עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orelzion,

מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות mini PC אשר מטעמי מקום ישמש כמחשב שולחני עבור גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים של 1080P. התקציב למחשב הינו כ- 1000 ש"ח עבור barebone, אני כבר אדאג לו ל ssd ו ram. מאוד חשוב wifi חזק ואפילו עדיף עם אנטנה חיצונית. לא חובה אבל נחמד אם יהיה vesa mount. אם יש המלצות לרכישה מאמאזון זה גם טוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DS,

עשיתי מפרט לחבר אבל אני ממש לא יוד אם הספק יחזיק: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤649 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2142 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤162 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤770 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5981 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם אפשר הצעות לשיפור

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Intel Pentium 4 2.40Ghz/533FSB/512K Cache ASUS P4S533-MX w/Sound,LAN,VGA DDR 256MB DDR PC2700 Geforce 4 MX440 128MB + TVOUT SuperATX Case w/2 Fans תגידו לי בבקשה אם זה מחשב טוב תודה רבה לכל העוזר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iquitos,

שלום, לפני כחודש רכשתי מחשב DELL STUDIO 1555 עם הכרטיס מסך של ATI 4570, התקנתי עליו את מערכת ההפעלה WIN7 ואחרי זה התחלתי להתקין דרייברים, שאותם אני הורדתי מהאתר הרשמי של DELL, כל הדרייברים הותקנו כתיקנם חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך, הוא פשוט לא נפתח, אני לוחץ על הקובץ והוא אומר לי שיש שגיאה... האם יש פה עוד מישהו שנתקל בדבר דומה או מישהו שיכול לעזור לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asafyco,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני בקרוב אהיה בארצות הברית ואני מתכוון לקנות שם לפטופ אני מחפש מחשב נייד טוב כדי שבמידת הצורך יריץ תוכנות גרפיות (אבל לא בארטרף) יש גם חשיבות לעיצוב של המחשב התסכלתי קצת וכרגע אני מתלבט בין הHP envy 14 http://www.amazon.com/HP-14-1110nr-14-5-Inch-Relic-Laptop/dp/B00400OSP4/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1290598212&sr=1-7 לבין הAsus N53jf http://www.amazon.com/N53JF-A1-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B0044UEP6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0 אני אשמח לחוות דעת בנושא או בכלל המלצה אחרת בערך באותו תקציב (1000-1200$) התלבטתי גם מקודם על מחשב של dell אבל כמה אנשים הורידו אותי מdell כי אמרו שיש בעיית אמינות של החומרה המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כאשר: ה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ~ 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושעורי בית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים מminecraft ועד BF star wars 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד של Apple, אני מאוד אוהב את המוצרים של אפל והחלטתי שאני רוצה לנסות להתעסק עם המערכת הפעלה שלהם מקינטוש. אני רוצה לקבל עצות מיכם האם כדאי לי לקנות את המקבוק פרו 13 אינץ' החדש עם המסך רטינה. אני מבקש, לא להתייחס לכסף, אני רק שואל אם זה כדאי והאם המערכת נוחה וקל להתרגל אלייה. והשימושים כמובן: עבודה מסיבית עם תוכנות כבדות לעריכה, גלישה באינטרנט ומה שמסביב, חשוב לי שהמחשב יגיב מהר ולפי מה שהבנתי במערכת מקינטוש היא באמת מהירה. אז אשמח לייעוץ מיכם, ושוב לא להתייחס מהבחינה הכלכלית כי אני יודע שזה לא משתלם ובכסף הזה אפשר להביא מחשב עם חומרה יותר חזקה ובלה בלה בלה. אני רוצה להתעסק עם מקינטוש. תודה לכם אנשים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The-Star,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ran Ventura,

מסך מדגם LG Flatron L1960TR. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omerbr,

המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Toxin II,

אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Flickerman,

הסתכלתי בהמלצות שלכם על מפרטים, הבעיה היא שאני לא ממש חזק בקטע של חלק מהרכיבים... אחי רוצה מחשב שולחני נייח. המחשב ימומש למשחקים (ע"ע פיפ"א מנג'ר, GTA, command&conquer, וכו'), צפייה סטנדרטית בסרטים (תוך שימוש קודקים וכו') ושימושים רגילים כמו OFFICE ואינטרנט (על תוכנותיה, כמו ה P2P, איי סי קיו, וכל השטויות הקטנות האלה). מחשב ב 4 וחצי אלף. (כעת אני יודע שזאת ההקצבה). בשל כך שאין לי איזה 10 אלף, אני דיי מוגבל בהוצאה, ולכן אני רוצה לתכנן מחשב שמצד אחד יהיה די זול, ומצד שני יהיה מספיק חזק וחדש, כדי שלא אצטרך להחליף את כל החלקים בו עוד שנה וחצי. שימו לב, אני לא מבקש את המחשב הסופר משוכלל. בסה"כ מחשב שיצליח להריץ את המשחקים בלי "להתעלף" במהלך הרצתם, וגם יחזיק מעמד יותר משנה…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה שיהיה במפרט: מעבד של AMD זיכרון 512 לוח אם של EPOX שיהיה משו טוב מארז עם ספק כוח אם חסר משו תוסיפו אותו גם... כרטיס מסך עד השקעה של 1000 שקל בערך פלוס מינוס אני צריך להגיע לסכום של 3500-4000 אלף שקל בערך...מקסימום..! מיועד לקרוע אותו במשחקים אינטרנט מוסיקה סרטים לעשות TVRIPS לקודד סרטים לעבוד קצת בפוטו שופ..~! המחשב שלי הנוכחי דולק 80 שעות רצף בערך ואני עושה לו הפסקה של כמה שעות כל פעם.. אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמו זה אבל יותר חזק ולא יהיה קומבינה לי יש בבית (סי די רום \צורב\ מסך\ רמקולים \מקלדת \עכבר\ כרטיס טלוזיה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3700 שקלים ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים. (גיימינג) דוגמה למשחק : call of duty war zone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. אך אם יש אפשרות לקבל רכיבים שיתנו לי יותר ביצועים למרות שהם רועשים זה עדיף. (במידת הרועש סביר כמובן) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

25. Started by oor,

hallo evrebady i wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer parts my buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same buget if u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thm u r wellcom to write hibro TODA RABA

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.