire,

יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nirbhr,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 the witcher 3 .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים \ צורב \ כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aner,

איזה סוג אחריות יש לי כשאני קונה מהם DELL? שלהם? של DELL ישראל? במעבדות של DELL או בבית שלי? הדגם שאני מקבל זה הם מרכיבים או שפשוט מוציאים לי אותו מהקופסא כמו שהוא הגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3pac,

אני צריך מפרט ב2500 ש"ח + חשוב שיהיה במפרט דיסק קשיח של 400GB ושיפעיל משחקים חדשים כמו FAR CAY 2,ME,AC,CRYSIS . תודה לעוזרים.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yogev_23,

רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני זקוק למחשב נייד לעבודה מחוץ לבית אופי העבודה כולל תיכנות וכן הרצת חישובים מדעיים כבדים (כדוגמת super pi) המסך צריך להיות "15 והמעבד ארנדייל לכל הפחות 520M חשבתי לקחת לנובו T510 בעיקר בגלל המקלדת עם רזולוציה של 1600x900 ואם אפשר ללא כרטיס מסך מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mirileh,

אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rjjb7,

כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by efee123,

שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: ‏Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV‎ תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Tom Naveh,

היי, מחפש לקנות (כנראה בארהב) לפטופ שעיקר שימושו יהיה תכנות (אבל מטבע הדברים גם קצת הורדות/משחקים וכדומה). תקציב למען הסבירות עד 1200-1300 $. חשוב שתהיה לו חומרה חזקה ואני גם מעדיף מסך יחסית גדול (עם 13 אני כנראה אצטרך לחפש גם מסך). יש כמה דברים שהיו לי קצת יותר חשובים אבל אשקול לוותר עליהם אם יהיו המלצות לשנמוך: i7, 512 ssd, 12GB ram יש כל מיני לפטופים שעונים לדרישות הללו אבל משום מה לא הצלחתי למצוא לפטופים "כבדים" או סטנדרטיים עם ספסיפיקציות טובות.. רוב מה שראיתי עם נתונים כאלו היו דווקא ultrabooks..שזה אחלה אבל אם אני לא צריך משהו מאוד נייד זה סתם לשלם יותר. אני יכול לקחת דגמים בסיסיים יותר ולשדרג את החומרה שלהם אבל מאחר וכמעט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OR007,

יש לו מעבד (1.6A) והארד דיסק של MAXTOR 40GB 7200 RPM אז הוא צריך את כל השאר... הצעתי לו לא להחליף מעבד (אפשר לעשות לו O/C אותו בלי הרבה בעיות...), אני הצעתי לו את זה (מה אתם אומרים) Winbond ddr 512mb 3200 GA-SQ800 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400 Watt radeon 9100 128mb אז ככה, אין לו תקציב לשתי סטיקים של 256 (חוץ מזה שאחד גם עדיף ל-O/C), קירור אני כבר אדאג להשיג לו משהו הולם למעבד, ובקשר למארז...זה מה שהוא רוצה ואין לי סבלנות להתווכח איתו (למרות שהמארז די נחמד הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by wow,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.