עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. LG R510 המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו. אח"כ מסך שחור. אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם. דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו.. פשוט אי אפשר לעשות BOOT. גם לא מDOK. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, אחרי שעברתי על לא מעט מחשבים ניידים יש לי כמה מחשבים ניידים שאני לא מצליח להחליט איזה מהם אני מעדיף והאם ההפרש מחירים משתלם. להלן המחשבים : Lenovo Z500 i5/i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9892 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 Lenovo Y580 i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 או להתפשר על איכות ולקנות ASUS קצת פחות טוב ולהוסיף לו 4GB זיכרון : K55VJ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 מה אני מאבד במקרה הזה ? כרטיס מסך פחות טוב ( 660M משמעותית הרבה יותר טוב מ 635M ). 4 גיג'ה זיכרון שאני אוסיף לו בכל מקרה + 150 ש"ח. 250 גי'גה פחות בדיסק קשיח וללא SSD. תאורת מקלדת לא קיימת בדגם הזה של אסוס. מצלמת רשת קדמית לא באיכות HD ? או בכלל i5 מהדגם…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by TheSas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא יפריע לי אם ייצא 4000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, אין לי דוגמא ספציפית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאים לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך רמקולים טובים 2.1, צריך אוזניות טובות, צריך מסך, ראיתי שממליצים פה על ה DELL U2312HM הוא נראה בסדר אבל…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by chipops,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש שרת בייתי (לשימוש אפליקציות ASP.NET MVC / WEB SOCKETS ) באופן עקרוני השרת הוא להדגמות (ככה שאני צריך מקסימום ביצועים מינימום תעבורה ) השרת יהיה אצלי בבית מאחורי חיבור של 100MB (וישמש בעיקר להדגמות מוצרים ולא יכלול תעבורה יותר מידי גדולה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הרצת שרת IIS 8 שכולל אפליקציות ASP.NET MVC ושימוש ב WEB SOCKETS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vi…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by idan345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP IVORY TMS מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ מתי מתוכננת הרכישה: עוד שבוע-שבועיים תקציב: 4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:אין יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב. חברת המחשב הניד המועדפת : סומך עליכם חח מערכת הפעלה מועדפת:רצוי וינדוס 8 גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד מדי גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: מעבדו i7, זכרון 8GB מה מטרת שימוש המחשב? משחקים כמו COD החדש, FAR CRY וכו' וגם משחקים שאמורים לצאת כמו SPLINTER CELL וכו' ברמה גבוה עבודה משרדית , מערכת מהירה ללא תקיעות אינטרנט מוזיקה סר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by k3mot,

אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by leviyog,

* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by CollisionE,

אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by averaraz,

. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב אם יש שיפור משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף באיזור חיפה חשבתי על מפרט כזה: מפרט זה הורכב ב - http://…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by 6th Finger,

אהלן! * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+שימוש כסטרימר לטלוויזיה), הרצת תוכנות לא קלות - Solidworks, Matlab. * גודל המסך: 14-15.6". רצוי שיהיה מט. * משקל רצוי: שמצד אחד לא יהיה כבד מדי, אך מצד שני שהורדת המשקל לא תפגע משמעותית בביצועים. * זמן סוללה: אין לי ידע בנושא, אבל אני מעריך שזמן סוללה ממוצע יספיק (אני נמצא בסביבת עבודה בה כמעט תמיד ניתן למצוא שקע להתחבר אליו). למיטב ידיעתי גם ניתן לקנות אח"כ סוללה בנפרד - כמה עולה סוללה טובה? אולי יהיה משתלם לקחת מחשב עם סוללה זולה ולקנות בנפרד עוד סוללה מאשר לקנות מחשב עם סוללה טובה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? יכול להיות אופציה נחמדה, אבל לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Trancestor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש חבילת קונקטורים DC של כל מיני סוגים מכל מיני דגמים של מחשבים, עד היום אני קניתי מהאינטרנט רק בבודדים לא מצאתי חבילות שיש בהם אוסף שמכיל כמה סוגים... האם מישהו מכיר? תודה

21. שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מתעניין במחשב שנמכר כאן: http://www.buy2.co.il/o/9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129 בפרט, האם הוא מסוגל להריץ כמו שצריך משחקי מחשב מודרניים, האם יוכל להריץ במידה כזו או אחרת משחקים שייצאו בשנה-שנתיים הבאות( לא בהכרח על הגדרות גבוהות), והאם אפשר להשיג באותו מחיר מפרט יותר טוב למטרות הנ"ל? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gurzeev,

אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25.  HP TouchSmart 520-1047c Core i5-2400S 2.5GHz All-in-One PC  General Features:  All-in-One desktop design  Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA  Intel Core i5-2400s 2.5 GHz, 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology  Intel H61 chipset  6 GB DDR3 RAM (supports up to 8 GB)  1.5 TB (Terabyte) hard drive  DVD±RW drive  Intel HD graphics  Integrated IDT 92HD91 high definition audio with Beats audio and high performance speakers  Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN  Integrated 802.11n Wireless LAN  Integrated Webcam  6-in-1 Media Card Reader  Power and hard drive LEDs  23-inch Touchsc…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים