ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i3-2120 Tray- ש"ח 560 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14970 Arctic Alpine 11 Rev ש"ח 65 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12239 Gigabyte GA-B75M-D3H ש"ח 410 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12816 G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT ש"ח 135 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16998 HIS Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe ש"ח 713 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16193 GSA-GH24N x24 SATA Black DVD ש"ח 115 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הלפטופ שבק חיים פתאום, לאחר שהושאר עם המכסה סגור למשך לילה, כמו תמיד. בעת ההדלקה ינתן לשמוע את הכונן הקשיח מתחיל להסתובב והנורה של המתח נדלקת, אבל המסך נשאר שחור. אפילו splash אין. בדקתי שה-RAM במקום, הכונן הקשיח עובד, הוצאתי סוללה בשביל לאפס ביוס, כלום. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בהמלצת הפורום הלכתי לחנות rsm בכדי לקבל מפרט מחשב. הדרישות הן משהו לא יקר, שאפשר לשחק איתו משחקים, ועדיף שגם יהיה אפשר לשחק איתו משחקים שיצאו גם בעוד שנה או שנתיים (אם כי לווא דווקא על האיכות הכי גבוהה וכדומה). זה מה שהציעו לי, רציתי לדעת מה דעתכם. הערה- הארד דיסק יש לי כבר של 500GB אז קניתי רק SSD, וגם קירור למעבד כבר יש לי וגם CD ולכן הם לא מופיעים פה. הערה2- אני בעיקר רוצה לדעת אם לוח האם הוא טוב (המוכר אמר לי שהוא טוב מאוד וגם השוויתי לB75 שמציאים בפורום ונראה שהZ68 יותר טוב, אבל אני רוצה להיות בטוח). בנוסף אני רוצה להיות בטוח שגם המארז סביר (אני לא צריך משהו מאוד טוב, אבל שכן יהיה שקט יחסית וקריר). אני אשמח לתגובה מהירה כי האמת שכבר הזמנתי אתמול את המחשב, אבל אמרת…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Lenovo G770 10375WUאוASUS G75VW-RS72 אבל אני לא נעול על כלום ומוכן לקבל כל המלצה רצינית,חשוב לי מאוד שהמסך יהיה 17 אינץ' והמעבד יהיה חזק כדי להריץ את התוכנות שאני עובד איתן:corelDraw, Adobe illustrator/photoshopאני מוכן להגיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב לקנות מחשב חדש לאחי הקטן - מחשב בעיקר למשחקים... צריך להיות משהו טוב ועמיד - זה ילד קטן ככה שהמחשב יעבור הרבה אם זה RESETS ומלא תוכנות ודברים ווירוסים וכו... ככה שצריך משהו עמיד בנוסף אין צורך בOC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח - ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח אבל לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש900X1600, מסך נורמאלי של 22 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון גבוהות אבל תלוי במשחק... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מי עדיף מבין השניים מבחינת איכות תמונה? הדגמים המדוייקים שעל הפרק: Toshiba Satellite i5 L735-138 Lenovo Z580 2151-DNG נ.ב. ידוע לי שמדובר בגדלי מסך שונים, לכן השאלה מתייחסת לאיכות הפאנל בלבד.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרה ושימושים: מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. הרבה עבודה משרדית, אופיס, גלישה, סרטים – לא עריכה ולא גיימינג תקציב משוער : 3,000 ₪ ניתן לחרוג בעד 500 ₪ גודל הצג: 15.6 - אבל חשוב שגם גודל המחשב לא יהיה גדול ( יש לי היום לנובו T60 , 15 אינצ' הרוחב שלו 31 סמ. – המחשבים שאני רואה היום הם 15 אינצ' עם רוחב 37 ס"מ !!!) משקל רצוי: כמה שיותר קל עדיף מבלי לפגוע בשאר ביצועי המחשב. סביבות 2 קילו זה סביר, גבול עליון 2.5 לא יותר עדיף פחות.זמן סוללה רצוי: כ 3-4 שעות בלוטות: אפשרי , לא חובה גודל כונן קשיח מועדף: 500 GB זיכרון: 4 GB כרטיס רשת: כן, כרטיס רשת אלחו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין למכור את המחשב הישן, ולהוסיף תקציב לקנייה של מחשב חדש. אשמח אם תכתבו לי בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מפרט: את המחשב אני אמכור ללא ציוד היקפי (מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת), וגם ללא המארז. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי נטבוק ויש לי נטסטיק איתו,יש אפשרות לעשות שהנטבוק יהיה ראוטר? תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד dual core E2160T לפי כל הסימנים לוח האם התקלקל האם עדיף לקנות לוח אם מתאים למעבד זה או כבר לשדרג ללוח אם עם מעבד חזק יותר אשמח להמלצה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
INSPIRON N5110 I-5+BLUE ט''מק : N5110-3010 כללי יצרן DELL INSPIRON N5110 I-5 + GRAPHIC דגם Genuine Windows 7 Home Premium 64 BIT הפעלה מערכת שפות מערכת ההפעלה עברית, אנגלית, רוסית OFFICE STARTER 2010 WORD+EXCEL STARTER נלוות תוכנות צבע כחול גרפיקה 15.6in High Definition WLED תצוגה גודל רזולוציית תצוגה 1366X768 NVIDIA GEFORCE 525M GT 1GB גרפי כרטיס מצלמת אינטרנט YES לוח אם ערכת שבבים Intel® HM67 מעבד Intel i5-2430 Mobile CPU מעבד זיכרון חריצי זיכרון 2 8GB (2 x 4096) DDR3 1333 נפח אחסון כוננים אופטיים DVDRW-/+ גודל דיסק 640GB 5400RPM מאפייני הרחבה 1 USB 2.0 2 USB 3.0 1 USB/eSATA 1 Video VGA YES HDMI 1 RJ-45 1 AUDIO מיקרופון 1 8-in-1 Media Card Reader הרחבה חריצי התקני ק…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית 2D בלבד, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). בעיקר מהירות מקסימלית ושקט. לא מתוכנן OC. 10. האם חש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. השימוש שלי במחשב הוא יחסית בסיסי , מה שאני צריך ממחשב זה להריץ משחקים בסיסים יחסית כמו SC2, לראות סרטים ב HD קצת סקייפ וכאלה לא רציני . מה אתם אומרים על המחשב הזה.? כרטיס מסך יש לי GEFORCE 9500GT אני יודע שהוא ישן אבל הוא מספיק לי , כונן דיסקים גם יש לי אז לא צריך . Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) אני ה…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי) בתקציב גמיש של עד 5K אך שיצדיק את עצמו לפי צרכי (עדיף לחסוך): תדיר+ הגדרות גרפיות גבוהות: עריכת תמונות בכמה תכנות כבדות שעובדות במקביל של אדובי: lightroom, photoshop, photomatix. תדיר+פרנסה: עבודה מהירה ובמקביל של כמה תכנות כבדות: מטלב+ ויזואל+ תכנה להצגת גרפיקה ... אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך צפויה עבודה בשתי מערכות הפעלה במקביל (win7+linux). חיבור למסך 24 אינץ' 1920x1200 השקט חשוב (ציון 4 מתוך 5) דרוש צורב חשוב מאוד לשמור על אופק שדרוג מחשב (ציון 4 מתוך 5) חשוב מאוד שיגיב מהר (5 מתוך 5), היום יש לי מחשב נייד LG F1 DUAL CORE והסבל ניכר. אזור מגורים: פתח תקוה תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-