עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dor18,

ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by parlux,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (apex) ,cyber, RUST, rainbow' Call of Duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500D-149/1076733/toshibaShop/false תכ'לס הכל נראה טוב רק החיי סוללה קצת מרתיעים אותי. מה אתם אומרים עליו? יתיאם לי לצרכי לימודים אבל גם משחקים וסרטים? וכמה הוא אמור להעלות בערך? שמתי לב להפרשים גדולים בין החנויות השונות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

לחץ חברתי כמובן... מי אמר שהוא לא עובד בגיל מבוגר? הם ראו שהחברים קונים מחשב אז גם הם רוצים.. אני צריך שהמפרט יכלול מסך CRT 19' או LCD 17'. יש רעיונות? תודה מראש. עריכה: הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל אף אחד מהם (במחיר הזה) לא כולל מסך 19 או 17 LCD.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by puvsc,

עבור אישתי - לא צריכה מחשב גיימינג, אבל כן אחד שיצליח לסחוב עריכה בפוורפוינט ... - עם הרבה חלונות בו זמנית... חשבתי על משהו עם מעבד I5 ... (אלא אם אתם חושבים ש I3 יסחוב...) היא רוצה משהו דק... אשמח להמלצות על דגמים... מחיר עד 2000 - 2500 תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, מחפשת מחשב נייד להורים, חייב להיות מסך כמה שיותר גדול (17 אינצ, מה שמצמצם אפשרויות) חייב להיות משהו שאפשר לקנות בארץ (לא מזמינים מחו"ל) ובא מוכן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 זה המקסימום של המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנטרנט, רשתות חברתיות, אופיס, קצת צפיה ביוטיוב או סרטי חתונה (חחח), קצת עבודה גראפית חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לרבות מסך. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. מגבלות התקציב - 4,000 פלוס מינוס. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית התייחסות והצעה לשני דברים ספציפיים: 1. האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. 2. המלצה למסך, שוב - בהתחשב במגבלות התקציב. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ymss69,

טוב אחריי שנתיים עם המחשב הגיע הזמן להשתדרג. המחשב מאוד מאוד מספק אותי כיום, פשוט 2 דברים מפריעים לי: 1. רעש- שאחרי בדיקה נוצר מהאוורר של המעבד ומהמאוורר של הכרטיס מסך. 2. תקיעות בצפייה בHD, שאני מנסה להריץ או משהו הסרט נתקע פשוט כי המעבד על 100 אחוז. השימושים שלי הכי בסיסיים בעולם:אינטרנט,מוזיקה,סרטים, אבל ויש אבל כאן... המחשב אף פעם לא נכבה! המחשב הוא תחנת העבודה של הבית, תמיד בהורדות, תמיד בשימוש בעצם המחשב הראשי, עכשיו אני רוצה לחבר אותו לLCD שקניתי על מנת לצפות בסרטי בלו-ריי וHD-DVD. המחשב כיום- D920 ASUS P5WD2-E 975X 2 GIGA DDR2 800MHZ- 512X4 ד.קשיח - 250 פנימי +320 חיצוני. כרטיס מסך-7600GT ספק אנרמקס 525W מארז אורורה המקורי. תודה לעוזרים ולעונים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי, אופיס, אינטרנט, סרטים (ללא שחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 21 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום! 1. תקציב 2000 אשמח לא לחרוג 2. מטרת המחשב בעיקר שימוש משרדי לתקופה ארוכה(כ5 שנים). שימושים עיקריים: מולטי-טסקינג, תכני HD, מוסיקה, לפעמים משחקים(אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, מעדיף כרטיס מובנה חזק יחסית. רזולוציית המסך 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. יש לי שני מאווררי 120MM של TT ועוד מאוורר גנרי 120MM נוסף 6. חשיבות השקט 5. לא יותר מדיי .. אבל גם שלא יהיה רועש. 7. מעוניין לעשות OC ובאופן כללי רוצה שהמערכת שתתן לי את היחס מחיר/תועלת הגבוה ביותר כוללOC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה 9. בת ים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כרגע אני מאמין שאין צורך לכלול יותר מסטיק אחד של זכרון (2GB). קשי…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by You,

שלום, יש לי מפרט בנוי לתקציב של בערך 7500 אלף ורציתי לקבל עליו חוות דעת. חשוב לציין שמחשב זה הוא מחשב למטרות גיימינג. אני לא מהמשדרגים הכבדים וכאשר אני קונה את המחשב אני מצפה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות וכמו כן שיהיה מסוגל להתמודד עם כל דבר שאני אפיל עליו כרגע ובעתיד. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1489 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤574 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB ( 1024MBx2 ) 800Mhz CL4 ¤792 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800 ULTRA 768MB PCIe ¤3051 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤144 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤401 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤619 הכל מסתכם כ-7500 ש"ח לערך.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד שקנתי לפני שנה ואחד ישן בין איזה 5. ובעיקרון אח שלי משחק במשחקים די קלים (בעיקר קאנטר סטרייק וקונקר). אז חשבתי אולי אני אשדרג את המחשב הישן כדי שבשביל לשחק הוא יוכל ללכת אליו. אז אני יודע בערך איזה חלקים יש בו אבל עדיף שמשהו יתן לי קישור לתוכנה שמראה את הרכיבים כדי שאני אוכל לתת לכם פרטים מדויקים. ניסיתי את התוכנה EVEREST Ultimate Edition 2006 v4.00 וכנראה כבר נגמר לי הרשיון הזמני. ואת התוכנה Sandra 2007 לא מצאתי בגירסא לווינדוס 2000. בעיקרון המשחקים עולים על המחשב כבר עכשיו לא בצורה מעולה אבל נחמדת ביותר(יחסית למחשב. האמת לא האמנתי שזה יעבוד). המפרט: מעבד P4 1.7GHZ לוח אם אני חושב P4S533 ASUS זיכרונות אני חושב 256 מגה ולא יודע איזה חברה או…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nayad,

שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dfearless83,

שלום וברכה לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי ב 7 שנים הבאות לפחות. אני מעדיף מפרט שיבוסס על GFORCE 4070 TI SUPER (לפחות) אני מעוניין ב SSD של לפחות 1 טרה, עדיפות ל2 טרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K בלי חריגה גבוהה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא! 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 5. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• אהבתי!
    • 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הוא צריך להיות אמריקאי כי אני לא קונה בארץ הם שוחטים (מצאתי פערים של 9 אלף שקל על סוני)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BENNYL66,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך קעור\רגיל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז COOLERMASTER H500M שיקנה מ NEWEGG 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב כעיקרון המפרט אמור להיות עבור שימושיים משרדיים אך לעיתים עשוי להפעיל תוכנות כגון פוטושופ כך שהוספתי כרטיס מסך וכמות זיכרון שהכל ירוץ חלק בנוגע לספק ולמארז ידוע לי שהוא גנרי אך זה מספיק למפרט אך כנראה אני אוסיף כמה שקלים ואקח מארז עם ספק של FSP מחנות נפרדת טוב חוות דעתכם\המלצות\הוזלות יתקבלו בשמחה מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 1 295 295 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 2 80 160 כרטיסי מסך‏ Point Of View - 2 Years Warranty כמו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים