עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by desegel,

שלום, בניתי מפרט ב-KSP (בעל מחיר מינימלי לסבא שלי שאין לו הרבה כסף) ורציתי לשמוע את דעתכם. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, השימוש הוא אינטרנט ומשרדי בלבד מעבד: ‏Intel Pentium G640, 2.8Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד: ‏Arctic Alpine 11 GT לוח אם: ‏Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA זכרון: ‏G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הארדיסק: ‏Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארז וספק: ‏Generic Micro ATX Case Black With PSU לצערי זה יוצא 1140 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות בכדי להוזיל ל-1000 וגם בכדי לתקן דברים שלא עשיתי נכון במפרט. תודה רבה זה מאוד עוזר לי

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by alont,

ברשותי 2 כרטיסי 5970 של sapphire שנקנו לפני שנה וחצי במצב טוב ועדיין באחריות בזיזגז. יש לי גם את הקופסאות שלהם. כמה הם שווים כיום?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BomBas,

אהלן, אני מחפש מחשב שישמש ביומ-יום לגלישה ועבודה עם מסמכים ב 2000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב ). אשמח להצעות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שמתי לב שהמפרטים שלכם כוללים המלצה לסטיק 1 של זכרון. לדוגמא: http://hwzone.co.il/specslist/?item=137602&section=293 http://hwzone.co.il/specslist/?item=137603&section=293 http://hwzone.co.il/specslist/?item=137604&section=293 עד כמה שאני מבין שימוש בסטיק אחד ימנע גישה לזכרון ב-dual channel . כמו כן הסטים של 2 סטיקים של 4GB עולים כמעט אותו כסף כמו אחד של 8GB. אז למה בכל זאת ההמלצה היא לסטיק אחד?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. דבר ראשון שלום לכולם ותודה מראש לעונה אז ככה ההתלבטות שלי היא בין : Asus S56CM-XX028H לבין Dell Inspiron 3521 במי שאני לא אבחר אני משדרג ל 8 GB זיכרון RAM, רק ההתלבטות היא בין דל לאסוס ובין AMD ל NVIDIA בכל מקרה לעוזרים המחשב ישמש לגרפיקה וכמו כן אשמח מי יותר טוב למשחקים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. היי אני צריך מחשב נייד שאני יכול להשתמש בו במגורים בצבא לצרכי תכנות (בעיקר android), סרטים, אינטרנט, ועיבוד גרפי (photoshop,maya,zbrush). אני מוכן לשים בסביבות 4000 שקל, אבל אם אפשר את אותן דרישות שיש לי בפחות כסף, אז עדיף כמובן אם צריך להוסיף עוד טיפה כדי שהוא יוכל גם להריץ משחקים בצורה סבירה זה יכול להיות נחמד. אם נדרש כרטיס מסך יעודי, אני מעדיף nvidia כי אני מכיר יותר את התכנות אליהם (CUDA). גודל מסך: נראה לי 15" זה סביר. ניידות ואורך חיי סוללה פחות קריטי לי. זה אמור לשבת על השולחן או בארון בחדר שלי. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט כמו דג. כרגע יש לי מחשב נייד שעושה קליקים מעצמו כל הזמן, וגם המאוורר שלו לא ממש שקט. חייב לא להיות את זה. אני אשמח לראות כמה דגמים ומחירים שמומל…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by htiram,

אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בתקציב של בערך 4,500 ש"ח תודה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ZerdaFox,

1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? 4k 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? גיימינג. 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? שום דבר. 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? לא. 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? משהו שיש באזור חיפה.רצוי כרטיס של NVIDIA.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  12. דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד 8) קשיח 1טרה זיכרון כרטיס מסך gtx 660m. גודל 17.3 אינץ אחריות לעוד שנה וחצי. נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 bit עם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwun8

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  13. Started by SuperSagi,

שלום, כרגע יש לי מחשב שרץ על מעבד CORE I5-750 2.67 וכרטיס מסך ASUS 6970 2GB. ברצוני לבצע שדרוג למחשב על מנת להפיק את מיטב הביצועים במשחקים חדשים. השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג? האם מומלץ לשדרג את המעבד ל: i5-3570K או ל: i7-3770K או מצד שני כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלמרות שהוא חדש יחסית מרגיש לי קצת חלש לעתים.. תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא מלבד צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ללא תוכנות (יש רשיון MSDN). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כן. עדיף חיסכון בחשמל…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Melike Pk,

Core 2 duo e8400 Arctic freezer 7 pro gigabyte EP45-DS3 160GB HDD HEC 500W 4GB DDR2 כרטיס מסך 8600GS כונן DVD RW DUAL LAYER והמארז הבא: http://www.bjorn3d.com/2008/08/tagan-monolith/#.USaXiFcxroU שעלה לי בערך 500 ש"ח בשימוש בערך שלוש שנים

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by yuvalraz,

מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדת מתכנת + תוכנות כבדות, ללא צורך בגרפיקה מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDE / jetbrains, XAMMP servers, multiple browsers. שימוש תדיר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 לא מתוכנן אוברקלוק האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה לזיגזג מכיוון שכבר קניתי שם בעבר המפרט הבא הוצע לי בזיגזג במחיר 4000 (כולל מע"מ) מעבד Intel Core i5-3470 Tray קירור Arctic Freez…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל חוות דעת, שיפורים והצעות למפרט שבניתי לשימוש של אינטרנט, אופיס וגיימינג בינוני. (משחקים כמו FIFA, GTA ושיהיה בעל פוטנציאל (במידה וארצה) להריץ משחקים קצת יותר רציניים שאותם אין חובה להריץ על הגדרות גבוהות) התקציב הוא באזור 2800-3000 מעבד ‏Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ לוח אם ‏Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA‎ זכרון ‏G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24‎ כרטיסי מסך ‏MSI Radeon HD 7770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ דיסק קשיח ‏Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003‎ צורב DVD ‏Asus DRW-2…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD,עבודה בסיסית ,תוכנות של סטודנטים(, MATLAB ,JAVA וכו ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warrock ,WOW ומאותו הזאנר יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך גם אותו לקנות(נירא לי 24 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכיון …

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. Started by iTripleE,

האסוס: http://ksp.co.il/?uin=17341 הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=18136 המחשב ישמש אותי לקצת גיימינג, גלישה, תכנות ואולי גם קצת פוטושופ. אני רוב הזמן אהיה באיזור עם חשמל. ללנובו כרטיס מסך טוב הרבה יותר, ולאסוס מסך טוב הרבה יותר, מכאן באה ההתלבטות שלי, מה אתם הייתם לוקחים? בנוסף, אם יש לכם רעיון למחשב אחר קצת יותר יקר שייתן לי תמורה טובה למחיר, אתם מוזמנים לשתף, חשבתי גם על n56vz אבל בדומה לvj, גם הכרטיס מסך שלו לא מתקרב לביצועים של הלנובו, והוא עדיין עולה הרבה יותר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alphandor,

אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  24. היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rider,

היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים