ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מהו היעוד של המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? המסך הקיים זה DELL 23", והמחשב יכלול מקלדת ועכבר. 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? אזור המרכז-שפלה, הם מתגוררים בראשון לציון. 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? ללא כרטיס מסך מכיוון שיש כבר אחד כזה במחשב הקיים (ראדון 567…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי שאני עם הנוכחי כבר 5 שנים וכבר מרגישים שהוא צולע... אני מעדיף כמובן לא לנצל את כל התקציב אבל זה הקצה של הסכום שאני יכול להשקיע. זה כולל יהיה מסך שאני מניח של דל 2312 המומלץ פה בפורום. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב (משחקי מידי פעם-עדיין יש לי מלא משחקים בצד שפשוט לא יצא לי להתקין כמו Dishonored , Assassins Creed III וקול אוף דיוטי) חשוב שההמחשב יהיה ממש שקט כי הוא נמצא בחדר השינה שלי. ממש חשוב שתיהיה לי אופציה לעשות שידרוג עתידי כלשהו אם אני אצטרך. אני מעדיף שיהיה לי SSD בתור הארד דיסק לכונן C ובערך טרה לחלוקה של שתי מחיצות ועוד 3 טרה או 2 טרה להארד דיסק בניפרד לסרטים שיש לי ומשחקים שבעיקר מטרתו של הארד דיסק יהיו נטו לאיחסון…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך הלימודים לפי העדפות: שימוש: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, SPSS זיכרון: 4GB + מעבד: לא משנה אבל שלא יהיה מיושן תוך כמה חודשים. ווינדוס: עדיף שיבוא עם אבל אם לא יהיה - לא קריטי. מסך: 13.3 לא מבריק. משקל: עד 1.8 עם עדיפות ל 1.3-1.5. סוללה: מינימום 6-8 שעות. "מקלדת ועכבר" : איכותיים שלא נתקעים או עם כל מיני בעיות. חברה: אמינה עם שירות טוב (דל, לנובו, אסוס, מה אתם חושבים על סמסונג?) אחריות: 3 שנים. מחיר: 3-4 אלף אבל אם יש הצעה ממש ממש טובה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות. אני כל היום מסתובב עם המחשב ממקום למקום ולכן חשוב לי שיהיה באמת נייד, נוח וקל, ושכניסה למצב שינה וקיפול המסך הרבה פעמים ביום לא תזיז לו. אני לא לחוץ עליו ויכול לחכות כמה שבועות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב של 4 שנים... לוקח למחשב המון זמן לעלות, אבל אחרי העלייה הכל עובד תקין. בדקתי עם hdtune ויש לו כ 25 סקטורים פגומים. מדובר ב HD WD black 250g. אשמח לקבל המלצות על hd אמין וזול. איך ה HD של היטאצ'י? ראיתי 320g ב 240 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים (אני לא חדש בפורום פשוט הייתה לי בעיה עם המשתמש הקודם...) ברשותי מחשב מסוג asus 1215n לצערי הסוללה הלכה לעולמה. בנסיוני למצוא סוללה חדשה (מקורית, לא חלופית), מצאתי התאמה בכל הפרמטרים, למעט הוולט. אלו נתוני הסוללה שלי: Model: A32-1015. Rating: +10.95v. mAh: 5200. 56wh. הסוללה היא 6 תאים כאשר חיפשתי סוללה (בחו"ל ובארץ), מצאתי סוללות (לרבות מקוריות) עם אותם נתונים (הסוללה אגב 6 תאים), רק שהוולט היה שונה בכל מקום משום מה. מצאתי סוללות עם 11v וגם סוללות עם 10.8v. ברחבי האינטרנט כשחיפשתי תשובה אמרו לרוב שזה לא הבדל קריטי ושזה אפשרי, אך מצד שני לעתים אמרו שיש סיכוי אם זה הבדל גדול (ולא ברור לי מה זה גדול כי אני לא מבין בתחום הזה) זה שורף את המחשב. כאמור לא מצאתי סוללה…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים, כמעט והזמנתי כבר מחשב מ KSP אבל שמתי לך שהספק והמארז שם זה סיני, לא בטוח שזה יחזיק יותר מדי זמן. מחפש מחשב שאפשר לשרוד איתו לתקופה ארוכה יחסית (3-5 שנים) כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת עכבר, רמקולים פשוטים) אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי בלבד - סרטים, משחקים קלים, אינטרנט, תוכנות פשוטות, עבודה משרדית, חשוב שהמחשב יהיה אמין לשנים. …
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי אז לפני שנתיים בערך מחשב שהיה מאוד עוצמתי וסתם מעניין אותי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה היום. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 לוח אם: Asus P6TD Deluxe זיכרונות: Corsair Dominator 3X2GB 1600Mhz כרטיס מסך: AMD HD 5870 1GB ספק כוח: Corsair TX750W מארז: Antec P183 כוננים קשיחים: WD Black Edition 640GB X2 (Raid 0) קירור למעבד: Noctua NH-D14
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי asus u31jg נקנה מחול ומחוץ לאחריות כרגע, הבעיה שלו שהמסך מתחיל להיתקע תוך כדי שמופיעים קוים אנכיים, או עמעום של המסך וצבהים דהויים, בקיצור המסך נתקע ומשתגע. בשביל לפתור את הבעיה אני נוגע איפה שנמצא החיבור , מתחת למסך קרוב לאמצע עד שהמצב חוזר להיות יציב. כמובן אחרי שאני מוריד את המסך ומעלה הבעיה חוזרת. השאלה שלי היא מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי. - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, adobe premiere. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת, עכבר, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדווס 8 והרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר שמיועד בעיקר לגיימינג . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטאלפילד 3ו4 שהולך לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בי…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-