עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by cpu1783,

יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shurkes,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי. המחשב משמש לקריאת מייל, וורד ואקסל ברמה בסיסית מינוס, אינטרנט וסוליטייר... ככל הנראה אתקין במחשב אובונטו עם TB למייל ואופן אופיס. האם אפשר למצוא מפרט סביר שיכנס במארז קטן? איזה סוגי מארז קטנים קיימים? זכרון קשיח, בין 300 ל500 יהיה מספיק. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bariko123,

שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lightor15,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לשרטוט (Autocad,Revit) עד 3500 ש"ח (אפשר גם 4000 ש"ח אם ממש אין ברירה). אם זה יצליח להריץ משחקים כמו Warzone זה יהיה נחמד, אבל השימוש העיקרי הוא שרטוט. אודה לעזרתכם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lirancoh85,

שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by orelzion,

מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by niravr01,

היי, אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לקנות נטבוק לעבודה יומיומית, לא משחקים, לא מתחמם הרבה וסוללה שתחזיק הרבה זמן המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד: 1600 ש"ח. יש כמה נטבוקים שמצאתי, ארצה את תגובתכם: 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1015PEM&cfm=7E05AFD1 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2102010ej 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1018BK455 4. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN193F769per **אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים, אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dor18,

ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amitseg,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rjjb7,

כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by averaraz,

ברצוני לדעת איך גודל המסך לטעמכם האם הוא קטן מידי גדול מידי או בדיוק בגודל הרצוי מבחינתכם? אני יודע שזה עניין סובייקטיבי וראיתי מחשב בעל מסך 13.3 אבל עדיין קשה לי להחליט הםא ללכת על ה13.3 או ה14.1 בתור מחשב סטודנט למערכות מידע. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב קודם כול אני חדש פה עכשיו רציתי לבקש מפרט למחשב לא למשחקים יעני אני משחק קצת ג'י טי איי פיפה וכול זה לא גיימר או משו רציני יש לי 5000 יעני אני צריך רק מחשב בלי שום מסך מקלדת והכול ואני צריך עוד מפרט רק אם מסך דק ויש לי 6500 בבקשה תעזרו לי =] תודה מראש,מריק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iquitos,

שלום, לפני כחודש רכשתי מחשב DELL STUDIO 1555 עם הכרטיס מסך של ATI 4570, התקנתי עליו את מערכת ההפעלה WIN7 ואחרי זה התחלתי להתקין דרייברים, שאותם אני הורדתי מהאתר הרשמי של DELL, כל הדרייברים הותקנו כתיקנם חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך, הוא פשוט לא נפתח, אני לוחץ על הקובץ והוא אומר לי שיש שגיאה... האם יש פה עוד מישהו שנתקל בדבר דומה או מישהו שיכול לעזור לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by clintojpz,

שלום, אני מחשב שיריץ לי את הGTA.Iv על איכות בינונית ושיעבוד לי סבבה יש לי מסך 17 אינץ'. לא חשוב לי הרעש . לא חשוב לי אוובר קלוק. העיקר שיריץ לי את המשחק ואני יוכל לשחק.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by The_Matrix,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ASUS VivoBook F510UA FHD Laptop, Intel Core i5-8250U, 8GB RAM, 1TB HDD, USB-C, NanoEdge Display, Fingerprint, Windows 10, Star Gray (F510UA-AH51) Acer Aspire E 15, 15.6" Full HD, 8th Gen Intel Core i5-8250U, GeForce MX150, 8GB RAM Memory, 256GB SSD, E5-576G-5762 לגלישה פייסבוק ואפליקציות סרטים תודה מראש

23. Started by zxcv12,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ido_R,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים