ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין את כל הדרייברים מהאתר הרשמי, ותמיד נשאר דרייבר אחד בסימן שאלה שהוא לא מותקן.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪347 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 TI 2GB GDDR5 OC WITH BORDERLAND 2 GAME Coupon כמות: 1 - מחיר: ₪1853 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר פירסמתי הודעה ולא קיבלתי תשובה לכן אנסה להיות כמה שיותר מדוייק בכדי לעזור לכם לעזור לי, אני חושב שאת כל המחשבים שהיו ברשותי בעבר בניתי עם עזרה מכם. במידה וחסרים פרטים - אשמח לרשום. אני מעוניין בבנית מחשב רב תכליתי עם הדגשים הבאים: אני צלם ולכן אני צריך נפח HD גדול. חשובה המהירות של העלאת התוכנות והמעבר ביניהם (לייטרום/פוטושופ/סרטי HD וכ"ו). זיכרון RAM גדול HD בעלי נפח גדול (2TB כהתחלה בעתיד אני יוסיף עוד) ומהירים עד כמה שאפשר. לגבי המסך: כיום המסך שברשותי הוא סמסונג syncmaster 943M. האם הוא נחשב איכותי? האם כדאי להחליף אותו? להלן הפרטים הנוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם L650 כבר הרבה זמן 1. יש לי בעיה חוזרת בסוללה, כאשר הסוללה נמצאת במצב מלא, מוציא את החשמל וממשיך לגלוש באינטרנט. לאחר 30 דקות בדקתי שסוללה נמצאת על 78 אחוז ואחרי 5 דקות ללא התראה המחשב נכבה באופן כללי. כאשר הפעלתי על מחשב הסוללה מראה שיש לי 33 אחוז. מה זה יכול להיות בעיה? 2. יש לי הרבה תוכנות של טושיבה באיזו תוכנה שיעדכן את העידכון החומרות של מחשב הנייד? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבחירת נייד לעבודה. המחשב יעסוק בעיקר בעבודה עם AutoCAD, לא מיועד למשחקים ולא לסרטים. העבודה בעיקר בחוץ או ברכב. עדיפות למסך מט. תקציב עד 6,500 ש"ח. רצוי זמן אחריות ארוך. חברות מועדפות: DELL, ASUS, סמסונג, Lenovo גודל כונן קשיח מועדף: 256 ומעלה, עדיפות ל-SSD. משקל הנייד המועדף: אין עדיפות. גודל הצג: 14 אינץ' ומעלה תודה, איל
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב בן כמעט 5 שנים שלי די קורס ולשימושים שאני צריך(עריכת מוסיקה) הוא היה די מגביל מלכתחילה אז החלטתי לשדרגו. התקציב שלי מוגבל עכשיו, אז חשבתי להשאיר את ה: 1. מארז 2. ספק כוח - 520W 3. כרטיס מסך - Nvidia 9500GT 4. דיסקים קשיחים 5. מקלדת, מסך, צורב וכו' עריכה: OK, אז החלטתי ללכת על i5 3470 כבסיס, ועכשיו השאלה היא איזה לוח אם, ספק חדש, ומאוורר מעבד חדש לקנות. אני מניח שראם אני אלך על איזשהי חברה ידועה-קורסיר או קינגסטון בDDR 3 1600 ואין יותר מדי מה להתחבט שם - אני חושב שאעדיף כרטיס אחד של 8 ולא שניים של 4(זה משנה?) כדי שיהיה יותר קל לשדרג לעוד זיכרון בעתיד-גם ככה אין הבדל או כמעט אין הבדל במחיר. התקציב הוא סה"כ בין 1500ל-2000(לא יותר)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי) במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רק אצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד... פירוט מערכת: תצוגה 17.3" FHD 3D LED Backlight מעבד Intel® Core™ i7 3630QM Processor זיכרון 16Gb DDR3 1600 MHz SDRAM זיכרוןמרבי 16Gb דיסקקשיח 750GB 7200rpm + 750Gb SSH כרטיסגרפי NVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAM תקשורת BT, Wi-Fi כונןאופטי Super-Multi DVD יציאות …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מדי פעם מתעסק בפוטושופ, ואני אוהב להפעיל המון תוכניות במקביל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שתי חברות ( אני דיי סגור על הדגם ). הייתי רוצה לשמוע ממכם חוויות שירות טובות ופחות טובות שיצא לכם להתקל או לשמוע עם ASUS , או DELL תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS/AFTER EFFECTS/ILLUSTRATOR וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BATTLEFIELD/COD/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם צריך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה (אולי בהמשך זה ישתנה אם זה יהיה קריטי - למשל, אם צריך להוסיף עוד 200 ש"ח לספק כח יותר טוב שיחזיק את המחשב זמן רב יותר אז כן, אבל לפחות בהתחלה ,עד שאבין במה מדובר, אעדיף לא לחרוג מהתקציב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו ברמה חובבנית, וכדומה)? גיימינג - כמו שכתוב בחוקי הפורום - שהכרטיס יוכל להריץ על הגדרות אולטרה וגבוהות (לפחות בחודשים הראשונים או השנים הראשונות לחיי המחשב), אבל לשמור על מערכת מאוזנת שתשרת גם עבודה משרדית (פתיחה של מספר טאבים במקביל). אני לא צריך …
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-