ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המפרט: http://img233.imageshack.us/img233/1444/sahar21ul.jpg אני רוצה שתביעו את דעתכם, הוא כולל מסך, כולל ציוד הקפי, ולא כולל מארז.... האם זה יהיה מחשב ברמה טובה בשביל משחקים? מחכה לתשובה, ומי שאומר לא מוזמן להרכיב משהו ב6000 ש"ח בלי חריגה של שקל אחד אפילו... בהצלחה חח
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה אבל בכל מקרה חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד E6600 ולהוסיף לו איזה מאורר בסביבבות 150 ש"ח כרטיס מסך 7600GT לוח אם INTEL 965 ולהוסיף לו ספק 500w בערך של TRUEPOWER עכשיו תורכם לעזור לי תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעונין למכור את המחשב שלי כמה בערך לבקש עליו? לוח אם: ASUS P8P67-M B3 מעבד: core i5 2500k זכרונות : 4 giga כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 OC 3GB SSD : G.Skill Phoenix Evo Series 115GB ספק כוח: chieftec 750W Modular מארז : coolermaster cm690
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K - 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה, FPS, MMORPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27INCH, 2440x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, יהיה בשימוש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (גם מקומית וגם צפיה ישירה באינטרנט) התקציב הוא עד 3000 ש"ח בלי מקום למשחק כל כך, אבל אני מניח שיהיה אפשר להוסיף 100 ש"ח אם יש דגם שמצדיק את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, צפיה ישירה באינטרנט * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? אין דרישה מהותית לFull HD, אבל יתקבל בברכה אם ייכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עם numpad * משקל רצוי? אין דרישה מיוחדת (עד 3 קילו), אם יש משהו קל יחסית ועדיין בתקציב, אז בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מהרגיל\ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? לא חוב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך בקצת אז כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה אכן שווה את החריגה אזי ניתן לחרוג עד 5.5K בלבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה - תכנות, הרבה מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לVMware, eclipse, כל מיני תוכנות לreverse engineering ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג סטנדרטי(COD וכו'), אין לי זמן לצערי להשקיע את זמני במשחקים כמו בעבר, אך אשמח אם המשחקים החדשים ירוצו ללא קרטועים. אני מעריך שכרטיס MID או MID-HI…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבדלי מחיר ולמה? מה ההבדל בינהם: כרטיס מסך EVGA GTX980 Ti Classified ACX 2.0+6GB GDDR5 מעבד Core I7-4790k 4.0GHz לוח אמ Gigabyte GA-Z97X - gaming GT LGA1150 intel Z97 DDR3 זיכרון G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 ספק כוח Corsair CS750M Modular 750W Gold Active PFC 12cm Fan דיסק קשיח Seagate Desktop SSHD 2TB 64MB MLC/8GB דיסק קשיח Samsung 850 EVO Series 2.5 Inch 250GB SSD קירור מים corsair hydro H80i Gt High Perfoemance Liquid CPU Cooler CW-90600017 מארז Coolermaster CM strom TROOPER Window Black ATX Case no PSU 6 מאורר למארז Corsair 120mm Fan red LED לאומת כרטיס מסך Geforce GTX 750 TI …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-