עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b11y,

מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארז: Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ספק: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball זיכרון: AData DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 320GB WD3200AAKS כרטיס מסך: Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe צורב: LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS מסך: LCD 22" SAMSUNGדגם 2243EWX

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Lidor Paz,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי: 4000 מסכים לחרוג רק אם ממש שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו. גם כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, כמה כבדים: משחקים לא כבדים מאוד אבל שיריץ את הרוב בקלות וב max -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, cod,bf1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Menuval,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by m_rtl,

- לנצל את כל התקציב. לחרוג רק אם זה באמת שווה את זה מבחינת ביצועים - שימושים עיקריים - משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, קצת פוטושופ, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומוזיקה - אין צורך בציוד היקפי כלל - צריך צורב דיוידי טוב. גם יהיה סבבה אם יוכל לקרוא בלוריי אם המחירים של הכוננים האלה לא בשמיים - השקט של המערכת מאוד חשוב לי. המחשב הנוחכי (E6600 + 4870) כבר בלתי נסבל במשחקים מבחינת רעש (וביצועים) - לא מתכנן אוברקלוק, לא מתעסק בזה - אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות - העדפה לחנויות בתל אביב -לשמור על אופק שדרוג ברמה שאם אני תוך שנה וחצי-שנתיים אשדרג לכרטיס מסך חזק + מעבד חזקים יותר, תהיה לי עוד שנה וחצי - שנתיים של משחקיות חלקה (אם זה אפשרי)

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by Shikli,

אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לאחר שכבר נשבר לי ה@!$ מלחפש רכיבים חלופיים למחשב שלי בכדי שאוכל לנצלו הגעתי למסקנה שקניית מחשב חדש יפתור את הבעיה כי שווי השידרוג הוא 1800ש"ח+ ומצאתי מחשב שעומד בדרישות שלי ב2000ש"ח בלבד... http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=353 עם מעט שינויים כולשיהם בעזרתכם אוכל להפוך את המחשב הזה למפלצת קטנה ;D מה אתם אומרים עליו? נ.ב המחשב הוא למשחקים

7. היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה שתחוו דעה מלומדת על המפרט הבא: מעבד - Qore 2 Quad Q8300, 1333 Mhz לוח אם - ASUS P5Q s775 C2Q 1600 Mhz, Intel P45, DDR2 1200 PCI-E HD Audio זכרון -DDR2 1066 Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Chanel דיסק קשיח - Western Digital 500FB 7200 RPM, 16 MB, SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte, HD 4670, 512 MB DDR3 Dx10.1 HDTV DVI HDMI, PCI-E 2.0 כרטיס קול - Onboard 7.1 צורב - ASUS DRW-20B1LT x20 מארז - Thermaltake Soprano RS (No PSU)a ספק כוח - HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24 מאוור למעבד - Thermaltake Ruby ORb Silent המחשב מיועד לשמש אותי בעיקר למשחקים, המסך הוא סמסונג 22 ברזולוציה של 1900X1200 ואני לא מתכוון לעשות OC אני במיוחד …

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by a1516a,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה

• 9 תגובות
    • 8.2k צפיות
  9. Started by pperoxide,

אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Guy31,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי 3-3.5 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שטוב =] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט זה טוב. לא אכפת לי מהמראה 7. האם …

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by x-amin,

אהלן חברה.. מקווה שיהיו אנשים שייקראו את הכל למרות שזהל סוג של ארוך,למי שרוצה לדלג יכול להגיע ישירות למפרט שהרכבתי..תודה אז ככה.. בגלל שהמחשב הישן שלי(בן סביבות ה5) קריסות של הכרטיס מסך(תומך VGA בלבד) והזיכרון(לא תומך דיול) בכל פעם שאני מפעיל צייר אז לא נדבר אפילו על עריכת וידאו או 3D סטודיו.. בכל אופן..אני מתכנן לקנות מחשב ולהשאיר תמחשב המעפן הזה לאחותי נקנה כרטיס מסך חדש באיזה 300 שקל כדי להפעיל לה את השש בש חח בקיצור..למה אני צריך תמחשב.. -עריכת וידאו -עריכת 3D העריכות חובבניות...אבל זה סוג של עדיף שהמחשב יירוץ קצת יותר מהר שאני בתוך התוכנות עריכה -משחקים ככה שהמחשב צריך להיות חזק חח.. עכשיו הרכבתי מפרט קטן אבל אני צריך עזרה בקשר אליו..התקציב הוא עד 5K …

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  13. אני צריך מחשב לעבודות משרדיות בלבד! פשוטו כמשמעו. אני רוצה את המחשב אך ורק לגלישה באינטרנט, שימוש באופיס, עיון במסמכים וזהו! התקציב שיש לי הוא 3000 שח. בניתי את המחשב הבא : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box ¤383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤256 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR11…

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by ChaTemp,

היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני קונה חלקים מארה"ב ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנ"ל הצעות לייעול/שיפור יתקבלו בברכה: Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PSU Black Ultra X-Finity 500W Computer Power Supply 40$ PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$ Mouse Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ Speakers…

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Elad Shaul,

שלום חברים, זקוק למחשב נייד חדש (במקום dell vostro 5470 מעבד i5). כל המשרד שלי תלוי במחשב ובמהירות התגובה שלו. שימוש אינטנסיבי מאוד בוורד, אקסל, תיקיות וחלונות גוגל כרום (עשרות לשוניות), כולם פתוחים במקביל + תוכנת ניהול משרד ודרופבוקס ברקע. לא יכול להרשות לעצמי לאגים ושניות ארוכות של המתנה מלחיצה ועד שהמסמך נפתח או מחשב שנתקע כי פתחתי 5 לשוניות כרום וה-cpu בעננים.. לא חשוב - תקציב כרגע (עדיף שיהיה עד 5k אבל אפשר לעלות). כן חשוב - מסך 13-14, סוללה טובה, דק, חזק מאוד (!). חשבתי על הניידים מסדרת yoga... מה דעתכם? תודה!

17. Started by LittleNicky,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214.&list=1&sort=1&glist=1&uin=20413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב הנ"ל 2958 בסניף אילת, בעיקרון מתאים בול לצרכים שלי זאת אומרת 3K, מסך 14 אינץ', מעבד סבבה ודיסק קשיח סבבה, גיימינג קל בלבד (supermeatboy, minecraft וכאלה), והטאץ' זה בונוס, ולא ממש משנה לי הgloss אני גם ככה הולך להשתמש בו בעיקר בפנים ולא בחוץ. אז לדעתכם שווה לקנות? או שיש משהו בסגנון באותו מחיר שיותר שווה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by alex241286,

ראיתי את המפרט במדור מפרטים מומלצים [המחשב בשביל חבר] http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ נשמע לא רע בכלל אבל אולי יש מה לשפר? נגיד הוא לא צריך צורב...אז אולי אפשר לשים 4G זיכרון פנימי...? תודה!

19. מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yellow Slider,

אני מחפש מחשב נייד חזק, לא כבד במיוחד, עם מסך גדול יחסית, ושהסוללה שלו תיהיה חזקה ולא תגמר מהר. אין צורך במערכת הפעלה, (אני יכול לוותר ולקבל הוזלה במחיר?) המחשב הוא לשימוש בתוכנות גרפיקה, פתיחת קבצי טקסט גדולים (40-100 מגה), גלישה באינרטנט, אני נוהג לגלוש בFF עם 10-12 טאבים פתוחים בו זמנית ככה שהמחשב צריך לעמוד בעומס של דפדפן כבד ועוד 4-5 תוכנות משניות. אינטרנט - חשוב שיהיה כרטיס WIFI טוב (אינטרנט אלחוטי) וכמובן אחריות. על מה הייתם ממליצים לי? אני לא יכול לעבור את תקרת התקציב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by forumman,

המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

64 bit הרבה זמן לא התעדכנתי אז שימו לי מסך טוב LCD שיהיה עם צבעים טובים והכל.. תודה

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by קורלאונה,

אני רוצה לקנות את המפרט הזה שיתמוך לי לכמה שנים שיתמוך לכל המשחקים בלי תקיעות דרך אגב אני יוכל לפעיל את המשחקים על HIGE צריך לשנות משהו אולי בגודל של בראם של הזיכרונות יש לי מסך 17 רגיל אולי אני יקנה משהו בעתיד .. ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/008ca99a6bccf.JPG

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סתוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta iv ועוד משחקים כבדים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1280 על1024 ורשום על המסך samsung 8000:1 (בנתיים זה המסך אבל אולי אני יחליף אותו בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש... בניתי את המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/puredeat/%3DX.JPeG מה דעתכם? Plz Help, אני קונה את המחשב בקרוב מאוד.... תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים