ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט ב2500 ש"ח + חשוב שיהיה במפרט דיסק קשיח של 400GB ושיפעיל משחקים חדשים כמו FAR CAY 2,ME,AC,CRYSIS . תודה לעוזרים.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי מפורום כרטיסי מסך. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם? נייד א' דגם המחשב New!!! Dell Latitude TM E6400 Intel 45 Express Chipset מסך רחב 14.1 Wide XGA +active matrix (LED Display ) displays resolution 1280*800 pixels Include Integrated 0.3 Mega Pixel Camera with Microphone מעבד Intel® " Core Duo 2" Processor P8600 Model ( 2.40 GHZ , 3MB Smart L2 Cache , 1066MHZ FSB ) זיכרון…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייך המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל. לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מרכיב מחשב לאבי שהשימוש בו אינו למשחקים אבל מעוניין במחשב חזק. אני מעוניין בלוח -אם שמגיע עם כרטיס מסך מובנה שיתאים לוויסטה בהמשך (גם לגרפיקה המלאה) במידה ונצטרך נשדרג אחרי זה את כרטיס המסך דבר נוסף שאני מחפש זה קירור שקט למאבד (מחשב שקט עם עדיפות ללא מאוורר בהשקעה של~ 200 ש"ח ) בנוגע למארז כמה שאלות : לא ברור לי האם במארז הנ"ל יש USB קדמי ? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=136 והאם המארז הנ"ל מתאים ללוח -אם שבחרתי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=658 כנ"ל והאם זה מתאים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1513 וזה http://www.antec.com/ec/productDetails…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדולים האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה? מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,R…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד 13 אינץ', לא חשוב לי המעבד, ראם העיקר 2GB.. הארדיסק לא חשוב, רק חשוב לי הכרטיס מסך שיהיה NVIDIA, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה (כי שמעתי שזה משפיע על המחיר).. ואני לא קונה בזמן הקרוב, ב3 חודשים הקרובים כנראה.. אני פותח את הדיון בגלל שאני דואג ממצב המחשבים הניידים כיום בגלל השליטה של INTEL GMA... וATI. הם כרטיסים שאני מנסה להמנע מהם כרגע ואני מעדיף NVIDIA. לא לשאול סיבות.. והתקציב כנראה לא אפשרי.. עד 2500. ולא משנה הכוח של המחשב... לא חשוב לי צורב, אין לי בעיה להתקין מערכת הפעלה בעזרת DOK. אשמח מאוד אם למישהו יש משהו להראות לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עצמו לשימוש סטנדרטי, גלישה ואופיס, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לתמוך בעתיד בעריכת וידאו. כאמור הלוח צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך, או אם יש כרטיס עם שתי יציאות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט לחבר שלי, השימושים הם בעיקר בסיסיים (אינטרנט הרבה טאבים במקביל, אופיס, לימודים, מוזיקה, הורדות וכו') מסך אפשר גם 23 ואפשר גם ברזולוצייה 1680x1050 אבל 22 אינטש ומעלה, עדיפות למסך פחות רחב אבל לא מרובע (אבל אם אין גם רחב זה בסדר). עדיף שבהמשך (בערך עוד יותר מחצי שנה) יהיה אפשר לשדרג ולהוסיף כרטיס מסך בינוני למשחקים (COD, FIFA , NFS וכו'). (לא חייב להריץ על הרזולוצייה הטיבעית, אפשר גם 1680x1050, אך חשוב לי שהספק יסחוב כרטיס מסך בינוני, בינוני אני מתכוון לכרטיס כמו 9600GT או 450GS). אם אי אפשר מבחינת תקציב אז לא נורא נסתדר עם מחשב גם בלי אופק שידרוג לכרטיס מסך (הוא לא משחק הרבה אבל זה לא יהיה ביג דיל אבל עדיין הוא מעדיף שהוא כן יוכל לשדרג). כמה שאלות: איך הספ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די עגלה- פנטיום 3 667, וודוו 3, 256 SDRAM ואיזה לוח מעפן... אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שאני יוכל להריץ משחקים, לא משהו מטורף עם כרטיס מסך של 1000 שקל... (למעשה המקסימום של הכל זה 1000 שקל..) אני צריך משהו זול. הבעיה היא גם שאני לא יודע ממש מה לשדרג, אם זה רק את הכרטיס מסך לאיזה G4 MX או שעדיף כבר לשדרג גם את הלוח מעבד וזכרון בקיצור אני צריך את המלצותיכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המחשב תציעו שיפורים החלפות וכל מיני אופציות תודה CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 811.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 2 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 756.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם:DFI INFINITY NF4 SLI כרטיס מסך:Sapphire ATI X800XL PCI Express x16 256MB 256Bit Retail ספק: HEC 300W מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב המיושן (2007) התחיל לצבור אבק ולעשות הרבה בעיות, החלטתי לגרוט אותו ולקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, עריכת וידאו קלה ומשחקים מיושנים וקלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)DELL 23," FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-