עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Las@Vegas,

לאחרונה היו הרבה שאלות על הניידים שלהם, וכנראה שבגלל שלא הרבה מכירים המחירים שלהם נמוכים ומאוד משתלמים. הכנתי מיני סיקור לאנשים שמבקשים ניידים לסטודנטים וכו', כי אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי חשבתי להקל על אנשים שיבואו אחריי החברה למעשה גרמנית, המחשב מיוצר בגרמניה, לא סין, לדעתי זה יתרון. חשוב לדעת שהמחשבים חדשים דנדשים, את שלי קיבלתי שהוא יוצר לפני קצת פחות מחודש. הנייד כמעט ולא מתחמם, פשוט נייד מדהים במחיר לא מהעולם הזה. הדגם הוא A530 של Fujitsu. מדובר על מחשב I3, עם בין 2-4GB זיכרון נדיף, עם כונן קשיח של 320-500GB. הכרטיס גרפי משולב של אינטל מסדרה 55. הנייד מכיל כרטיס תקשורת WIFI גם בתקן N, קורא כרטיסים, HDMI, כונן דיסקים, בלוטוס, מצלמה ומיקרופון. המסך מט למי מחפש. איכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43+ICH10 Chipset Kingston DDR2 1GB 1066MHZ X4 \ OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKK PNY QUADRO FX570 256MB GDDR2 PCI-E \ PNY QUADRO FX 580 128MB PCI EXPRESS SONY NEC DVD-RW EZCOOL CASE For 487+775 pin model 880 \ Cooler Master CM 690 Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT עכשיו יש לי כמה דילמות. קודם כל זה מחשב למעצבת נטו. לא למשחקים... עכשיו יש לי כמה שאלות 1. מה עדיף זכרון הקינגסטון 4 זכרונות של גיגה או קיט אחד של 4 גיגה 2. הכרטיסי מסך האלה שהציעו לי הם אמורים להיות מיוחדים לעיצוב הם מתאימים? ומה עדיף מבין שניהם 200 ש…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המחשב מיועד למשחקים, עריכת וידאו (בסיסית), הפקת מוזיקה (כנ"ל, לכן כרטיס קול מיוחד לא נכלל ויקנה בצורה נפרדת). החלטתי שיהיו 2 HD, כי הבנתי שבמקרה של הפקת מוזיקה, שקיימת הרבה עבודה על קבצים, רצוי מאוד שיהיה דיסק קשיח נפרד לכל התוכנות (VST's, קבצי אודיו) לשם עבודה בצורה יעילה יותר. המפרט: מעבד: core 2 duo E8400 3 ghz לוח אם: GA-EP43DS3L Intel P43+ICH9 זכרון: Corsair 4gb (2x2gb) DDR2 800 כ. מסך: GForce 9800GTX 512 דיסק קשיח: WD 160G AAJS דיסק קשיח נוסף: WD 500G 16MB 500AAKS CD/DVD: משהו של LG (לא נראה לי שצריך אפילו לפרט) כרטיס קול: AC-97 8Channels כ. רשת / מודם: מובנה קייס: Termaltake WING RS 100 Piano-Black PSU / UPS: FSP 400W ATX400-PNR, 120mm FAN, Sata X2 תמחור: 4650 ויש …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shibby15,

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=484&ArticleID=2183 מה דעתכם? הוא מיועד רק לאינטרנט ואופיס, פעם ביובל גם קצת מוסיקה וסרטים. האם אפשר להשיג משהו כזה במחיר דומה? או שאז כבר נכנסים לתחום היד שניה, משהו שלא בא לי להתעסק איתו... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. משהו שיריץ את טומב ריידר האחרונים. הלפטופ יתחבר לטלויזיית HD רגילה (לא FULL HD) לא מחפש מפלצת. חשוב לי שלא יתחמם יתר על המידה. לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה לי משגר טילים בבית :) הלפטופ יוזמן מאמזון בתקציב של 800 דולר. יש אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה לכך. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. 1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by נסים ונפלאות,

אני מתלבט לגבי קניה של מחשב לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח. בזאפ יש לא מעט מועמדים שיש להם כביכול את המינימום הסטנדרטי - I3 דור 10, זיכרון 8GB, כונן SSD256, מסך 1920x1080. דוגמה לשם השוואה - דל וסטרו 15: https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 ההתלבטות שלי היא בהשוואה למחשב ישן ומחודש - כגון דל e7470 כזה: https://www.wallashops.co.il/dell-e7470-14-8gb-256ssd-i5/pi7mx86181c8?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-439168039080&utm_campaign=storeya51&gclid=Cj0KCQjw-O35BRDVARIsAJU5mQVeoYrXjBDBmMLkZpHXqj8ioj-dA7cap6BJNiK6aLvmLn3-2zJSCgsaArg2EALw_wcB טכנית, המחשב המחודש מעט פחות מהיר - ביצועי המעבד מעט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: שימוש משחקים ותוכנות מסרים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. fifa 2010;gta4;pes09 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא, רזלוציות בינוניות לכל היותר. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המסך בגודל 21.5 והרזו' :1,920X1,080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא אין צורך, ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב כלל! יש בבית אחד חדש שיורכב עם הגעת המחשב. 5. במידה …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, היום אני משתמש במפלצת בשביל להוריד בסה"כ, אבל המחשב עובד 24/7 כי הוא מספק תוכן לרשת הביתית. אני מחפש לרכוש משהו חליפי שבעיקר יוזיל עלויות חשמל. אני מתלבט אם לקחת את האטומים למיניהם בעיקר בשם הצורך לUNRAR. הדרישות: תקציב - 1000 בתקווה, 1500 אם צריך. מעבד בסימן שאלה אם צריך. יכולות - הורדת NEWS\TORRENT, UNRAR דיסקים - נתחיל מ2 של 2 טרה או 3 של טרה בשביל הגיבויים חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי מפרט קונקרטי. בניתי את זה, בהנחה שאשתמש במעבד שיש לי i7-3770s אני יודע שהוא אמתני עדיין, אבל הTDP שלו עומד על 65W ואני מניח שבמנוחה הוא לא מגיע אפילו קרוב. מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Hierophant,

שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roee1995,

מה דעתכם על המחשב הבא בשביל גיימינג (BF3, WoT, WoW, Skyrim) ועריכת מוזיקה קלילה? אם יש לכם רעיונות לשיפורים / חיסכון (מאוד כדאי!) אני אשמח לשמוע :) תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Xclio 256 Colour LED Quiet Fan 120mm with Smart Controller כמות: 1 - מחיר: ₪52 זי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by motizkn,

לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3R מאוורר - Thermaltake זכרון - Kingston 2G כרטיס מסך 9600GT 512MB GDDR3 דיסק קשיח - SeaGate 500G מארז - Antec SONATA III צורב - LG DVD±RW Dual Layer 20X SATA Black ---------------------------------- 3000 ש"ח מה אתם אומרים זה הרבה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, עברתי כאן על כל מיני מפרטים שראיתי ויש לי כמה שאלות (אני לא כ"כ בקיא בחומר). לפני כן אני רק אספר בקצרה על המחשב שאני צריך: מחשב למשחקים (בultra) ופיתוח: תקציב עד 8000 ש"ח אם אפשר לחסוך אז רצוי אבל ניתן גם לחרוג טיפה אם יהיה באמת שווה. תוכנות ספציפיות visual studio 2012, eclipse, ואולי עוד (CS5). זה לא לפרנסה הראשית אבל לא יכול לסבול מצב שזה לא יסחב את אלו. מעוניין במערכת שתוכל גם להריץ אימולטורים שונים. אם אפשר דרך VM אז אין בעיה. אין לי פשוט ניסיון עם VM אבל תמיד אפשר ללמוד. יש לי כבר מסך 16:10 22" (+\- לא זוכר) ללא יציאת HDMI. כאשר המסך במחשב האחר ימות (ימיו ספורים) אני אעביר את המסך הקיים למחשב השני ואקנה מסך חדש. לא יודע אם זה שיקול למפרט. בכל מקרה המסך ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vlad3,

1234

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אשמח להמלצות לקניית מחשב נייד לסטודנטית לאדריכלות (הבת שלי) שנה ראשונה מתוך שלוש שנות לילמודים. שימוש עיקרי - לימודי אדרכילות ותחילת עבודה בתחום. אין לי מושג בעלויות אבל אין לי תקציב מיותר. מה שצריך. קיבלנו המלצה על מחשב של DELL. מצורף מפרט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by THE GAME START,

שלום אני חדש שמעתי שזה הפורום הכי מיקצועי בארץ אז היצטרפתי האמת שבאתי לכאן כי יש לי מיפרט שבניתי לבד לגמרי רציתי לישמוע חוות דעת מאנשים מיקצועיים הנה המיפרט Intel Core 2 Duo QUAD Q9450 4 X 2.66GHz LGA 775 12MB Box ¤1689 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=CORE2D-Q9450 GIGABYTE GA-P31-DS3L ,DualDDR1066,8CH, +LAN1000 ¤349 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=GIGABYTE-GA-P31-DS3L Thermaltake SOPRANO Black + WINDOW ,Tool-free, no PSU,120mm Fan, USB2.0, Audio & speaker ¤419 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=Thermaltake-SBW KINGSTONE 2048MB DDR2 800MHZ CL5 ¤289 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Iftach_Noam DS,

אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.