ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש ברשותי מחשב נייד של לנובו חדש שקניתי בבלאק פריידי ועכשיו אני רוצה למכור אותו בגלל שקניתי אותו עם 8 ג'יגה ראם ואין אפשרות לשדרג אותו , כי בעתיד זה לא יספק אותי ואצטרך 16 גיגה לפחות עכשיו שמתי עין על שתי המחשבים האלה : lenovo thinkbook 15 gen 2 Asus vivobook pro 15 oled או לקנות את מה שיש לי ideapad 5 רק עם 16 גיגה עכשיו בthinkbook ראיתי שיש רק דגמים בארץ עם 250nits 45wat סוללה ושיש עוד דגם עם 300 nits עם 60wat ולא מוצא חנות אחת שמוכרת את זה ובasus יש כמה חסרונות המסך לא מט ושתי חיבורי USB 2.0 לעומת 3.0 למרות שיש עוד אחד ושהטעינה שלו היא לא בtype c כמו שתי הדגמים של הלנובו הasus על פניו ניראה יותר מרשים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, די עיינתי בנושאים האחרונים שהופיעו במטרה מהם למצוא ולהרכיב לי מחשב ולא הצלחתי. מה שאני מחפש זה מחשב DUAL CORE או של INTEL או של AMD. ראיתי שאין הרבה מפרטים מוצעים של AMD. HD יש לי 60 GB IDE.לכן לא קונה HD. OC לא מתכוון לעשות. אני רוצה 1GB RAM אבל לא יודע אם ללכת על 533 או 667. לגבי לוח אם אני רוצה משהו טוב , האם יש לוח אם טוב אם כרטיס מסך ONBOARD איכותי או שכדאי ללכת על כרטיס מסך נפרד? ראיתי שהרבה ממליצים כל כרטיס מסך 256 MB אם DDR3 אבל מה יותר טוב ATI או GFOURCE? יש לי GFORCE 4 TITANUM 4200 כבר 3 שנים ברשותי כרטיס חזק סוחב כמו גדול חוץ מ-DOON 3 לא איכזב אותי בשום משחק עד היום. כך שזה הציפיות שלי מכרטיס מסך. משהו אמין וחזק (לא במובן של להפעיל על איכות הכי ט…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה השווי של הרכיבים הבאים? כולם בני 3 וחצי בערך וללא אחריות. יש לי User Manual של הלוח אם והמארז. את הקירור למעבד והמארז אולי אשאיר אצלי אז אשמח לדעת כמה הם שווים בנפרד. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz TrayMotherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 RAM: A-DATA 4GB (2GBx2) CL4 DDR2 800Mhz vitesta CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Computer Case: Antec Nine Hundred 900 Two
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי הצעה ל- כרטיס מסך, כרטיס רשת, זכרון 256 , עכבר טוב אופטי(לא אלחוטי, עדיפות לUSB) ומארז אלומיניום. הערות: ברשותי מעבד p4 1700, וזכרון 256 RD RAM, תקציב: 3600 ש"ח בבקשה אל תנסו לחסוך לי, אני יודע שיש לכם כוונות טובות. אני מצטער אם הכותרת לא מתאימה או עיניינית. תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד אינטל Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeAudio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Sony DVD±R AWQ170A x18 Black מארזים Thermaltake Armor Jr VC3000BWS מסכים SAMSUNG 740BF 17'' LCD 2ms DVI מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer more than 4000nis מחיר 9065 ¤ נו שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) חריגה: 500 2. מה שימושי המחשב? עבודה "משרדית" (סטודנט/אינטרנט), מעט פוטושופ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז וספק (hec300). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. אם יש כדאיות מובהקת ניתן גם להביא חלקים מסוימים מארה"ב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD, נראה לי שעדיף לא פחות מ-100GB, זיכרון 8GB. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 7K למשחקים בגלל שאני כבר הרבה זמן לא בתחום אני צריך עזרה דחופה הקניה מתבצעת בעוד מס ימים באייבורי תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח רק אם ממש צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבידים COD קריסיס וכולם א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול בתקציב חשבתי על Samsu…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו קצת עריכה של סרטים (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מסתפק בכונן קטן מעדיף SSD או לפחות אפשרות להוספה כזו בעתיד. לא יודע מה זה mSata) * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא - אבל מעדיף מחשב מעוצב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להקדיש את החופש בשביל להרוויח כסף במטרה לקנות לסבא וסבתא מחשב חדש, הידע שלי קצת מוגבל ולכן פניתי אליכם. הייתי רוצה מחשב כולל הכל, חשוב לי שהמקלדת תתמוך גם ברוסית (למרות שזה משני), רמקולים פשוטים, ומסך סביר לישיבות ארוכות. בנוגע למפרט הפנימי - חלקים שיצליחו להשאיר אותי באיזשהו אופן עם ראש נקי המשחב בעיקר מיועד לאינטרנט, Word, ואולי קצת משחקי רשת פשוטים בשביל סבא. הייתי רוצה כמובן מחשב במינימום כסף - אשמח לקבל מפרטים, ובמקביל לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים לגבי כדאית קנית נטבוק לידידה, ויש לה עוד שאלה: שאלו אותה עם היא מעדיפה להוסיף 500 שקל על נטבוק ולקבל את אותו מפרט עם מסך 12 אינצ' במקום 10.1. המחשבים שמדובר עליהם הם לנובו S10 עם מעבד - אטום N280 , מסך 10.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-1500 שח לנובו S12 עם מעבד - אטום N280 , מסך 12.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-2000 שח שאר המאפיינים זהים בין המחשבים על מה הייתם הולכים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרסמתי פה כבר מפרט למחשב גיימניג ואחרי עזרה ועצות ממכם (והאמת גם כמה טעויות שמצאתי אצלי) אני הרכבתי מפרט חדש. מזכיר שהמטרה היא גיימינג כבד, כרגע לא ארצה לעשות OC אבל בהמשך לאחר שהחומרה תתחיל להתיישן כן ארצה לתת פוש קטן. מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box http://ksp.co.il/?uin=27983 לוח אם MSI Z170A Gaming M5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=28108 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29057 כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III http://ksp.c…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי :< אז שמעו ;[ חבר שלי יש לו 2000 שקל . עכשיו- זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO) וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB ;/ עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע? שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה. קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל העומס הרב שלי בלימודים אני שוקל למכור את הלוח והמעבד של המערכת הראשית שלי ולעבור ל2500K בHTPC המעבד הוא 4770K BOX עם ביטוח OC של אינטל (שימכר איתו)שמסוגל לעשות 4.5GHZ במתח 1.225 הלוח ללא אחריות מדגם Asrock Z87 Killer עם תמיכת SLI וכרטיס רשת Killer. נ.ב - על הלוח יש פרופיל יציב למעבד עם מתח Offset ככה שבמנוחה המעבד כאילו בסטוק כמה אתם אומרים אפשר למכור את הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-