עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום חברים (אני לא חדש בפורום פשוט הייתה לי בעיה עם המשתמש הקודם...) ברשותי מחשב מסוג asus 1215n לצערי הסוללה הלכה לעולמה. בנסיוני למצוא סוללה חדשה (מקורית, לא חלופית), מצאתי התאמה בכל הפרמטרים, למעט הוולט. אלו נתוני הסוללה שלי: Model: A32-1015. Rating: +10.95v. mAh: 5200. 56wh. הסוללה היא 6 תאים כאשר חיפשתי סוללה (בחו"ל ובארץ), מצאתי סוללות (לרבות מקוריות) עם אותם נתונים (הסוללה אגב 6 תאים), רק שהוולט היה שונה בכל מקום משום מה. מצאתי סוללות עם 11v וגם סוללות עם 10.8v. ברחבי האינטרנט כשחיפשתי תשובה אמרו לרוב שזה לא הבדל קריטי ושזה אפשרי, אך מצד שני לעתים אמרו שיש סיכוי אם זה הבדל גדול (ולא ברור לי מה זה גדול כי אני לא מבין בתחום הזה) זה שורף את המחשב. כאמור לא מצאתי סוללה…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by mariki,

שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הספק Corsair VX450 שלי נשרף לפני כמה ימים, ולצערי הוא לקח איתו גם את הלוח אם וסיכוי גדול שגם את המעבד.אז אמרתי - יאללה בוא נשדרג כבר את הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2,000 ל 2,500 ש"ח, כאשר יש אפשרות לחריגה במידה ובאמת ישתלם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור 500-800 ש"ח, טיפה יותר-טיפה פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כרגע לגיימינג ותכנות, ובעתיד יעשה בו שימוש לעריכה עם Premiere, After Effects ומאוחר יותר גם תוכנות כבדות כמו 3dmax, Zbrush וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. Started by andrei21,

חבר מרכיב מחשב וזה המפרט שהוא הגיע אליו בנתיים: (מטרות: מחשב כללי וגיימינג פשוט) SeaSonic 520W S12II-520 Retail Gigabyte Z77M-D3H Intel Core i5 3470 Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 -זה לא משנה ששהסטיק זכרון 8 גיגה יחיד? -האם כדאי להשקיע עוד 100-200 שח למעבד i5 יותר טוב, בתנאי שתהיה תוספת ביצועים במשחקים? או שאתם ממליצים core i7? אודה לכם מאוד להמלצות\שינויים\חסכון\דעות בנושאים אחרים ....

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by or81322,

המחשב שלי asus u31jg נקנה מחול ומחוץ לאחריות כרגע, הבעיה שלו שהמסך מתחיל להיתקע תוך כדי שמופיעים קוים אנכיים, או עמעום של המסך וצבהים דהויים, בקיצור המסך נתקע ומשתגע. בשביל לפתור את הבעיה אני נוגע איפה שנמצא החיבור , מתחת למסך קרוב לאמצע עד שהמצב חוזר להיות יציב. כמובן אחרי שאני מוריד את המסך ומעלה הבעיה חוזרת. השאלה שלי היא מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. אהלן, מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים, כמעט והזמנתי כבר מחשב מ KSP אבל שמתי לך שהספק והמארז שם זה סיני, לא בטוח שזה יחזיק יותר מדי זמן. מחפש מחשב שאפשר לשרוד איתו לתקופה ארוכה יחסית (3-5 שנים) כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת עכבר, רמקולים פשוטים) אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי בלבד - סרטים, משחקים קלים, אינטרנט, תוכנות פשוטות, עבודה משרדית, חשוב שהמחשב יהיה אמין לשנים. …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  10. התקציב שלי הוא בסביבות ה4000 חשוב שלמחשב יהיה מעבד טוב מספיק כדי להריץ את התוכנות.. ליבה אחת\כפולה? כדי לעבוד שעות רבות במהלך היום (מבחינת חימום\קירור ולא מבחינת סוללה) כרטיס מסך (האם הוא באמת צריך להיות טוב במיוחד בשביל עבודה על תוכנות גרפיקה?) זכרון 4GB ומעלה וכל רכיב אחר שנראה חשוב למטרה וששכחתי לציין אין חשיבות למשקל\גודל ולא MAC.. אגב, מה דעתכם על המפרט הזה בתור אופציה?(הוא כולל בתוכו גם דיסק קשיח חיצוני 500GB) http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell_XPS13_Core%20i5.pdf http://www.buy2.co.il/DailyDeal/Offer/84156888-7e80-485e-8ef9-ee74ffaed475 המון המון תודה לכם..

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ilovegod,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,Battlefield 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. Started by yossihaz1,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך dell 23 אינץ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד - bf3 cod crysis ועוד וניגון תכני hd ובלוריי באמצעות חיבור לטלוויזיה 0 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מצויין לעיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080- צריך בתקציב גם מסך dell 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

מה העניינים חברה? המחשב שלי כבר בן איזה 3-4 ובא לי לדעת כמה הוא שווה היום. Q9550 + קירור קולר מסטר לא זוכר את הדגם לוח אם GB EP43 4GB DDR2 PALIT HD4870 1GB SEASONIC 500W מודולרי CM590 תודה!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Idanp,

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  20. היי אני צריך עזרה בהשוואה בין asus n56vj-s4009h ל asus 56cm- xx028h (או אולי יש דגם יותר טוב משניהם במחיר דומה?) שני המחשבים נראים לי די דומים ביכולות שלהם, הייתי רוצה לשמוע בעד ונגד לכל אחד מהם, כאשר הצרכים שלי הם תכנות על אמולטור של אנדרואיד, ועיבוד גרפי (photoshop, maya). -שמתי לב שלn56vj יש רזולוציה 1920X1080, ואני די בטוח שאני לא צריך את זה על מסך 15.6", מה שאומר פגיעה מיותרת בביצועים. -האם יש לn56vj-s4009h אפשרות הרחבה ל8GB כמו שיש ל56cm- xx028h? -ממחקר באינטרנט הבנתי שהמעבד של vj אוכל יותר סוללה מהcm, ומספק בערך אותם ביצועים. האם זה נכון? -לא מצאתי שום ביקורות משתמשים באינטרנט, אולי מישהו יוכל לעזור עם זה? -יש איפהשהו נתונים על רעש/התחממות של המחשב? - יש עוד קריטרי…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. Started by r1v,

קניתי GT70 לא מזמן, חדש מהקופסא. מסתבר שהוא אחלה של מחשב לגיימינג רק שהוא לא קולט את כרטיס המסך שמותקן עליו: GeForce GTX675M 2GB GDDR5. מה שהוא קולט זה את ה-Intel HD4000 המסכן שיושב על המוד'רבורד ואני חייב לדעת איך אני גורם לו לעשות את זה! מרגיז שקניתי מחשב שאמור להיות פצצת גיימינג רק בגלל בעיית חומרה ספציפית. 1. הדרייברים הכי מעודכנים (של שני הכרטיסים). 2. וידאתי שה-Power Options נמצאים על ההגדרות של High Performance. 3. ניסיתי לעשות Disable לחומרה של INTEL HD4000 דרך ה-Device Manager. שום דבר לא עוזר! אשמח לתגובותיכם! תודה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. שלום. אם יש לי שגיאות אז תתעלמו אני מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקי אינטרנט כאלה שמורידים.. לא משחקים כמו COD ושטויות כאלה. ביקרון גודל סוג סוללה לא ממש מעניינים אותי.. אני רק רוצה שיהיה לט זיכרון טוב מהירות טובה/סבירה וגרפיק קארד שיתן עבודה.. שאני יוריד משחקים כמו )Knight Online) אם מישהו מכיר.. ושלא יתקע לי כל 5 שניות (לא מדבר על לאגים) אני מדבר על זה שהמחשב עצמו נתקע. תקציב.. 2500-3000 עדיפות לא לעלות את ה3000 תודה רבה לכם (אני צריך נייד כי אני הולך לעבוד בספינות.. זה למה אני לא קונה נייח) והעבודה הזאת היא לשנה וקצת... שוב תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. אוקיי לאחר בחירת נייד lenovo e330 הגיע השלב של השוואת מחירים. ומצאתי שההבדל בין KSP לשנידר הוא 500 ש"ח עוד שבKSP יש 8 ג'יגה זיכרון שניידר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21332 KSP: http://ksp.co.il/?uin=18407 בדקתי ולא מצאתי,אותו דגם אותו מפרט אחריות לשנה מIBM ושניהם עם מערכת הפעלה יש דברים שרצוי לבדוק עם KSP לאמת אותם? כול זה לא נראה לי הגיוני עוד שבדקתי מזאפ 4000 ש"ח בערך הכי זוול אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  24. שלום חברים, המליצו לי להתייעץ פה בפורום בנוגע למפרט ואני ממש אשמח לעזרה.. אני צריכה מחשב נייד.. התקציב שלי הוא 6,000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות אבל קיימת גמישות קלה מאוד.. המחשב מיועד ללימודי גרפיקה. הוא צריך להחזיק פוטושופ ואילוסטרייטור, אבל אני סטודנטית, לא מדובר פה במחשב עבודה מטורף.. אני לא רוצה שהוא יהיה גדול במיוחד וכמה שפחות כבד כיוון שאני צריכה לסחוב אותו איתי כל יום ללימודים.. אשמח לעזרתכם! תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים