עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיין באחריות..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by felixr,

* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…

3. Started by shai262,

שלום לכולם, קודם כל אני חדש כאן בפורום אז אם יש כלשהו חוק שאני עובר עליו או משהו, אני מבקש להודיע לי שאדע להבא. אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני מפרטים, אם יש לכם הצעות לשיפור זה גם טוב, אבל אין לי עוד כסף להוסיף. צרכי המחשב: משחקי מחשב (Counter-strike, CSS, L4D2 וכו'). תוכנות (Photoshop, NotePad++, Word, Excel וכו') אינטרנט אפשרות של הפעלת שירים (Youtube) ומשחקים ביחד אך שהמשחק לא יתקע ולא ירד ה FPS. וזהו אני חושב.. מפרט 1 מעבד INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz –TRAY 884₪ לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H 537₪ זיכרון TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9 כמות: 2 117₪ כרטיס מסך GAINWARD GTX660 2GB GDDR5 – RETAIL 1189₪ צורב DVD SAMSUNG SH-S224BBLK x24 SATA BLACK 1…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. היי כולם! עם ההכרזה של הפלייסטיישן 4 על מפרטיו, אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם מטלות זהות, לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות. אני יודע שאי אפשר להתחרות עם תאימות של קונסולה שמפתחים משחקים במיוחד בשבילה, אבל אני מקווה שהידע הטכני שיש לנו עכשיו יעזור לי להרכיב מפרט שאוכל לדעת שלא ייתבזבז עם ההשקה שבסוף השנה. עם השקת משחקי הדור הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק עם יענה על הציפיות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וחיבור לטלויזיה לסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ofircpp,

שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus מדובר ב-netbook עם מעבד intel atom d525 1.8 דיסק קשיח 320gb זיכרון 2gb מסך 12.1 משקל 1.5 קילו כרטיס מסך nvidia ion 2 יציאת hdmi המחשב נקנה ביולי 2011 והאחריות עליו כבר נגמרה מצבו טוב מאוד שמתי אותו למכירה באתר ב-750 שקל האם אני יוצא פה פראייר או שזה המחיר כי ביד 2 המחיר הכי זול שאנשים רוצים עליו הוא 1300 שקל כמה הוא באמת שווה?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by schumih,

בדיקה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי פשוט( אינטרנט אופיס,הורדות) עד למחיר 1.5K **עריכה** 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. ו OFFICE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מעל 7-8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by dj_poo,

מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמן אני רוצה לקנות את זה [table][tr][td] INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI [table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX [table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי? ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחר דרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by gos,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD 1680x1050 הגדרות בינוניות, \Battlefield 3, Farcry 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה, ו windows 8 8…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. שלום , למעשה זה המשך של הפוסט הקודם שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553444.msg4719424 (בקצרה: צריך מחשב לעבודות רגילות , כאשר Vmware וסביבות פיתוח שונות יהיו הדברים הכי "כבדים" וסביר להניח שגם קצת משחקים) קיבלתי הצעה בסכום של 5405 ש"ח מאייבורי (אל תדאגו , זה לא אומר שאני קונה את זה - אבל עליו אני רוצה להתבסס) אני מאזור הקריות ומעדיף לקנות מחנות קרובה אליי (בעיקר בגלל הנוחות לנסוע למעבדה במקרה של תקלות), אם אתם מפרסמים הצעה מחנויות רחוקות אז אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המפרט: i5 3570 1090 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9273 מאוורר Ninja 3 RevB 195 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274 GA-H77-D3H 525 http://www.ivory.co.il/c…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?

13. Started by mikimik,

שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות את Asus G75VW והכרטיס מסך שיש זה GTX 660M, השאלה שלי אם אני ארצה בעתיד לשדרג לדוגמא ל-GTX 675MX תהיה לי אפשרות ? ועל הדרך, אם מישהו כבר רכש את המחשב הזה ויהיה אפשר לקבל חוות דעת וכו' אני אשמח. שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. העניין ששאלתי לא פעם פה, אם קיים מחשב שהוא שילוב של אולטרה-בוק וגיימינג וכל הזמן אמרו לי שלא קיים אחד כזה. אני שמח לבשר לכם שמצאתי את המחשב שאותו חיפשתי ! עכשיו נשאר רק להתחיל לחסוך. http://www.nayadplus.co.il/item.asp?itemid=432

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arielz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככול שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי, מדי פעם למשחקים, איכות הגרפיקה פחות קרטית העיקר שגם החדשים יותר יעבדו(בעיקר משחקי רשת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -הייתי מעוניין ללמוד after effects ולכן חשוב לי שמהחשב יוכל להפעיל את התוכנה בצורה סבירה. אני מתכנת גם כתחביב בשפות לתכנות אתרים(PHP), ותכנות רגיל(java וכו'). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by Prism,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך (יש לי GTS 250 שייתכן שישודרג בהמשך). מה שחשוב בעיקר זה אופק שדרוג - שיהיה את האפשרות להרחיב זכרון, שדרוג כ. מסך וכן הלאה. ראיתי את הלוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H שנראה מרשים מאוד (צ'יפסט H77 שאני מניח שהוא מוצלח יותר מה-61, 4 סלוטים לזכרון, USB3). בנוסף חשבתי על מעבד אינטל i3 3220. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by spooky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים וצפיה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, arma, assasins creed, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by jsuares,

אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון לשני שימושים: 1. גיימינג שיתמוך במשחקים ברמה בינונית עד גבוהה (לאו דווקא Crysis אבל גם לא טטריס) שיחובר לטלויזיה HD דרך HDMI 2. HTPC. התקציב הוא עד 4,000 עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. נושאים קריטיים: 1. Small Form Factor - Mini ATX 2. שקט - המחשב ישאר דלוק 24/7 ובמצב IDLE/HTPC עליו להיות שקט לגמרי. במצב משחקים השקט חשוב אך פחות. 3. Intel חשבתי על מארז SG05 או SG07, ולוח Z77 כלשהו עם מעבד i5. מעונין בהתיחסות למארז / לוח אם / מעבד / ספק / כרטיס גרפי / קירור. אין צורך לכלול כוננים (מתוכננים SSD ורגיל), מקלדת/עכבר, זכרון. אין צורך ב-OC או בשדרוגים לעתיד.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Nevo,

שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. שלום לכולם , המחשב הוא עבור חבר , שקיבל מעבד אינטל i5 מתנה בזכות זה שאשתו עובדת אינטל (הוא בטוח שזה i5 אבל לא בטוח אם זה 3550 או 3570) . למעשה הוא צריך להרכיב מחשב סביב המעבד הזה ושבחנות ירכיבו לו הכל כולל המעבד, לכן הוא רוצה חנות באיזור חיפה והקריות ולא יסע לTMS בנתניה . .אין צורך בציוד היקפי כלשהו וכל השאר כתוב בדרישות למטה תודה לעוזרים . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , שימוש מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mrbahur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300₪ אם זה הכרחי לבקשות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ משחקים בצורה טובה, שימוש קל בפוטושופ ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל, שיריץ משחקים חדשים אבל לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, GTA, FIFA למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 22" 1…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by devek,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג ברמה גבוהה. השאלה שלי אם אנחנו לא נמצאים עכשיו על הגבול שבין הדור הנוכחי לדור הבא כך שלא יצא מצב שזו רכישה לא משתלמת וכרטיסים/מעבדים שאקנה היום עוד שנה כבר לא יספקו תצוגות. תודה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים