ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4.2K כולל מסך.ניתן לחרוג רק מעט 200-300 שח חשוב לי שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות,שיהיה שקט, בין 500GB ל1TB כונן קשיח אני רוצה מסך בין 22-24" FHD עם חיבור HDMI שיתחבר למחשב 8GB RAM ואיפשהו באזור המרכז (גר בתל אביב) מקווה שזה מספיק,תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 3200 ש"ח, אבל אני מעדיף לא לנצל את כולו. 2. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות בעזרת Visual Studio 2012. אני גם רוצה להריץ משחקים חדשים על המחשב, בעיקר משחקי מרוצים דוגמת Dirt2. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. המחשב צריך להיות אצלי בחדר, אז אני מעדיף שלא יעשה אור ועדיף שיהיה גם שקט 5. עם יש מעבד + לוח אם שמאפשרים לעשות OC פשוט, אני מעוניין. עשיתי פעם כבר OC לכרטיס מסך שלי. 6. מבחינת תוכנות, אני רוצה להשתמש בווינדוס 8 שכבר יש לי על הלפטופ (כשיגיע המחשב בחדש, אני זורק אותו) 7. לא חשובה לי החנות, רק שתהיה בעזור תל אביב 8. אני מתכנן לשדרג אותו לפחות פעם אחת לפני שאני אעבור למחשב חדש בעתיד בנתיים מושך אותי המחשב הזה: http://hwzone.co.il/specslist…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים כמו sims 3 וצפיה בסרטים. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וvga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... תודה רבה! שכחתי להוסיף את התקציב, עד 3500 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני להרכיב מחשב HTPC שיהיה בעל צריכת הספק נמוכה, ויריץ בקלות תכני HD אני מתלבט כבר המון זמן על המעבד ולוח האם שעלי לרכוש, אין לי עדיפות מסויימת AMD או INTEL ואין לי בעיה לעשות שימוש בכ.מסך מובנה (יציאת DVI או HDMI בלוח האם) התקציב נמוך ביותר 1000-1500 ש"ח. ייעשה שימוש בWINDOWS 7 אשמח לשמוע הצעות תודה שי
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתלבטת לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17648 המחשב הוא בעיקר לצרכים של גלישה מרובה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ובהמשך למטרת לימודים. בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות להריץ בו משחקים לא כבדים במיוחד כמו סימס לדוגמא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב: משחקים (קלים וכבדים, לא חובה בהגדרות המקסימליות) * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי, רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA/DVI * בלוטות: לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? ללא SSD, עדיפות ל7200 * כונן DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מצאתי את הההצעה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=17757 האם לדעתכם הוא יתאים? האם יש המלצות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי בפורום הזה משנת 2004, אז אם אני עובר על חוקים או קודי התנהוגות - תהיו עדינים איתי אני רוצה לעזור לחבר ולבנות לו מחשב Steam-Box. למי שלא מבין מה הכוונה: זה מחשב שנראה כמו HTPC, אבל מיועד לגיימינג בסלון עם מקרן איכותי ומסך ענק. (ואני מתכוון למקרן Full HD 3D) 1. התקציב - תתפרעו, על אמת. מדובר בתקציב גדול מאוד (לא אל תביאו לי מפרט מעל 10,000 ש"ח, אבל עד הסכום הזה בערך זה סבבה). 2. ביצועים - הטוב ביותר שיש. המחשב הזה לא יעבור שום O\C בכלל. לא רוצה לשמוע מזה. לא מעוניין בזה ומי שיתחיל לנסות לשכנע אותי - אני פשוט אתעלם ממנו. 3. אסטטיות - חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה (וקן ככל האפשר), וחשוב גם שהוא לא יהיה מפוצץ במאווררים רועשים (וזה נראה לי הגיוני לבקש …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, תכננתי לקנות בימים הקרובים מחשב נייד למשחקים, ככל הנראה עם כרטיס GT 635M או 650M. בדיוק היום שמעתי שככל הנראה הסדרה הבאה של ה-GT אמורה לצאת בחודש פברואר ולהיות קפיצת מדרגה דיי רצינית. לדעתכם שווה לחכות לשחרור הגרסה? כמה זמן ייקח עד שהכרטיסים החדשים באמת יתחילו להימכר בניידים בארץ? ומחירי הכרטיסים הישנים יותר יירדו משמעותית מייד עם הגעת החדשים? מה דעתכם? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב . אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי ללימודים (תכנות-ביולוגיה). נקרתה בפניי הזדמנות לקנות מחשב בקליפורניה אשר קרובים יוכלו להביא לי בהגיעם לארץ בעוד כחודש (קצת יותר), ולכן חשבתי שזמן טוב לרכישה עצמה יהיה עכשיו. חשוב שהמחשב יהיה שקט (יש לי חבר עם מחשב גיימינג שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב בכתה זה נשמע כמו מטוס ממריא) אך עדין הייתי רוצה אופציה למשחקים. אני קצת לא החלטי בנוגע לטווח המחיר, בגדול רציתי להוציא בסביבות 4500 שקל על הקנייה. * מטרות המחשב? לימודים, גיימינג קל (משחקים לדוגמא: starcraft 2, civilization 5). * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? לא מאד חשוב, 4.5 ומטה. אם יש סיבה טובה שתוביל לחריגה, אשקול זאת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומל…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-